Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Re: Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Photis έγραψε:Θα το έγραφα κι εγώ...άρρωστος ΠΑΟΚΤΣΗΣ είναι ο Μακρής...
'Aρρωστος ΠΑΟΚτσής αυτός ο Μακρής, όπως λέτε.
Off-topic όμως!
Δεν γνωρίζω κάποιον επώνυμο ΠΑΟΚτσή Μακρή.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

nyxteridas έγραψε:και "πολύ περισσότερο" ΠΑΟΚτσής από κάτι Μακρήδες(και όλους τους ομοίους του), που προωσπαθούν να αρπάξουν ότι ξεροκόματο γίνεται μέσω του ΠΑΟΚ, με άθλια σιντί υποψηφιότητες και δεν ξέρω γω τι άλλο
Συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης σου αλλά άστοχο το παράδειγμα.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

αδερφε, οσο και αν δεν ακουω καν ελληνικη μουσικη, ο Μακρης ειναι και αρρωστος ΠΑΟΚτσης, και τα εσοδα του CD του πηγαν για την ενισχυση του ΠΑΟΚ μας.

οποτε οντως αστοχο το παραδειγμα,και μακαρι να τον ακολουθησουν κι αλλοι, ο καθενας απο το δικο του μετεριζι.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

καλά ναι δακρύσαμε με τον Μακρή και την υποψιφιότητα για δημοτικός σύμβουλός για το καλό μας την έβαλε. Τα τραγούδια που έβγαλε πραγματικά προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, όχι για το αν είναι καλά ή όχι, αλλά για το πόσο η υπόθεση είναι στημένη για αρπακτή. Με ένα συνθεσάιζερ της πλάκας, νταξ ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι και τόσο άμπαλος μουσικά.

Δες εδώ διαφορές

[youtube]y7I_8jLRwRM[/youtube]

[youtube]r3m9f9C2aQc[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxteridas την Πέμ 17 Μαρ 2011, 07:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Taseos έγραψε:
nyxteridas έγραψε:και "πολύ περισσότερο" ΠΑΟΚτσής από κάτι Μακρήδες(και όλους τους ομοίους του), που προωσπαθούν να αρπάξουν ότι ξεροκόματο γίνεται μέσω του ΠΑΟΚ, με άθλια σιντί υποψηφιότητες και δεν ξέρω γω τι άλλο
το μηνυμα σου ειναι απλα αφορμη για μια μεγαλη συζητηση. τελικα τι ακριβως θελει ο οπαδος του ΠΑΟΚ?θελει ατομα απο τα σπλαχνα του να ενημερωνεται να ακουει να διαβαζει?θελει να ενημερωνεται απο τον χρυσανθο τσαλτιδη?τι ακριβως ζηταμε?
ειναι περιεργο αλλα αν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα παιδια νεα και παλια που ασχολουνται δημοσιογραφικα με τον ΠΑΟΚ και πολλοι ονομαζουν επαγγελματιες οπαδους θα εισασταν παλι οι πρωτοι που θα κραζατε γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εχει φωνη στα ΜΜΕ. Δεν ειναι λιγο οξυμωρο? Αλλαξτε τροπο σκεψης. και στην ΠΑΕ πρεπει να δουλευουν ΠΑΟΚΙΑ και στις εφημεριδες να δουλευουν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ προερχομενα απτα τσιμεντα και στις εκλογες να κατεβαινουν Μακρηδες για να εχεις αντιπροσωπευση. Δεν ειναι κακο.ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥΘΕΝΑ.η λοιπον θελουμε φωνες ή δε θελουμε. αμα δεν θελετε φωνες κλειστε τους.να κλεισουν τα σπορ να κλεισει ο 103 να σταματησουν οι δημοσιογραφοι επειδη προερχονται απο την κερκιδα να κανουν εκπομπες στα ραδια.να ακουτε μονο ραπτοπουλο πετρουλακη τσαλτιδη και παρη καλημεριδη. αυτος ειναι ο στοχος?αυτο θελετε?εγω μαζι σας.
Επίσης μιας και ταιριάζει αυτή η κουβέντα στο κλίμα των ημερών, εγώ θέλω από τον καθένα να κάνει την δουλειά του. Ο καλός δημοσιογράφος φαίνεται από την δουλειά του κι όχι από το τι ομάδα είναι. Έχουμε συνηθίσει στην δημοσιογραφία της φουστανέλας, που μας φαίνεται αυτονόητο το να μας χαϊδεύουνε τα αυτιά. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι είναι ο δημοσιογράφος, προσωπικά θα προτιμούσα μη ΠΑΟΚτσήδες αλλά σωστούς επαγγελματίες να καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και το εννοώ αυτό.
Σε όλα τα πόστα που ανέφερες να δούλευε ο ικανότερος και όχι ο ΠΑΟΚότερος, ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο μεθοδολογία ΠΑΣΟΚ, που και να το δούμε λίγο σφαιρικά μας έφερε σε αυτό το ευρύτερο χάλι.
Όπως και το ότι έπαιξε κάποιος καλή μπάλα δεν σημαίνει ότι θα γίνει καλός προπονητής καλός πρόεδρος κ.ο.κ. Έκαστος στο είδος του δεν λέμε;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ρε ποιος τους γ@μ@ει τώρα τους επώνυμους!

Μια ζωη με αυτούς τους 50-100 ανώνυμους θα ασχολούμαστε... Πότε θα αποκτήσουν άραγε επώνυμο αυτά τα παληκάρια; Θα γίνουν κάποτε επώνυμοι για να μάθουμε κι εμείς ποιοι είναι;
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

nyxteridas έγραψε:καλά ναι δακρύσαμε με τον Μακρή και την υποψιφιότητα για δημοτικός σύμβουλός για το καλό μας την έβαλε. Τα τραγούδια που έβγαλε πραγματικά προσβάλουν τη νοημοσύνη μας, όχι για το αν είναι καλά ή όχι, αλλά για το πόσο η υπόθεση είναι στημένη για αρπακτή. Με ένα συνθεσάιζερ της πλάκας, νταξ ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι και τόσο άμπαλος μουσικά.

Δες εδώ διαφορές

[youtube]y7I_8jLRwRM[/youtube]

[youtube]r3m9f9C2aQc[/youtube]
Συγκρίνεις την πούτσ@ με την βούρτσα. Υπάρχουν και μικρά παιδάκια όμως που καραγουστάρουν να ακούνε την ΠΑΟΚάρα μας έστω από αυτό το συνθεσάιζερ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες = επώνυμοι καραγκιόζηδες
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

sport24.com

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Παιδια δειτε λιγο την σημερινη πρωτη ειδηση! Πηγαν στο Καρρα οι γαυροι ε? και του αφιερωσαν το πρωταθλημα! ωραιος παοτσης ο Καρρας ε? και επισης ωραια και τα δικα μας σιτε που το αποκρυβουν για να μην δουμε την αληθεια! για ξαναελα πανω καρρα να δουμε ποσοι θα πανε να σε δουνε! ΟΥΣΤ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: sport24.com

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δηαλδή, σόρρυ κιόλας, τι έπρεπε να κάνει ο Καρράς;
Να τους διώξει απο το μαγαζί; Ή να τους πετάει μπουκάλια με τον Γιάννη τον Περιπατητή;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

baneprelevic361 έγραψε:Παιδια δειτε λιγο την σημερινη πρωτη ειδηση! Πηγαν στο Καρρα οι γαυροι ε? και του αφιερωσαν το πρωταθλημα! ωραιος παοτσης ο Καρρας ε? και επισης ωραια και τα δικα μας σιτε που το αποκρυβουν για να μην δουμε την αληθεια! για ξαναελα πανω καρρα να δουμε ποσοι θα πανε να σε δουνε! ΟΥΣΤ Μ@Λ@Κ@!!!!!!!!!!! :opaokara:
ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες ? και στον μακρη πηγαιναν οι γαρβοι και στον βερτη ο οποιος τους ειπε μακαρι και η ομαδα μου να παρει τιτλους και να ερθει να γλεντησουμε....
επαγγελματας ειναι αλλα και ΠΑΟΚΑΡΑ ....στον στρατο δεν πηγαινανε γαβροβαζελοι ? τι επρεπε να κανει ...
γιαυτους ειναι δυσκολο που δεν πανε σε δικο τους τραγουδιστη να γουσταρουν.....
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

κοιτα εγω εχω μαθει οτι οταν ειμαι ΠΑΟΚ δεν δεχομε και δεν κανω φιεστες με αλλους ή για αλλους! τωρα αν ειναι να το παιζουμε ΠΑΟΚ οποτε μας συμφερει με συμφερον την τσεπουλα μας( ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΑΕΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ) τοτε τι να πω. Εγω παντως δεν τα γουσταρω αυτα.
thief

Δημοσίευση από thief »

ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά ο Καρράς νομίζω ότι είναι γριά. Διότι μπορεί να έχει δηλώσει ότι συμπαθεί τον ΠΑΟΚ και ότι θέλει ο Ζαγοράκης να πετύχει αλλά είναι ηρακλής πρώτα από όλα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οχι κανεις μεγαλος λαθος γρια ειναι ο τερζης ο καρρας ειναι ΠΑΟΚΑΡΑ 1000%....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

baneprelevic361 έγραψε:
eorptol έγραψε:
baneprelevic361 έγραψε:Παιδια δειτε λιγο την σημερινη πρωτη ειδηση! Πηγαν στο Καρρα οι γαυροι ε? και του αφιερωσαν το πρωταθλημα! ωραιος παοτσης ο Καρρας ε? και επισης ωραια και τα δικα μας σιτε που το αποκρυβουν για να μην δουμε την αληθεια! για ξαναελα πανω καρρα να δουμε ποσοι θα πανε να σε δουνε! ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!! :opaokara:
ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες ? και στον μακρη πηγαιναν οι γαρβοι και στον βερτη ο οποιος τους ειπε μακαρι και η ομαδα μου να παρει τιτλους και να ερθει να γλεντησουμε....
επαγγελματας ειναι αλλα και ΠΑΟΚΑΡΑ ....στον στρατο δεν πηγαινανε γαβροβαζελοι ? τι επρεπε να κανει ...
γιαυτους ειναι δυσκολο που δεν πανε σε δικο τους τραγουδιστη να γουσταρουν.....
κοιτα εγω εχω μαθει οτι οταν ειμαι ΠΑΟΚ δεν δεχομε και δεν κανω φιεστες με αλλους ή για αλλους! τωρα αν ειναι να το παιζουμε ΠΑΟΚ οποτε μας συμφερει με συμφερον την τσεπουλα μας( ο ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΡΑΕΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ) τοτε τι να πω. Εγω παντως δεν τα γουσταρω αυτα.
κανεις εμφανισεις σε κεντρο ερχονται οι γαβροι και κλεινουν τραπεζια τι θα τους πεις μην ερχεστε ?
μονο αν τραγουδησε τον υμνο του γαβρου θα μπορεσω να του την πω και οτι ειναι πλουσιος ε δεν τα εκλεψε....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”