Nέος προπονητής (2010-2011)

giapas

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από giapas »

Καιρό έχω να ποστάρω εδώ.... μπλέχτηκα κ εχώ στον "εμφύλιο" κ άφησα πιο σοβαρά θέματα!!!

Λοιπόν για μένα η μη συνέχιση με Σερτζιο συνδέεται άμεσα με το θέμα του προπονητή... Η μήπως όχι??

Θέλω να πω αν μας καθόταν ο Κοστα, θα συνεχίζαμε με Σερτζιο ( 350Κ / έτος ) ???
Η θα έφευγε και σε εκείνη τη περίπτωση?
Πραγματικά δε ξέρω να απαντήσω.

Βεβαια ψιλοανησυχώ... γιατι? Γιατί υποτίθεται οτι ο Σερτζιο έψαχνε για προπονητη... Πως είναι δυνατόν να ψάχνει και μετά απο 4-5 μέρες να φεύγει... Μηπως ΕΞΑΡΧΗΣ δεν έψαχνε?
Πάλι δεν εχω απαντησεις...

Το θέμα είναι ότι η κατάστασηξ πλέον είναι στα χέρια του Βρυζα... αυτά είναι ένα κλικ πιο "ασφαλές" από οτι πριν...

Φαινεται οτι ο Βρυζας κοιτάει προς Ιταλια ... μαλλον καλο είναι αυτό... κ ο Σάντος...πιο πολυ Ιταλος ήταν παρά Πορτογάλος!!!

Μεγαλο ερωτηματικό παραμένει το οικονομικό σκελός... προφανώς δεν υπάρχει σάλιο...
Αν ομως δεν υπάρχει γιατί κοιτάμε στην Ιταλία?? Εκει συνήθως ντύνονται με Αρμανι... λίγο βαρύ θα μας πέσει??

Με δεδομένο ότι ο Δερμιτζ είναι stand by , σιγουρα κοιτάμε Ιταλία ??

Παντως καπου κοιτάμε γιατί αλλιώς θα είχαμε ανακοινώσεις...\

Δε ξέρω , έχω μπερδευτεί πολύ...

Καλοδεχούμενες όποιες παρατηρήσεις σε αυτά που ρωτάω!!!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω μαζι σου . Πραγματικα ειμαστε ολοι " στο περιμενε " . Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι αυτη η καθυστερηση μπορει να εχει αντικτυπο στην ολη προετοιμασια -κυριως χρονικα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Με βαση αυτα που ξερω θα επρεπε να εχει χορηγηθει ενα προγραμμα συντηρησης στους παικτες για τις διακοπες..
Κατα τα αλλα δεν πιστευω οι παικτες να ξεσκιζονται στο φαγητο και την κρεπαλη. :lol: :lol: .Τον βερον εξαλλου τι τον εχουμε.. :lol: :lol: :lol:

Λογικα με την ανακοινωση ,θα το παραλαβουν κιολας...αρκει οταν το παρουν να μην ξεκινα η προετοιμασια .. :? :?
kos

Δημοσίευση από kos »

το οτι δεν γνωριζουμε εμεις τι θα γινει, δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουν και οι ανθρωποι της ομαδας.
απλα λειτουργουν στους δικους τους χρονους, πραγμα θεμιτο και κατανοητο.

και αν δουμε τα παραδειγματα των χειρισμων στις υποθεσεις βιτολο και σαλπι μαλλον ολα τα θεματα ειναι ηδη κλεισμενα.
απλα θα τα μαθουμε την καταλληλη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ασχετο -αλλα οχι τοσο- με το υπολοιπο επιτελειο ( γυμναστες κλπ ) υπαρχει καμμια πληροφορηση ? Αν μη τι αλλο προκειται για κομβικης σημασιας προσωπα..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ δεν ανησυχώ τόσο για αν θα πάει πίσω ο σχεδιασμός της προετοιμασίες...

Νομιζω μετρημένα κουκιά είναι..αν δε κάνω λάθος έχει κλείσει το προπονητικο κέντρο ...
επισης σε αγωνιστικά θέματα , οι μεταγραφές θα γίνουν 100% απο τη διοικηση. Ετσι θεωρώ.
Κ χτες να τον ειχες ανακοινωσει δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ζητησει ο προπονητης παικτες κ να πας τωρα να χτυπησεις πόρτες. Εκτος αν μιλαμε για δανεικους...

Μια που είπα δανεικους.... άσχετο αλλά προσωπικά δε μου πολυαρέσει αυτή η μόδα, εκτος αν συνοδεύεται απο ρεαλιστική ρήτρα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

shark4 έγραψε:Ασχετο -αλλα οχι τοσο- με το υπολοιπο επιτελειο ( γυμναστες κλπ ) υπαρχει καμμια πληροφορηση ? Αν μη τι αλλο προκειται για κομβικης σημασιας προσωπα..
Τιποτα νεοτερο...Μακαρι να μεινουν αν και με την απο-πορτογαλοποιηση των τελευταιων ημερων δεν βλεπω να μενουν, δυστυχως..

Απο οτι δειχνει ενας πορτογαλος θα μεινει και πολυ σημαντικος...!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ο μεγιστος κολκας λεει οτι ο Πολ ενημερωσε οτι μενει κομοτηνη και ο ΠΑΟΚ κοιταει αλλου..καειτε :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ε αμα το λεει ο κολκας , :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 71793.html
Τι δήλωσε ο υποψήφιος νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, στο olaPAOK.gr για το θέμα της παραμονής του ή όχι στον πάγκο του Πανθρακικού
Σχολιάστε

Κρίσιμη είναι η σημερινή (Τρίτη 1/6) ημέρα, σε ό,τι αφορά στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε δύο πάγκους, αυτόν τον Πανθρακικού, ομάδα με την οποία εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο, κι αυτόν του "Δικέφαλου", μιας κι από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση εκφράστηκε η επιθυμία της ενδεχόμενης συνεργασίας μαζί του.

Το olaPAOK.gr επικοινώνησε με τον ίδιο τον Δερμιτζάκη και του έθεσε το ερώτημα, πώς ακριβώς έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή (μεσημέρι Τρίτης 1/6). Η απάντηση που λάβαμε είναι η εξής: "Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σήμερα (1/6) ή το αργότερο αύριο (2/6). Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω απαντήσει στη διοίκηση του Πανθρακικού οριστικά, αν και υπάρχει πίεση για να δώσω την οριστική μου απάντηση".

Για να προσθέσει ο Έλληνας τεχνικός: "Έχω ζητήσει από τη διοίκηση του Πανθρακικού χρονικό περιθώριο μέχρι το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο το πρωί της Τετάρτης (2/6). Μέχρι τότε θα είμαι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, περιμένοντας την οριστική της απόφαση για το αν συνεργαστούμε τελικώς ή όχι.

Πάντως, αν από τον ΠΑΟΚ δεν πάρω απάντηση μέχρι το τέλος της προθεσμίας που ζήτησα από τον Πανθρακικό, θα απαντήσω θετικά για την παραμονή μου στην ομάδα της Κομοτηνής. Νομίζω ότι αυτό είναι το αυτονόητο, που μπορώ να πράξω".

Πίεση από την τοπική κοινωνία

Ο Παύλος Δερμιτζάκης εξήγησε στο olaPAOK.gr για ποιον λόγο υπάρχει αυτό το "τελεσίγραφο" από τον Πανθρακικό. Είπε σχετικά: "Αφενός η ομάδα πρέπει να προχωρήσει τα δικά της θέματα και πρέπει να γνωρίζει με ποιον προπονητή θα το πράξει αυτό. Αφετέρου, μην ξεχνάμε ότι η κοινωνία στην Κομοτηνή είναι κλειστή, όλοι γνωρίζονται, οπότε ασκούν πίεση στη διοίκηση του Πανθρακικού σχετικά με το θέμα. Όποιος δεν ζει την κατάσταση, δεν μπορεί να το καταλάβει. Είναι λογικό, λοιπόν, οι άνθρωποι του Πανθρακικού να ζητούν από εμένα μια τελική απάντηση. Κι αυτό σκοπεύω να πράξω".

Και κατέληξε: "Ασφαλώς και θέλω να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ. Ποιος δεν θέλει κάτι τέτοιο; Από την άλλη, όμως, για τους λόγους που εξήγησα, δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ελπίζω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά".

Εδώ λέει ότι ακόμα περιμένουμε...
Αν και ο Κόλκας όταν λέει κάτι συνήθως κάτι ξέρει, είδωμεν.

Απο δω και πέρα δεν θα επιτρέπονται ποσταρισματα μονο με link καποιας σελιδας, χωρις το πλήρες κείμενο/ρεπορτάζ, για ευνόητους λόγους. Το paokmania δεν αποτελεί μέσο διαφήμισης για καμμία σελίδα! Ποσταρίσματα που θα περιέχουν μόνο link θα τροποποιούνται αρχικά, ενω αν εξακολουθεί κάποιος χρήστης να αγνοεί τον κανόνα, θα μπανάρεται.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 26#p303026
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τρί 01 Ιουν 2010, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προσθήκη κειμένου
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

eleos έγραψε:
Αν και ο Κόλκας όταν λέει κάτι συνήθως κάτι ξέρει, είδωμεν.
:D :D :D :D :D

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:twisted:

ΥΓ. δε πάει σε σένα φίλε eleos
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μόνο αν επιστρέψει ο Άγγελος θα φτιάξουμε ομάδα...που δεν θα ξαναπαίξει play-off
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ακυρωθηκε ο δερμιτζακης
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Από που προκύπτει αυτό Παρασάνδαλε??
Βρήκαμε άλλον δλδ?? :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Να δεις που κι ο Ζόρζε κι ο Δέρμι είναι παπάδες για κάλυψη....

Επόμενος στόχος που θα ακουστεί θα είναι κανας τοπαλίδης;;; :mrgreen:

Την ανακοίνωση πότε θα την δούμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”