2.Γιάννης Σκόνδρας
- buffalobill4
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Τωρα που το σκεφτομαι... δεν εισαι φανταρος?
Βαλτε ενα βυσμα ρε παιδια της ΠΑΕ (λεμε τωρα. βυσμα στο στρατο να βαλετε εσεις, δε θα κουμπωσει) να υπηρετησει στην πινεζα.
Βαλτε ενα βυσμα ρε παιδια της ΠΑΕ (λεμε τωρα. βυσμα στο στρατο να βαλετε εσεις, δε θα κουμπωσει) να υπηρετησει στην πινεζα.
για να βαλεις τον Κίτσιου συνεπάγεται ενα σωρό μπελάδες
να βγεί μπροστά, να κανει το όβερλαπ,
ποιος να ειναι σταντ-μπαι στον εξτρεμ
ποιος θα παει πρωτο δοκάρι-ποιος δευτερο
ποιός να τον καλύψει οταν ειναι μπροστά,
ποιος να καλυψει αυτόν που τον καλύπτει
κ.ο.κ.
πφφφφφφφφφφ
"Κατσε πισω και αμυνσου, δινε που και που και κανα παρόν μπροστα..."
γκουντ ολντ γκρηκ φουτμπολ, αλεφαντίσιο καργα...
που να τα κανεις όλα αυτά τα παραπάνω
δεν προλαβαινουμε τίιιιποτα
έχουμε τακτική να δουλέψουμε λαιμαι...
κ.ο.κ.
πφφφφφφφφφφ
Re: Απ: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Τι νομίζατε δηλαδή; μ@λ@κ@ς ήταν ο Στεφενς που προτίμησε να βάζει δεξί μπακ κάποιον που δεν είχε ξαναπαίξει εκεί στη ζωή του από τον Σκόνδρα;
- john4serres
Κιτσιου και Κωνσταντινιδης θα δωσουν μαχη για την θεση του δεξι μπακ
εσυ Σκονδρα θελεις ευρωπη ?
αντε βαλτε τον ενα πωλητηριο να βγαλουμε τα σπασμενα της αγορας του απο τον Σπανό ( και παραπανω αν γινεται )
εσυ Σκονδρα θελεις ευρωπη ?
αντε βαλτε τον ενα πωλητηριο να βγαλουμε τα σπασμενα της αγορας του απο τον Σπανό ( και παραπανω αν γινεται )
- desperando
- Επικοινωνία:
ολη η αληθεια γιατι παιζει ο σκονδρας επι γχ.niks έγραψε:για να βαλεις τον Κίτσιου συνεπάγεται ενα σωρό μπελάδες
κ.ο.κ.
πφφφφφφφφφφ
γιατι για να κανεις τις καταληλες υπερφορτωσεις πρεπει να εχεις και το στοιχειωδη πλανο και γνωση το πως γινετε αυτο
- Sick Bastard
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ................
που εισαι ρε Μιρο πουλεναρα;;
μου λείπεις,πολυ μου λείπεις ρε ΕΡΩΤΑ.....
βασανο η ζωη χωρις εσενα...
τραγωδια....
που εισαι ρε Μιρο πουλεναρα;;
μου λείπεις,πολυ μου λείπεις ρε ΕΡΩΤΑ.....
βασανο η ζωη χωρις εσενα...
τραγωδια....
ναι τον βρήκε ο άλλος στα πόδια..αλλά ρε γιαννάκη σαν κουράδα έπεσες...
μην με πεις οτι δεν μπορουσες να μεινεις όρθιος και να κρατησεις την μπαλα
μην με πεις οτι δεν μπορουσες να μεινεις όρθιος και να κρατησεις την μπαλα
Δλδ δεν ήτανε φάουλ ?...ΟΚ
Είναι άλλο ένας παίχτης να μην έχει παίξει καλά (κ ο Σκόνδρας εχτές δεν ...) κ άλλο η το να πυροβολάμε τους παίχτες μας.
Εεεεε συγνώμη , τα παλτά μας...τους θερμοσίφωνες μας κλπ κλπ ήθελα να πώ.
Είναι άλλο ένας παίχτης να μην έχει παίξει καλά (κ ο Σκόνδρας εχτές δεν ...) κ άλλο η το να πυροβολάμε τους παίχτες μας.
Εεεεε συγνώμη , τα παλτά μας...τους θερμοσίφωνες μας κλπ κλπ ήθελα να πώ.
Νταξ. Αν ζητάμε φάουλ σε αυτήν την φάση, το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Η βουτιά ήταν κάτι ανάμεσα σε Τζ#ρτζεβιτς και Γιανν@κόπουλο (σιχάθηκα και μόνο που έγραψα τα ονόματα). Δεν θέλω να πω τί σκέφτομαι, σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που περνούν από το μυαλό μου διάφορα...
- Ekatnetworkltd
Άκου Γιάννη,εγώ εμπάθεια στο προσωπό σου δεν έχω,αλλά άλλα πράγματα περίμενα απο εσένα και άλλα πράγματα βλέπω!Δεν λέω αμυντικά είσαι αξιόπιστος αλλά επιθετικά μπούφος!Αντί να παίρνεις την μπάλα και ενώ έχεις χώρους να ξαμολυθείς καθηστερείς λες και φοβάσε την επίθεση!Στον ΠΑΟΚ Γιαννη μας αρέσει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό που παίζεις εσύ είναι κάπως αναχρονιστικό!Τα σύνχρονα μπακ φεύγουνε σφεντόνα στην επίθεση οταν έχουν χώρους!ΕΣΥ;Σε θέλω του χρόνου μαζί με τον κωνσταντινίδη και τον κίτσιου για τα 3 δεξιά μπάκ που θα έχουμε και με διαφορετικά χαρακτηριστικά!Και αμυντικογενή και επιθετικογενή και μέσα από τον ανταγωνισμό να γίνεται καλύτεροι και οι τρείς!
-
black death
Ποδοσφαιριστής α' εθνικής με πλατυποδία είναι σπάνιο φαινόμενο. Αλλά εντάξει πες αυτό, για να φτάσει μέχρι εδώ, κάτι σωστά έκανε.
Αυτό που δεν χωνεύεται είναι το πόσο "φουσκωμένος" είναι, τόσο που τα μπούτια του βρίσκουν το ένα στο άλλο. Ήταν πάντα έτσι ρε σεις ή φούσκωσε αλά Σεϊταρίδης, για να το παίζει πιο μαμάω τύπος κι έτσι; Ή μήπως έμπλεξε με κάνα βλάκα γυμναστή σε προσωπική προπόνηση; Δεν ξέρω, αυτή τη στιγμή είναι ψιλοαπαράδεκτος...
Αυτό που δεν χωνεύεται είναι το πόσο "φουσκωμένος" είναι, τόσο που τα μπούτια του βρίσκουν το ένα στο άλλο. Ήταν πάντα έτσι ρε σεις ή φούσκωσε αλά Σεϊταρίδης, για να το παίζει πιο μαμάω τύπος κι έτσι; Ή μήπως έμπλεξε με κάνα βλάκα γυμναστή σε προσωπική προπόνηση; Δεν ξέρω, αυτή τη στιγμή είναι ψιλοαπαράδεκτος...
-
τσιριγώτης
Ένας φίλος που είναι απο περιστέρι έλεγε για τον σκονδρα πως είναι φούσκα κ Πώς θα κάναμε μεγάλη μαλακια εάν θα τον παίρναμε. Δεν θυμάμαι το νικ του,αλλά ρε φίλε πόσο δίκιο είχες
Toν εχετε σκίσει και ειστε απιστευτα αδικοι.Μπροστα του παίζει ο ντεφορμέ Λουκας με μηδεν βοηθειες πισω και ο αλλος λεει εμεις θελουμε να παιζεις επιθετικο ποδοσφαιρο λες και ειναι ο Μαικον.
Ο ποδοσφαιριστης(ειδικά ο αμυντικογενης-βαζω και τα αμυντικα χαφ μεσα) παιζει αυτο που του ζηταει ο προπονητης του(τρανο παραδειγμα ο Σναουτσερ).
Οταν στον ρομβο ηταν απο την πλευρα του ο Νατχο και σεντρες εβγαλε(και ας του ειχαν βγει τα πνευμονια πανω κατω να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα του Λουκας στο πρωτο ημιχρονο) και αμυντικα ήταν πολυ καλος.
Πραγματικα εχετε φαει κολλημα και αναρωτιεμαι αν ενας απο εσας γνωριζει οτι ο Κιτσιου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ αλλα "βαφτιστηκε".
Να προσεχουμε τι λεμε παιδιά...
Ο ποδοσφαιριστης(ειδικά ο αμυντικογενης-βαζω και τα αμυντικα χαφ μεσα) παιζει αυτο που του ζηταει ο προπονητης του(τρανο παραδειγμα ο Σναουτσερ).
Οταν στον ρομβο ηταν απο την πλευρα του ο Νατχο και σεντρες εβγαλε(και ας του ειχαν βγει τα πνευμονια πανω κατω να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα του Λουκας στο πρωτο ημιχρονο) και αμυντικα ήταν πολυ καλος.
Πραγματικα εχετε φαει κολλημα και αναρωτιεμαι αν ενας απο εσας γνωριζει οτι ο Κιτσιου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ αλλα "βαφτιστηκε".
Να προσεχουμε τι λεμε παιδιά...