20.Ευθύμης Κουλούρης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης

Δημοσίευση από john4serres »

Οντως 22μισο ηταν ο Βιειρινια οταν ηρθε σε εμας. :shock:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Παλαιολόγος έγραψε:αμα γινει βασικος ανετα 20 γκολ
50 μην σου πω.. :roll:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

paokpantou έγραψε:Βλέπω κολλησατε στο αιωνιο ταλέντο που έγραψα και πουλάτε και ειρωνια...ουτε η ανόρθωση δεν τον θελει,στον ΠΑΟΚ όμως ο Κουλούρης μας κάνει μπορει να βάλει και είκοσι γκολ άμα παίζει βασικός μην σας πω ότι θα τον μοσχοπουλήσουμε.απο τις ακαδημίες βγήκε αφού... ο άλλος λέει εβγαλα συμπέρασμα???και όμως εβγαλα φίλε συμπέρασμα οσο τον εχω δει.. μέτριος Έλληνας παίχτης για τον πλατάνια καλός .και εκείνο σε τέσσερα πέντε χρονια...
Αυτό που γράφεις φίλε, μπορείς να το τεκμηριώσεις; Κάποιο λινκ με δηλώσεις πχ;
Αν μπορείς, καλώς. Αν δεν μπορείς, τότε κάποιος μπορεί να το περάσει για ψέμα και ως ψεύτης θα αντιμετωπιστείς.
Γιατί, από το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στην κεντρική, άλλο πράγμα προκύπτει:
Κεντρική paokmania έγραψε:Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Ανόρθωση όσο και ο ΑΠΟΕΛ εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να εντάξουν τον «Κουλ» στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, κάτι που όμως δεν δέχεται ο ΠΑΟΚ.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1039 ... neas-sezon
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

O περέιρα πάντως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Κ επειδή το πιο πιθανό σενάριο για την επόμενη χρονιά αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι να πάμε με σάντος ή ίβιτς στον πάγκο, που κ οι δυο προτιμούν το 4-3-3, η σύγκριση αυτή θα μπορούσε να γίνει μόνο με τον πέλκα.

Ο κουλούρης για μένα είναι ιδανική περίπτωση για τρίτη επιλογή φορ. Άσε που πιστεύω οτι θα είναι εντελώς διαφορετικός από τον κουλούρη που αφήσαμε πέρσι το καλοκαίρι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίκτης που τον θαύμασα πριν 2 έτη, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην βασική 11άδα του ΠΑΟΚ (επί Stephens) και έγραψε δύο γκολ στη Ριζούπολη για το κύπελλο και ένα στο πρωτάθλημα, στην Τούμπα, κόντρα στην Καλλονή, τότε που πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1). Τότε ήταν 18 ετών (γεν. 06.03.1996). Είναι ακόμη πολύ μικρός για να πούμε ότι δεν θα πετύχει. Νομίζω ότι τεχνικά είναι καλύτερος του Αθανασιάδη, αλλά το γκολ το μυρίζεται χειρότερα. Όμως δεν τον έχουμε δε παρά σε λίγους αγώνες και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε με ασφάλεια. Οι προπονητές είναι πιο ειδικοί για να δουν τις ικανότητες του Ευθύμη και να προβλέψουν την εξέλιξή του.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Νομίζω πως το φαινόμενο Κουλούρης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ψυχοσύνθεσης του ΠΑΟΚτση.

Το παιδί δεν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ. Πιθανότατα δεν μπορεί να παίξει βασικός σε καμία ομάδα της λίγδας. Παρ' όλα αυτά και επειδή είναι παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες ο ΠΑΟΚτσης θέλει να ελπίζει πως ένας παίκτης που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει θα παίξει μεγάλη μπάλα. Πως θα γίνει αυτό; Ο παίκτης δεν είναι γρήγορος, δεν έχει ιδιαίτερη τεχνική, δεν είναι killer, δεν είναι έξυπνος ποδοσφαιρικά, δεν μπορεί να παίξει μόνος μπροστά αλλά και για δεύτερος είναι αργός. Ίσως το χειρότερο είναι πως ο Κουλούρης δεν τρομάζει με την παρουσία του ούτε αμυντικό με ψυχολογικά προβλήματα. Πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ;

Ο Κλάους στην ηλικία του ήταν 2 κλάσεις πάνω. Τουλάχιστον. Ο Γιάννου ήταν επίσης καλύτερος. Είχε καλύτερα χαρακτηριστικά σίγουρα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει επιθετικό κλάσης. Θέλει έναν Μπέργκ.

Ας αφήσουμε το παιδί να πάει κάπου που ίσως βρει την τύχη του. Να μην του καταστρέψουμε την καριέρα επειδή είναι "ΠΑΟΚτσάκι" και πρέπει να παίξει στον ΠΑΟΚ. Και εγώ θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι όμως, ο Ευθύμης φέτος είχε:

Με τον Π.Α.Ο.Κ.:

1 γκολ σε 14 συμμετοχές πρωταθλήματος (375')
2 γκολ σε 3 αγώνες κυπέλλου (147')

Με την Ανόρθωση:

6 γκολ σε 21 αγώνες (809')

Για CF του πάγκου και σχετικά άπειρο, δεν είναι άσχημα νούμερα.. Εγώ σαν δευτεροτρίτη επιλογή θα τον ήθελα του χρόνου, εκτός κι αν ανεβεί κάποιος καλύτερος από την Κ20 που τους ξέρει ο Ivic, οποίος πάντως έχει δουλέψει και με τον Κουλούρη..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ο Βλάντο τον ξέρει σίγουρα καλύτερα απ όλους μας κι εφ όσον τον θέλει προσωπικά πάω πάσο, αν και διαφωνώ κάθετα με όσα αναφέρει η "σειρά" μου, ο apple64 (εκτός απ το ότι χρειαζόμαστε ΚΑΙ φορ τύπου Μπεργκ ή καλύτερα τύπου Ντέβιτς θα έλεγα προσωπικά)... ;)

Αν πάλι ο Βλάντο δεν τον θέλει, πάλι πάσο πάω, αφού, τονίζω: τον ξέρει πολύ καλύτερα από εμάς... :)
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

"Οι ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου, έφθασαν και στο σημείο να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να πωληθεί ο 20χρονος φορ με ένα ποσό που θα φθάνει τις 500.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ… έκοψαν κάθε περαιτέρω συζήτηση, αφού με τη στάση τους έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση να πουλήσουν τον Κουλούρη. Ο Ίβιτς τον πιστεύει και θέλει να τον έχει τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας."

metrosport
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτό το "Ο Ίβιτς τον πιστεύει και θέλει να τον έχει τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας", δεν μπορεί να προκύψει από πουθενά. Εκτός αν ο αρθρογράφος έπινε εχθές καφέ με τον Βλάνταν.
Ισχύει ότι έγραψε ο goran νωρίτερα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

RoMaN έγραψε:Κι όμως, ο Ευθύμης φέτος είχε:

Με τον Π.Α.Ο.Κ.:

1 γκολ σε 14 συμμετοχές πρωταθλήματος (375')
2 γκολ σε 3 αγώνες κυπέλλου (147')

Με την Ανόρθωση:

6 γκολ σε 21 αγώνες (809')

Για CF του πάγκου και σχετικά άπειρο, δεν είναι άσχημα νούμερα.. Εγώ σαν δευτεροτρίτη επιλογή θα τον ήθελα του χρόνου, εκτός κι αν ανεβεί κάποιος καλύτερος από την Κ20 που τους ξέρει ο Ivic, οποίος πάντως έχει δουλέψει και με τον Κουλούρη..
Στον ΠΑΟΚ:
Τα γκολ με τον ΠΑΟΚ ηταν την σεζον 13/14
Την σεζον 14/15 επαιξε 15 παιχνιδια (ενα 90λεπτο ομως) με απολογισμο 0 γκολ.
Την σεζον 15/16 επαιξε 4 ματς ( Λοκομοτιβα χ2 και Μπροντμπι χ2 )
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Ίβιτς τον ανέδειξε στην Κ20 και εννοείται θα τον κρατήσει για 3ο-4ο φορ πίσω από Κλάους/μεταγραφή και (ίσως) Περέιρα αν επιστρέψει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1
Υπάρχει και η πιθανότητα νέου δανεισμού αλλά νομίζω ότι συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες από το "3ο φορ".
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

mike έγραψε:"Οι ιθύνοντες του κυπριακού συλλόγου, έφθασαν και στο σημείο να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να πωληθεί ο 20χρονος φορ με ένα ποσό που θα φθάνει τις 500.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ… έκοψαν κάθε περαιτέρω συζήτηση, αφού με τη στάση τους έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο δεν σκέφτονται σε καμία περίπτωση να πουλήσουν τον Κουλούρη. Ο Ίβιτς τον πιστεύει και θέλει να τον έχει τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας."

metrosport
Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Είναι άρθρο που μοιάζει να είναι γραμμένο από μάνατζερ. Με 500 χιλιάρικα ο Κουλούρης θα είχε πουληθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μόνο η πώληση Μελίση θα ήταν μεγαλύτερη κλοπή.

Ειλικρινά δεν έχω κάτι με τον παίχτη. Απλά δεν πρέπει να παραμυθιαζόμαστε και να παραμυθιάζουμε.

Goran64 δεν είμαι γεννημένος το 64. Το 64 είναι άλλο πράγμα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sorry apple64, λάθος το εννόησα, παρεξήγηση αλλά ευτυχώς μικρό το κακό... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”