F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
-
Armagedonas
Re: F.I.F.A. 2014 World Cup Brazil™
Διαφωνώ φίλε
Πολύ σωστός ήταν σε όλη την διάρκεια ο Δώνης,από τους πιο σοβαρούς που έχω ακούσει.
Απλά σκεφτόμουνα,ωραία τα λες,γιατί δεν τα εφάρμοζες σε μας????
Πολύ σωστός ήταν σε όλη την διάρκεια ο Δώνης,από τους πιο σοβαρούς που έχω ακούσει.
Απλά σκεφτόμουνα,ωραία τα λες,γιατί δεν τα εφάρμοζες σε μας????
- thanos-xanthi
το Κροατια - Μεξικο πραγματικα θα ειναι ματσαρα
και οι Κροατες καλη ομαδα, και με Μαντζουκιτς μεσα μπροστα, ακομα καλυτεροι
αντε να δουμε και τους Ρωσους τωρα οσο την παλεψω
και οι Κροατες καλη ομαδα, και με Μαντζουκιτς μεσα μπροστα, ακομα καλυτεροι
αντε να δουμε και τους Ρωσους τωρα οσο την παλεψω
- desperando
- Επικοινωνία:
με χαφ γκουσταβο και παουλινιο,ακομα και φερναντινιο,ραμιρεζ δεν μαμησε κανεις.black death έγραψε:Πράγματι. Ακόμα κι αν δεν κέρδισε σήμερα, έδειξε ότι έχει κρυφή ταχύτητα. Μιλάμε για ομάδα που μέχρι και τα σέντερ μπακ ντριμπλάρουν... Το πρόβλημα της είναι η ανικανότητα δημιουργίας απ' τον άξονα. Πιο πολύ παιχνίδι κάνουν τα πλάγια μπακ.Odi έγραψε: Το τελευταίο 20λεπτο είναι ο λόγος που η Βραζιλία ότι ομάδα και να παρουσιάσει έχει πολύ μεγάλα στάνταρ.Πίεση,τα μπακ,τα χαφ,τα στόπερ,όλοι να πατάνε περιοχή και να σφυροκοπούν μέχρι να μπει το γκολ.
Το Μεξικό φάνηκε και στο πρώτο ματς. Όταν του ακύρωσαν 2 κανονικά γκολ και άντεξε, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι έβαλε και τρίτο.
σιγουρα μεγαλη ποιοτητα στην αμυνα αλλα αν κανουν το λαθος και ανεβουν ψηλα οπως σημερα με καμια ομαδα με περισσοτερη ποιοτητα και ταχυτητα μπροστα κινδυνευουν να παθουν οτι και οι ισπανοι απο την ολλανδια.
γενικα πολυ λιγα πραγματα απο την βραζιλια και αν δεν επαιζε στην εδρα της δεν θα της εδινα καμια ελπιδα για κατι καλο.
πανω απ ολα απο αυτη την ομαδα λειπει η μεγαλη προσωπικοτητα και οι μπαρουτοκαπνισμενοι παικτες.καλος ο νειμαρ αλλα μονο για να κανει τσακλανικια και οχι για να οδηγησει την βραζιλια τουλαχιστον σε εναν τελικο μετα απο 12 χρονια
Για Φερναντίνιο διαφωνώ,στην Σιτι ήταν πολύ καλός και έχει απίστευτα τρεξίματα.Για μένα Γουίλιαν και Φερναντίνιο θα έπρεπε να είναι τα κεντρικά χαφ.Το να ξεκινά ο Φρεντ κ εμένα με αφήνει με έντονη απορία.
Όσο για τον Νευμάρ,αν και με την Μπαρτσελόνα ήταν γατί,στην εθνική είναι μεταμορφωμένος και πιστεύω πως μπορεί να αντέξει το βάρος.Σήμερα μπορεί να πέρασε και τους 11 του Μεξικού στο ένας με έναν.Απλά φοβερός.Το αντίθετο από τον Μέσσι δηλαδή.
Πάντως ανέφερες Γερμανία και Ολλανδία γιατί μόνο αυτές εδειξαν να είναι ομάδες φόβητρο και να παίζουν δυνατά και οργανωμένα.
Πορτογαλία,Ισπανία,Αγγλία,Αργεντινή εμφανίστηκαν μέτριες,ένα κλικ πιο πάνω η Ιταλία,ενώ Γερμανία και Ολλανδία ήταν τρομερές.Περιμένω και την συνέχεια,αλλά δεν μπορώ να δω κάποια άλλη ομάδα πλην Ιταλίας,Ολλανδίας και Γερμανίας να αποκλείει την Βραζιλία.
Όσο για τον Νευμάρ,αν και με την Μπαρτσελόνα ήταν γατί,στην εθνική είναι μεταμορφωμένος και πιστεύω πως μπορεί να αντέξει το βάρος.Σήμερα μπορεί να πέρασε και τους 11 του Μεξικού στο ένας με έναν.Απλά φοβερός.Το αντίθετο από τον Μέσσι δηλαδή.
Πάντως ανέφερες Γερμανία και Ολλανδία γιατί μόνο αυτές εδειξαν να είναι ομάδες φόβητρο και να παίζουν δυνατά και οργανωμένα.
Πορτογαλία,Ισπανία,Αγγλία,Αργεντινή εμφανίστηκαν μέτριες,ένα κλικ πιο πάνω η Ιταλία,ενώ Γερμανία και Ολλανδία ήταν τρομερές.Περιμένω και την συνέχεια,αλλά δεν μπορώ να δω κάποια άλλη ομάδα πλην Ιταλίας,Ολλανδίας και Γερμανίας να αποκλείει την Βραζιλία.
-
black death
Τα χαφ είναι όλοι λες και βγήκαν απ' το ίδιο καλούπι. Ούτε εξάρια, ούτε οχτάρια, πολύ τρέξιμο, λίγο μυαλό.
Ίσως αν πάρει το Νεϊμάρ απ' τη ρίγα, τον αφήσει πιο ελεύθερο (όπως σήμερα προς το τέλος), και χωρέσει και το Γουιλιαν κάπου. Αυτή η τραγωδία του πρώτου ημιχρόνου με Ραμίρες δεξιά, ήταν έργο Σκολάρι.
Στην άμυνα έχει πρόβλημα στα πλάγια, όσο καλοί είναι μπροστά αυτοί οι δύο, τόσο επικίνδυνοι είναι πίσω, και δεν βλέπω να έχουν σωστές καλύψεις. Δύσκολο κιόλας όταν έχουν το μυαλό τους και οι δύο μπροστά συνεχώς.
Ίσως αν πάρει το Νεϊμάρ απ' τη ρίγα, τον αφήσει πιο ελεύθερο (όπως σήμερα προς το τέλος), και χωρέσει και το Γουιλιαν κάπου. Αυτή η τραγωδία του πρώτου ημιχρόνου με Ραμίρες δεξιά, ήταν έργο Σκολάρι.
Στην άμυνα έχει πρόβλημα στα πλάγια, όσο καλοί είναι μπροστά αυτοί οι δύο, τόσο επικίνδυνοι είναι πίσω, και δεν βλέπω να έχουν σωστές καλύψεις. Δύσκολο κιόλας όταν έχουν το μυαλό τους και οι δύο μπροστά συνεχώς.
-
black death
- hasio_john
Δεν ξέρω τι φταίει στην Βραζιλία και δεν ... τραβάει, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα δούμε κάτι παραπάνω στα επόμενα ματς! Δεν έχουν δέσει μεταξύ τους οι παίχτες, δεν έχουν καλή ψυχολογία, φταίει ο ανάδρομος Ερμής, δεν ξέρω! Αν είχα λεφτά στην άκρη για ένα καλό ποντάρισμα, θα έβαζα πρώτη την Ολλανδία! (μπορεί και την Γερμανία)
- desperando
- Επικοινωνία:
@Odi
ο γουιλιαν παιζει περισσοτερο στα ακρα και πισω απο τον επιθετικο,δεν ειναι χαφ.
ο φερναντινιο θα συμφωνησω οτι εκανε μια πολυ καλη χρονια στην σιτυ αλλα εκει ειχε διπλα του τον τιτανα τουρε.
συμφωνω οτι καποιες ομαδες οπως η ισπανια και η αργεντινη δεν εχουν παρουσιαστει καλα ακομα.
φανταζεσαι ομως την βραζιλια να παιζουν ψηλα οι αμυντικοι τους τι παρτη θα κανουν για παραδειγμα οι μεσι-αγκουερο-ντι μαρια?ή ποσες πασες στην πλατη της αμυνας θα βγαλει ο πιρλο.
την γαλλια δεν αναφερεις καθολου και μαλλον λησμονεις οτι τα γαλλακια εχουν κανει τους βραζιλιανους γκομενες στις τελευταιες τους συναντησεις σε μουντιαλ
υγ δυστυχως... οσο και να μην την παω μαλλον τα χρονια ξηρασιας για την γερμανια φετος θα λαβουν τελος
ο γουιλιαν παιζει περισσοτερο στα ακρα και πισω απο τον επιθετικο,δεν ειναι χαφ.
ο φερναντινιο θα συμφωνησω οτι εκανε μια πολυ καλη χρονια στην σιτυ αλλα εκει ειχε διπλα του τον τιτανα τουρε.
συμφωνω οτι καποιες ομαδες οπως η ισπανια και η αργεντινη δεν εχουν παρουσιαστει καλα ακομα.
φανταζεσαι ομως την βραζιλια να παιζουν ψηλα οι αμυντικοι τους τι παρτη θα κανουν για παραδειγμα οι μεσι-αγκουερο-ντι μαρια?ή ποσες πασες στην πλατη της αμυνας θα βγαλει ο πιρλο.
την γαλλια δεν αναφερεις καθολου και μαλλον λησμονεις οτι τα γαλλακια εχουν κανει τους βραζιλιανους γκομενες στις τελευταιες τους συναντησεις σε μουντιαλ
υγ δυστυχως... οσο και να μην την παω μαλλον τα χρονια ξηρασιας για την γερμανια φετος θα λαβουν τελος
Συμφωνώ κ εγώ σ'αυτό.black death έγραψε:Και την Ισπανία μην την ξεγράφετε έτσι εύκολα...
-
black death
Ίσως η μόνη ομάδα που δήλωσε ξεκάθαρα φαβορί, κι από άποψη ποιότητας, μόνο η Ισπανία έχει περισσότερη. Απλά μετά τις τελευταίες διοργανώσεις (euro και μουντιάλ) κουβαλάνε και μια ταμπέλα λούζερ. Επίσης στην Ν. Αμερική δεν το πήραν ποτέ Ευρωπαίοι, και αντίστροφα.desperando έγραψε: υγ δυστυχως... οσο και να μην την παω μαλλον τα χρονια ξηρασιας για την γερμανια φετος θα λαβουν τελος
Για μένα όσο εύκολα μπορεί να χτυπήσει η Ολλανδία (μεγάλη λούζερ), η Αργεντινή (και αυτή λούζερ τα τελευταία χρόνια) και η Ισπανία την Βραζιλία,άλλο τόσο μπορούν να χτυπηθούν εύκολα από την Βραζιλία.
Η Γαλλία στο περασμένο μουντιάλ πήγε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει,έφυγε αόρατη και προχθές με φουλ σπρώξιμο κέρδισε την...Ονδούρα. Γελοία ομάδα για εμένα,για να μην αναφέρω το μουντιάλ του 1998 που ακόμη δεν ξέρουμε τί τάισαν τους Βραζιλιάνους για να πάρουν το τρόπαιο..
Όσο για την Γερμανία,δυστυχώς το πιστεύω κ εγώ.
Η Γαλλία στο περασμένο μουντιάλ πήγε με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει,έφυγε αόρατη και προχθές με φουλ σπρώξιμο κέρδισε την...Ονδούρα. Γελοία ομάδα για εμένα,για να μην αναφέρω το μουντιάλ του 1998 που ακόμη δεν ξέρουμε τί τάισαν τους Βραζιλιάνους για να πάρουν το τρόπαιο..
Όσο για την Γερμανία,δυστυχώς το πιστεύω κ εγώ.
- navigator11
Εγώ παραδοσιακά ποντάρω στην Ιταλία. Έχει χαρακτήρα αυτή η ομάδα. Αυτοί θα σταματήσουν τους Γερμαναράδες.
Με εντυπωσίασε το Μεξικό. Ομάδα με τα όλα της. Που θα μπορούσε να χάσει αλλά και να κερδίσει. Πολύ σκληροτράχηλο σύνολο. Δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε Μεξικό και Κροατία.
Η Βραζιλία τίποτα το εξαιρετικό.Προς το παρόν δεν πείθει.Τη βρίσκω τελείως ανέμπνευστη.Έχει παραεκβιομηχανοποιηθεί,έχοντας χάσει μέρος του χαρακτήρα της ως ομάδας.
Χιλή-Ισπανία.Για να δούμε ...
Με εντυπωσίασε το Μεξικό. Ομάδα με τα όλα της. Που θα μπορούσε να χάσει αλλά και να κερδίσει. Πολύ σκληροτράχηλο σύνολο. Δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε Μεξικό και Κροατία.
Η Βραζιλία τίποτα το εξαιρετικό.Προς το παρόν δεν πείθει.Τη βρίσκω τελείως ανέμπνευστη.Έχει παραεκβιομηχανοποιηθεί,έχοντας χάσει μέρος του χαρακτήρα της ως ομάδας.
Χιλή-Ισπανία.Για να δούμε ...
- ΑποστόληςΑ
Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, εκθειάζουμε το Μέχικο και δηλώνουμε απογοητευμένοι από την Βραζιλία. Κι όμως το σκορ ήρθε 0-0 με τους Βραζιλιάνους να χάνουν 4 σίγουρα γκολ, που τα έβγαλε ο Μεξικανός τερματάς. Αν αυτό δεν σημαίνει ότι στην πραγματικόττηα η Βραζιλία είναι αρκετά καλυτερη από το Μέχικο, τότε τι μπορεί να σημαίνει;
Δυσκολεύεται πάντως να φτάσει στο γκολ, σε αντίθεση με Ολλανδία, Γερμανία, ακόμη και Ιταλία, αν και αυτοί έχουν παίξει μόνο ένα παιχνίδι έως τώρα.
Δυσκολεύεται πάντως να φτάσει στο γκολ, σε αντίθεση με Ολλανδία, Γερμανία, ακόμη και Ιταλία, αν και αυτοί έχουν παίξει μόνο ένα παιχνίδι έως τώρα.