33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης
τη να λεμε τωρα ρε αδερφε....οτι και να πουμε γραμμένο τον εχουν τον μικρο.paok87 έγραψε:[youtube]4AUZL0AfuJE[/youtube]
το βίντεο ειναι σελιδοδείκτης μου εδώ και δύο χρόνια, μονο και μόνο για το πρώτο γκολ του μικρού
1 παίκτη εχεις που σκοράρει ετσι απλα....εναν και μου δίνεις ευκαιρίες ΜΟΝΟ στον ΠΑΠΑ - ζογλου.
τα λόγια ειναι περιττά.
ΠΣ. ειναι να σε πιάνει τρελα που μια ολόκληρη φουρνιά δεν αξιοποιήθηκε κανεις παίκτης και αντε για τους άλλους δεν τους είδαμε....αλλα τον κλαους...
Παίδες δεν είπαμε τίποτε,απλά θέλουμε να δούμε τον Κλάους να παίρνει μερικές ευκαιρίες όπως και ο Σάκης..
Δεν είναι και δα το μεγάλο ζήτημα..
Δεν είναι και δα το μεγάλο ζήτημα..

Falegkos έγραψε: ΠΣ. ειναι να σε πιάνει τρελα που μια ολόκληρη φουρνιά δεν αξιοποιήθηκε κανεις παίκτης και αντε για τους άλλους δεν τους είδαμε....αλλα τον κλαους...
μπορει να χεις δικιο για πολλες περιπτωσεις αλλα γι αυτους αντι να τους πρωοθησουμε στη α ομαδα τους κρατουσαμε στη β για να παιρνουμε πρωταθλημα β ομαδας και να φαινονται κποιοι......ενω συνομιληκοι τους α΄λλοι παιζαν τσουυ λου ή ειχαν ολλες συμμετοχες στην α εθνικη......Τοτε ο προπονητης ελπιδων νοπλιας δεν πηρε κανενα απο την πρωταθλητρια ομαδας μας στο ευρο γιατι υπηρχαν αναλογοι που παιζαν α εθνικοι και αλλοι δικοι μας που περασανε το οριο ηλικιας........Οσο για αθανασιαδη πιστευω εχει αδικησει τον εαυτο του πρωτα απο ολα....
Ευκαιρια στον Κλαους σιγουρα πρεπει να δοθει ακριβως γιατι το παιδι εχει δειξει δειγματα υψηλης τεχνικης και απιστευτης εκτελεσης κατι που ο Σακης δεν εχει δειξει ουτε στο ελαχιστο.
Ναι ρε παιδιά...εγώ δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ένας τόσο άμπαλος όπως ο Παπάζογλου να παίρνει τόσες ευκαιρίες και παιδιά όπως ο Αθανασιάδης που έχει δώσει δείγμα τεχνικής να μην παίζουν ούτε ένα λεπτό...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τρί 28 Σεπ 2010, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετάφραση στα ελληνικά
Λόγος: Μετάφραση στα ελληνικά
Μαγκες κακα τα ψεματα, δειτε τα γκολ που εχει βαλει ο Αθανασιαδης και τα γκολ που εχει βαλει ο Παπαζογλου...
Παντως εμενα δε θα με χαλουσε να δω ενα διδυμο Κλαους-Παπαζογλου σε ενα πιο ευκολο παιχνιδι σε ενα 4-4-2!!!!
Παντως εμενα δε θα με χαλουσε να δω ενα διδυμο Κλαους-Παπαζογλου σε ενα πιο ευκολο παιχνιδι σε ενα 4-4-2!!!!
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στον Αθανσιάδη, αρχής γενομένης με το κύπελο. Είναι νέος, φέρελπις και παρ' όλο που δεν έκανε καλή χρονιά στις Σέρρες πιστεύω ότι έχει δυνατότητες. Τα Ελληνόπουλα που είναι ταλεντάκια πρέπει να τα προσέξουμε περισσότερο.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον επίσης να έπαιζε δίδυμο με τον Σάκη.
ΥΓ: Στην Κομοτινή έπαιξε;
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον επίσης να έπαιζε δίδυμο με τον Σάκη.
ΥΓ: Στην Κομοτινή έπαιξε;
Νομιζω οτι με την ευκαρια να ξεκουραστει ο Σαλπι, με τον Φιλομενο να προσπαθει να βρει ρολο και τον Παπαζογλου ανετοιμο προφανως, πιστευω ειναι το καταλληλο ματς να ριξει το Κλαους διπλα στον Μουσλι
Άμπαλος δεν είναι ο Παπάζογλου αλλά όλοι αυτοί που βγάζουν συμπέρασμα για έναν παίκτη από 2 γκολ που έβαλε σε ένα ματς. Μήπως να ποστάρω τα γκολ που έβαλε ο Παπάζογλου με τον Άρη εναντίον του Ερ.Αστέρα;
τη ενα ματς ρε φιλε που ζεις
οπότε έμπαινε μεσα σκόραρε και σου έδωσε και βαθμούς σε ματς.......
ο παπα-ζογλου κανει κοντρόλ πασα και ακόμα τον πιστεύετε πλάκα μου κανεις?
στο 1/4 των ματς που εχει ο σακης ο κλαους εχει 3πλασια γκολ.

crabsody έγραψε:Άμπαλος δεν είναι ο Παπάζογλου αλλά όλοι αυτοί που βγάζουν συμπέρασμα για έναν παίκτη από 2 γκολ που έβαλε σε ένα ματς. Μήπως να ποστάρω τα γκολ που έβαλε ο Παπάζογλου με τον Άρη εναντίον του Ερ.Αστέρα;
Φιλε δεν ειμαστε αμπαλοι εμεις αμπαλος εισαι εσυ που κανεις παιχταρα τον παπαζογλου επειδη σε ΕΝΑ ματς εβαλε 2 γκολ με καλη εκτελεση. Συγκρινε τα γκολ του Αθανασιαδη με αυτα του Παπαζογλου.
Δε βγαλαμε συμπερασμα για τον Κλαους απο ενα ματς. Εκτος κι αν εγινες προσφατα ΠΑΟΚ και δεν τον παρακολουθησες καθολου στις συμμετοχες του. Οποτε μπηκε μας ξελασπωσε και τη μιση ευκαιρια την εκανε γκολ. Ο Σακης τη μεγαλη ευκαιρια (-ες) την εχασε... και την εχασε και την εχασε..
αθανασιαδηςFalegkos έγραψε:τη ενα ματς ρε φιλε που ζεις![]()
2006-2009 ΠΑΟΚ 14 συμμετοχες 4 γκολ
2009-2010 Πανσεραικος 26 συμμετοχες 6 γκολ
παπαζογλου
2006-2009 σκουληκι 8 συμμετοχες 2 γκολ
2009-2010 ΠΑΟΚ 24 συμμετοχες 6 γκολ
συνεχιστε τις συγκρισεις και ποιος αξιζει να μπανει στις αποστολες του ΠΑΟΚ...για μενα ειναι ανομοιοι ποδοσφαιριστες... :ugeek: :ugeek:
Ρε συ Σέρα κανείς δεν είπε το ότι ειναι δίδυμοι..
Απλά αρκετά αδέρφια(όπως και γω άλλωστε) θέλουμε να δούμε τον Κλάους να παίζει καμιά φορά..
Πες το καημό,αλλά αυτό που λέμε είναι όπως ο Παπάζολγου παίρνει τις ευκαιρίες του έτσι και ο Στέφανος..
Δεν λέω όμως να μπει στην αποστολή με το έτσι θέλω,αλλά να πάρει ευκαιρίες..
Να μας δείξει αν αξίζει την προσοχή μας και μία θέση στο ρόστερ..
ΠΑΟΚ Είσαι..
Απλά αρκετά αδέρφια(όπως και γω άλλωστε) θέλουμε να δούμε τον Κλάους να παίζει καμιά φορά..
Πες το καημό,αλλά αυτό που λέμε είναι όπως ο Παπάζολγου παίρνει τις ευκαιρίες του έτσι και ο Στέφανος..
Δεν λέω όμως να μπει στην αποστολή με το έτσι θέλω,αλλά να πάρει ευκαιρίες..
Να μας δείξει αν αξίζει την προσοχή μας και μία θέση στο ρόστερ..
ΠΑΟΚ Είσαι..