85. Diego Alejandro Arias Hincapié
Re: 85. Diego Alejandro Arias Hincapié
αν παρει τη θεση του κανας μπαφι ή φωτακης ακομα δεν εγινε καλα θα καταρευσω οπως λεει και η μανωλιδου
ρε παιδια ηρεμα θα παιξει το παλικαρι και θ δειξει τι μπορει...εγω πιστευω οτι θα δειξει πολλα πραγματα και θ ειμαστε ολοι υπερευχαριστημενοι απο αυτη την προσθηκη(οτι εχω δει απο τα videakia).ομως πρεπει ν σκεφτουμε οτι ηρθε απο διακοπες και απο αλλη ηπειρο κ οτι εχει στα ποδια του 38 ματς αν θυμαμε καλα!!!
Παιχτη μου μαλλον παλι παγκο και ξεκουραστο μεροκαματο αλλη μια αγωνιστικη
Ανέκδοτο.
Κορόιδευα τα σκουλίκια για το επίπεδο ετοιμότητας των μεταγραφών του Ιανουαρίου...........
Κορόιδευα τα σκουλίκια για το επίπεδο ετοιμότητας των μεταγραφών του Ιανουαρίου...........
Bravo Παντελη.
Φοβερος...ο Arias!
Bravo Ζαγορ.
Φοβερος...ο Παντελης!!
Φοβερος...ο Arias!
Bravo Ζαγορ.
Φοβερος...ο Παντελης!!
να φανταστω οτι τον ειδατε και τον κρινατε???γιατι για να κριθει πρεπει να παιξει...και δεν ειναι δυνατον αλλοι να παιρνουν ευκαιριες και αλλοι οχι...
Συμφωνω οτι δεν πρεπει να κρινεται ο παιχτης, εφ'οσον δεν τον εχουμε δει.
Αλλα το οτι δεν υπαρχει σχεδιασμος βγαζει ματια..
Αλλα το οτι δεν υπαρχει σχεδιασμος βγαζει ματια..
οι θεσεις που κλεισαμε παιχτες το δεκεμβρη ειναι αυτες που χρειαζομασταν οποτε δεν ειναι θεμα σχεδιασμου ειναι θεμα προπονητη και δυστυχως βλεπω σημαδια κολληματων με συγκεκριμενα προσωπα και συστηματα αλλα δεν θελω να επεκταθω γιατι δεν ειμαι παρα ενας ασχετος....παντως θα θεωρησω εγκλημα τη μη χρησιμοποιηση του παιχτη αυριο εστω και σαν αλλαγη...
Δεν γίνεται..το παιδί λέγεται Ντιέγο,και είναι και απο Κολομβία...
Θα ξέρει λίγο μπάλα..
Θα ξέρει λίγο μπάλα..
- Caballo Viejo
Αλλαγή έστω;
Πού ξέρεις ρε Μάκη μπορεί να χώσει και κανένα γκολάκι!
Πού ξέρεις ρε Μάκη μπορεί να χώσει και κανένα γκολάκι!

- nick_shortjohn
Πάλι καλά που δεν παίζει γιατί είχα ξενερώσει...
Δε γίνεται ρε φίλε να έχεις μπει σε μια φάση αναζήτησης και μυστηρίου και να στο χαλάνε απ' το πουθενά! Τόσους μήνες κυλιόμαστε στα σκατά, έχουμε μυηθεί μέσα από σκοτεινές και σατανικές τελετουργίες στη μαφία και τον υπόκοσμο με σκοπό την εξιχνίαση και διαλεύκανση της υπόθεσης με το κωδικό όνομα : "Μα γιατί ρε πούστη μου δεν παίζει ο Αρίας;" κι έρχεται τώρα ο Μάκης να στο χαλάσει έτσι απλά; Είναι άδικο...
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να κάνει καμιά μ@*&κία και να τον βάλει αλλαγή...
Δε γίνεται ρε φίλε να έχεις μπει σε μια φάση αναζήτησης και μυστηρίου και να στο χαλάνε απ' το πουθενά! Τόσους μήνες κυλιόμαστε στα σκατά, έχουμε μυηθεί μέσα από σκοτεινές και σατανικές τελετουργίες στη μαφία και τον υπόκοσμο με σκοπό την εξιχνίαση και διαλεύκανση της υπόθεσης με το κωδικό όνομα : "Μα γιατί ρε πούστη μου δεν παίζει ο Αρίας;" κι έρχεται τώρα ο Μάκης να στο χαλάσει έτσι απλά; Είναι άδικο...
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να κάνει καμιά μ@*&κία και να τον βάλει αλλαγή...
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε ε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Thx, AdminTeam

- papageorgiou
Πρώτη ουσιαστικά εμφάνιση κ σε κουτουρού θεση???χμμμμ...τι να σχολιάσεις??πάντως έδειξε διάθεση,το μόνο σίγουρο!!
Δεν μπορει να κριθει σε ματς που μπαινει στο 3-0 και οι εντολες που εχει ειναι "να κανει καθετες κινησεις στην αντιπαλη περιοχη".