Για να σοβαρευτούμε λιγάκι ΟΛΟΙ και να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του γηπέδου γιατί μόνο από εκεί μπορούμε να αλάξουμε οικονομικό επίπεδο.
Φίλε μου είσαι μηδενιστικός... Για το ροστερ του καλοκαιριού διαφωνώ μαζί σου, πιστεύω Γκαρσία και Λίνο θα μείνουν, ενώ "ξεχνάς" και τις μεταγραφές που θα γίνουν...gika έγραψε:Ερώτηση:
Άμα βγάλεις από την ομάδα: Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιειρίνια, Σάλπι, Αθανασιάδη, Λίνο, Μαλεζά και Έτο, σε τι διαφέρει το υπάρχον ρόστερ από του 2007;;;
Κοντρέρας, Βιειρίνια, Σάλπι προφανώς φεύγουνε.
Ο Γκαρσία το καλοκαίρι πιθανότατα να τελειώσει, εκτός αν μας λυπηθεί ο Θεούλης.
Ο Λίνο πιστεύεται ότι θα ανανεώσει με 200 χιλιάρικα ή θα κοιτάξει να πάει σε τίποτα εμιράτα για τα τελευταία ένσημα;
Και μεταξύ μας Αθανασιάδης, Μαλεζάς και Έτο, όσο καλοί και να είναι (αν μείνουνε και αυτοί μετά το καλοκαίρι έτσι όπως πάμε) δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή. Εϊναι ταλαντούχοι, αλλά όχι παικταράδες.
Οπότε που φτάσαμε;
Αν βγάλεις αυτούς τους 8 παίκτες, πιστεύετε ότι όλοι οι άλλοι θα μπορούσαν να σταθούν βασικοί σε ομάδα της Σουπερλιγκ; Γιατί αν έχουμε σκοπό να βασιστούμε σε παίκτες που δεν θα τους είχε ούτε η Δόξα βασικούς υπάρχει τεράστιο θέμα.
Τέλος...
Άκουσα να λένε για πλάνο. Ποιο είναι αυτό;;;
Τι αγωνιστικούς στόχους έχουμε;
Κύπελο ναι ή ου;
Θα κηνυγήσουμε το πρωτάθλημα, τα πλέι οφ ή την παραμονή;
Οι παίκτες που θα φύγουνε θα αντικατασταθούν;
Με τι; Πιτσιρικάδες, δανεικούς, ή ελευθέρους;
Ή ούτε αυτό μπορεί να γίνει;
Χαίρομαι που μετά από 5 χρόνια άκουσα επιτέλους αλήθειες.
Αλλά επιβάλεται να ξέρουμε όλοι νομίζω που βαδίζουμε...
ΥΓ: Τέλοσπάντων.. Όπως και να έχει, εμείς εδώ θα είμαστε και ΠΑΟΚάρα θα φωνάζουμε, ότι εντακάδα και να έχουμε. Δεν είμαστε για αυτό ΠΑΟΚ. Αλλά είναι πραγματικά απογοήτευση να βλέπεις τους κόπους και τα όνειρα τόσων ανθρώπων στον κουβά.
ΥΓ: Ευτυχώς έχουμε το προπονητικό μας...
εννοω οτι εφυγε ελευθερος με τις ευλογιες της παε και με κορδελα δωρου...cristiano4 έγραψε:αρα εννοεις οτι τον αφησαμε να παει στην βαζελα ετσι τζαμπε sera4?
Ζαλιστηκες απο τις περικοπες μαλλονpalok έγραψε:με 40 % εφορία για να παίρνει 1.3 ο σάλπι πρέπει να βάζει στην τσέπη γύρω στα 950 (δηλαδή στο βάζελο πόσα έπαιρνε τις εποχές των παχιών αγελάδων?). πάμε καλά ή έχω ένα θέμα εγώ με τα νούμερα?
Sera4 έγραψε:το αλλο το μαραριταρι με τον βιτολο το πιασατε??λεει δεν θελαμε να του δωσουμε τα λεφτα του σαχη γιατι δε θελαμε να ειναι ο μονος πληρωμενος κλπ..εδω οι ιδιοι παραδεχοσασταν οτι βιερινια και κρεσιτς ηταν οι μονοι πληρωμενοι ο βιτολο σας πειραζε...νταξ ειπαμε αλλα μαλακες δε ειμαστε...