Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
PERS9

Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ 13/9/2009 ώρα 16:45

Δημοσίευση από PERS9 »

D.A.A.T. έγραψε:.

Προσωπικα περιμενω και ελπιζω να δω αυτη τη 3αδα που ονειρευομαι στο 4-3-3 απο το καλοκαιρι(εφοσον δεν ευπαρχει Βιτολο) με Γκαρσια κοφτη και Φωτακη,Σορλιν 8αρια...
Αμάν και ποτέ!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

@DAAT:

Όπως τον είδα τον παίκτη (εμφανισιακά) δε μου φάνηκε να έχει ιδιαίτερες διαφορές με πέρσι. Πόσο σίγουρος είσαι ότι οι πηγές σου και η εσωτερική σου πληροφόρηση είναι 100% αξιόπιστες (φαντάζομαι ότι δεν τον ζύγισες εσύ)?

Γιατί, πολλές φορές διαρρέονται πράγματα (όχι στον ΠΑΟΚ απαραίτητα) μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κλίμα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο μου φαίνεται θα τον συγκρίνουμε και με τον Σόφο :shock:
Άβαταρ μέλους
valis

Δημοσίευση από valis »

τελικα επρεπε να μεινουν στην ομαδα λακης, κων/δης, μπαλαφας, βαγγελης, ηλιαδης κτλ για να μη μαλωνουμε και ματξυ μας ποιοι πρεπει να παιζουν 11αδα...περαν αυτου οι μονοι παικτες γενικα αποδεκτοι οτι λαθη και να κανουν ειναι ο βιερινια, ο σορλεν και ο κουτσιανικουλης, για ολους τους υπολοιπους εχει ανοιχτει μετωπο με τους προσωπικους τους πολεμιους, για διαφορους λογους ο καθενας.. ειπαμε , πρεπει να κανουμε κριτικη αλλα οχι και να ισοπεδωνουμε τα παντα... γενικα ειμασταν καλοι ως την ισοφαριση, τωρα για μετα αν και γιναν οι λογικες αλλαγες η ομαδα δε τραβηξε...για τους λογους τωρα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ θα σταθώ σε δύο πράγματα..
Στην αναποτελεσματικότητα στο τελείωμα των φάσεων αλλά και στην κούραση που επέρχεται γύρω στο 60' των αγώνων..

Το πρόβλημα που μαστίζει φέτος την ομάδα με τους τραυματισμούς πρέπει να ρποβληματίσει κατά πολύ τους υπεύθυνους και αν συμβαίνει κάτι, μια αλλαγή στις θέσεις των φυσικοθεραπευτών μόνο καλό θα κάνει
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

fuzztone έγραψε:@DAAT:

Όπως τον είδα τον παίκτη (εμφανισιακά) δε μου φάνηκε να έχει ιδιαίτερες διαφορές με πέρσι. Πόσο σίγουρος είσαι ότι οι πηγές σου και η εσωτερική σου πληροφόρηση είναι 100% αξιόπιστες (φαντάζομαι ότι δεν τον ζύγισες εσύ)?

Γιατί, πολλές φορές διαρρέονται πράγματα (όχι στον ΠΑΟΚ απαραίτητα) μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί κλίμα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο μου φαίνεται θα τον συγκρίνουμε και με τον Σόφο :shock:

Φυσικα και δεν το ζυγισα..Απλα πιστευω αυτον που μου το ειπε διοτι μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει κατι ψεμματα και ειναι σαφες οτι ξερει.Μακαρι να χασει,να προσπαθησει και να παιξει..Αλλα δεν ειναι τρελοι που τον αφηνουν εκτος αποστολης
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Αφου του εχει φαει την θεση ο "Could you be loved?", που ακομα δεν ειναι ετοιμος σιγουρα, δεν θα πρεπει να ειναι και στα καλυτερα του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hideguti,λες ο α-μπο(υ)μπ-ακαρι να εχει κι αλλα χουγια του τζαμαικανου,περαν της κωμης?

οπως επισημανε ορθα ο arisk,η στερηση μας ως οπαδων τοσα χρονια για το πρωταθλημα μας βγαζει αυτη τη "μικροψυχια" απεναντι στην ομαδα φετος.περυσι,ερχομενοι απο το πουθενα και κανοντας τετοια ανελπιστα καλη χρονια,"μοιραια" αυξηθηκαν οι προσδοκιες.τεντωνοντας διαρκως ομως το σκοινι,περιμενοντας καθε κυριακη με το πιστολι ανα χειρας την ομαδα,δινουμε πατημα σε ολους τους "καλοθελητες" να ριχνουν νερο στους μυλο της προσπαθειας για προωρη απαξίωσή της και δημιουργια απογοητευσης στην κινητηρια της δυναμη,εμας.σιγουρα η εικονα της ομαδας ειναι προβληματικη προς το παρον.δλδ το αντιστοιχο διαστημα περυσι θεωρειτε πως δεν ηταν?με διαφορετικο και λιγοτερο ποιοτικο ροστερ,ασφαλως και συμφωνω!αλλα και πολυ λιγοτερες απωλειες απο τραυματισμους,βαλε και το σημαντικα περισσοτερο χρονο προετοιμασιας .μου δινεται εντουτοις η εντυπωση πως μερικοι,κρατωντας μεσα τους πραγματα απο περυσι,τα οποια η ομαδα δεν τους εδινε ως τα πλει-οφ πατημα να εξωτερικευσουν,με αφορμη τα πλει-οφ κι εντευθεν εχουν βρει την ευκαιρια να τα αποβαλουν.μιλουσαν περυσι?δε νομιζω,κρατωντας επιφυλαξεις παντως,απ'οσο θυμαμαι παρακολουθωντας το αιτ ως απλος επισκεπτης.δλδ περυσι εβλεπαν κατι εξεχοντως διαφορετικο?οχι,αλλα τουμπεκιαζονταν ελεω αποτελεσματος.ισως σε αυτους να ανηκω κι εγω,ποιος το γνωριζει?αυτο που αδυνατω ομως να αποδεχθω ειναι η υπαρξη παοκτσηδων,που σαν νεοι γαυροι,βαζελοι ή χανουμηδες,στηριζουν μονο στα ευκολα και στη στραβη πιανουν αμανεδες υψηλης αναλυσης και εξευγενισμενου "ξεσκισματος" των παντων.η γνωμη μου ειναι πως πρεπει να αποσυνδεθει στο μυαλο μας η τοσο αμεση σχεση που εχει προσδοθει στη συναρτηση αγωνιστικης πορειας και στηριξης στην ομαδα σε καθε επιπιεδο,μιας και η οικονομικη της κατασταση νομιζω οτι δεν επιτρεπει.διαφορετικα το ηδη δημιουργηθεν κλιμα θα εντεινεται και θα επιβαρυνεται περισσοτερο σε πιθανα στραβοπατηματα της ομαδας,κατι κατ'εμε τελειως αδικο για την αξιολογηση του εργου που γινεται.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

πολλα +++++ στον navigator11.
Παντως οπως το σκεφτομαι τωρα μετα απο σχεδον 2 μερες μετα τον αγωνα βλεπω οτι ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει επιπεδο και υποσυνειδητα ολοι το ξερουμε.Αν ακομα και περισυ τον απριλιο περναμε χ στο μεταξυ μας αγωνα με την τριπολη λογω του πολυ καλου κλιματος θα λεγαμε ολοι οτι ηταν το φυσιολογικο αποτελεσμα!Φετος αρχη περιοδο με αρκετα ανετοιμο ΠΑΟΚ λογω ελαχιστων παιχνιδιων ,με πολλους παικτες τραυματιες ή ανετοιμοι λογω τραυματισμου οι περισσοτεροι βασικοι, με μεγαλη πιεση λογω της αποτυχιας του ουεφα φεραμε ενα ατυχο χ ενω ειμασταν σαφως καλυτεροι και μαλιστα χωρις να κανει ευκαιρια ο αστερας βαζοντας ουσιαστικα αυτογκολ και εχοντας και αρκετες καλες στιγμες ο ΠΑΟΚ!
Ισως ειμαι πολυ αισιοδοξος σαν ανθρωπος αλλα πιστευω οτι πριν απο 15 μηνες ενα τετοιο αποτελεσμα με μια τετοια εμφανιση(κοινος ομολογουμενος μετρια ως κακη) θα θεωρουταν τεραστια επιτυχια.Φετος ειναι μια αποτυχια και απογοητευση!Ολη αυτη η λογικη με εχει κανει να πιστευω οτι ανεβηκαμε οχι ενα αλλο καναδυο επιπεδα και οτι με πιστη στην ομαδα και στους διοικουντες σε 15 μηνες απο τωρα θα εχουμε ανεβει αλλα τοσα.Υπομονη και αγαπη θελει!!Ελπιζω την αισιοδοξια μου να την συμεριζονται και αλλοι!
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

navigator11

η απάντηση σου πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία

άψογος!
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αδελφέ navigator11

δεκτά και σωστά τα όσα λες

δεν είναι όμως άλλοθι....το να ξεχρεώσουμε και μετά θα πάμε για τίτλο ?
γιατί ?

δεν είναι άλλοθι....το τριετές αγωνιστικό πλάνο...?....λες και θα είναι ο κορμός ίδιος του χρόνου ή λες και χτίζουμε καμία ομαδάρα με 17άρηδες που θέλουν ψήσιμο. Το μοναδικό που δέχομαι εδώ είναι η αύρα πρωταθλητισμού που θα μας συνοδεύει ως "αόρατος'' μανδύας και που είναι όντως κάτι σημαντικό

εδώ ο βάτραχος είπε ''πάμε για πρωτάθλημα'' ...για το αεκ...από το καλοκαίρι, πριν πάρουν από τον σωρό 10 παίκτες...περιμένοντας να τους βγουν οι 2

ο Σάντος πότε θα πει....''στόχος είναι το πρωτάθλημα'' ή ''στόχος είναι το CL'' ???
οκ πέρυσι είπε το αυτονόητο....''να βγούμε γιουρόπα''...
φέτος όμως άϋλοι στόχοι...γενικώς και αορίστως

δεν είναι άλλοθι....το να σταθεροποιηθούμε στις πρώτες θέσεις ?
από την στιγμή που ο κόσμος είναι συσπειρωμένος
υπάρχει διοίκηση που αγαπά τον ΠΑΟΚ
και περύσι βγήκες δεύτερος
και γενικά βλέπεις το ΠΟΚ να σκορπά λεφτά στον βρόντο

στην χειρότερη ο στόχος είναι η έξοδος στο CL
στην χειρότερη

οτιδήποτε άλλο δεν είναι πισωγύρισμα ?

παρόλα αυτά...δεν τέθηκαν στόχοι
θα προτιμούσα ρε παιδί μου στην τελική να βγεί και να πει
''κύριοι...πάμε πάλι για έξοδο στην Ευρώπη''
πιό τίμιο και πιό ρεαλιστικό σε σχέση με το ρόστερ

ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή θα έπρεπε να είναι μίνιμουμ τέταρτος κάθε χρονιά, μιάς και λογίζεται αγωνιστικά ως το 4ο μέγεθος στην Γκρης, καλώς ή κακώς (δεν μιλάμε τώρα για όλα τα άλλα που κάνουν τον ΠΑΟΚ πρώτο μέγεθος στο γαλαξία....μιλάμε για την αγωνιστική κατάσταση)

οπότε....ναι υπάρχουν τραυματισμοί
ναι υπάρχουν αλχημείες για κάλυψη των κενών
ναι υπήρχε λιγότερος χρόνος

αλλά...το θέμα είναι να μην πετάξει το πουλάκι...από τον Οκτώβριο
επαγγελματικό είναι το φουτμπωλλ...οπότε τέτοιες δικαιολογίες είναι λίγο άλλοθι...λίγο παρηγοριά στον άρρωστο

εγώ το βλέπω ως λάθη
στον σχεδιασμό
στις επιλογές
κ.λ.π.

τέσπα
μακάρι να δεθεί η ομάδα και να παίξει μπάλλα...εν καιρώ, θα είναι παρακαταθήκη για του χρόνου
γιατί...για φέτος τα καλάθια προβλέπονται μικρά

ps-...αδελφέ petm...στον αδελφό paok leme αναφερόμουν
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

3 φορές το έχει πει μέσα στο καλοκαίρι ο Σάντος για πρωτάθλημα.
Λάθος κατ εμέ.
Μάζευε ότι δεν μαζεύεται ο Ζαγοράκης στην συνέντευξη του μετά.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

αδελφέ gash...ουδέποτε είπε ο Σάντος ότι πάμε για πρωτάθλημα

...άλλο το κρυψίνους...το ύπουλο...ξέρεις το ναι θα δούμε, ίσως, μπορεί, ποιός ξέρει, το καλοκαίρι μαζί πηγαίναμε στην αμμουδιά

και άλλο το χύμα

στόχος ο τίτλος...τελεία και παύλα. Τέτοιο πράγμα δεν είπε ο Σάντος..εκτός αν κάνω εγώ λάθος bro οπότε διόρθωσέ με

αντίθετα το είπε ο Παϊτέρης....κόουτς του βαζελουά
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Navigator, αυτό δεν ήταν post, ψυχογράφημα ήταν!
Εικόνα
Pepermint έγραψε: και περύσι βγήκες δεύτερος
τελικά τί βγήκαμε πέρσι ρε παιδιά; Δεύτεροι ή τέταρτοι; Α, ναι, ξέχασα.
- Τέταρτοι, όταν θέλουμε να κρίνουμε* την περσινή χρονιά,
παράδειγμα: έλα μωρέ τώρα, πάλι τέταρτοι βγήκαμε πέρσι και τις φανέλες να ρίξεις τέταρτες θα βγούνε...
- Δεύτεροι, αν θέλουμε να συγ-κρίνουμε την φετινή με την περσινή,
παράδειγμα: και πέρσι δεύτερος βγήκες, αν δεν πάρεις πρωτάθλημα φέτος, είναι πισωγύρισμα

Μονά-ζυγά δικά μας δλδ.
Pepermint έγραψε:ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή θα έπρεπε να είναι μίνιμουμ τέταρτος κάθε χρονιά, μιάς και λογίζεται αγωνιστικά ως το 4ο μέγεθος στην Γκρης, καλώς ή κακώς (δεν μιλάμε τώρα για όλα τα άλλα που κάνουν τον ΠΑΟΚ πρώτο μέγεθος στο γαλαξία....μιλάμε για την αγωνιστική κατάσταση)
Πιο πριν έγραφες ότι θα είμαστε από 6οι έως 9οι φέτος (μετά το "διόρθωσες" και έγραψες από 5οι). Δηλαδή:
αφού στην αγωνιστική κατάσταση είμαστε 4οι και
αφού και χωρίς προπονητή θα έπρεπε να είμαστε 4οι =>
ο προπονητής μας "ρίχνει" από μία έως πέντε θέσεις. Ε τότε, να μην πάρουμε προπονητή.
Οι τελευταίες χρονιές μας έχουν αποδείξει ότι τίποτα δεν χαρίζεται. Ούτε η τέταρτη θέση, ούτε το πρωτάθλημα, ούτε τα χρέη (και δεν θέλουμε κιόλας).
Pepermint έγραψε:εγώ το βλέπω ως λάθη
στον σχεδιασμό
στις επιλογές
κ.λ.π.
Σωστός.
*Κριτική είναι όταν επισημαίνουμε και τα σωστά και τα λάθη. Όταν βλέπουμε μόνο τα λάθη, εγώ το ονομάζω μίρλα.

Και μια που το topic πάει για κλείσιμο, οι καλύτερες φάσεις του αγώνα εδώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Pepermint έγραψε:αδελφέ navigator11

δεκτά και σωστά τα όσα λες

δεν είναι όμως άλλοθι....το να ξεχρεώσουμε και μετά θα πάμε για τίτλο ?
γιατί ?

δεν είναι άλλοθι....το τριετές αγωνιστικό πλάνο...?....λες και θα είναι ο κορμός ίδιος του χρόνου ή λες και χτίζουμε καμία ομαδάρα με 17άρηδες που θέλουν ψήσιμο. Το μοναδικό που δέχομαι εδώ είναι η αύρα πρωταθλητισμού που θα μας συνοδεύει ως "αόρατος'' μανδύας και που είναι όντως κάτι σημαντικό

εδώ ο βάτραχος είπε ''πάμε για πρωτάθλημα'' ...για το αεκ...από το καλοκαίρι, πριν πάρουν από τον σωρό 10 παίκτες...περιμένοντας να τους βγουν οι 2

ο Σάντος πότε θα πει....''στόχος είναι το πρωτάθλημα'' ή ''στόχος είναι το CL'' ???
οκ πέρυσι είπε το αυτονόητο....''να βγούμε γιουρόπα''...
φέτος όμως άϋλοι στόχοι...γενικώς και αορίστως

δεν είναι άλλοθι....το να σταθεροποιηθούμε στις πρώτες θέσεις ?
από την στιγμή που ο κόσμος είναι συσπειρωμένος
υπάρχει διοίκηση που αγαπά τον ΠΑΟΚ
και περύσι βγήκες δεύτερος
και γενικά βλέπεις το ΠΟΚ να σκορπά λεφτά στον βρόντο

στην χειρότερη ο στόχος είναι η έξοδος στο CL
στην χειρότερη

οτιδήποτε άλλο δεν είναι πισωγύρισμα ?

παρόλα αυτά...δεν τέθηκαν στόχοι
θα προτιμούσα ρε παιδί μου στην τελική να βγεί και να πει
''κύριοι...πάμε πάλι για έξοδο στην Ευρώπη''
πιό τίμιο και πιό ρεαλιστικό σε σχέση με το ρόστερ

ο ΠΑΟΚ και χωρίς προπονητή θα έπρεπε να είναι μίνιμουμ τέταρτος κάθε χρονιά, μιάς και λογίζεται αγωνιστικά ως το 4ο μέγεθος στην Γκρης, καλώς ή κακώς (δεν μιλάμε τώρα για όλα τα άλλα που κάνουν τον ΠΑΟΚ πρώτο μέγεθος στο γαλαξία....μιλάμε για την αγωνιστική κατάσταση)

οπότε....ναι υπάρχουν τραυματισμοί
ναι υπάρχουν αλχημείες για κάλυψη των κενών
ναι υπήρχε λιγότερος χρόνος

αλλά...το θέμα είναι να μην πετάξει το πουλάκι...από τον Οκτώβριο
επαγγελματικό είναι το φουτμπωλλ...οπότε τέτοιες δικαιολογίες είναι λίγο άλλοθι...λίγο παρηγοριά στον άρρωστο

εγώ το βλέπω ως λάθη
στον σχεδιασμό
στις επιλογές
κ.λ.π.

τέσπα
μακάρι να δεθεί η ομάδα και να παίξει μπάλλα...εν καιρώ, θα είναι παρακαταθήκη για του χρόνου
γιατί...για φέτος τα καλάθια προβλέπονται μικρά

ps-...αδελφέ petm...στον αδελφό paok leme αναφερόμουν
φιλτατε πεπερ,αντιλαμβανομαι τη διαφορετικη προσεγγιση που εχεις ως προς την οριοθετηση των φετινων στοχων και την αμφισβητηση σου ως προς τη δυνατοτητα επιτευξης τους βασει των οσων εχει παρουσιασει ως τωρα η ομαδα.και μεχρι στιγμης προβληματιζομαι και εγω.παντως θυμαμαι τον προπονητη να μιλα για πρωταθλημα οπως ειπε και το μοντερι των 20 ηπειρων και 40 θαλασσων ονοματι gash.κι επειτα ειπωθηκε οτι μια πορεια σαν την περσινη θα ηταν καλοδεχουμενη,χωρις αναδιπλωση παντως περι διεκδικησης του πρωταθληματος.για μενα θα ηταν καλοδεχουμενη πορεια σαν την περσινη,διοτι,οπως μια ιδεα περιπαικτικα αναφερεις οτι η σταθεροποιηση στις πρωτες θεσεις συνιστα πισωγυρισμα,το βρισκω ελαφρως ατοπο σε σχεση με αυτα που πετυχαινε η ομαδα τα τελευταια χρονια.καποτε οντως με τις φανελες βγαιναμε εστω και τεταρτοι.τα τελευταια χρονια δεν ισχυει νομιζω κατι τετεοιο κι ομως εξακολουθουμε να το παραβλεπουμε πολλοι εξ ημων και να μιλαμε καθε καλοκαιρι,παραδοξως κατ'εμε,για πρωταθληματα ή τσουλου στη χειροτερη.η χρυση συνταγη για να μην πονανε και τα μυαλα μερικων,περα απο τα ομματια τους,οπως κι ολων μεχρι στιγμης,ειναι να αρχισουμε να προσγειωνομαστε στις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδας.θα πολεμησουμε για το καλυτερο και οπου βγει,τρεφοντας υψηλες προσδοκιες,συμφωνω.αρκει αυτες να μη γινονται αυτοσκοπος και στο τελος,σε περιπτωση μη επιτευξης τους,ως θηλια να πνιγουν ο,τι καλο γινεται στην ομαδα σε πολλα επιπεδα.
λες οτι οι του ποκ σκορπανε λεφτα στο βροντο.το ζητημα ειναι οτι τα διαθετουν ομως απλοχερα καθαρα για την ενισχυση του αγωνιστικου τμηματος και μονον ενω εσυ,μολονοτι εχιες σημαντικα περισσοτερα φραγκα σε σχεση με οποτεδηποτε αλλοτε στη συγχρονη ιστορια σου,αναγκαζεσαι ταυτοχρονα να βουλωνεις τρυπες αμαρτωλων παρελθοντων ετων,να δημιουργεις υποδομες και να ενισχυεις την ομαδα το κατα δυναμιν.γι'αυτο υποστηριζω οτι η καταληψη υψηλων βαθμολογικων θεσεων και η αδιαλλειπτη παρουσια στην ευρωπη μεχρι να ξεχρεωσουμε δια παντος οφειλει να γινει ο στοχος που ο ιδιος ο παοκτσης θα βαζει μεσουντος θερους για την ομαδα,προτου ακομα οριοθετηθουν στοχοι χρονιας απο διοικηση-προπονητη.παιρνουμε καθε χρονο μερος σε μια μαχη που,οντας εξ'ορισμου,βασει οικονομικων,ανιση,μεχρι να απαλλαγουμε απο τα γαμησιατικα,αναγκαστικα ξεκιναμε στην αφετηρια αρκετα μετρα,μην πω χιλιομετρα πιο πισω απο τους ανταγωνιστες μας.
ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα και ειμαι διατεθειμενος να περιμενω μεχρις οτου η χρηματοδοτηση του κοσμου μας προς την ομαδα να αναλωνεται σχεδον αποκλειστικα στην ενισχυση της ομαδας,που οταν ειμαστε σε θεση να το κανουμε σε λιγα χρονια,θα δικαιωθουμε ολοι εκ του αποτελεσματος.

να συμφωνησω και με τον προλαλησαντα στεφανο.μονα-ζυγα δικα μας,οντως.αποτυπωση πραγματικοτητας αδερφε.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Αδελφέ Στέφανε

5-9 ή 6-9 …δεν αλλάζουν και μπολλά

Αυτό που είπα είναι ότι…με την ίδια λογική που ο γάβρος παίρνει τίτλο είτε με σερ τάκη, είτε με μπιγκόν, είτε με μαλαπέρδε (πλην Αλέφαντου)

Έτσι και εμείς θα έπρεπε αέρα…να μην πέφτουμε ποτές κάτω από την 4η θέση

από εκεί και πέρα…προς τι η απορία ?
σαφώς και δεν έχουμε προπονητή (χεχεχε…αστειεύομαι ρεαλιστικά)

Αδελφέ navigator

Ok…είμαι εγώ λάθος, αφού όντως τελικά το είπε
Gash έχεις δίκιο

Απλά…δεν ακούστηκε ρε παιδιά…δυνατά

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις ορθότατα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”