80. Cristiano Moraes Oliveira
- Aureliano Buendia
Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira
Τα ανούσια τσαλιμάκαι που έκανε κοντά στο κόρνερ προς το τέλος μου την έσπασαν λίγο, ίσως γιατί τα έβλεπα και σε γκρο πλαν, από το σημείο που βρισκόμουν στην κερκίδα.
Ως τώρα έχει προσφέρει λιγότερα από τα αναμενόμενα.
Όταν είχε έρθει ήλπιζα σε ένα νέο Βιεϊρίνια.
Σκεφτόμουν πως με δύο φωτιές στα άκρα και Βιτόλο - Γκαρσία Σινικό Τείχος, γινόμαστε φωτιά και λαύρα.
Φυσικά και ο Αντελίνο ανέβηκε κατακόρυφα τη δεύτερη χρονιά.
Υπομονή, ενθάρρυνση και ελπίζω σύντομα να μας δείξει πολλά και όμορφα στο χορτάρι.
Σκεφτόμουν πως με δύο φωτιές στα άκρα και Βιτόλο - Γκαρσία Σινικό Τείχος, γινόμαστε φωτιά και λαύρα.
Υπομονή, ενθάρρυνση και ελπίζω σύντομα να μας δείξει πολλά και όμορφα στο χορτάρι.
- Aureliano Buendia
Ότι θα μείνει δεν είναι σίγουρο?
Για 1,5 χρόνο έχει υπογράψει νομίζω.
Όπως είπα και πριν μακάρι να βγάλει το συντομότερο ομορφιές στο χορτάρι.
Εμείς στη δουλειά μας, χειροκρότημα και στήριξη.
Για 1,5 χρόνο έχει υπογράψει νομίζω.
Όπως είπα και πριν μακάρι να βγάλει το συντομότερο ομορφιές στο χορτάρι.
Εμείς στη δουλειά μας, χειροκρότημα και στήριξη.
+1985thrix έγραψε:Τον βλέπω να μένει και να εκθέτει κόσμο του χρόνου.
Έχω την εντύπωση ότι μόνο ανούσια δεν ήταν τα συγκεκριμένα τσαλιμάκια. Εκεί κρατάς μπάλα να κερδίσεις χρόνο με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορούσε να πάει και πρις το κόρνερ βέβαια αλλά και τα τσαλίμια κέρδισαν 20 δευτερόλεπτα.Aureliano Buendia έγραψε:Τα ανούσια τσαλιμάκαι που έκανε κοντά στο κόρνερ προς το τέλος μου την έσπασαν λίγο, ίσως γιατί τα έβλεπα και σε γκρο πλαν, από το σημείο που βρισκόμουν στην κερκίδα.
ο βιειρινια ηταν καλος απο την αρχη απλα τραυματιστηκε την τριτη τεταρτη αγωνιστικη περυσι με τον αρη και μετα στο υπολοιπο της σεζον δεν επιασε αυτα που μπορουσεAureliano Buendia έγραψε:Τα ανούσια τσαλιμάκαι που έκανε κοντά στο κόρνερ προς το τέλος μου την έσπασαν λίγο, ίσως γιατί τα έβλεπα και σε γκρο πλαν, από το σημείο που βρισκόμουν στην κερκίδα.
οσο για αυτο που ειπες το ιδιο ακριβως και εμενα φιλε δεν ξερω αυτο το πραγμα που εκανε που τιναζε τα ποδια σαν να κανει ζεσταμα και το θεωρουσε τριπλα με νευριασε εκεινη την ωρα
δεν συγκρινεται με βιειρινια μεχρι τωρα σε καμια περιπτωση ουτε και με κουτσιανικουλη
+1.Billy4 έγραψε: Έχω την εντύπωση ότι μόνο ανούσια δεν ήταν τα συγκεκριμένα τσαλιμάκια. Εκεί κρατάς μπάλα να κερδίσεις χρόνο με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορούσε να πάει και προς το κόρνερ βέβαια αλλά και τα τσαλίμια κέρδισαν 20 δευτερόλεπτα.
Εγώ ήθελα να κάτσει εκεί μέχρι να τελειώσει το ματς. Και τα τσαλιμάκια είναι για να σπάσεις τα νεύρα του αμυντικού, να σου επιτεθεί χωρίς σκέψη και ή να του σκάσεις ντρίπλα ή να πάρεις φάουλ.
Ότι δεν έχει προσφέρει ακόμα πολλά είναι σωστό. Αλλά το έχω ξαναγράψει: περιμένετε να ζεστάνει ο καιρός και θα αλλάξετε γνώμη γι' αυτόν.
Γιατί να περιμένουμε να ζεστάνει ο καιρός;
Φίδι είναι;
Άρα ετοιμάζεται να φορτσάρει στα play-off;
Φίδι είναι;
- Isaak the Greek
Εγω παλι νιωθω πως αισθανεται οτι εχει να αποδειξει κατι.Οτι δηλ. ειναι ο παιχταρας.Οταν καταλαβει πως αυτα δεν εντυπωσιαζουν πλεον θα στρωσει.Δειχνει ακομα πως δεν εχει υιοθετησει τη νοοτροποια της ομαδας.Καποια πραγματα θελουν καιρο για να γινουν δυστυχως ή ευτυχως
- ΑποστόληςΑ
Κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει και με την περίπτωση του Κούτσια!Isaak the Greek έγραψε:Εγω παλι νιωθω πως αισθανεται οτι εχει να αποδειξει κατι.Οτι δηλ. ειναι ο παιχταρας.Οταν καταλαβει πως αυτα δεν εντυπωσιαζουν πλεον θα στρωσει.Δειχνει ακομα πως δεν εχει υιοθετησει τη νοοτροποια της ομαδας.Καποια πραγματα θελουν καιρο για να γινουν δυστυχως ή ευτυχως
Εμένα ξέρετε τι με φοβίζει???
Όταν είχε έρθει ο Σάντος είχε πει ότι τον πήραμε γιατί είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Αντί για αυτό όμως τον βλέπουμε να κάθετε συνέχεια στον πάγκο και να παίρνει την θέση του ο Σορλέν που κανονικά άλλη είναι η θέση του και επιπλέον είναι και τελείως ντεφορμέ!
Δηλαδή για να μη παίζει και να του παίρνει τη θέση ένας πολύ κακός παίκτης (για φέτος), πόσο χειρότερος πρέπει να είναι????
Όταν είχε έρθει ο Σάντος είχε πει ότι τον πήραμε γιατί είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Αντί για αυτό όμως τον βλέπουμε να κάθετε συνέχεια στον πάγκο και να παίρνει την θέση του ο Σορλέν που κανονικά άλλη είναι η θέση του και επιπλέον είναι και τελείως ντεφορμέ!
Δηλαδή για να μη παίζει και να του παίρνει τη θέση ένας πολύ κακός παίκτης (για φέτος), πόσο χειρότερος πρέπει να είναι????
Καμια σχεση το ενα με το αλλο..Μην μπερδευεσαι..Ο Κρστιανο ειναι τεχνιτης ,γρηγορος, φευγει στην κοντρα ευκολα..Ο γαλλος ειναι μεστος παικτης, κραταει μπαλα, εχει αλλα χαρακτηριστικα..Απλα σημασια εχει τι εχει προτεραιοτητα ο προπονητης..Τον ενδιαφερει η "σιγουρια" του Σορλεν, απο την παρορμητικοτητα του Κριστιανο που οντως μερικες φορες χρειαζεται και οταν κρινει ο Σαντος τον βαζει στην θεση του..
ααααααABOLEYTOI έγραψε:Γιατί να περιμένουμε να ζεστάνει ο καιρός;
Φίδι είναι;