Pro Evolution Soccer
Re: Pro Evolution Soccer
θαναηλακης σωτηρακοπουλος δε με αρεσανε.....επισης κατι παον σηκωσε το και στα αυγα σας κλπ////
Αγωνιζομενος στο ισπ με τον ΠΑΟΚ εχω βαλει τρια γκολ και εφαγα 1(στο κανονικος) και ειμαι στην 9η αγωνιστικη...κπ στη 8η θεση....2 γκολ ο σαλπι 1 ο ιβιτς ,,,πηρα και ελ ζαρ...αλλα απεκλεισα τη ρεαλ στο κυπελλο μετα απο δυο ο ο και τον χαλκια ηρωα...
Αγωνιζομενος στο ισπ με τον ΠΑΟΚ εχω βαλει τρια γκολ και εφαγα 1(στο κανονικος) και ειμαι στην 9η αγωνιστικη...κπ στη 8η θεση....2 γκολ ο σαλπι 1 ο ιβιτς ,,,πηρα και ελ ζαρ...αλλα απεκλεισα τη ρεαλ στο κυπελλο μετα απο δυο ο ο και τον χαλκια ηρωα...
- 4NIKOS1986
Αν βρεις κάποιον που να ξέρει πες του να μας πει..
ΥΓ Κλείσε τα μάτια και Άγιος ο Θεός..

ΥΓ Κλείσε τα μάτια και Άγιος ο Θεός..

εγω δεν παταω τπτ και βαρανε στη μεση και μπαινουνε
ολοκληρη ρεαλ πεταξα εξω στα πεναλτι

Απ ότι έχω καταλάβει πρώτα πατάς τετράγωνο χωρίς να σημαδεύεις και μετά κουνάς ελαφρά (όταν λέω ελαφρά εννοώ ελάχιστα,ένα κλικ και πολύ λέω) και για λίγο το αριστερό αναλογικό προς την κατεύθυνση που θες να πάει..Και μετά κλείνεις τα μάτια. 

ξερει κανεις κανα λινκ για να κατεβασουμε συνθηματα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ για ps3 pro11?
- xrhstos_volos4
βασικα εγω περυσι ειχα φτιαξει μια playlist με ονομα KONAMI_PES(ετσι πρεπει να το γραψεις) στο σκληρο του πσ3 κ εβαλα εκει τα συνθηματα με μορφη .mp3...μετα πηγα στις ρυθμισεις του παιχνιδιου εκει π ελεγε επεξεργασια ομαδας->επευφημιες->διαλεγεις απο βιβλιοθηκη αυτα που θες κ μετα αποθηκευση....
τωρα αν θα λειτουργει στο προ11 δεν ξερω, γιατι δεν το εχω ακομα...αλλα στο 2010 ετσι ηταν....
τωρα αν θα λειτουργει στο προ11 δεν ξερω, γιατι δεν το εχω ακομα...αλλα στο 2010 ετσι ηταν....

Βαζεις οποιοδηποτε συνθημα θες σε μορφη mp3. Μια βολτα απο εδω, θα σου δωσει δεκαδες επιλογες.....
Εγώ μανιακέ,αλλά κοντεύω να σκάσω με τα κωλοστατιστικά..
Δεν μπορώ να περάσω ούτε χελώνα σε σπριντ..

Δεν μπορώ να περάσω ούτε χελώνα σε σπριντ..

τελικα δεν ειναι δυσκολα τα πεναλτι...στο τζοιστικ πατως το κατω και δεξια ή αριστερα ελαφρως....
-
Το μαστερ λιγκ ειχε τρομερη βελτιωση,πραγματικα σοκαριστικα απο το ποσο αληθινο δειχνει...Καθε χρονο ελεγα οτι το καλυτερο προ που ειχα παιξει ηταν το 2005 αλλα τωρα ισως μπορω να πω οτι το 2011 ειναι καλυτερο,μονο τα φαουλ του cpu να μην μπαινανε τοσο ευκολα...