László Bölöni

Άβαταρ μέλους
niko70

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από niko70 »

Ακριβώς όπως τα λες tad...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνω με τον προηγουμενo.

Οαση ηταν αυτη η συνεντευξη τύπου. Ο τύπος σε πειθει αμέσως ότι ξέρει τι θέλει και τι κάνει. Επίσης μου άρεσε η ευθύτητά του. Δε "κρυφτηκε" ουτε μασησε τα λόγια του σε τίποτα.

Ωρα και για τη διοίκηση να αρχίσει να πείθει το κόσμο και να ξυπνήσει από το παρατεταμένο λήθαργο στον οποίο βρίσκεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 15 Ιούλ 2011, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η ευθυτητα του και η σοβαροτητα του ειναι πραγματικα αφοπλιστικη . Εχει εντοπισει τις αδυναμιες της ομαδας και προσπαθει ο ανθρωπος να εστιασει εκει.Σταχυολογωντας δυο-τρια πραγματα μπορουμε να πουμε οτι :

1. Θεωρει την τριαδα Σαλπι - Βιερινια -Γκαρσια , ως τον ακρογωνιαιο λιθο για το χτισιμο της ομαδας . Σε σημειο , που οπως λεει θα αλλαζε τους ορους του συμβολαιου του αν καποιος εφευγε .

2. Καταρριπτει τον " μυθο " των πιτσιρικαδων των 23 (!!!!!!!!!!) ετων και των " παιδιων " που ερχονται απο τις " ακαδημιες " :lol: με εξαιρεση ισως μονο τον Αθανασιαδη .

3. Λεει αληθειες του τυπου " πρεπει να συμβιβαστω με την θεση του Ιβιτς " η' " ειχαμε σκληρη συζητηση με τους τερματοφυλακες "

4. Ζηταει εφικτα πραγματα οσον αφορα τις μεταγγραφες και παντα με βαση το πλανο που εχει στο μυαλο του για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας κανονισουμε με τη συμπεριφορα μας να κρατησουμε χρονια αυτον τον προπονητη στον ΠΑΟΚ..
Ας μη δεχτει πιεση και κακοπροαιρετη κριτικη,οπως πολλες φορες εγινε με το Σαντος, προκειμενου να μεγαλουργησει στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ...
Ας βγαλουμε τη μιζερια που κουβαλαμε και ας αγαπησουμε λιγο παραπανω τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ...

Ο ανθρωπος ενα μηνα ειναι στην ομαδα και εχει καταλαβει πολλα περισσοτερα απο πολλους μας...
Μιλαει για θυσιες και δεν κλαιγεται οπως τα παρουσιαζουν καποιοι...
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Respect...
Όσο πιο γρήγορα εμπιστευτούν τις εισηγήσεις του, τόσο πιο σύντομα θα κοιμούνται ήσυχοι στην διοίκηση

Χαριτολογώντας θα έπρεπε να απαγορεύεται κάποιος να γράφει στα τοπικ μεταγραφολογίας αν δεν έχει διαβάσει πρώτα πολύ προσεκτικά τι λέει ο Μπόλονι.
2-3 πράγματα που χρίζουν επισήμανσης...

α) 4 μεταγραφές με την εξής προτεραιότητα 6άρι ή 8άρι-"box to box" , πλάγιο χαφ, στράικερ, σεντερ μπακ. Οι δύο πρώτες λογικά άμεσα ενώ οι άλλες δυο οταν βρεθεί κάτι πολύ καλό...

β) απαραίτητοι μόνο οι Βιερίνια, Σαλπιγγίδης, Γκαρσία. (κρατηστε το γιατι άμα ακουστούν πράγματα π.χ. για Κοντρέρας οι ξερόλες θα μας πουν κ την γνώμη του Μπολόνι...)

γ) Δωρεάν μάθημα νοοτροπίας για εμάς τους οπαδούς..."Ξέρω ότι ο Σαλπιγγίδης προτιμά να παίζει στράικερ. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να γυρίσω προς τον κόσμο να ζητήσω να τον βοηθήσουν αυτόν τον παίκτη. Να τον αγαπήσουν περισσότερο, διότι ακόμη και αν είναι δυνατός και ισχυρή προσωπικότητα, χρειάζεται περισσότερη στήριξη. Υπολογίζω ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν επειδή θέλουν να βοηθήσουν την ίδια την ομάδα. Το ίδιο μπορώ να πω για τον Αθανασιάδη. Χρειάζεται βοήθεια, ή για Τσουκαλά που πρέπει επίσης να βοηθηθεί. Και ο Μπαλάφας. Αυτοί χρειάζονται βοήθεια και από τον κόσμο. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας έχουν μεγάλη καρδιά και είναι έξυπνοι να καταλάβουν τι ζητάω. Θα είναι όλα πιο εύκολα για όλους."
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ο Γεωργιάδης ειναι επιλογη βρύζα με συμφωνη γνωμη (οτι ειδε δλδ απο παιχνιδια του) του Μπόλονι και με φράγκα Σάχπα για την μεταγραφή άρα εμεις θα πληρώσουμε μονο συμβολαιο + κάτι ψηλα,το θέμα ειναι μετά τι θα επιλέξει να πάμε για σέντερ φορ άρα θα πάμε και για επιλογή 8αριού ή μεταφορά Σάλπι στην περιοχή,βάζοντας ταυτοχρονα Βιερινια 8άρι και να αλλάζει συνεχεια θέσεις τότε λογικο να πάμε σε άλλη μια επιλογή ακραίου με συνθετα στοιχεια η καταλληλοτερη επιλογη ειναι ο αμπντούν και ευκαιρια τωρα που ειναι πολυ πιθανο να πέσει να κλεισει με χαμηλη τιμη...Τέλος απο οτι κατάλαβα παιζει να πουληθει ένας απο Κοντρέρας η Μάλεζα και να πάμε για σέντερ μπακ η να αποδεσμευθεί ο Σαβίνι,το μονο σιγουρο πάντως ειναι το 6άρι,Γεωργίου,Σακελλαριού,Κουρδάκης ίσως και Μπαλάφα ,ένας από Γλύκο Γιακουμή και οι μικροι Μωησιάδης-Ιντζίδης πάνε για δανεισμο η αποδέσμευση,ωραία συνέντευξη είπε πολλά αλλά θέλει χρόνο και εμπιστοσύνη να έχει αποτελέσματα :pano:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κοιτάχτε να του πετάξετε καλαμπόκια στην 1η στραβή κι αυτουνού.
5ετες συμβόλαιο τώρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Laszlo Boloni: Δεν ήρθα εδώ για να είμαι ο σταρ, δεν είμαι εγώ η επανάσταση, αυτό θα το κάνουν οι παίκτες
Δε ξερω αν θα γίνεις σταρ ,αλλά αυτή τη στιγμή είσαι ίσως η μόνη αχτίδα φωτός στη καταχνιά
που πλάκωσε την Τούμπα..
RESPECT
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

και γω μυριζομαι πωληση αποχωρηση στοπερ στα λογια του λαζλο...ευχομαι να μην ειναι ο καλος απο τους 4
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Ας κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και ας του πάρουν αυτούς που ζητάει...Κερδισμένοι θα βγούμε και από τα διαρκείας και από τη διάθεση του κόσμου να "σπρώξει" κάτι παραπάνω αν χρειαστεί...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Με μια δευτερη αναγνωση εντύπωση προκαλεί το ότι δε βάζει το Κοντρέρας μέσα σε αυτούς που θεωρέι στυλοβάτες της ομάδας

1) Δεν τον έχει δει και δεν έχει άποψη?
2) Τον έχει δει αλλά δε του αρέσει?
3) Ξέρει ότι θα τον σπρώξουμε και δε τον υπολογίζει?

Οτιδήποτε από τα παραπάνω , δεν είναι και ότι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tad έγραψε:Μόλις διάβασα με προσοχή την συνέντευξη του Προπονητή του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι ...

τι να πω ρε αδέρφια ...

Ο σεβασμός είναι το λιγότερο ...

Δεν είναι μόνο ότι ο άνθρωπος είπε τα απλά που βλέπουμε και εμείς οι άμπαλοι (εχθές έγραφα για τα 2 χαφ που θέλουμε περισσότερο από επιθετικό) αλλά ο τρόπος και η σιγουριά με την οποία τα είπε ...

Α ρε Λάζλο ... αν σε είχαμε από πέρσι σαν συνέχεια του Δον όλα θα ήταν καλύτερα σήμερα και σε επίπεδο προγραμματισμού και σε επίπεδο υφιστάμενου ρόστερ ...

Ζαγόρ και Ζήση έχετε ένα διαμάντι στα χέρια σας ...

Αφήστε τις παπαριές για Καρντόζους και Γεωργιάδηδες και ακούστε τον άνθρωπο πιστά !!!

Όσο αφορά όσα είπε για τους "πιτσιρικάδες" 23 ετών να ακούμε μόνο και τουμπεκί γιατί είμαστε άμπαλοι ...

Όσα δευτερόλεπτα παραπάνω μείνει αυτός ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ τόσο το καλύτερο για την ομάδα που αγαπάμε !

Μακάρι να είχε ένας από εμάς φράγκα να του κάνει 5ετές και να το πληρώνει μόνος του !!
Εγώ αν τα είχα αυτό θα έκανα ...
ακριβως αυτο...

ο προφεσορ μιλησε και μπηκαν τα πραγματα στη θεση τους...απο εδω και περα στα προπονητικα μουγκα στη στρουγκα απο μενα...
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Είδατε πάντως ρε αδέρφια πως ένας άνθρωπος που ξέρει την δουλειά, πως με μία πορεία μόνο 20 ημερών κάνει και τους πιο δύσκολους ακροατές οπαδούς

να λένε: "Τουμπεκί πλέον από εμένα στα προπονητικά" !!!

Απίστευτο και όμως αληθινό !!

Όχι ότι δεν θα βρεθούν πάλι οι ξερόλες ΑΡΔ ή οπαδοί ... αλλά ο τύπος δεν παίζεται !!

Μες την καταχνιά και μία ηλιαχτίδα ...

υποσ. αυτό με τον Κοντρέρας και εμένα μου έκανε εντύπωση ...
αλλά κρίνοντας από αυτά που είπε, δεν τον έβαλε μέσα στους στυλοβάτες λόγω ότι δεν τον έχει δει ... Δεν αφήνει ο τύπος περιθώρια να τον παρεξηγείς για την κρίση του
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Με πολύ τακτ ο δάσκαλος ζητάει και άλλο σέντερ μπακ.Αν ήταν κάποιος άλλος θα τους έλεγε
''Τι μου ανανεώσατε αυτό τον πρώην ποδοσφαιριστή.Παίκτη για να παίζει σας ζήτησα και όχι γιά να συμπληρώνει στις προπονήσεις''
300 χιλ τον χρόνο( συμβ + εφορ. ) θα μας κοστίσει ο Μπρούνο γιά να είναι εκτός 18αδας και όταν εμείς λέγαμε ότι και 100 ευρώ θα ήταν πεταμένα λεφτά ήμασταν εμπαθείς με τον παίκτη.Λες και τον ξέραμε από χθες ή θα τον ξέρουμε και αύριο.
300 χιλ πεταμένα λεφτά.Να πως δημιουργείται το ''γαμημένο'' το άνοιγμα.
Ή μήπως θα τα βάλει κανένας από την τσέπη του ?
Αλλά και πάλι μέσα Ιουλίου έχουμε, χωράει να τον στείλουμε και να πάρουμε ένα πραγματικό σέντερ μπακ.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

''Τι μου ανανεώσατε αυτό τον πρώην ποδοσφαιριστή.Παίκτη για να παίζει σας ζήτησα και όχι γιά να συμπληρώνει στις προπονήσεις''
:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”