Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Καλοί παίκτες υπάρχουν σίγουρα. Και με Σούλη και Μάτζικ είμαι σίγουρος πως θα πάρουν τους καλύτερους που μπορούνε. Αλλά για τον Παππά ξεχάστε το... Είναι σούπερ παίκτης και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στην ηλικία του. Και είναι μάλλον η ώρα να πάει στην ACB και είμαι σίγουρος πως θα κάνει την διαφορά. Άλλωστε τα 2 τελευταία χρόνια παίζει δανεικός και άμα επιλεγεί στην τελική δωδεκάδα της εθνικής, είναι ακόμα πιο δύσκολη περίπτωση...
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Για Γιαννόπουλο, Κασελάκη, Σαρικόπουλο και Γιάνκοβιτς τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για την ομάδα που θέλω εγώ να δημιουργήσουμε ΤΙΠΟΤΑ :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ο 1ος και ο 4ος ισως :roll:

ο 2ος και ο 3ος NO WAY
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δε λέω οτι δεν είναι καλά παικτάκια (μακάρι να γίνουν και παικτάρες). αλλά σε ένα ρόστερ βία 12 παικτών, με σίγουρους έλληνες (?) γιαννακίδη-δέδα, θες άλλους 4 (3 αν κρατήσεις αποστολίδη, 2 αν κρατήσεις καλλέ :o :shock: ). ε μη μου πεις τώρα οτι μπορεί να πας να κάνεις ομάδα ευρωλίγκας (potentially έστω) με τον κασελάκη που στα ηλίσσια παίζει 5.5 λεπτά...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

με τιποτα..

το σκεφτομαι γενικα και προσπαθω να σκεφτω συνδυασμο καλης ομαδας-νορμαλ μπατζετ.

Κατεληξα στο 5.Εκει με γκετσε-Χαριση ειμαστε καλα.

Εαν μεινει ελευθερος ο πελεκανος και μπορουμε να τον παρουμε,δε το συζητω.Ετσι παιρνουμε και κανα 2 μαυρους στα γκαρντ ,εναν στο 4 + μια αλλαγη ελληνα αθλητικου και ψιλοκανουμε ομαδα.δεν βιαζομαι και περιμενω.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

είμαστε κοντά στις σκέψεις. δεν γράφω ακόμα τα πιθανά μου σενάρια γραπτώς γιατί δεν έχουνε ακουστεί ακόμα ονόματα ελλήνων που μας ενδιαφέρουν πραγματικά. αν δεν βρεις εκεί καλές λύσεις, θα καταλήξεις να κάνεις πάλι μια "ναι μεν αλλά" απλά καλή ομάδα... ;)

όσον αφορά το 5, η οικονομική λύση λέει gece-χαρίσης. άρα τον dozier (αν μείνει, αν δεν, εγώ θα κλεινα αύριο τον thompson) τον πλαισιώνεις με κάτι σαν raicevic...

και η θέση 2 κατά τη γνώμη μου κλείνει πολύ καλά με mcrath-γιαννακίδη και καλαμπόκη.

το 1 και 3 δυσκολεύει κάπως... :?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

αν πας με πελεκανο-δεδα στο 3 ,στον ασσο πας για παικταρα ασσο.Αλλιως πας για εναν μαιλς στον ασσο και ενα σοβαρο τριαρι στυλ Στιβενσον(αμαρουσιου,οχι νταλλας :) )

και εγω περιμενω να δω τι ειναι εφικτο απο ελληνικη αγορα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το πελεκάνο-δέδα θα το άντεχα (κάνω και τον δύσκολο :mrgreen: ) αν πάρουμε και έναν έξτρα κοινοτικό που να παίζει από το 1 ως το 3. κάτι σαν τον lukauskis ας πούμε... ;)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

χχαχαχαχα..μου αρεσει που ανοιγομαστε..

νομιζω ειναι νωρις.Η κριση μεγαλη,αρα ολοι οι ελληνες θα ριξουν τις απαιτησεις τους.Σε συνδυασμο με την προοπτικη της ευρωλιγκας ελπιζω να τσιμπησουμε τα καλα..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο μάτζικ είπε οτι τώρα που βγήκαμε ευρωλίγκα κάποιοι (έλληνες) μας παρακαλάνε... για να δούμε. νωρίς είναι ακόμα ναι αλλά... (όπως έγραψα και πριν, φοβάμαι μπαρτζώκα και σφαιρο αν πάει στον συμπολίτη).
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ρε παιδιά ας αποφασίσουμε τουλάχιστον για αναπληρωματικό Έλληνα Σέντερ...πες ότι ο Καλλές απλά συμπληρώνει 12αδα για Ευρώπη, ποιός θα ήταν ο κατάλληλος; Μπόγρης; Χαρίσης; Μαυροειδής; Γλυνιαδάκης;
Το παραπάνω ισχύει ακόμα κι αν βασικός είναι ο Λάζος...

..και play-maker Έλληνα θα ήθελα, αλλά πέρα από Σλούκα Παππά (άντε και με το ζόρι Μάντζαρη) δεν βλέπω κάτι αξιόλογο για βασικό...
για αναπληρωματικό συγκεκριμένων ρόλων ΟΚ παίρνεις πολλούς, Καρύδα -Γκαγκα- Ξανθόπουλο /εδώ έχει σημασία αν μείνει ο Αποστολίδης για αμυντικές αποστολές.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Γλυνιαδακη με χιλια φιλε. Και αν και θα με κραξουν πολλοι, για αυτη την κρισιμη σεζον θα ηθελα με ενα πολυυυ λογικο συμβολαιο τον παπαλουκα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Η να περιμενουμε το θαυμα... ονοματι Πετζα... αν και εμαθα οτι θα μεινει αλλο ενα χρονο
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

με τι λεφτά ρε θα πάρουμε Παπαλουκά?? Γενικά οι Έλληνες που φεύγουν από γάβρο δύσκολα θα μείνουν Ελλάδα.. Κάθε λογικός θα πήγαινε ας πούμε σε μια μικρομεσαία ομάδα Ισπανίας.. Και η φετινή πορεία Μαυροειδή, Βασιλειάδη είναι πολύ καλή διαφήμιση..

Από Έλληνες ας πάρουμε Πατ Καλάθη χθες γιατι δεν ειναι ακόμα έτοιμος για γάβρο-βάζελο, Χαρίσης καλή λύση για πάγκο στο 5, Ξανθόπυλος καλύτερος του Αποστολίδη, Καλαμπόκης καλή λύση για να έχουμε και βάθος πάγκου..
Εννοείται ναι σε Πελεκάνο,Γλυνιαδάκη αλλά πολύ δύσκολο..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”