71.Παναγιώτης Γλύκος
- DigitalFan
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Πιστεύω ότι αν έπαιζε ο 19χρονος Μελισσας, θα είχαμε περισσότερη σιγουριά στα γκολποστ...
- navigator11
στο δεύτερο γκόλ,όσο κι αν ο βιβιάν κάνει τη χοντρολαλακία,δεν ξέρω κατά πόσο δε γινόταν να το βγάλει.κοντινή μεν η απόσταση,πιο πάνω του δε ήταν αδύνατο να πάει.
- cristiano4
μια ανεχτη λυση για δευτερος....αλλα μεχρι εκει σε 2 κρισιμα ματς περυσι με ατρόμητο και χθες δεν εκανες το κατι παραπάνω ειδικα στο δευτερο κατι μπορουσες να κανεις....θελει βελτιωση και ειδικα στις εξοδους ΚΑΙ εσυ οπως και ολοι μας οι τερματαδες διαχρονικά,ατρομητο περιμενω αλλαγες και Χακομπο βασικο δικαιολογημένα
Νομίζω οτι τον Γλυκο τον ξέραμε, δεν έπαιξε πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, τώρα θα ζήσουμε με τις επιλογές μας, πάντως δεν είναι κακός, αλλα ούτε και τερματοφύλακας που θα σου δώσει βαθμούς.
Σε ποια από τα 2 γκολ ευθύνεται ρε παιδιά?
Στο πρώτο, στο δεύτερο σε ποιο και γιατί?
- sourmenetes
- Moderator
Ευθυνη σε θεμα εξοδου δε φερει.
Αλλα δεν πεφτει σε κανενα απο τα δυο.Στο πρωτο λιγο να επεφτε μπορει να το εβγαζε.
Δεν εχει το κατι παραπανω.
Ισως ειναι η ωρα του χακομπο.
Αλλα δεν πεφτει σε κανενα απο τα δυο.Στο πρωτο λιγο να επεφτε μπορει να το εβγαζε.
Δεν εχει το κατι παραπανω.
Ισως ειναι η ωρα του χακομπο.
moican4 έγραψε:Σε ποια από τα 2 γκολ ευθύνεται ρε παιδιά?
Eίναι άσχημος.....

Ρε Μόικαν το ένα το φαγε όρθιος......δε φταίει και στα 2 αλλα.....πρέπει να δούμε και το Χακόμπο.
δεν ειναι το γκολ...στην πρωτη σεντρα του παιχνιδιου συρτη αν θυμαμαι καλα του φευγει η μπαλα απο τα χερια...μετα εχουμε εξοδο μεσολογγιου με την κεφαλια να καταληγει αουτ...εχουμε την εξοδο στην καραμπολα με τον ετο που κανει διπλο λαθος...πρωτον παει με τα ποδια και οχι με τα χερια να γραπωσει τη μπαλα και δευτερον παει που παει με τα ποδια δεν την στελνει πλαγιο αλλα ντουγρου στον παιχτη...στο δευτερο γκολ το τρωει στην ευθεια του ακριβως πανω του κανοντας μια βουτια συνδιασμο κρεσιτς και τοχουρογλου(μεγαλη η χαρη του)...και σε μια εξοδο που κανει και πιανει την μπαλα καθεται βριζει τον αντιπαλο με αποτελεσμα να πεταξει τη μπαλα με τα χερια κατευθειαν πλαγιο καθως οταν την πετουσε δεν κοιτουσε καν...υπηρχαν βεβαια και αλλα πολλα αλλα αυτα μου καρφωθηκαν χαρακτηριστικα...
αποψη μου ειναι οτι ειναι τερματας κατηγοριας μαινταν,σαμοτουλσκι και αλλων λουλουδιων...
αποψη μου ειναι οτι ειναι τερματας κατηγοριας μαινταν,σαμοτουλσκι και αλλων λουλουδιων...
Και τα 2 γκολ τα δέχεται σε απόσταση ενός μέτρου...και οι επιθετικοί αφύλαχτοι..
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ...
Είναι μικρή η απόσταση...
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ...
Είναι μικρή η απόσταση...
το πρωτο δε φερει καμια ευθυνη...το δευτερο φερνει...δεν ειναι απο το ενα μετρο και ουτε η μπαλα σκαει μπροστα του...οταν η μπαλα φτανει στο γλυκο εχει ακριβως το καταλληλο υψος για να την αποκρουσει...δεν χρειαζοταν καν βουτια...αλλα κανει βουτια και μονος του το καταστρεφει...
-
Συμφωνω. Σε κανενα ματς (πλην Ατρομητου) δεν σε εκαψε, αλλα και κανενα δεν σου πηρε. Αρα...καλος για παγκο.
Πρέπει να είναι από τους χειρότερους, αν όχι ο χειρότερος τερματοφύλακας της Σούπερληγκ. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό καθώς δεν έχω δει το ρόστερ του Πλατανία.
Σιγουρα πάντως ο 2ος χειρότερους που έχω δει στον ΠΑΟΚ, μετά φυσικά από τον τρισμέγιστο Τοχούρογλου, που από μόνος του ήταν -15 βαθμοί στο πρωτάθλημα.
Σιγουρα πάντως ο 2ος χειρότερους που έχω δει στον ΠΑΟΚ, μετά φυσικά από τον τρισμέγιστο Τοχούρογλου, που από μόνος του ήταν -15 βαθμοί στο πρωτάθλημα.