30.Bongani Sandile Khumalo
- ΑποστόληςΑ
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Εγω παντως τον ειδα πολυ καλο ρε μαγκες. Δεν εχασε μονομαχια, δεν εκανε το τεραστιο λαθος και γενικα μακαρι να ειναι ετσι συνεχως.
- sourmenetes
- Moderator
Η αληθεια ειναι οτι εκανε το καλυτερο ματς του..
Η αληθεια ειναι ομως οτι και στο καλυτερο ματς του εχει πολλα λαθη,δε βρισκεται παιχτικα με ολη την αμυνα και γενικως δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.
Δεν ειναι αυτος ολο το προβλημα αλλα ειναι σε μεγαλο βαθμο.
Η αληθεια ειναι ομως οτι και στο καλυτερο ματς του εχει πολλα λαθη,δε βρισκεται παιχτικα με ολη την αμυνα και γενικως δεν εμπνεει εμπιστοσυνη.
Δεν ειναι αυτος ολο το προβλημα αλλα ειναι σε μεγαλο βαθμο.
Αδερφέ ειλικρινά δεν νομίζω ότι έκανε λάθη... σε προσωπικές μονομαχίες δεν έχασε κανέναν και έτρεχε να διορθώσει πολλές φορές και τα ασυμάζευτα τόσο του Κατσικά που στην αρχή χάνει τον Τοτσέ και τον κόβει στο τετατετ αλλά και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ του Ετο που χανόταν μονίμως.
Και με το κεφάλι, σταθερά είναι δυνατός και δε τις στέλενει τις κεφαλιές όπου νάναι.
Κατ εμέ η εμφάνηση ήταν πολύ καλή και όπως είπαν διάφοροι, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Και με το κεφάλι, σταθερά είναι δυνατός και δε τις στέλενει τις κεφαλιές όπου νάναι.
Κατ εμέ η εμφάνηση ήταν πολύ καλή και όπως είπαν διάφοροι, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
- kataramenos5
Βελτιώνεται συνεχώς και μόλις γίνει ολοκληρ. παίκτης θα φύγει για το κ. άφρικα.Τα βγάλαμε τα λεφτά μας. 

Re: Απ: 30.Bongani Sandile Khumalo
Δεν, νομίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί αρκετά για να αξίζει μια θέση στην εντεκάδα μας
- ΑποστόληςΑ
Πρεπει να προσφερει πολυ περισσοτερα. Εχθες εσωσε μια δυο φασεις αλλα πιο πολυ επαιξε ρολο οτι ο τοτσε ειναι λιμο παρα το οτι ο ιδιος ειναι τοσο φοβερο μπακ. Θα δειξει, σιγουρα θελει μερικα παιχνιδια ακομα για να στρωσει αν και πιστευω οτι ειναι λιγο αργος...
- angelheart
- Επικοινωνία:
Σήμερα στο Eurosport έχει Νότια Αφρική - Κάπο Βέρντε ώρα 7 το απόγευμα. Ανοίξτε και δέστε μπαλίτσα και παικταράδες αμυντικούς. Ειδικά νοτιοαφρικάνους.
Λαίμαι

Λαίμαι

Ας ελπίσουμε κουμαλό και σιντ να ειναι βοηθήσουν γιατι ο κατσικας αντί να βελτιωνετε βαλτώνει και ο βιβιαν ειναι μια μεγάλη αποτυχία του κολκα
:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
Karelias έγραψε:Γύρνα πίσω Μπογκντανί!
Οτι θα τον νοσταλγούσαμε ούτε πέρασε απ το μυαλό μου