15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από sic-4 »

desperando έγραψε:
Odi έγραψε: Εν ολίγοις εξαιρετικές και οι τοποθετήσεις και τα μαρκαρίσματα.Αλλά ξέρω despe,ο Αναστασιάδης φταίει,δεν εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του και τον θάβει γιατί είναι κολλημένος.Γ αυτό άλλωστε τον ξεκίνησε και βασικό μετά από πειθαρχικό παράπτωμα,στο οποίο ο πνιγμένος από το δίκιο Βίτορ που ήθελε και να φύγει ζήτησε αμέσως συγνώμη.

Δεν λέω οτι έφταιγε αυτός για το χθεσινό,αλλά δεν είμαστε και τυφλοί.Πολύ πεσμένος είναι ο παίκτης.
αν σου μιλησω και γω με την ειρωνια που μιλας ή σε πω κανενα εισαι ασχετος απο ποδοσφαιρο και μην μιλας για κατι που δεν κατεχεις θα κανω να ξαναδω paokmania σε κανενα μηνα.
γι αυτο δεν λεω τιποτα.
ασε τους αμυντικους σου να παιζουν συνεχεια το 1 με 1 με τους επιθετικους
Desperando σου μιλησε πολυ καλυτερα απ' οτι μιλας σε καποιους εσυ τελευταια.. Το ξανασχολιασα.. Ενω ησουν απο αυτους που χαιρομουν να διαβαζω τα posts σου, κοντευεις να μου γινεις αντιπαθης εξ αιτιας του υφους σου (οχι των λογων σου).

Και για να προλαβω, μην με πει κανενας "κι εσυ τι εισαι? δικηγορος?". Οχι.. ειμαι σε μια παρεα και καποιου η συμπεριφορα δεν μου αρεσει και το σχολιαζω. Απλα αυτο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συγνώμη,αλλά δεν είδα να προκάλεσα.Είπα απλά την άποψη μου για την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα του Βίτορ. Δεν ήξερα πως απαγορεύεται στους mods να λένε την άποψη τους.Για τον Αναστασιάδη αυτό που έγραψα,το έγραψα μόνο γιατί απευθυνόμουν σε εσένα και είχαμε την συζήτηση εχθές στο topic του.Το γεγονός πως ξέρεις πόσο εριστικός είσαι δεν μου λέει κάτι και δεν σου έχω απαντήσει ποτέ με το δικό σου τρόπο,έως και σήμερα.Και η δουλειά μου ήταν και είναι να σου πω να εκφράζεσαι με καλύτερο τρόπο και στα άλλα μέλη (συγκεκριμένα στον Black & White εχθές).Δεν είδα να προκαλώ.Το αυτονόητο λέω.

Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις για το πότε θα ξαναδείς το PAOKmania κλπ παρόμοια,από την στιγμή που ποτέ δεν σου έχω κάνει ούτε εγώ,αλλά και κανείς άλλος την παραμικρή νύξη για κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι odi, o βιτορ είχε δίκιο στην κόντρα του με τον ΑΑ. Το παληκάρι όντως δεν μπορεί καλύτερα. Ούτε στην άσκηση, ούτε στο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Αλλά ξέρω despe,ο Αναστασιάδης φταίει,δεν εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του και τον θάβει γιατί είναι κολλημένος.Γ αυτό άλλωστε τον ξεκίνησε και βασικό μετά από πειθαρχικό παράπτωμα,στο οποίο ο πνιγμένος από το δίκιο Βίτορ που ήθελε και να φύγει ζήτησε αμέσωςσυγνώμη.
ειναι το παραπανω ειρωνια?
αν ναι,τι προσπαθεις να πετυχεις με την ειρωνια?
αν οχι τοτε θα παω να κοιταχτω.

οσο για τους παικτες να ξερεις οτι οταν εχεις καποια δοκιμασμενη λυση η οποια ξερεις οτι εχει μια μεση αποδοση Χ και για καποιον λογο μετα απο ενα σημειο η αποδοση του αυτη γινετε Χ- τοτε κατι φταιει.το τι ειναι αυτο υπευθυνοι ειναι οι επιτελεις της ομαδας να το βρουν

υγ τωρα αν εσυ περιμενες ο ΄΄πνιγμένος από το δίκιο Βίτορ΄΄ο οποιος ειναι 25 χρονων και το μονο που τον νοιαζει ειναι να παιζει μπαλα και δεν θελει να βρεθει σε καμια εξεδρα για ενα γινατι (οσο δικιο και αν πιστευει οτι εχει)να μην ζητησει συγνωμη τοτε πιστευω οτι τα πραγματα τα βλεπεις λιγο διαφορετικα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sorry Despe,αλλά για την ειρωνεία μου σου απάντησα και πιο πάνω.Σου μίλησα όπως μιλάς για να δεις πόσο άσχημα είναι.Δεν είμαι ο μοναδικός που στο λέει,δεν έχω καμιά διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση,ούτε να ανάψω φωτιές ή τίποτα παρόμοιο.

Όσο για τον Βίτορ,εσένα σου αρέσει,εμένα όχι.Τί να κάνουμε,απόψεις είναι αυτές.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δεν μπορει καποιος που τα βλεπει ολα καλα να κανει θεμα για τον βιτορ.αυτο αγγιζει τα ορια της παρανοιας γι αυτο τρελαινομαι

και αν δεις το αρχικο μου ποστ ειπα οτι δεν ηταν καλος αλλα το προβλημα δεν ηταν οι τοποθετησεις του

οφ τοπικ
ο ρολος σου δεν ειναι να απαντας στο υφος των αλλων για να τους δειξεις οτι η συμπεριφορα τους δεν ειναι η πρεπουσα,το μονο που μπορεις να καταφερεις με κατι τετοιο ειναι να ωθησεις την κατασταση στα ακρα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ έχω θέμα με τον Βίτορ;Επειδή είπα πως δεν είναι καλός φέτος;;Αν δεν βαριέσαι μπορείς να ψάξεις τα Post μου για να δεις την άποψη μου για τον παίκτη.Επίσης,είδες να γράφω για κάποιον παίκτη κάτι θετικό μετά τα τελευταία δύο ματς χωρίς να το αξίζει;Δεν νομίζω.

Όσο για τον ρόλο μου despe,είναι και να συνετίζω άλλα μέλη όταν αυτά ξεφεύγουν,όχι μόνο να μένω ουδέτερος,ούτε να μην κάνω κριτική.Έχει κάποιες μέρες που εκφράζεσαι με άσχημο τρόπο προς όποιον είναι της αντίθετης άποψης από την δική σου.Είναι ψέματα;Αυτόν τον τρόπο επέλεξα,αν δεν του άρεσε λυπάμαι πολύ,αλλά ήμουν ξεκάθαρος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μα αυτο σου λεω οτι δεν γινετε να συνετισεις καποιον που εχει ξεφυγει με ειρωνιες και με απαντησεις αντιστοιχες μονο και μονο για να δειξεις οτι ο αλλος ειναι λαθος.
το μονο που θα μπορουσες να καταφερεις αν αυτο γινοταν εχθες για παραδειγμα που τα νευρα ηταν πανω απο το κεφαλι ηταν να παιξουμε διαδικτιακα μπινελικια.
φυσικα και ο ρολος σου ειναι να συναιτιζεις και να κρατας τις ισσοροπιες αλλα οχι με αυτον τον τροπο.

φανταζεσαι ενα οργανο της ταξης για να σε συναιτισει επειδη κανεις ηχορυπανση να ερθει και να σε βαραει την σηρηνα και την κορνα μεσα στο σπιτι σου για να σου δειξει οτι αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο?

χιλιες φορες αν νομιζεις οτι ξεφευγω τα ορια να δωσεις ενα μπαν μεχρι να πεσουν οι σφυγμοι παρα να κανεις κατι που οδηγει στα ακρα την κατασταση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε πατας καλα και αυτο κανει μπαμ απο χιλιομετρα,δε ξερω τι φταιει ισως το οτι εφυγαν ολοι οι ιβηρες απο την ομαδα και δε νιωθεις καλα.
Το να παιζει καλυτερα ο Σκονδρας απο εσενα ειναι ανεκδοτο.
Πρεπει να βρεθει τροπος αυτο το παιδι να πιασει τα στανταρ που μπορει γιατι αυτη τη στιγμη εχουμε μηδεν στοπερ στο ροστερ.
Ας μιλησει καποιος μαζι του,ξυπνηστε θα χασουμε βασικο ποδοσφαιριστη.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

πως τον είδατε χτες; άλλαξε προς το καλύτερο η εκτίμηση που παραθέτει από πάνω ο obabebane;;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

το πιο πιθανο ειναι να τον σκοτωσουμε και αυτον με κανα κατοσταρικο σε καμια αντερλεχτ και να λεμε οτι απαλλαχτηκαμε απο το παλτο.
μεχρι βεβαια την στιγμη που θα τονβλεπουμε να παιζει σε κανα τσου λου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Χθες ήταν συγκεντρωμένος και πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

"Δεν σκέφτηκα να φύγω"

Μαζί με τον Γιάννη Σκόνδρα, ο Μιγκέλ Βίτορ βρέθηκε χθες το απόγευμα στην κινητή μπουτίκ του ΠΑΟΚ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίας του, ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε για το επεισόδιο που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη στις 18 Αυγούστου και τη φημολογία που αναπτύχθηκε εκείνες τις ημέρες για αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ενώ μεταξύ των άλλων ρωτήθηκε τόσο για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου όσο και για το αν περιμένει... καζούρα από τον Εργκούς Κάτσε λόγω της ήττας της Πορτογαλίας από την Αλβανία την περασμένη Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, ο Βίτορ είπε:

Για το επεισόδιο: "Ανήκει στο παρελθόν. Ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να τα λύσουμε στα αποδυτήρια και τα λύσαμε. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο γι΄ αυτό το θέμα. Πάντα ήμουν καλός επαγγελματίας και εδώ στον ΠΑΟΚ και στις προηγούμενες ομάδες μου. Κανείς δεν έχει να πει τίποτα για τη συμπεριφορά μου ή τον επαγγελματισμό μου. Τώρα κοιτάω μπροστά και πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν".

Για το αν σκέφτηκε ή θέλησε να φύγει: "Δεν είναι αλήθεια. Βρήκαμε τη λύση μέσα στα αποδυτήρια, είχα την υποστήριξη της ομάδας και αυτό με ικανοποίησε. Είμαι χαρούμενος, η οικογένειά μου επίσης είναι χαρούμενη εδώ και θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ`.

Για το αν διακρίνει διαφορές μεταξύ του περσινού και του φετινού ΠΑΟΚ: «Ίσως φέτος να είμαστε πιο δεμένοι μεταξύ μας, να είμαστε πιο ομάδα. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, σκεφτόμαστε μόνο τον επόμενο αγώνα και δεν βάζουμε μεγάλους στόχους. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες είναι καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να κερδίσουμε και τα ματς που ακολουθούν".

Για το αν αισθάνεται πίεση που είναι ο πιο έμπειρος στόπερ της ομάδας "Η πίεση που υπάρχει είναι νορμάλ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αισθάνομαι καλά με αυτή την πίεση, Με την εμπειρία μου προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου ενώ παράλληλα δέχομαι και τις συμβουλές τους. Άλλωστε, πάντα μαθαίνεις στο ποδόσφαιρο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση σε μία μεγάλη ομάδα με τόσους πολλούς οπαδούς, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς οι παίκτες πρέπει να τη διαχειριζόμαστε και να πορευόμαστε με αυτή"..

Για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στην άδεια Τούμπα: "Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να παίζαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι οπαδοί μας μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν έξτρα δύναμη. Όμως, έχουμε παίξει ξανά χωρίς αυτούς στις κερκίδες και ξέρουμε την αίσθηση να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε".

Για την ήττα της Πορτογαλίας από την Αλβανία και το αν περιμένει... καζούρα από τον Κάτσε; "Φυσικά και περιμένω ο Κάτσε να αστειευτεί μαζί μου. Δεν περίμενα βέβαια πως θα χάσουμε από την Αλβανία, ήταν λίγο απογοητευτικό. Όμως, υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα προκριθούμε".

http://www.paok24.com/podosfairo/1650/d ... ka-na-fygo

Ακόμη ένα φουσκωμένο επεισόδιο που έγινε μόνο για να αναστατώσει την ομάδα και για κανέναν άλλο λόγο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οχι και φουσκωμενο ρε odi υπαρκτο ηταν και αρκετα μεγαλο.
Το προβλημα λυθηκε,τι ηθελες να δηλωσει ο ποδοσφαιριστης οτι κοντεψαμε να παιξουμε μπουνιες;
Και το οτι ο ποδοσφαιριστης δεν ηταν καλα μεσα στον αγωνιστικο χωρο και αυτο φαινοταν,το τονισες και εσυ αλλωστε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Οχι αδερφέ,δεν αμφισβήτησα καθόλου οτι υπηρχε επεισόδιο και εννοείται αυτές τις δηλώσεις τις περίμενα.Τελείως κλισέ δηλώσεις.Ωστόσο πιστεύω πως κάτι άρθρα τύπου "Τάσεις φυγής ο Βίτορ", "κακό το κλίμα στον ΠΑΟΚ" κλπ απλά έριχναν λάδι στην φωτιά χωρίς να λένε τίποτα το ουσιαστικό.Όπως είχα γράψει και την μέρα του περιστατικού,αυτά τα πράγματα λύνονται εσωτερικά..

Όταν λέω φουσκωμένο βέβαια εννοώ από τους γνωστούς-άγνωστους δημοσιογράφους που λειτουργούν για το καλό του ΠΑΟΚ.Έπρεπε να το διευκρινίσω πιο πριν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”