Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Παράξενο που είναι ανοικτό ένα τέτοιο τοπικ
Ακόμα πιο παράξενο που βλέπω και σχετικά πολλά ποσταρισματα μεσα εδω!!
Νομίζω δεν έχει νόημα να γίνεται κάποια κουβέντα εδώ
Ακόμα πιο παράξενο που βλέπω και σχετικά πολλά ποσταρισματα μεσα εδω!!
Νομίζω δεν έχει νόημα να γίνεται κάποια κουβέντα εδώ
Μωρέ καλός είναι αλλά θέλει και πολύ χρήμα.Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί αυτό.

γκικα εισαι απλα ασ*****.......οτι να ναι γραφεις.............
Αδελφέ αν δεν συμφωνείς μην τον χαρακτηρίζεις.Είναι άποψη του.Φώτης.
Αδελφέ αν δεν συμφωνείς μην τον χαρακτηρίζεις.Είναι άποψη του.Φώτης.
δλδ,αν τον εβριζα κιολας,θα ετρωγα μπαν?????
απλα οι αποψεις του ειναι εντελως ανεφικτες........
Σε παρακαλω πες μου οτι κανεις πλακα....ετσι δεν ειναι???πλακα κανεις....abg12d34 έγραψε:σε ειχα για σοβαρο ρε φιλε και ανοιξα μαζι σου κουβεντα στο νημα του κοντρεραςThanix έγραψε:τον Παπουλη....η τωρα που εφυγε ο κοντρερας τον τριποτσερη...και αν μας παιρνουν τα οικονομικα μπορουμε να χτυπησουμε τον φανουρη τον γουνδουλακη!
και τωρα τι λες...αν την κανει ο κοντρερας να παρουμε τον φανουρη τον γουνδουλακη;;;;
ο οποιος κατα την αποψη σου ειναι καλητερος απο τον τσιριλα η απο τον κατσικα στον οποιο επενδησε η παε...ατομα δηλ. που ξερουν ποδοσφαιρο
και παρολα αυτα δεν ειδαν το φαινομενο γουνδουλακη και το ειδες εσυ
τι να πω ρε ...αν και ρισκαρω το κραξιμο απο τους μοντ
καλα οτι να ειναι γραφετε;;; ετσι για να τα γραφετε η εχετε χαζεψει
τον τριποτσερη λεει και δεν τον κανει ο κατσικας
Άλλο αυτό.Και εγώ μπορεί να συμφωνώ μαζί σου για το ανέφικτο των απόψεων του αλλά δε θα τον πω άσχετο.Είναι απόψεις.sporos123 έγραψε:δλδ,αν τον εβριζα κιολας,θα ετρωγα μπαν?????![]()
Πάντως, χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, είναι ότι ενώ το θέμα είναι "Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012", εμείς μιλάμε για τον σχεδιασμό του καλοκαιριού, που θα κρατήσει μέχρι 31 Αυγούστου και θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία ώρα της παράτασης της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες
...
+ τους ελευθερους απο του υποβιβασμους του χρονου +ενα ακομα διμηνο...
.Παντως στα χαφ πλεον δεν εχουμε περιθωριο τραυματισμου....Γκαρσια λαζαρ Φωτακης..Βλανταν ποιοτικη αλλαγη..τσουκ...και Πρεπει να μπει κπς απο τη β παναγιωτουδης Κιτσιου..
Προφανως τα οικονομικα μας ειναι τοσο οικτρα που παρα τις αποδεσμευσεις λεοναρντο,αριας,σπαντατσιο και οπως φαινεται Κοντρερας δεν εχουμε την δυνατοτητα αποκτησης ικανου παικτη, παρα μονο καποιου δανεικου ή εξισου αμφιβολου αξιας με αυτους που αποχωρησαν.Αν οι αποχωρησεις σταματησουν εδω καλυτερα να μην γινει καμια τετοια κινηση, αλλα αν συνεχιστουν με παικτες οπως ο Σαλπι ή με καποια πωληση,η προσθηκη παικτων θα ειναι πλεον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Υ.Γ Με τις μεχρι τωρα αποδεσμευσεις εχουμε πλεον μεινει στο κεντρο με γκαρσια,λαζαρ,φωτακη,ιβιτς,μπαλαφα,τσουκαλα και στην αμυνα με τσιριλο,μαλεζα,μπαλαφα,κατσικα.Θα αναστεναξουν τα κολυρια.
Υ.Γ Με τις μεχρι τωρα αποδεσμευσεις εχουμε πλεον μεινει στο κεντρο με γκαρσια,λαζαρ,φωτακη,ιβιτς,μπαλαφα,τσουκαλα και στην αμυνα με τσιριλο,μαλεζα,μπαλαφα,κατσικα.Θα αναστεναξουν τα κολυρια.
Photis έγραψε:Άλλο αυτό.Και εγώ μπορεί να συμφωνώ μαζί σου για το ανέφικτο των απόψεων του αλλά δε θα τον πω άσχετο.Είναι απόψεις.sporos123 έγραψε:δλδ,αν τον εβριζα κιολας,θα ετρωγα μπαν?????![]()
![]()
![]()
ναι,αλλα ασχετος ειναι........
Τα οικονομικά μας είναι όπως όλης της Ελλάδας.
Ούτε η δέκο που τσεπώνει τα μάρκετ πουλ του cl με την βοήθεια των θυγατρικών της είμαστε, ούτε οι πολυμετοχικοί.
Κοντός ψαλμός αληλούια. Το καλοκαίρι και οι άδειες συμμετοχής σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2012 πλησιάζουν.
Ούτε η δέκο που τσεπώνει τα μάρκετ πουλ του cl με την βοήθεια των θυγατρικών της είμαστε, ούτε οι πολυμετοχικοί.
Κοντός ψαλμός αληλούια. Το καλοκαίρι και οι άδειες συμμετοχής σε Ελλάδα και Ευρώπη για το 2012 πλησιάζουν.
Σιγα ρε παιδιά..Σαμπώς και αυτοί που έφυγαν κάνουν τον ΠΑΟΚ υπερ-ομάδα.Άντε γιατί το κακό παράγινε.joshua έγραψε:Προφανως τα οικονομικα μας ειναι τοσο οικτρα που παρα τις αποδεσμευσεις λεοναρντο,αριας,σπαντατσιο και οπως φαινεται Κοντρερας δεν εχουμε την δυνατοτητα αποκτησης ικανου παικτη, παρα μονο καποιου δανεικου ή εξισου αμφιβολου αξιας με αυτους που αποχωρησαν.Αν οι αποχωρησεις σταματησουν εδω καλυτερα να μην γινει καμια τετοια κινηση, αλλα αν συνεχιστουν με παικτες οπως ο Σαλπι ή με καποια πωληση,η προσθηκη παικτων θα ειναι πλεον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Αν θεωρεις τον Κοντρερας λιγο και αντικαταστασιμο απο τον Μπαλαφα η τον Κατσικα ναι εχεις δικιο δεν αλλαζει και τιποτα.Στο κεντρο τωρα σιγουρα δεν αποχωρησε παικταρας αλλα ηδη δημιουργικα παρουσιαζαμε οικτρο θεαμα στους περισσοτερους αγωνες και πλεον οι λυσεις ειναι ακομα λιγοτερες.
Υ.Γ Η οικονομικη μας κατασταση ειναι τοσο οικτρη κυριως λογω των χρεων που κουβαλαμε και δεν φροντισαμε να μειωσουμε.Αν ειχε γινει κατι για αυτα η μεταβαση στη νεα πραγματικοτητα της χωρας θα ηταν αρκετα πιο ομαλη.
Υ.Γ Η οικονομικη μας κατασταση ειναι τοσο οικτρη κυριως λογω των χρεων που κουβαλαμε και δεν φροντισαμε να μειωσουμε.Αν ειχε γινει κατι για αυτα η μεταβαση στη νεα πραγματικοτητα της χωρας θα ηταν αρκετα πιο ομαλη.
Για τα χρεη απο σπαταλες σε μεταγγραφες ναι φταινε...και αν δω ορδες αριες παλι θα κραξω
αλλα για τ α παγωμενα δεν θελουν να δωσουν λυση ειναι δεδομενο..πως θα μας κραταν απο τα @@ μετα?
Εγω περιμενω κανα δανεικο με βοηθεια σαχπα...τι τους εχουμε εξαλλου......
Εγω περιμενω κανα δανεικο με βοηθεια σαχπα...τι τους εχουμε εξαλλου......
Καθόλου λίγο αδελφέ μου.Απλά είμαστε πολύ μηδενιστές.Κολλύρια λέει κάποιος και αναρωτιόμαστε τελικά αν ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα Α εθνικής ή Β.Βασικά οικτρό θέαμα παρουσιάζεις όταν παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ από την δεκαετεία του 80 και μετά.Δηλαδή όταν δεν έπαιζει καλά ήταν παραπληγικός?Την δεκαετεία του 70 που εγώ δεν πρόλαβα είμασταν η Μπαρτσελόνα???Για να καταλάβω.Η μηδενιστική τάση δε βοηθά.Αντίθετα βοηθά η ρεαλιστικότητα.joshua έγραψε:Αν θεωρεις τον Κοντρερας λιγο και αντικαταστασιμο απο τον Μπαλαφα η τον Κατσικα ναι εχεις δικιο δεν αλλαζει και τιποτα.Στο κεντρο τωρα σιγουρα δεν αποχωρησε παικταρας αλλα ηδη δημιουργικα παρουσιαζαμε οικτρο θεαμα στους περισσοτερους αγωνες και πλεον οι λυσεις ειναι ακομα λιγοτερες.