99.Απόστολος Γιάννου
- ΑποστόληςΑ
Re: 99.Απόστολος Γιάννου
Θα πάρω κωλοτούμπα με τον συνονόματο! Αφού τον χαρακτήρισα άχρηστο, οφείλω να ομολογήσω ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια που έπαιξε (Αιγίνιο δις και Κομοτινή) έβγαλε ισάριθμα γκολ με κεφαλιές και πιθανόν να αναθεωρήσω την άποψή μου για εκείνον.
Για καποιο αδιευκρινιστο λογο μου θυμιζει τον Σακη .... Δεν ξερω ....
Ή πρεπει να αρχισω την ψυχαναλυση ή μου αφησε ψυχικα τραυματα το περασμα του νυν επιβητορα της Μις Ελλας απο την ομαδα μας ....
Ή πρεπει να αρχισω την ψυχαναλυση ή μου αφησε ψυχικα τραυματα το περασμα του νυν επιβητορα της Μις Ελλας απο την ομαδα μας ....
- ΑποστόληςΑ
Ο Αποστόλης, όπως και ο Σάκης, έχουν μια δεξιότητα (κεφαλιές) που δεν υπάρχει σε άλλον παίκτη μας επιθετικό. Γι' αυτό και θεωρώ ότι δεν πρέπει να φεύγουν τέτοιοι παίκτες, γιατί μπορούν να φανούν χρήσιμοι όταν πιέζουμε (με γιόμες) και ψάχνουμε απεγνωσμένα το γκολ.
Δηλαδή το 2009?:DΑποστόληςΑ έγραψε:... μπορούν να φανούν χρήσιμοι όταν πιέζουμε (με γιόμες) ...
Γιατί απο εδώ και πέρα ελπίζω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μη χρειαστούμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τέτοιους παίχτες...
- ΑποστόληςΑ
παικτες στυλ Γιαννου αποστολο πρεπει να τους εχουμε για ανταλλαγματα ή σχεσεις με αλλες ομαδες... εκτος κι αν δειξουν τοσο πια βελτιωμενη εικονα...
- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα συνονόματε! Πάλι εσύ θα μας ξελασπώσεις την Κυριακή...
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Απόστολο Γιάννου (δανεικός από τον Π.Α.Ο.Κ. μέχρι το καλοκαίρι) και Νίκολα Μπέλιτς».
Γιάννου, Στάμου και Παναγιωτούδης θα γυρίσουν με παιχνίδια. Ήδη οι 2 πρώτοι είναι βασικοί.
Μέσα από αυτά θα αποκτήσουν εμπειρία για superleague (σαν ανέκδοτο ακούγεται)
Γιάννου, Στάμου και Παναγιωτούδης θα γυρίσουν με παιχνίδια. Ήδη οι 2 πρώτοι είναι βασικοί.
Μέσα από αυτά θα αποκτήσουν εμπειρία για superleague (σαν ανέκδοτο ακούγεται)
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με ελεύθερη μεταγραφή, του ποδοσφαιριστή Απόστολου Γιάννου. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στο panionios.gr: "Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και πιστεύω πως θα δικαιώσω τις προσδοκίες τους".
Ο Απόστολος Γιάννου θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "99".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19136&catid=5Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, ΠΑΟΚτσάκι.
-
Dimg4