14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
markos4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από markos4 »

εγω τον κρινω συνολικα,δεν περιμενω να κανει μια ασιστ η να βαλει γκολ...
ο σαλπι ειναι πλεον ενας ποδοσφαιριστης που η αξια του κυμαινεται στα 200 χιλ το πολυ.

αλλα τοσα χρονια τοσους ταισαμε αυτος θα την γλιτωνε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Joshoua , μην το βλεπεις ετσι...Εχει προσαρμοσει και αυτος το παιχνιδι του στο στυλ παιχνιδιου του προπονητη μας..... 2-3 ευκαιριες και γιομα για τον Κλαους ....

Με βαση αυτο καλα τα παει..... Μην εχεις παραπονο....
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

sourmenetes έγραψε: Και στο πρωτο βγαζει την ασσιστ που γινεται το 2-0.
Αντιποδοσφαιρικος εεεε???
joshua έγραψε:,κερδιζει 2 κοντρες,σεντραρει,ριχνει μια ζεμπεκια ο αμυντικος (αυτη ναι ηταν ασιστ )και η μπαλλα στρωνεται στον Κλαους,σιγα μην την χαρακτηρισω και στιγμη ποδοσφαιρικης ευφυιας.
Βασικά, αυτό.
Ήταν μια καλή σχετικά σέντρα, με καλή δύναμη και τροχιά, και σε καλό ύψος αλλά ασσίστ έγινε απο τύχη κι όχι επειδή ήταν pintpoint pass που λένε τις ασσίστ στο χωριο μου.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Εχω πάθει την πλάκα μου και με την οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα.

Σε μια ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες για 55 περίπου λεπτά, καταφέραμε και βγάλαμε άχρηστο τον Σαλπι, το πιο αναγνωρίσιμο ίσως παίκτη της ομάδος μας και μαζί με αυτόν καμιά 2-3 ακόμη.

Αυτός που είναι για μπάτσες στην κυριολεξία είναι ο Λαζαρ και μόνο, οι άλλοι ολοι ειναι ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ειτε το θέλετε ειτε οχι.

Ο Σαλπι ηταν κακος στην Κέρκυρα και ισως και αλλού, αλλα εχθές ηταν θετικός, έκοβε μαρκάριζε κρατούσε μπάλα (που ειναι εξαιρετικά δύσκολο με παίκτη λιγότερο), έβγαλε ασιστ και το μόνο που δεν εκανε ηταν να σκοράρει.

Παντος ορισμένες φορές εχω την εντύπωση οτι μερικοί (βαση ολων αυτων που γραφουν ) ειναι θα έλεγα "βαλτοί" γιατι δεν τον γουστάρουν και μόνο, είπαμε οταν ειναι κακός ειναι κακός, και οταν ειναι καλός -θετικός ειναι θετικός, τα αλλα ολα για μένα ειναι εκ του πονηρού και μόνο.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Διακριθής ο Φωτάκης ας πούμε;
Ο Ετό;
Μα πώς; Πότε;
Άβαταρ μέλους
stathis73

Αδεφλέ οταν παιζεις εκτός εδρας με παικτη λιγότερο και ασκείς κριτική τότε,,,,αστα να πάνε καλύτερα, ή στραβός ειναι ο γιαλός ή στραβα αρμενίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stathis73 την Δευ 05 Νοέμ 2012, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

stathis73 δεν θα ασκεισεις κριτικη σε καποιον που δεν μπορει να δωσει πασα;
τι σχεση εχει το οτι παιζαμε με 10 με το οτι δεν μπορω να βρω τον συμπαιχτη μου στα 2 μετρα;
η οταν οι σεντρες πανε στα περιστερια;

σιγα μην μας πληρωνουν για να κριτικαρουμε........ ελεος....
Άβαταρ μέλους
stathis73

markos4 έγραψε:stathis73 δεν θα ασκεισεις κριτικη σε καποιον που δεν μπορει να δωσει πασα;
τι σχεση εχει το οτι παιζαμε με 10 με το οτι δεν μπορω να βρω τον συμπαιχτη μου στα 2 μετρα;
η οταν οι σεντρες πανε στα περιστερια;

σιγα μην μας πληρωνουν για να κριτικαρουμε........ ελεος....

Οταν οι συνθήκες του ματς δεν ειναι το ιδιο και για τούς δυο, οταν 10 παίκτες τρέχουν να καλύψουν τον 11κατο, τότε και λάθος πάσα θα κάνεις και οτι άλλο θές.

Εγω προχθές βγήκα και ειπα στην Κερκυρα οτι ηταν κακός, αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα -δεν το λεω με κακια - οποιος ειναι ευχαριστημενος με αυτον τον σαλπι απλα τον υποτιμαει..
εχει γινει μπακ, αμ χαφ αλλα ειναι φορ πρεπει να το θυμηθει αυτο..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+1
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

stathis73 έγραψε:Εχω πάθει την πλάκα μου και με την οπτική γωνία που βλέπουμε τα πράγματα.

Σε μια ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες για 55 περίπου λεπτά, καταφέραμε και βγάλαμε άχρηστο τον Σαλπι, το πιο αναγνωρίσιμο ίσως παίκτη της ομάδος μας και μαζί με αυτόν καμιά 2-3 ακόμη.

Αυτός που είναι για μπάτσες στην κυριολεξία είναι ο Λαζαρ και μόνο, οι άλλοι ολοι ειναι ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ειτε το θέλετε ειτε οχι.

Ο Σαλπι ηταν κακος στην Κέρκυρα και ισως και αλλού, αλλα εχθές ηταν θετικός, έκοβε μαρκάριζε κρατούσε μπάλα (που ειναι εξαιρετικά δύσκολο με παίκτη λιγότερο), έβγαλε ασιστ και το μόνο που δεν εκανε ηταν να σκοράρει.

Παντος ορισμένες φορές εχω την εντύπωση οτι μερικοί (βαση ολων αυτων που γραφουν ) ειναι θα έλεγα "βαλτοί" γιατι δεν τον γουστάρουν και μόνο, είπαμε οταν ειναι κακός ειναι κακός, και οταν ειναι καλός -θετικός ειναι θετικός, τα αλλα ολα για μένα ειναι εκ του πονηρού και μόνο.
α καλά! τώρα καταλαβες οτι είναι εκ του πονηρού;;;;;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Καλος Σαλπι.......αλλα δικαιολογιες δεν υπαρχουν ακομα και οταν παιζεις με 10........και εχεις αντιπαλο με προπονητη τερματοφύλακα και παικτες τα τσικό του νιόνιου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα οποια τσικο σε περνουσαν στην βαθμολογια και πανε τρενο στο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Argonaut4 έγραψε:Καλος Σαλπι.......αλλα δικαιολογιες δεν υπαρχουν ακομα και οταν παιζεις με 10........και εχεις αντιπαλο με προπονητη τερματοφύλακα και παικτες τα τσικό του νιόνιου.
Συγγνώμη αλλά δεν την καταλαβαίνω αυτή την λογική.

Δηλαδή ο Μουρίνιο που δεν έπαιξε ποτέ του ποδόσφαιρο στην αρχή θα τον χαρακτήριζες ακατάλληλο για προπονητή ;;;

Δηλαδή ο Τουρσουνίδης οταν πρωτομπήκε στην ομάδα ήταν τσικό;

Ειλικρινά ώρες ώρες προσπαθώ να καταλάβω κάτω απο ποια λογική μιλάτε.

Ο άνθρωπος στο τελος ( το μονο μείον που "μπορώ" να του καταλογίσω) ειναι οτι επειδή δεν εχει αριστερό καθυστέρησε κα τον πρόλαβε ο αμυντικός, κατά τα άλλα ήταν θετικότατος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

stathis73 έγραψε:Αδεφλέ οταν παιζεις εκτός εδρας με παικτη λιγότερο και ασκείς κριτική τότε,,,,αστα να πάνε καλύτερα, ή στραβός ειναι ο γιαλός ή στραβα αρμενίζουμε.
Κάνεις λάθος.
Πρώτον σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο, για αυτό που είπες ''όλοι διακριθεντες''. Σου ονόμασα 2 παίχτες που ακόμα και με 12 να παίζαμε εμείς και με 10 οι άλλοι διακριθέντες δεν τους λες. Δεν απάντησες παρά μόνο κάτι γενικόλογα.

Η κριτική μου, εστιάζεται όταν ήταν 11 με 11. Αυτό, αν θες να το δεχτείς έχει καλώς, αν όχι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο Σάλπι λοιπόν, μαζί με άλλους, είχε μέτρια προς κακή απόδοση για άλλη μια φορά. Σαν επιθετικός. Έτσι τον κρίνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”