Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
- paok4kyriakos
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
Καλα αυτο το τοπικ θα μου μείνει αξέχαστο για το οτι το 30% των ποστς ήταν εκτός θέματος, με αψιμαχείες μεταξύ μας. Ελεος ρε παιδιά φτάνει με τις ειρωνείες κτλ. Αν και γενικά αυτές τις μέρες το φόρουμ μυρίζει μπαρούτι...
Στο θέμα μας τώρα, πιστεύω πως θα νικήσουμε με 1 ή 2-0 και με ένα 0-0 στην Ολλανδία θα προκριθούμε!
Στο θέμα μας τώρα, πιστεύω πως θα νικήσουμε με 1 ή 2-0 και με ένα 0-0 στην Ολλανδία θα προκριθούμε!
Θεωρω και εγω κομβικο το 0 πισω..ακομα πιο κομβικο και απο τη νικη..Θεωρω πως ακομα και 0-0 το εχουμε..Αντιθετα ενα σκορ 2-1 το φοβαμαι πολυ..Με 1-0 ή και φυσικα 2-0 πιστευω θα βρουμε τροπο να βαλουμε ενα και εκει και θα περασουμε..
Ενδιαφερον θα εχει να δουμε πως θα λειτουργησουν οι Γκαρσια-Βιτολο μαζι και τι σκεφτεται ο Σαντος για την επιθετικη λειτουργια..Το πειραμα Σαβινι τρομαζει αλλα ειναι μονοδρομος.
Ενδιαφερον θα εχει να δουμε πως θα λειτουργησουν οι Γκαρσια-Βιτολο μαζι και τι σκεφτεται ο Σαντος για την επιθετικη λειτουργια..Το πειραμα Σαβινι τρομαζει αλλα ειναι μονοδρομος.
- paok4kyriakos
Για το 0 πίσω είμαι σχεδόν σύγουρος. Εκτος κι αν φάμε κανα χαλβατζίδικο γκολ όπως με την Βαλερένγκα. Ο Σάντος θα ποντάρει περισσότερο στην άμυνα, σε σχέση με άλλες φορές φέτος...
- ContrerasPablo
προβλεπω νικη με σκορ 2-0,ελπιζω να κρατησουμε το παθητικο στην αμυνα,και νικη και με 0,000000000001.Οσο για τον σαβινι δυσκολα τα πραγματα αλλα αλλη επιλογη δν εχουμε οποτε........
Πιστευω πως ο γκαρσια με το παθος και την εμπειρια του και ο βιτολο με την ταχυτητα του να κυριαρχησουν στο κεντρο,συνδεοντας τις 3 γραμμες,και στον επιθετικο τομεα βεβαια χωρις ομως να ξεχνουν τα αμυντικα τους καθηκοντα.ΑΝ ειναι σε καλη μερα ο ιβιτσ θα τα παμε καλα,γιατι οπως ειδατε στον αγωνα με τον εργοτελη εδωσε ρυθμο στην ομαδα,και ηταν ορεξατος,παικτης κλειδι.Ακομα τονιζω οτι ο μουσλι πρεπει να παιξει αν πραγματικα μπορει να προσφερει και οχι επειδη μονο εβγαλε προρπονηση,αυτα και παοκαρα καλη επιτυχια......
Πιστευω πως ο γκαρσια με το παθος και την εμπειρια του και ο βιτολο με την ταχυτητα του να κυριαρχησουν στο κεντρο,συνδεοντας τις 3 γραμμες,και στον επιθετικο τομεα βεβαια χωρις ομως να ξεχνουν τα αμυντικα τους καθηκοντα.ΑΝ ειναι σε καλη μερα ο ιβιτσ θα τα παμε καλα,γιατι οπως ειδατε στον αγωνα με τον εργοτελη εδωσε ρυθμο στην ομαδα,και ηταν ορεξατος,παικτης κλειδι.Ακομα τονιζω οτι ο μουσλι πρεπει να παιξει αν πραγματικα μπορει να προσφερει και οχι επειδη μονο εβγαλε προρπονηση,αυτα και παοκαρα καλη επιτυχια......
Αν δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου είδους πρόληψης, ή αν δεν υπονοείς ότι με 2-1 οι παίκτες δε θα είναι τόσο συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς, τότε είναι προφανές ότι το 2-1 είναι πολύ καλύτερο σκορ από το 0-0 γιατί πολύ απλά προκρίνεσαι με περισσότερα αποτελέσματα.D.A.A.T. έγραψε:Θεωρω πως ακομα και 0-0 το εχουμε..Αντιθετα ενα σκορ 2-1 το φοβαμαι πολυ..
βρε ταληράκι σας λέω θα φάνε, θα ακούνε Τούμπα και ΠΑΟΚ και θα τους κόβει κρύος ιδρώτας για τα επόμενα 50 χρονια!
Είπαμε, ΠΑΟΚ είσαι! (ελπίζω να μη διαβάζει ο VAGGT!)
Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος (κι ας πέφτουν βροχή οι σφαλιάρες της ζωής!) και πιστεύω ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ θα μας δώσει πολλά γούστα αύριο. Και με 5-5-0 να παίξει ο Santos ούτε που με νοιάζει, ούτε που με απασχολεί, πάμε γερά να γουστάρουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι της λατρείας μας!
Αρκετά μιζεριαστηκαμε πάλι, έφτασε η ώρα της μάχης και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, εμείς στην κερκίδα, τα παλληκάρια στο χορτάρι.
Θα τους ξεκολιάσουμε σας λέω!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Είπαμε, ΠΑΟΚ είσαι! (ελπίζω να μη διαβάζει ο VAGGT!)
Εγώ είμαι φύσει αισιόδοξος (κι ας πέφτουν βροχή οι σφαλιάρες της ζωής!) και πιστεύω ότι η ΠΑΟΚΑΡΑ θα μας δώσει πολλά γούστα αύριο. Και με 5-5-0 να παίξει ο Santos ούτε που με νοιάζει, ούτε που με απασχολεί, πάμε γερά να γουστάρουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι της λατρείας μας!
Αρκετά μιζεριαστηκαμε πάλι, έφτασε η ώρα της μάχης και πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, εμείς στην κερκίδα, τα παλληκάρια στο χορτάρι.
Θα τους ξεκολιάσουμε σας λέω!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΟΚΑΡAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
και όμως μας αποκλείσανε κάτι ψαράδες...άσκετα να σβήστηκε από τον σκληρό
το θυμάμαι το συνθηματάκι για τον ξανθό του ιστορικού
τυχάρπαστη ήταν....απλά βρήκε το τέμπο
έβαλε ο άσχετος ο ροσι (μέχρι και ο σκώληξ τον είχε αποκλείσει) 3 + 2 +1 γκολ ...και μετά δεν ξανασκόραρε στην ζωή του
το Βραζιλία-Ιταλία 2-3....είναι για εμένα το κορυφαίο ποδόσφαιρο που έχω δει
από πλευράς Βραζιλίας εννοώ...διότι οι ρουφοι κάνανε 3 επιθέσεις επακριβώς και βάλανε 3 κάδικα γκολ
Ο "Αποδυτηριάκιας" είναι 3 διαφορετικά πρόσωπα
ο Σενδονάτος της Κυριακής...που γουστάρω τα μάλα και είναι ο Ανδρέας Μαζαράκης
...ενίοτε ο Καραγιαννίδης
και στα αμιγώς ποδοσφαιρικά...ο Κώστας ο Καίσαρης που πλέον αρθογραφεί στο Goal
...Kisses
αδελφέ που μπερδεύτηκες, σχετικά με το αν είναι ή όχι επιτυχία τα νούφαρα
είναι δεδομένο ότι πρέπει να περάσουμε...στο οπαδικό μας
αλλά μεγάλη επιτυχία αν τα καταφέρουμε...στο ρεαλιστικό μας
οπότε ισχύουν both....εξάρτάται από που και προς τα που πορεύεσαι και κοιτάς
το θυμάμαι το συνθηματάκι για τον ξανθό του ιστορικού
τυχάρπαστη ήταν....απλά βρήκε το τέμπο
έβαλε ο άσχετος ο ροσι (μέχρι και ο σκώληξ τον είχε αποκλείσει) 3 + 2 +1 γκολ ...και μετά δεν ξανασκόραρε στην ζωή του
το Βραζιλία-Ιταλία 2-3....είναι για εμένα το κορυφαίο ποδόσφαιρο που έχω δει
από πλευράς Βραζιλίας εννοώ...διότι οι ρουφοι κάνανε 3 επιθέσεις επακριβώς και βάλανε 3 κάδικα γκολ
Ο "Αποδυτηριάκιας" είναι 3 διαφορετικά πρόσωπα
ο Σενδονάτος της Κυριακής...που γουστάρω τα μάλα και είναι ο Ανδρέας Μαζαράκης
...ενίοτε ο Καραγιαννίδης
και στα αμιγώς ποδοσφαιρικά...ο Κώστας ο Καίσαρης που πλέον αρθογραφεί στο Goal
...Kisses
αδελφέ που μπερδεύτηκες, σχετικά με το αν είναι ή όχι επιτυχία τα νούφαρα
είναι δεδομένο ότι πρέπει να περάσουμε...στο οπαδικό μας
αλλά μεγάλη επιτυχία αν τα καταφέρουμε...στο ρεαλιστικό μας
οπότε ισχύουν both....εξάρτάται από που και προς τα που πορεύεσαι και κοιτάς
Pepermint, just for the record, για τους "πορτογάλους ψαράδες" κάνεις λάθος...
Το 2002-2003 παίξαμε όντως (στον πρώτο γύρο του ΟΥΕΦΑ) με μια ομάδα Γ' Εθνικής της Πορτογαλίας, τη Λεϊσόες, από την οποία χάσαμε 2-1 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας. Όντως τότε υπήρξε γκρίνια για την ήττα από τους "ψαράδες από την Πορτογαλία"...
Νικήσαμε όμως στον επαναληπτικό με 4-1 και προκριθήκαμε...
Το 2002-2003 παίξαμε όντως (στον πρώτο γύρο του ΟΥΕΦΑ) με μια ομάδα Γ' Εθνικής της Πορτογαλίας, τη Λεϊσόες, από την οποία χάσαμε 2-1 στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας. Όντως τότε υπήρξε γκρίνια για την ήττα από τους "ψαράδες από την Πορτογαλία"...
Νικήσαμε όμως στον επαναληπτικό με 4-1 και προκριθήκαμε...
fuzztone έγραψε:Αν δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου είδους πρόληψης, ή αν δεν υπονοείς ότι με 2-1 οι παίκτες δε θα είναι τόσο συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς, τότε είναι προφανές ότι το 2-1 είναι πολύ καλύτερο σκορ από το 0-0 γιατί πολύ απλά προκρίνεσαι με περισσότερα αποτελέσματα.D.A.A.T. έγραψε:Θεωρω πως ακομα και 0-0 το εχουμε..Αντιθετα ενα σκορ 2-1 το φοβαμαι πολυ..
Θεωρω οτι με το 2-1 τα επιπεδα συγκεντρωσης ειναι πιο χαμηλα και συνηθως μετα το 2-1 χανουμε 1-0..Βρηκες και τους 2 λογους

- PABLO GARCIA2
Στη Θεσσαλονίκη η Χίρενφεϊν
Η αποστολή της Χίρενφεϊν έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 3:30 το μεσημέρι εν όψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ. Με την ολλανδική ομάδα δεν ταξίδεψε ο Σουηδός μέσος, Βίκτορ Ελμ, ενώ επικεφαλής της αποστολής ήταν ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ,ο οποίος και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 5:15.
Μαζί με την Χίρενφεϊν ταξίδεψαν και περίπου 80 φίλοι της, ενώ αύριο στο γήπεδο της Τούμπας θα δώσουν το «παρών» και μερικοί ακόμη Ολλανδοί που ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλονίκη. Η ολλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 8 στο γήπεδο της Τούμπας.
Κατά την άφιξη της ομάδας της, ο Τσέχος ελληνικής καταγωγής επιθετικός, Μίχαλ Παπαδόπουλος, ο οποίος έγινε δεκτός και από συγγενικά του πρόσωπα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Θεσσαλονίκη και έχω δηλώσει πως συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του».
Kαλώς τα παιδιά....3-0.
Και συ Παοκτσάκι από την Τσεχία το νου σου.....
Η αποστολή της Χίρενφεϊν έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 3:30 το μεσημέρι εν όψει του αυριανού (20/8) αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Γιουρόπα Λιγκ. Με την ολλανδική ομάδα δεν ταξίδεψε ο Σουηδός μέσος, Βίκτορ Ελμ, ενώ επικεφαλής της αποστολής ήταν ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ,ο οποίος και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 5:15.
Μαζί με την Χίρενφεϊν ταξίδεψαν και περίπου 80 φίλοι της, ενώ αύριο στο γήπεδο της Τούμπας θα δώσουν το «παρών» και μερικοί ακόμη Ολλανδοί που ζουν και εργάζονται στη Θεσσαλονίκη. Η ολλανδική ομάδα θα προπονηθεί στις 8 στο γήπεδο της Τούμπας.
Κατά την άφιξη της ομάδας της, ο Τσέχος ελληνικής καταγωγής επιθετικός, Μίχαλ Παπαδόπουλος, ο οποίος έγινε δεκτός και από συγγενικά του πρόσωπα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Θεσσαλονίκη και έχω δηλώσει πως συμπαθώ τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του».
Kαλώς τα παιδιά....3-0.
Και συ Παοκτσάκι από την Τσεχία το νου σου.....
Αδελφια εχω κατι φιλους Ολλανδους εδω στο Τεξας και θελουν εισητηρια για να πανε με τους οπαδους της καρδουλας,υπαρχει περιπτωση να βρουν απο την Παε?
paidia exw 2 eisithria gia tn 7 kai 8elw n t antalla3w me 2 gia th 4.an endiaferetai kanenas as pei