δυό χρόνια με μια απ'τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη, δεν είχες τερματοφύλακα δηλαδή έτσι;paok nafplio έγραψε:Eπιτελους εχουμε τερματοφυλακα μετα απο πολλα χρονια!!!αλλο αν δεν εχουμε ομαδα.
91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
καλά....
αν δεν νικήσουμε στην Ιβηρία....θα χάσουμε με μπολλά (6-7)
τουλάχιστον 2 απο αυτά....θα είναι πνιχτά
έλεος λέμε....εθελοτυφλούμε όλοι μας
ο Κρέσιτς είναι ένας κακός έως μέτριος στα χάι του τερματοφύλακας
καταλάβετέ το
και επειδή μας τα πρήζετε με τον Χαλκιά...
ο Χαλκιάς είναι ένας καλός έως μέτριος τερματοφύλακας...πράγμα που τον κάνει πολύτιμη μονάδα εν αντιθέση με τον Κρέσιτς
που είναι άλλο ένα βαρίδι....στην ομάδα
βαρίδι που πληρώνεται μαζί με άλλα βαρίδια τύπου Παπάζογλου, Τσιρίλο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσερ, Σαβίνι κλ.π....που ούτε στην Ουγκάντα δεν θα παίζανε μπάλλα
αν δεν νικήσουμε στην Ιβηρία....θα χάσουμε με μπολλά (6-7)
τουλάχιστον 2 απο αυτά....θα είναι πνιχτά
έλεος λέμε....εθελοτυφλούμε όλοι μας
ο Κρέσιτς είναι ένας κακός έως μέτριος στα χάι του τερματοφύλακας
καταλάβετέ το
και επειδή μας τα πρήζετε με τον Χαλκιά...
ο Χαλκιάς είναι ένας καλός έως μέτριος τερματοφύλακας...πράγμα που τον κάνει πολύτιμη μονάδα εν αντιθέση με τον Κρέσιτς
που είναι άλλο ένα βαρίδι....στην ομάδα
βαρίδι που πληρώνεται μαζί με άλλα βαρίδια τύπου Παπάζογλου, Τσιρίλο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσερ, Σαβίνι κλ.π....που ούτε στην Ουγκάντα δεν θα παίζανε μπάλλα
- Federacion
Κι εγω Χαλκια περίμενα και ήθελα.
Αλλά ρε μαγκα μου τώρα να τα χώνουμε στον Δαρειο, που η αμυνα μας κοιμότανε κι εβγαλε και 2,3 δύσκολα στο συγκεκριμενο ματς, που όλη η ομαδα ήταν στο 7ο όνειρο και ο τερμας μας έφαγε γκολακι απιαστο κατα γενική ομολογία εμπεριέχει μια δόση κακεντρέχειας.
Αντιθέτως πρεπει να του πουμε ενα μπράβο για την προχτεσινη του εμφανιση και για τη βελτίωση του στις εξόδους.
Παρόλαυτα πιστεύω οτι ο Κρεσιτς έχει ακομη δρόμο να μπορέσει να αντικαταστήσει επαξια τον Χαλκιά και οτι ο Χαλκιάς πρεπει να επανέλθει.
Επειδη ομως δεν είμαι κοουτς, θα περιμένω τον νεο να δούμε τι θα πεί κι αυτός.
Αλλά ρε μαγκα μου τώρα να τα χώνουμε στον Δαρειο, που η αμυνα μας κοιμότανε κι εβγαλε και 2,3 δύσκολα στο συγκεκριμενο ματς, που όλη η ομαδα ήταν στο 7ο όνειρο και ο τερμας μας έφαγε γκολακι απιαστο κατα γενική ομολογία εμπεριέχει μια δόση κακεντρέχειας.
Αντιθέτως πρεπει να του πουμε ενα μπράβο για την προχτεσινη του εμφανιση και για τη βελτίωση του στις εξόδους.
Παρόλαυτα πιστεύω οτι ο Κρεσιτς έχει ακομη δρόμο να μπορέσει να αντικαταστήσει επαξια τον Χαλκιά και οτι ο Χαλκιάς πρεπει να επανέλθει.
Επειδη ομως δεν είμαι κοουτς, θα περιμένω τον νεο να δούμε τι θα πεί κι αυτός.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- xrhstos_volos4
ο μονος που κρατιεται για να μην πεσει στο γκρεμο....
ελπιζω να τον μιμηθουν κ οι υπολοιποι και να προσπαθησουν για την επανοδο....
ελπιζω να τον μιμηθουν κ οι υπολοιποι και να προσπαθησουν για την επανοδο....
- ΑποστόληςΑ
- paok nafplio
Όσο και να σε περιμένουν στη γωνία έτοιμοι να κράξουν, τόσο θα τους κλείνεις τα στόματα...
Μπράβο ρε Ντάριο...
Μπράβο ρε Ντάριο...
ναι, μονο εσυ.
φιλε μου απο εκεινο το σημειο παικτες που παιζουν ισπανια στο καρφωνουν πριν προλαβεις να δεις που παει η μπαλα.
εκτος εαν εχουμε πλεον απαιτησει απο τον νταριο να βγαζει και αυτα.
φιλε μου απο εκεινο το σημειο παικτες που παιζουν ισπανια στο καρφωνουν πριν προλαβεις να δεις που παει η μπαλα.
εκτος εαν εχουμε πλεον απαιτησει απο τον νταριο να βγαζει και αυτα.
Τι να κάνει ρε αδερφέ; Σα να εκτέλεσε πέναλτυ ήταν ο άλλος μετά την ανακατωσούρα στην άμυνα; Πόσα να βγάλει;