Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της goalday γράφει ο Αγγέλου ότι ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να χρυσώσει ΠΑΟΚ, αεκ, γάβρο προσφέροντας συνολικά έως και 17,4εκ ευρώ για τριετές συμφωνία..
- Aureliano Buendia
+ 1.100.000.niko70 έγραψε:elvetos giatros έγραψε:Προσωπικά είμαι εναντίον μιας χορηγίας από κρατική εταιρεία....φωνάζει ότι είναι χαριστική....
ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς μεγαλοεπενδυτή και χωρίς κρατικά δωράκια...
γιατί αυτοί που κάνουν δωράκια πάντα κάτι θέλουν μετά![]()
![]()
![]()
+++. Ας κόψουμε τον ομφάλιο λώρο επιτέλους...και ας ζημιωθούμε οικονομικά. Τα οφέλη θα είναι πολλαπλά..
Τα ηθικά οφέλη πάντα μετρούσαν για εμάς.
Και η απαγκίστρωση από μία κάνουλα που ανοίγει και κλείνει με αδιαφανείς διαδικασίες, δεν είναι κακή ιδέα.
Τότε μιλάμε για πάνω από 1.5 μύριο το χρόνο αν τα 17,4 πάνε δια 3. Τελικά όλη η φασαρία ήταν να μην τα πάρουμε νωρίς και κάνουμε καμιά μεταγραφή? Γιατί θα μας τρελάνουνε αυτοί. Ούτε ένα 8χρονο δε αλλάζει τόσο συχνά γνώμες!lion έγραψε:Σήμερα στο πρωτοσέλιδο της goalday γράφει ο Αγγέλου ότι ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να χρυσώσει ΠΑΟΚ, αεκ, γάβρο προσφέροντας συνολικά έως και 17,4εκ ευρώ για τριετές συμφωνία..
Από αυτά τα λεφτά, η ΠΙΤΑ θα πάει στο γαύρο...Ας μη γελιόμαστε...ούτε δια 3 θα πάει, ούτε τίποτα...Αν θέλουν μια δικαιολογία για να δώσουν στο γαύρο λεφτά, ας μην είμαστε εμείς συνένοχοι τουλάχιστο...
Μετά από αυτό που έγινε με το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ οφείλει να αναζητήσει χρήματα από το εξωτερικό (διαφήμιση στοιχήματος). Δικηγόρους έχουνε, στην Ε.Ε. είμαστε, ελεύθερη αγορά υπάρχει, ας δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν....
Μετά από αυτό που έγινε με το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ οφείλει να αναζητήσει χρήματα από το εξωτερικό (διαφήμιση στοιχήματος). Δικηγόρους έχουνε, στην Ε.Ε. είμαστε, ελεύθερη αγορά υπάρχει, ας δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Τετ 25 Αύγ 2010, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μεταξύ μας τώρα πιστεύεις ότι θα μοιραστεί δια τρία?????κανα ξεροκόμματο θα μας πετάξουν για να μην γκρινιάζουμε.και δυστηχώς είμαστε τόσο σφιχτοί που δύσκολα θα μπορέσουν οι διοικούντες να πουν όχι.
Καλά ναι σωστό κι αυτό, μ@λακία είπα...Θέλω και δια τρία τρομάρα μου...Και 4.5 να πάρουμε δεν είναι άσχημα. Άσε που αν δεν πάρουμε τουλάχιστον 1.3-1.4 το χρόνο έχουμε και την καβάτζα με την άλλη εταιρεία που ακουγόταν ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία.
Λογικά μέσα στην εφημερίδα θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για το τι ποσό θα πάρει η καθε μία ομάδα σε πετίπτωση που υπάρξει συμφωνία..Αν τύχει και διαβάζει κάποιος αυτήν την κωλοφυλλάδα ή δει το συγκεκριμένο άρθρο αναρτημένο σε κάποιο site ας ενημερώσει, μιας και ευτυχώς η goalday δεν κυκλοφορεί στην Αγγλία και έτσι δεν έχω την ατυχία να την διαβάζω...

- ΑποστόληςΑ
Αν περάσουμε στους ομίλους του E.L. θα έχουμε περισσότερους τηλεθεατές (λόγω ΑΝΤ1) άρα η χορηγία πρέπει να είναι μεγαλύτερη, αφού και η διαφήμιση θα είναι περισσότερη. Γενικά το σωστό είναι να υπάρχει ένα στάνταρ ποσό, το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με την πορεία μας στο πρωτάθλήμα, κύπελο και Ευρώπη.
για 3 χρονια 4.000.000 , βασικος χορηγος οπαπ
συμφωνα με τα σπορ και εξεδρα
Περηφανεια
Αντισταση
για να πουλαμε διαρκειας καλες ειναι... Για τα υπολοιπα δεν.. κριμα

Αντισταση

για να πουλαμε διαρκειας καλες ειναι... Για τα υπολοιπα δεν.. κριμα
Steenage έγραψε:για 3 χρονια 4.000.000 , βασικος χορηγος οπαπ
Ντροπή μας πάντως...... αξιοπρέπεια μηδέν...
υπάρχει και μια ανακοίνωση κατά του ΟΠΑΠ στο επίσημο site της ΠΑΕ μετά το κόψιμο του ποσού για τα έργα στην Τούμπα... να διαγραφεί... δεν μπορεί να κατηγορούμε το χορηγό μας... και πάλι ντροπή...

αναλυτικότερα ρεπορταζ στο paok24 και το olapaok όπου στον έναν αναφέρεται ότι τους προσέλκυσε η άψογη συμπεριφορά του κόσμου στα προηγούμενα ματς και στον άλλο ότι επειδή σε λίγο καιρό θα σπασει το μονοπώλιο του οπαπ στην ελλάδα και ήθελαν να έχουν κάποιες ομάδες.μαζί με εμάς θα πάρει και η αεκ και ο γαύρος ( ο γαύρος κανα εκατομύριο παραπάνω). εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχω την bwin πχ παρά τον κωλοοπαπ. γιατί αυτοί σίγουρα θα δώσουν παραπάνω αλλά δεν ξέρω πότε ευελπιστούν να μπουν στην ελλάδα και επίσημα.
Osoi δε τους αρέσουν οι διάφορες χορηγίες και μιλάνε για περηφάνια...
Καλούνται όλοι οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ να συνεισφέρουν τα λεφτά που χρειάζονται ώστε την επόμενη φορά να μπορούμε να λέμε όχι σε χορηγίες.
Και να μη ξεχνιόμαστε ο ΟΠΑΠ και ο κάθε ΟΠΑΠ βγάζει κέρδος (και) από τον ΠΑΟΚ μας.
Καλούνται όλοι οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ να συνεισφέρουν τα λεφτά που χρειάζονται ώστε την επόμενη φορά να μπορούμε να λέμε όχι σε χορηγίες.
Και να μη ξεχνιόμαστε ο ΟΠΑΠ και ο κάθε ΟΠΑΠ βγάζει κέρδος (και) από τον ΠΑΟΚ μας.