Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
9.755 φτάσανε τα διαρκείας σήμερα Tρίτη μεσημέρι και αναμένεται ως την Παρασκευή που είναι οι ανανέωσεις να φτάσουν τις 13.000-14.000 και πλέον.....
οι συνδεσμοι εχουν ξεκινησει δειλα δειλα οι πρωτοι και παιρνουν απο την προηγουμενη εβδομαδα.....
οι συνδεσμοι εχουν ξεκινησει δειλα δειλα οι πρωτοι και παιρνουν απο την προηγουμενη εβδομαδα.....
αμα πας για ανανεωση δεν χρειαζεται εγω πηγα και τους ειπα δεν το εχω μαζι μου και μου εβγαλαν κανονικα μονο με ταυτοτητα και το περσινο διαρκειας...sidpanos έγραψε:ρε παίδες,γιατί χρειάζονται πάλι ΑΦΜ και φέτος για μας τους ήδη κατόχους απο πέρσυ...?
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε σεις 9755 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ? γκαααααααααααυλααααααααααααααα
Σήμερα πουλήθηκαν 915!!!
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο
SOLD OUT Διαρκείας !!
Σήμερα πουλήθηκαν 915!!!
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο
SOLD OUT Διαρκείας !!
Μην μασάς κι εγώ που δεν το είχα μαζί μου όταν πήγα το έβγαλα κανονικά το διαρκείας. Απλά αν μπορείς να το έχεις κι αυτό μαζί σου. ΠΑΟΚ είσαι!sidpanos έγραψε:ρε παίδες,γιατί χρειάζονται πάλι ΑΦΜ και φέτος για μας τους ήδη κατόχους απο πέρσυ...?

Εγώ είμαι από Αθήνα.Ανανέωσα σχετικά νωρίς.Την 2η μέρα.Η χαρά απερίγραπτη..Η χαρά σήμερα που ήρθε κ η επιστολή?Ανεκτίμητη...
Μακάρι να μπορούσα να ανέβω επάνω.Μου χει λείψει το γήπεδο, η χαρά κ η συγκίνηση όταν βλέπω την ΠΑΟΚάρα...Δεν αντέχω άλλο.
Φωνάξτε αύριο κ για μένα ρε καμάρια...

Μακάρι να μπορούσα να ανέβω επάνω.Μου χει λείψει το γήπεδο, η χαρά κ η συγκίνηση όταν βλέπω την ΠΑΟΚάρα...Δεν αντέχω άλλο.
Φωνάξτε αύριο κ για μένα ρε καμάρια...

καλημέρα αδέρφια. ...πρώτη φορά γράφω στο forum.Εγώ είμαι από επαρχία και έστειλα σήμερα τα δικαιολογητικά με courier gia ανανέωση στο διαρκείας μου στην 6. Ελπίζω όλα να παν καλά και να μου ρθει το καρτελάκι.
Εύχμαι να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ στα διαρκείας φέτος....και καλή "πρώτη"για την αμάδα μας σήμhttp://www.paokmania.gr/forum/posting.php?mode=reply&f=5&t=3360#ερα!!
Εύχμαι να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ στα διαρκείας φέτος....και καλή "πρώτη"για την αμάδα μας σήμhttp://www.paokmania.gr/forum/posting.php?mode=reply&f=5&t=3360#ερα!!
Ολοι της τελευταιας στιγμης ε? ΠΑΟΚτσηδες ντεμεκ!
Υ.Γ. Αυριο ανανεωνω και εγω το δικο μου.
Υ.Γ. Αυριο ανανεωνω και εγω το δικο μου.
- ContrerasPablo
Αδερφια ποτε τελειωνει η προθεσμια για τους κατοχους και ποσα λενε τα πουληθουν?
Τη Δευτερα ειναι η τελευταια μερα για αυτους που θελουν να ανανεωσουν. Εγω λεω θα φυγουν 14.000 μεχρι τοτε.
σημερα ανανεωσα κι εγω..
εχω την εντυπωση οτι την παρασκευη τελειωνουν.. τουλαχιστον στο επισημο λεει μεχρι 3/7
εχω την εντυπωση οτι την παρασκευη τελειωνουν.. τουλαχιστον στο επισημο λεει μεχρι 3/7
παιδια η προθεσμια τελειωνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/07/09..για να μην υπαρξει καποιο μπερδεμα.......Olorin έγραψε:Τη Δευτερα ειναι η τελευταια μερα για αυτους που θελουν να ανανεωσουν. Εγω λεω θα φυγουν 14.000 μεχρι τοτε.