4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Σωστός ο Oli,αλλά και ο παίκτης πρέπει να δουλεύει τις αδυναμίες του και ο συγκεκριμένος μου δίνει την εντύπωση πως δεν έχει δουλέψει σε κανέναν απολύτως τομέα.Το ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικό άθλημα και ο συγκεκριμένος παίκτης δεν το έχει καθόλου,για να το θέσω κομψά.
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κουρευτηκες!!
ηταν οτι χειροτερο να βλεπεις ενα παιχτη κατα την διαρκεια του αγωνα να στρωνει συνεχεια την κορδελα και τα μαλλια του!!

ηταν οτι χειροτερο να βλεπεις ενα παιχτη κατα την διαρκεια του αγωνα να στρωνει συνεχεια την κορδελα και τα μαλλια του!!

η μετεγγραφη του εγινε παραλληλα με του σιοβα....και σαν ταλεντο φαινοταν καλυτερος...τωρα οποιος ΄΄τολμησει΄΄ να ους συγκρινει θα ειπραξει γελιο...αυτό λεει πολλα και κριμα...
- theodorsalonika
αν έπαιζε ο Σιόβας στον ΠΑΟΚ και ο Κατσικάς στον γαύρο τώρα θα λέγαμε τα αντίθετα μάλλον ....MANIAKOS έγραψε:η μετεγγραφη του εγινε παραλληλα με του σιοβα....και σαν ταλεντο φαινοταν καλυτερος...τωρα οποιος ΄΄τολμησει΄΄ να ους συγκρινει θα ειπραξει γελιο...αυτό λεει πολλα και κριμα...
- Ekatnetworkltd
Τότε κάτι άλλο φταίει και όχι ο παίχτης!freemind έγραψε:αν έπαιζε ο Σιόβας στον ΠΑΟΚ και ο Κατσικάς στον γαύρο τώρα θα λέγαμε τα αντίθετα μάλλον ....MANIAKOS έγραψε:η μετεγγραφη του εγινε παραλληλα με του σιοβα....και σαν ταλεντο φαινοταν καλυτερος...τωρα οποιος ΄΄τολμησει΄΄ να ους συγκρινει θα ειπραξει γελιο...αυτό λεει πολλα και κριμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μάλλον μετά και την αυριανή απουσία του απ' το ματς όπου δεν υπάρχει άλλο στόπερ (!!!) στην αποστολή, δύσκολα θα πάρει άλλη ευκαιρία και νομίζω πως δεν υπάρχει και λόγος. Καλύτερα ο Ιντζίδης στη θέση του.
-
κοιτουσα την φωτογραφια σου στην κεντρικη σελιδα,και τρομαξα... σκιαχτικα
σαν να τοσκασες απο τρελαδικο...
και ειλικρινα αναρωτιεμαι....
ποσο κιτς ακομα μπορεις να γινεις ρε αγορι μου...τι κουρεμα ειναι αυτο...τι ντεμι-μουσια ειναι αυτα...
..χαλι μαυρο...
δηλαδη οντως...ποιο ασχημος πεθαινεις
...
...ελεος..ρε Γιωργο...ελεος...

ποσο κιτς ακομα μπορεις να γινεις ρε αγορι μου...τι κουρεμα ειναι αυτο...τι ντεμι-μουσια ειναι αυτα...
..χαλι μαυρο...
δηλαδη οντως...ποιο ασχημος πεθαινεις

Αφου τρομαξες και σκιαχτηκες σημαινει οτι επιασε τοπο το φοβερο ποστ στην σελ.27 με τις φωτογραφιες του.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:κοιτουσα την φωτογραφια σου στην κεντρικη σελιδα,και τρομαξα... σκιαχτικα![]()
..χαλι μαυρο...
δηλαδη οντως...ποιο ασχημος πεθαινεις...

http://www.paokfc.gr/news-el/proponisi- ... -aproopta/Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αυριανό αγώνα εναντίον της Βέροιας. Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Γιώργο Κατσικά με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο ποδοσφαιριστής τέθηκε νοκ άουτ!
Οπότε δεν έμεινε εκτός επειδή δεν υπολογίζεται γενικώς. Για να μήν υπάρχουν παρεξηγήσεις (τί τα γράφω, αφού σε δυο μήνες κανείς δεν θα το θυμάται και θα ακούω «τότε που δεν είχαμε σέντερ μπακ και ο Χουμπ τον άφησε εκτός αποστολής, άρα δεν τον υπολογίζει»).

Βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία:

Εντάξει, δεν σκιάχτηκα κιόλας, αλλά άσε τί λέει ο Ταγματάρχης, στρατιωτικός γαρ, τους θέλει όλους ξυρισμένους.

Σε καλό δρόμο είσαι, άσε κι άλλο μούσι (καλά μή γίνεις και σαν τον Τσόχλα)!
Περιμένω και το σχόλιο του ABOLEYTOI.
Όσο διαβάζω τα σχόλια για την εμφάνισή του (ο ένας τρώγεται με το μαλλί, ο άλλος με το μούσι σε σχέση με το μαλλί !), τόσο πείθομαι πως το θέμα εμπίπτει τελικά στην "Αρχιτεκτονική Τοπίου"!
freemind έγραψε:αν έπαιζε ο Σιόβας στον ΠΑΟΚ και ο Κατσικάς στον γαύρο τώρα θα λέγαμε τα αντίθετα μάλλον ....MANIAKOS έγραψε:η μετεγγραφη του εγινε παραλληλα με του σιοβα....και σαν ταλεντο φαινοταν καλυτερος...τωρα οποιος ΄΄τολμησει΄΄ να ους συγκρινει θα ειπραξει γελιο...αυτό λεει πολλα και κριμα...
Δε νομιζω,,,ακομα και στην εθνικη ο σιοβας προσπερασε το μανωλα και αλλους...
Άντε βρε παλικάρι μου Κατσικά με τις "ενοχλήσεις" σου.Άντε για την γυναικεία ομάδα σιγά. Ούτε καν για Β εθνική,εκεί το πρωτάθλημα είναι δυνατό και θέλει παίκτες με δυναμισμό,όχι χέστες σαν και του λόγου σου.
Όσο για την εμφάνιση κάνεις 4 μαλ@κιες την μια πίσω απ την άλλη στην Ξάνθη,σε βγάζει στο 30 και η πρώτη σου κίνηση είναι να ισιώσεις το μαλλί στην κορδέλα.Άντε να μας εγκαταλείπεις σιγά σιγά.
Όσο για την εμφάνιση κάνεις 4 μαλ@κιες την μια πίσω απ την άλλη στην Ξάνθη,σε βγάζει στο 30 και η πρώτη σου κίνηση είναι να ισιώσεις το μαλλί στην κορδέλα.Άντε να μας εγκαταλείπεις σιγά σιγά.
- Ekatnetworkltd
Τί στο καλό γίνεται με σένα;Θλάση στην προπόνηση;Περισσότερο γυάλινος δεν γίνεται!Και θα στηριζόμασταν σε σένα;Δεν ξέρω τι να πώ ,ας αποφασίση ο HUUB!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD