Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
- paokmaniak
Re: Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Eγω παρουσιαζομαι 25 Νοεμβριου Αυλωνα Υγιειονομικο
- Maximus
Αδερφέ, και εγώ στη Θήβα ήμουν στο ΚΨΜ, δίπλα στο γραφείο του διοικητή!buffalobill4 έγραψε: παρουσιαστηκα 30/08 στη θηβα.
απλα ζωαρα.
4η μοιρα Β πυρχια.
την τριτη μερα με εβαλε ενας αρχιλοχιας στο ΚΨΜ των εστιατοριων της 4ης(οχι βισμα απλα με ειδε μεγαλυτερο των αλλων-25 ειμαι-).
δε με επιανε τιποτα ουτε αναφορες ουτε ανωτεροι
απλα ζωαρα
Χωρίς βύσμα, όπως και εσύ... Απλά όταν μπήκα, δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να δηλώνεις εθελοντής για διάφορες εργασίες. Σαν καλός μακακας πίστευα ότι θα το εκτιμούσαν, αν προσφερόμουν (μετά μου το σφύριξαν και το έμαθα από την αναποδη). Αλλά τις πρώτες δύο μερες, σήκωνα το χέρι!
Και μου βγήκε σε καλό! "Ποιος ξέρει να φτιάχνει καφέ? Εγώ!"
Μέχρι να πάω στη μονάδα δεν ήξερα τι είναι η αναφορά... Έτρωγα και στη ζούλα 5 αραπάκια την ημέρα!
Ζωάρα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
και εγω θηβα ημουν αλλα δε θυμαμαι που
μετα ομως πηγα στην 2 μοιρα σαν οδηγος αυτο το θυμαμαι γτ ενα μηνα καθε μερα εκανα σκοπια
αλλα γενικα στη θηβα ειναι ζωαρααα μετα πηγα 163 μβκ νομιζω λαγο και εκει πηγα να παρω αναβολη 2 φορες
και μετα θηβα παλι
αλλα γενικα στη θηβα ειναι ζωαρααα μετα πηγα 163 μβκ νομιζω λαγο και εκει πηγα να παρω αναβολη 2 φορες
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ζωαραααααααααααααααααααpaokmaniak έγραψε:Eγω παρουσιαζομαι 25 Νοεμβριου Αυλωνα Υγιειονομικο
- Emprostisghsoitrelamenoi
sakisxxx στο αμύνταιο "αίμα" σε πήγε ,ε ??sakisxxx έγραψε:Χασιμο χρονου επι το πλειστον….
264 Σειρα λογω αναβολης
Χαιδαρι Διαβιβασεις
524 Αμυνταιο πεζικο
504 Φλωρινα
- sourmenetes
- Moderator
Αμα εισαι γιατρος στο στρατο θα περασεις καλα..Αμα ηταν τυχαιο που πηγες υγειονομικο ολα γινονται,αμα εβαλες βυσμα για να πας υγειονομικο θα περασεις καλα γιατι εχεις βυσμα...paokmaniak έγραψε:Eγω παρουσιαζομαι 25 Νοεμβριου Αυλωνα Υγιειονομικο
Εγώ μπαινω 22-11 γρεβενα....δν εχω βρει ουτε εναν που να εχει παει η να εχει κανα γνωστο που να ξερει για το κεντρο...μου φαινεται μονο εγω θα παω!!!!!!!!!! 
- sourmenetes
- Moderator
Πηγαινε κανα 2-3 σελιδες πισω...Θα βρεις και αλλλους και εχω γραψει για γρεβενα...

που σαι συ χαμενος ρε γερο μαξιμε...?Maximus έγραψε:Αδερφέ, και εγώ στη Θήβα ήμουν στο ΚΨΜ, δίπλα στο γραφείο του διοικητή!buffalobill4 έγραψε: παρουσιαστηκα 30/08 στη θηβα.
απλα ζωαρα.
4η μοιρα Β πυρχια.
την τριτη μερα με εβαλε ενας αρχιλοχιας στο ΚΨΜ των εστιατοριων της 4ης(οχι βισμα απλα με ειδε μεγαλυτερο των αλλων-25 ειμαι-).
δε με επιανε τιποτα ουτε αναφορες ουτε ανωτεροι
απλα ζωαρα
Χωρίς βύσμα, όπως και εσύ... Απλά όταν μπήκα, δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να δηλώνεις εθελοντής για διάφορες εργασίες. Σαν καλός μακακας πίστευα ότι θα το εκτιμούσαν, αν προσφερόμουν (μετά μου το σφύριξαν και το έμαθα από την αναποδη). Αλλά τις πρώτες δύο μερες, σήκωνα το χέρι!![]()
Και μου βγήκε σε καλό! "Ποιος ξέρει να φτιάχνει καφέ? Εγώ!"
Μέχρι να πάω στη μονάδα δεν ήξερα τι είναι η αναφορά... Έτρωγα και στη ζούλα 5 αραπάκια την ημέρα!![]()
Ζωάρα...
ΠΑΟΚμανιακ....χαλαρο το υγειονομικο....θυμαμαι που μας λεγανε αρτα περσι....και να αργησετε λιγο στις αναφορες δεν πειραζει μονο μην τρεχετε και χτυπησετε...
- paokmaniak
Δεν ειμαι γιατρος και δεν πηγα τυχαιαsourmenetes έγραψε:Αμα εισαι γιατρος στο στρατο θα περασεις καλα..Αμα ηταν τυχαιο που πηγες υγειονομικο ολα γινονται,αμα εβαλες βυσμα για να πας υγειονομικο θα περασεις καλα γιατι εχεις βυσμα...paokmaniak έγραψε:Eγω παρουσιαζομαι 25 Νοεμβριου Αυλωνα Υγιειονομικο![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
για πείτε με και μένα κατι....εχω ενα μικρο βυσματακι....και λεν και καλα 8α με βάλουν στη ταξιαρχεια η στο στρατιωτικο πρατηριο....οντως είναι καλα?τι σκ@τα θα κανω εκεί?8α μπορω να βλεπω τη μεγαλη ΠΑΟΚαρα????

Εγω είμαι υπέρ της "κανονικής" θητείας. Σκοπετάκια, αγγαρείες, καλή παρέα με συναδέλφους κτλ...
Τί ζητάς να πας να χωθείς στην Ταξιαρχία ή στο πρατήριο μαζί με τα υπόλοιπα βύσματα; Να κάθεστε να μετράτε ποιος το 'χει μεγαλύτερο (το βύσμα); Να τσατίζεσαι με τον κάθε μ@λ@κ@ που θα πουλάει ιστορία "ξέρεις ποιον εχω 'γω να 'ούμε;". Κι αν οι άλλοι έχουν μεγαλύτερο βύσμα απο το δικό σου και φας χώσιμο στο τέλος;
Κανονική θητεία, για να έχεις και καμια ιστορία να διηγείσαι και για να σου μείνει και καμια φιλία της προκοπής.
Τί ζητάς να πας να χωθείς στην Ταξιαρχία ή στο πρατήριο μαζί με τα υπόλοιπα βύσματα; Να κάθεστε να μετράτε ποιος το 'χει μεγαλύτερο (το βύσμα); Να τσατίζεσαι με τον κάθε μ@λ@κ@ που θα πουλάει ιστορία "ξέρεις ποιον εχω 'γω να 'ούμε;". Κι αν οι άλλοι έχουν μεγαλύτερο βύσμα απο το δικό σου και φας χώσιμο στο τέλος;
Κανονική θητεία, για να έχεις και καμια ιστορία να διηγείσαι και για να σου μείνει και καμια φιλία της προκοπής.
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε μπορει να πας στην ταξιαρχια και να φας πηξιμο και μπορει να εισαι σε ενα στρατοπεδο και να περασεις γαματα...Αυτα ποτε δεν ειναι στανταρ.Εξαρτωνται απο το διοικητη παντα.Παντως στα πρατηρια γενικως ειναι καλα..Ειναι πιο πολιτικη ζωη.Βλεπεις και κοσμο..Δεν ειναι ολο φανταροι..
Οπως σου λεει ομως και ο φιλος απο πανω μπορει να μην εχεις να πεις τιποτα μετα το στρατο...Εσυ αποφασιζεις...
Θα δεις πραγματα που δε θα τα ξαναδεις..
Οπως σου λεει ομως και ο φιλος απο πανω μπορει να μην εχεις να πεις τιποτα μετα το στρατο...Εσυ αποφασιζεις...
Θα δεις πραγματα που δε θα τα ξαναδεις..
Από τη στιγμή που απολύθηκες μοιράζεις συμβουλές σε όλους. Ξέρεις εσύ.