Σπόρ του Βορρά - sport103fm
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Αν έχετε την καλοσύνη ενημερώστε για το θέμα που συζητάτε. Για να κατανοούμε τα γραφόμενα σας, δεν κατάλαβα τίποτα.
Με ποιον είχε λογομαχία ο γραφικός Τρέγιας; και για ποιο θέμα;
Ευχαριστώ
Με ποιον είχε λογομαχία ο γραφικός Τρέγιας; και για ποιο θέμα;
Ευχαριστώ
-
Mε έναν Αντώνη (για το επίθετο δεν είμαι σίγουρος). Πήρε ο Τρέγιας τηλέφωνο στην εκπομπή που παρουσιάζει αυτός ο Αντώνης, και κατι ειπε ο ένας για ταβάνι του ΠΑΟΚ, κάτι απάντησε ο άλλος, έγινε ένα ξεκατίνιασμα ρε παιδί μου, πήραν και ακροατές και κράξαν, και μετά πήγε ο Τρέγια στο στούντιο και μπήκε μέσα κλπ.
Φυσικά ήταν ηλίου φαεινότερον ότι το θέμα δεν έγινε για την διαφορετική άποψη στο θέμα του ταβανιού, αλλά κάτι άλλο, γιατί ο ένας έλεγε με τέτοιους σαν εσένα δε μιλάω, ο άλλος έλεγε μη μιλάς για να μην ανοίξω το στόμα μου και πω κλπ κλπ.
Ντροπή!
Φυσικά ήταν ηλίου φαεινότερον ότι το θέμα δεν έγινε για την διαφορετική άποψη στο θέμα του ταβανιού, αλλά κάτι άλλο, γιατί ο ένας έλεγε με τέτοιους σαν εσένα δε μιλάω, ο άλλος έλεγε μη μιλάς για να μην ανοίξω το στόμα μου και πω κλπ κλπ.
Ντροπή!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Νάσαι καλά Γιάννη, για τον κόπο να απαντήσεις.
Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο γεγονός, θέλω να καταθέσω την άποψη μου για τον Τρέγια, όχι για να τον επικρίνω αλλά περισσότερο για επικοδομητική κριτική.
Αδερφέ Τρέγια θέλω να προβληματιστείς χωρίς εγωισμό (αν σου είναι κάτι τέτοιο εφικτό) και να καταλάβεις μια και καλή, πως όλοι έχουμε ταβάνι στις δυνατότητές μας σε επιμέρους δραστηριότητες. Μην κάνεις το λάθος να το εκλάβεις ως αδυναμία, είναι μια φυσική λειτουργία.
Κι εσύ λοιπόν στο θέμα "ραδιοφωνικός παραγωγός" έχεις ξεπεράσει το ταβάνι σου. Μην προσπαθείς μάταια να κάνεις κάτι καλύτερο, ανταγωνιζόμενος τον κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό. Σε αυτή σου την προσπάθεια το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι γραφικός και να εκτείθεσαι.
Όσο πιο σύντομα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για την δημόσια εικόνα σου.
Πίστεψέ με στο λέω φιλικά, διότι κατά τα άλλα είσαι ένας συμπαθής συνοπαδός.
Ελπίζω να φτάσουν στα αυτιά του πολλές τέτοιες παραινέσεις, πριν ξεφτιλιστεί παντελώς!
ΠΑΟΚ είσαι..
Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο γεγονός, θέλω να καταθέσω την άποψη μου για τον Τρέγια, όχι για να τον επικρίνω αλλά περισσότερο για επικοδομητική κριτική.
Αδερφέ Τρέγια θέλω να προβληματιστείς χωρίς εγωισμό (αν σου είναι κάτι τέτοιο εφικτό) και να καταλάβεις μια και καλή, πως όλοι έχουμε ταβάνι στις δυνατότητές μας σε επιμέρους δραστηριότητες. Μην κάνεις το λάθος να το εκλάβεις ως αδυναμία, είναι μια φυσική λειτουργία.
Κι εσύ λοιπόν στο θέμα "ραδιοφωνικός παραγωγός" έχεις ξεπεράσει το ταβάνι σου. Μην προσπαθείς μάταια να κάνεις κάτι καλύτερο, ανταγωνιζόμενος τον κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό. Σε αυτή σου την προσπάθεια το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι γραφικός και να εκτείθεσαι.
Όσο πιο σύντομα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για την δημόσια εικόνα σου.
Πίστεψέ με στο λέω φιλικά, διότι κατά τα άλλα είσαι ένας συμπαθής συνοπαδός.
Ελπίζω να φτάσουν στα αυτιά του πολλές τέτοιες παραινέσεις, πριν ξεφτιλιστεί παντελώς!
ΠΑΟΚ είσαι..
Αυτό που κατάλαβα (αφού ξενέρωσα απίστευτα) ειναι ότι ο Τρέγιας έχει κάποια στοιχεία για τη μαύρη τρύπα των 2μιση μυρίων πέρυσι (έχουν ακουστεί κατά καιρούς φήμες για τη βίλα του Ζαγόρ και τα μαγαζιά του Βιολίδη), τα οποία πιθανότατα κι αποστόμωσαν τον Αντώνη.. Γιατί, μετά από εκείνο το σημείο άνοιξε η κουβέντα και χόντρυνε το παιχνίδι. Και να ξέρετε, τέτοιες παραφιλολογίες θα υπάρχουν αρκετές!
Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτε αν δεν έχει απτά στοιχεία και δε νοείται, Τάσο (Τρέγια), να την μπαίνεις έτσι, με τέτοιο τρόπο και υφάκι σε έναν ΣΥΝΟΠΑΔΟ σου, πρώτα από όλα, σε μία ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ εκπομπή που την ακούει πολύς λαός κι ας είναι αργά το βράδυ (εγώ ακούω την επανάληψη συνήθως)!
Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτε αν δεν έχει απτά στοιχεία και δε νοείται, Τάσο (Τρέγια), να την μπαίνεις έτσι, με τέτοιο τρόπο και υφάκι σε έναν ΣΥΝΟΠΑΔΟ σου, πρώτα από όλα, σε μία ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ εκπομπή που την ακούει πολύς λαός κι ας είναι αργά το βράδυ (εγώ ακούω την επανάληψη συνήθως)!
-
Αυτό το συμπέρασμα πως το έβγαλες ρε free ότι ο υδραυλικός έχει τέτοια στοιχεία? Εγώ που τους ακούω, τέτοιο πράγμα δεν κατάλαβα. Το χαρτί που λέγαν, είχε να κάνει σε κάτι με τον Αντώνη, γι'αυτό μετά δεν έβγαλε μιλιά.
Αν κατάλαβες καλά, ο Τρέγιας βγήκε και ρώτησε τον Αντώνη για κάτι με τους στόχους του ΠΑΟΚ.
Ο Αντωνης τρελάθηκε με το υφάκι του Τρέγια κι άρχισε να γκαζώνει..
Στη συνέχεια ρωτάει ο Τρέγιας τον Αντώνη αν γνωρίζει από που δημιουργήθηκε η μαύρη τρύπα πέρυσι.
Ο Αντώνης δεν απάντησε και τότε ο Τρέγιας τον ξαναλέει κάτι άλλο πριν τον αρχίσει να τον κολλάει για να μιλησει αν έχει παντελόνια!!
Πάντως, γενικότερα κάτι δε με κολλάει καλά στην όλη φάση!!
Κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του και δε θα βγει σε καλό!
Ο Αντωνης τρελάθηκε με το υφάκι του Τρέγια κι άρχισε να γκαζώνει..
Στη συνέχεια ρωτάει ο Τρέγιας τον Αντώνη αν γνωρίζει από που δημιουργήθηκε η μαύρη τρύπα πέρυσι.
Ο Αντώνης δεν απάντησε και τότε ο Τρέγιας τον ξαναλέει κάτι άλλο πριν τον αρχίσει να τον κολλάει για να μιλησει αν έχει παντελόνια!!
Πάντως, γενικότερα κάτι δε με κολλάει καλά στην όλη φάση!!
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Εμένα αδερφέ free ξέρεις τι δεν με κολάει καλά; Ότι από πέρυσι το καλοκαίρι άρχισαν συντονισμένες προσπάθειες "τρυπήματος" του ΠΑΟΚ.free4 έγραψε:
..Πάντως, γενικότερα κάτι δε με κολλάει καλά στην όλη φάση!!
Η πορεία του τρυπήματος έχει το εξής πολυ "έξυπνο" χαρακτηριστικό, από τους ρυθμιστές του. Έρχεται από κάτω προς τα πάνω. Η εξυπνάδα έγγυται στο γεγονός οτι με αυτήν την πορεία εξασφαλίζεται το αυθόρμητο και το αγνό του γεγονότος, που στην πραγματικότητα είναι στημένο. Έτσι όμως γίνεται άμεσα πιστευτό στον απλό και αγνό οπαδό-φίλαθλο που είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Υπό προϋποθέσεις, εξαρτώμενες και από κάποια συγκυριακά γεγονότα (π.χ. αποτυχία αγωνιστικών στόχων κ.α.), σε συνδυασμό με την διάρκεια, κάποια στιγμή η δυσαρέσκεια και η άρση της εμπιστοσύνης θα μπορούσε να πάρει την μορφή χιονοστιβάδας (φυσικά απεύχομαι), που στο πέρασμά της θα είναι ικανή να καταστρέψει, ότι με κόπο χτίστηκε την τριετία αυτή.
Στην προκειμένη περίπτωση ο καθένας από εμάς θα μπορούσε εν δυνάμει να γίνει άθελά του "βαποράκι" στην πορεία του "τρυπήματος", από κάτω προς τα επάνω.
Εξαρτάται από την διοίκηση της ΠΑΕ να μην αφήσει ποτέ την δημιουργία αυτής της χιονοστιβάδας. Αρκεί η κινήσεις της να είναι έγκαιρες και συντονισμένες, βασισμένες στην διαφάνεια. Διότι ως γνωστόν "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει να φαίνεται και τίμια".
Λυπάμαι που το βλέπω έτσι, αλλά τα γεγονότα εκεί με οδηγούν. Όποιος συγκρατεί αυτά που ακούει, εδώ και ένα χρόνο, είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τα συνφραζόμενα.
Δεν λέω κάτι καινούριο, όμως δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, δεν αρέσει σε πολλούς η ομοιογένεια και η ανοδική πορεία του.
Το μυαλό μας σε εγρήγορση και "μην καταπίνετε αμάσητη την τροφή που σας δίνουν" ένθεν και ένθεν.

Ο τρεγιας και ο καθε τρεγιας ειναι αποτελεσμα του πιο μαλακα γραφικου και κομπλεξικου ανθρωπου που υπαρχει και λεγεται ραπτοπουλος..
Απο το πουθενα μιλαει ο καθε αδαης με ενα σωρο μαλκιες...Τι ειναι ο τρεγιας και ο αντωνης και ο καθε ενας εκει μεσα.?
Μετα λεμε οτι δινουμε δικαιωματα...
Αντε ρε με το μπουρδελο τους...
Απο το πουθενα μιλαει ο καθε αδαης με ενα σωρο μαλκιες...Τι ειναι ο τρεγιας και ο αντωνης και ο καθε ενας εκει μεσα.?
Μετα λεμε οτι δινουμε δικαιωματα...
Αντε ρε με το μπουρδελο τους...
Μην ασχολείστε με "νούμερα" που θέλουν να κάνουν νούμερα (a la agb, focus κλπ).-
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δεν πήρα πρέφα το σκηνικό που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω, αλλά απ'ότι διαβάζω ήταν σοβαρό και αν αυτά που αναφέρει ο free ισχύουν το σκηνικό παραχοντραίνει. Και το περίεργο είναι ότι αυτά συνέβησαν στον 103. Γιατί όμως?
Παραείναι ύποπτα όλα αυτά τα "κρούσματα". Βγαίνει ο κάθε λακαμάς και εκθέτει οικονομικά στοιχεία αφήνωντας αιχμές για την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και από το πολύ το μπουρου-μπουρου θα ακουστεί σε λίγο καιρό
....Να βγει ο Ζαγοράκης να τα διαψεύσει.....
Πάλι δηλ. θα μπούμε στο ίδιο τρυπάκι, δηλ. να αποδεικνύει ο Ζαγοράκης ότι δεν είναι ελέφαντας.
Παραείναι ύποπτα όλα αυτά τα "κρούσματα". Βγαίνει ο κάθε λακαμάς και εκθέτει οικονομικά στοιχεία αφήνωντας αιχμές για την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και από το πολύ το μπουρου-μπουρου θα ακουστεί σε λίγο καιρό
....Να βγει ο Ζαγοράκης να τα διαψεύσει.....
Πάλι δηλ. θα μπούμε στο ίδιο τρυπάκι, δηλ. να αποδεικνύει ο Ζαγοράκης ότι δεν είναι ελέφαντας.
Αυτές είναι και οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που τρελαίνουν το Ζαγόρ..
Ανα 3-4 μήνες θα βγεί και από κάτι τέτοιο γλοιώδες και ανοιπόστατο και θα αναπαραχθεί απο καλοθελητές και μη, με ιδιαίτερη ταχύτητα.
Εχει βγεί ο κόκαλης 40 χρόνια να διαψευσει τίποτα? Ή μήπως γι αυτόν δεν είχε ακουστεί τίποτα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Έλεος, σιγά μην ασχοληθεί ο Ζαγόρ με τον κάθε ραδιοφωνάτο.
Ανα 3-4 μήνες θα βγεί και από κάτι τέτοιο γλοιώδες και ανοιπόστατο και θα αναπαραχθεί απο καλοθελητές και μη, με ιδιαίτερη ταχύτητα.
Εχει βγεί ο κόκαλης 40 χρόνια να διαψευσει τίποτα? Ή μήπως γι αυτόν δεν είχε ακουστεί τίποτα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Έλεος, σιγά μην ασχοληθεί ο Ζαγόρ με τον κάθε ραδιοφωνάτο.
- sidpanos
ετσιιιιιιιιιyiannisPAOKitalia έγραψε: Και ο σταθμός από την άλλη, δε φτάνει που έγινε ότι έγινε, το βάζουν και σε επανάληψη, μα αν είναι δυνατόν.

- sidpanos
νοβι...γκουχου γκουχου.. 66-80 και το άλλο που λέγαμε...και το άλλο...free4 έγραψε:Κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του και δε θα βγει σε καλό!

και για το μύριο ίσως...που έγινε καναπές στην καβάλα...και φταίει ο σπόρος...

ασχετα με το θέμα της εκπομπής έτσι...μην παρεξηγηθούμε
Μάγκες, το θέμα δεν αφορά πρόσωπα.. Αφορά τρόπο σκέψεις και ήδη με αυτά που ακούγονται για τον Ζήση, κάποιος εκτίθεται!
επειδη ακουσα απο την αρχη χθες την φασαρια, αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν υπαρχει θεμα ταβανιου και λακαμιες που ακουστηκαν αλλα αυτοι οι 2 εχουν προβλημα προσωπικο γιατι μια στιγμη ειπε ο αντωνης οτι ''νιοθω καλα που εγινε τωρα το μαλωμα'' και ετσι εδειχνε οτι κατι κρατουσανε μεσα τους.
επισης το χαρτι αποκλειετε να εχει να κανει με την παε, αμα ηταν για την παε για ποιο λογο να φοβηθει ο αντωνης ? (λες και ειναι αυτος προεδρος)
εμενα μου βρομαει λαμογια σε οπαδικο κομματι......βλ.συνδεσμο και απο'τι ξερω ο αντωνης βρισκεται σε καποιον συνδεσμο. (χωρις να γνωριζω κατι)
παντως και παλια ειχαμε σε καποιους συνδεσμους θεματα ως προς την διαφανεια.
επισης το χαρτι αποκλειετε να εχει να κανει με την παε, αμα ηταν για την παε για ποιο λογο να φοβηθει ο αντωνης ? (λες και ειναι αυτος προεδρος)
εμενα μου βρομαει λαμογια σε οπαδικο κομματι......βλ.συνδεσμο και απο'τι ξερω ο αντωνης βρισκεται σε καποιον συνδεσμο. (χωρις να γνωριζω κατι)
παντως και παλια ειχαμε σε καποιους συνδεσμους θεματα ως προς την διαφανεια.