Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
τσιριγώτης

Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

KOSTAS54 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Αλίμονο μας εάν ψηφιστεί ο επαναστάτης. Θα μιλάμε για πρόβατα και άδικο δεν θα έχουν. Δηλαδή να πάμε να τον ψηφίσουμε επειδή είπε πως θα ψηφιστεί τροπολογία; ;; αυτό θα είναι κατάντια
Απο που αντλείς το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις πρόβατα αυτούς που έχουν διαφορετική αποψη από σένα?
Αλλος ένας κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.
Δεν χαρακτήρισα κάποιον πρόβατο. Είπα θα μας λένε πρόβατα σε περίπτωση που βγει κ άδικο δεν θα έχουν.
αλλά επειδή σαν οπαδοί μόνο πρόβατα δεν είμαστε,εσύ γιατί τρελαίνεσαι; εκτίθεσαι
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Θα με πουν προβατο επειδη θα ψηφισω με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ?εδω κ 20 σχεδον χρονια ψηφιζα οποιον μπαγασα νομιζα οτι θα κανει κατι για την Ελλαδα για τους φτωχους για την παιδεια για την υγεια κ στη τελικη κανενας τους δεν εκανε τιποτα,γιατι λοιπον να ψηφισω μια φορα κ καποιον που λεει οτι θα κανει κατι για το καλο του ΠΑΟΚ?κ στην τελικη αν δεν κανει κατι δεν εχασα κ τιποτα,τι οτι θα με πουν προβατο?οτι τρωω σανο?ενω τοσα χρονια δεν μας αποκαλουσαν ετσι?
Δεν σε βλεπω ομως να λες τι θα γινει στην αντιθετη περιπτωση που αυτα που λεει γινουν,τι θα με πουν τοτε?
Σταματηστε να βαζετε ταμπελες δεξια κ αριστερα για τον οποιοδηποτε λογο ο καθενας μπορει να ψηφισει οτι γουσταρει,οπως καποιος θελει να ψηφισει τον οποιοδηποτε μ@λ@κ@ για τον οποιοδηποτε μ@λ@κισμενο λογο (του χρωσταω,μου τα χωνει,θα με βολεψει,θα παει μπροστα τον τοπο μου,ειχε δωσει αιμα για την δευτερη ξαδερφη του γαμπρου μου,ειναι ξαδερφος,καποτε τα πιναμε μαζι στην Χιο,κανει καλο κρεββατι κ 5000 ακομα λογους) ετσι κ εγω θα ριξω την ψηφο μου αυτη την φορα σε οποιον δηλωνει ΠΑΟΚ κ ξερω οτι ειναι.

Κ στο ποστ σου λες επακριβως "Αλίμονο μας εάν ψηφιστεί ο επαναστάτης. Θα μιλάμε για πρόβατα και άδικο δεν θα έχουν. Δηλαδή να πάμε να τον ψηφίσουμε επειδή είπε πως θα ψηφιστεί τροπολογία; ;; αυτό θα είναι κατάντια"

Καταντια ειναι να ζητας απο καποιον να μην ψηφισει τον "επαναστατη" γιατι θα τον πουν προβατο.....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρε αδέλφια δεν αξίζει λέμε.... Αν ποτέ γίνει κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ από "πολιτικούς" θα είναι επειδή μας "φοβούνται" και όχι επειδή μας χρωστάνε για την ψήφο μας!!!! Και δεν μιλάω κομματικά ! Τόσες δεκαετίες δεν μάθατε;;;;
" - Θα σας κτίσω και σχολεία!!!
- Μα δεν έχουμεν παιδίαν,
- Θα σας κάνω και παιδίαν...." :mrgreen: :mrgreen:
Όσοι ανακατεύονται στην πολιτική (την κομματική που έχουμε μέχρι σήμερα βιώσει )γίνεται αυτό με τις κότες ...πώς το λένε με τα πίτουρα και τις κότες... εεεεε .. κάτι τέτοιο!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελλας ελλας αντωνης σαμαρας
με ρεβολουσιον μπροσταρη
η τροικα γουσταρει
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Με έξοδα του υπουργείου Παιδείας "φεύγουν" προσκλήσεις υπέρ Μώραλη
Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 14:37 μ
Με έξοδα του υπουργείου Παιδείας "φεύγουν" προσκλήσεις υπέρ Μώραλη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θ. Δρίτσας καταγγέλλει τον υπουργό παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο ότι «από το υπουργείο Παιδείας, με έξοδα του ελληνικού λαού, με δαπάνες που επιβαρύνουν τον ελληνικό λαό, αποστέλλονται μέσω υπηρεσιών courier, προσκλήσεις για εκδηλώσεις προβολής της υποψηφιότητας του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, τον οποίον ο κ. Αρβανιτόπουλος στηρίζει ανοιχτά».
Ο κ. Δρίτσας καλεί τον υπουργό Παιδείας «να λογοδοτήσει», καθώς «τα ζητήματα αυτά, είναι πολύ σοβαρά, δεν επιτρέπεται σε κανέναν εκπρόσωπο του λαού να συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο».
Άμεση ήταν η απάντηση από το υπουργείου το οποίο με ανακοίνωση αναφέρει πως καμία δαπάνη δεν έχει πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Παιδείας για σκοπούς πέραν των αρμοδιοτήτων του.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα ιστοσελίδας «περί δαπανών του ΥΠΑΙΘ για προεκλογικούς σκοπούς» "πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδεμία αποστολή εντύπου ή άλλου υλικού έχει πραγματοποιηθεί από το ΥΠΑΙΘ για σκοπούς εκτός των αρμοδιοτήτων του και συνακόλουθα καμία δαπάνη σχετική δεν έχει πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας πολιτικής ηγεσίας. Οτιδήποτε υποστηρίζει αντίθετη άποψη είναι υποβολιμαίο και συκοφαντικό."
Δεν γνωρίζω αν αληθεύει ή όχι αλλά όπου καπνός όλο και μια σπιθούλα θα υπάρχει.... Ρε αδέλφια μας δουλεύουν όλους... Την δουλειά τους να κάνουν και τα άλλα όλα ... έχουμε και άλλες εκλογές για υποσχέσεις!!!!
Αν ήθελαν να κάνουν κάτι ... τόσο καιρό θα το είχαν κάνει... Απλά δεν θα μπορούσαν να μας βάζουν δηλήματα.... Ενώ τώρα άνετα!!!! ;) ;)
τσιριγώτης

Μαύρο σε όλους
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πίσα και πίπουλα!!!!

:nairepaok:
τσιριγώτης

[quote="mpouJr"]Θα με πουν προβατο επειδη θα ψηφισω με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ?εδω κ 20 τ

εδον χρονια ψηφιζα οποιον μπαγασα νομιζα οτι θα κανει κατι για την Ελλαδα για τους φτωχους για την παιδεια για την υγεια κ στη τελικη κανενας τους δεν εκανε τιποτα,γιατι λοιπον να ψηφισω μια φορα κ καποιον που λεει οτι θα κανει κατι για το καλο του ΠΑΟΚ?κ στην τελικη αν δεν κανει κατι δεν εχασα κ τιποτα,τι οτι θα με πουν προβατο?οτι τρωω σανο?ενω τοσα χρονια δεν μας αποκαλουσαν ετσι?
Δεν σε βλεπω ομως να λες τι θα γινει στην αντιθετη περιπτωση που αυτα που λεει γινουν,τι θα με πουν τοτε?
Σταματηστε να βαζετε ταμπελες δεξια κ αριστερα για τον οποιοδηποτε λογο ο καθενας μπορει να ψηφισει οτι γουσταρει,οπως καποιος θελει να ψηφισει τον οποιοδηποτε μ@λ@κ@ για τον οποιοδηποτε μ@λ@κισμενο λογο (του χρωσταω,μου τα χωνει,θα με βολεψει,θα παει μπροστα τον τοπο μου,ειχε δωσει αιμα για την δευτερη ξαδερφη του γαμπρου μου,ειναι ξαδερφος,καποτε τα πιναμε μαζι στην Χιο,κανει καλο κρεββατι κ 5000 ακομα λογους) ετσι κ εγω θα ριξω την ψηφο μου αυτη την φορα σε οποιον δηλωνει ΠΑΟΚ κ ξερω οτι ειναι.

Κ στο ποστ σου λες επακριβως "Αλίμονο μας εάν ψηφιστεί ο επαναστάτης. Θα μιλάμε για πρόβατα και άδικο δεν θα έχουν. Δηλαδή να πάμε να τον ψηφίσουμε επειδή είπε πως θα ψηφιστεί τροπολογία; ;; αυτό θα είναι κατάντια"

Είσαι πολύ εύκολοπιστος ,εσύ λες τόσο καιρό ψήφιζες για την Ελλάδα και χαιρι δεν είδες. Τώρα λες ας ψηφισω κάποιον που λεει οτι θα κανει κατι καλό για τον ΠΑΟΚ. Χαλάλι σου κ δικαίωμα σου. Εγώ κορόιδο πάντως δεν θα αφήσω να με πιάσει ο ζαγορ κ ο κάθε ζαγορ. Χωρίς ίχνος ειρωνείας.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

τσιριγώτης έγραψε:
mpouJr έγραψε:Θα με πουν προβατο επειδη θα ψηφισω με γνωμονα το καλο του ΠΑΟΚ?εδω κ 20 τ

εδον χρονια ψηφιζα οποιον μπαγασα νομιζα οτι θα κανει κατι για την Ελλαδα για τους φτωχους για την παιδεια για την υγεια κ στη τελικη κανενας τους δεν εκανε τιποτα,γιατι λοιπον να ψηφισω μια φορα κ καποιον που λεει οτι θα κανει κατι για το καλο του ΠΑΟΚ?κ στην τελικη αν δεν κανει κατι δεν εχασα κ τιποτα,τι οτι θα με πουν προβατο?οτι τρωω σανο?ενω τοσα χρονια δεν μας αποκαλουσαν ετσι?

Είσαι πολύ εύκολοπιστος ,εσύ λες τόσο καιρό ψήφιζες για την Ελλάδα και χαιρι δεν είδες. Τώρα λες ας ψηφισω κάποιον που λεει οτι θα κανει κατι καλό για τον ΠΑΟΚ. Χαλάλι σου κ δικαίωμα σου. Εγώ κορόιδο πάντως δεν θα αφήσω να με πιάσει ο ζαγορ κ ο κάθε ζαγορ. Χωρίς ίχνος ειρωνείας.
αναμενω κολοτουμπες παντως συντομα :D
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Θελω ντιμπειτ ανατολακη-θοδωρακη...Ρεσιταλ αμορφωτων για το καλο του τοπου...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=K2eNQvHRmC8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... Itemid=184

Ζαγοράκης στο seleo:Πρόκληση η Ευρωβουλή - Μιλά για ΠΑΟΚ,Σαββίδη και την ανακοίνωση των συνδέσμων

(...)

Η συνέντευξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο seleo.gr και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Συρμάτση

1) Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας με αυτό που ρωτάνε όσοι κατακρίνουν την επιλογή σας. Τι μπορεί να προσφέρει ο Θ. Ζαγοράκης στην Ευρωβουλή;

Ένας από τους τομείς που το Ευρωπαικό κοινοβούλιο αναμένεται να χρηματοδοτήσει τα επόμενα χρόνια είναι αυτός του αθλητικού τουρισμού. Δεδομένου πως ο τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας, είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις ώστε να εισρεύσουν κεφάλαια, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, κάτι που θα τονώσει την αγορά και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη.
Το Ευρωπαικό κοινοβούλιο επίσης, αναμένεται να κάνει το ίδιο με τον αθλητισμό στα σχολεία και τη δημιουργία σχετικών υποδομών που αφορά στα παιδιά μας, τομέας στον οποίον οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν κάνει ήδη σημαντικά βήματα.
Δεν είναι βεβαίως μόνο αυτά, αποτελούν όμως πλαίσια στα οποία πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω με το ´'καλημέρα´',

2) Πότε έγινε η πρόταση από τον Αντ. Σαμαρά; Είπατε άμεσα το ναι;

Η πρόταση έγινε περίπου 1.5 μήνα πριν και εννοείται πως δεν απάντησα άμεσα, ήταν μια πρόκληση για τα δύσκολα όμως, οπότε δε μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο.
Μίλησα με την οικογένεια και το στενό μου περιβάλλον, το αποδέχτηκαν πολύ θετικά, οπότε η αποδοχή της τιμητικής πρότασης που μου έκανε ο πρωθυπουργός, ήταν μονόδρομος

3) Αν είχατε πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ θα πηγαίνατε στο πλευρό του Αλ. Τσιπρα; Και γιατί;

Αν είχα ποτέ πρόταση από τον κ. Τσίπρα, ο πρώτος που θα μάθαινε την απάντηση αλλά και την αιτιολόγησή της, θα ήταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

4) Έχετε μια πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Σας παρότρυνε να συμμετέχετε στις ευρωεκλογές;

Μέσα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου που μίλησα πριν πάρω την οριστική απόφαση, συγκαταλέγεται και ο Ιβάν Σαββίδης.

5) Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετακομίζει πλέον από το ποδόσφαιρο στην πολιτική; Θα υπάρχει μελλοντική κάθοδος και στις εθνικές εκλογές;

Είναι μια θεωρητική ερώτηση που αφορά το μέλλον, καλύτερα ας μιλήσουμε για το σήμερα...

7) Αληθεύει ότι είχατε πρόταση από τον Γ. Ιωαννίδη για την Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης;

Ουδέποτε δέχτηκα πρόταση από τον κ. Ιωαννίδη.

8) Πολύ σκληρή ανακοίνωση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ κατά του προσώπου σας. Σας στεναχωρεί; Πώς μπορεί να ξανακολλήσει το γυαλί;

Σε όλη την πορεία της ζωής μου ο ρόλος μου ήταν ενωτικός, αν ήμουν αυτός που είχα σπάσει ή έστω ραγίσει το γυαλί, θα ήμουν ο πρώτος που θα προσπαθούσα να το κολλήσω...

9) Δεν μπορώ να μην κλείσω με ΠΑΟΚ. Τι θέλει ο Δικέφαλος; Τι χρειάζεται; Η ομάδα δεν είναι καλά και φέτος. Απέτυχε να φέρει έναν τίτλο πάρα τα πολλά λεφτά του Σαββίδη.

Σε μια εποχή όπου τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν τις περισσότερες ομάδες, ο ΠΑΟΚ χάρη στον κ. Σαββίδη είναι οικονομικά ισχυρός, Τώρα που βρήκε λύση στα δύσκολα, καιρός να κάνει και τα εύκολα...

Επεξεργαζόμενος το κείμενο, παρατήρησα πως δεν υπάρχει ερώτηση 6... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τιμητική και πρωθυπουργός σαμαράς δεν πάνε στην ίδια φράση.

Επίσης κακώς αναφέρεται στο σαββίδη. Δεν είμαστε πρόβατα.

Άλλο ο ΠΑΟΚ και άλλο η πολιτική και άλλο οι πολιτικοί
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι απαντήσεις του είναι καθαρά διπλωματικές. Δεν νομίζω να έχει μπει τόσο γρήγορα στο πολιτικάντικο κλίμα, οπότε μάλλον του τις έχουν υπαγορεύσει άλλοι.
Η απάντηση στην τελευταία ερώτηση:
RoMaN έγραψε: 9) Δεν μπορώ να μην κλείσω με ΠΑΟΚ. Τι θέλει ο Δικέφαλος; Τι χρειάζεται; Η ομάδα δεν είναι καλά και φέτος. Απέτυχε να φέρει έναν τίτλο πάρα τα πολλά λεφτά του Σαββίδη.

Σε μια εποχή όπου τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν τις περισσότερες ομάδες, ο ΠΑΟΚ χάρη στον κ. Σαββίδη είναι οικονομικά ισχυρός, Τώρα που βρήκε λύση στα δύσκολα, καιρός να κάνει και τα εύκολα...
δείχνει (δική μου εκτίμηση) ότι δεν βλέπει εμπόδια στην κατάκτηση του τίτλου, αφού το δύσκολο της υπόθεσης ήταν να βρεθούν τα λεφτά κι αυτό έχει επιτευχθεί. Ας μην περιμένουμε λοιπόν τίποτε όσον αφορά στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, την σωστή αντιμετώπισή μας από διαιτητές, ΕΠΟ, Superleague κλπ. Προφανώς η αφαίρεση 15 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, λόγω των επεισοδίων με τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει τίποτε γι' αυτόν!
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο αντιπρόεδρος της
Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας και αναφέρθηκε τόσο στο
θέμα της Θέρμης, όσο και στο ζήτημα των χρεών του
ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα τόνισε:
«Την Παρασκευή είχα επίσημη ενημέρωση από τον καθ'
ύλην αρμόδιο υπουργό τον κ. Στουρνάρα, ο οποίος μου
είπε πως δεν έχει κατατεθεί καμία τροπολογία για το θέμα
των χρεών. Άλλο το θέμα της Θέρμης, άλλο τα χρέη. Για
την Θέρμη, η τροπολογία θα συζητηθεί μαζί με το
νομοσχέδιο για το χωροταξικό Αθηνών και Θεσσαλονίκης,
με την οποία θα μπορούν οι Δήνοι να νοικιάζουν
εγκαταστάσεις τους για αθλητικές, πολιστικές και άλλου
είδους δραστηριότητες. Όσον αφορά το θέμα των χρεών
δεν έχει κατατεθεί τίποτα ακόμη. Αυτό που θα κατατεθεί
θα αφορά όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αν
απομονωθεί μόνο για τις αθλητικές ΑΕ θα είναι στάχτη
στα μάτια των ομάδων και των φιλάθλων γιατί δεν
πρόκειται να περάσει. Όπως και να έχει δεν είναι σωστό
να λέμε τέτοια πράγματα προεκλογικά και κακώς
ανακινούν τέτοιου είδους θέματα ορισμένοι υποψήφιοι».
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτος ο Δριβελέγκας που χάθηκε τόσο καιρό και εμφανιστικε τώρα ; Ταχα ηταν σε επικοινωνία με το Στουρνάρα και περίμενε περίμενε περίμενε .......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”