Από κονσόλες δεν έχω αγγίξει από το PS2 και μετά. Τώρα μόνο iPhone και λίγο κομπιούτερ. Φαντάζομαι το VR θα είναι κάτι το ξεχωριστό.
Άστα να πάνε... Μία από τα ίδια κι εγώ. Το παρέλαβα χθες...Μπαρκαρούτσος έγραψε:This post cost me many money. Σταδιάλα σατανά!gika έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.
Εγώ που δεν είμαι gamer έχω παίξει κοντά 10 ώρες από χθες και παίζει να έχω κάψει όσες θερμίδες παίρνει ο Barlow σε μια βδομάδα. Το VR είναι σκέτη γκαυλα! Είχα επιχειρήσει να παίξω κάτι παιχνίδια στις πρώτες εκδόσεις πριν 5-6 χρόνια και ήταν ένα χαλι και μισό. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την εμπειρία με το oculus. Best consumer gaming tech.
Είμαι με ένα χαμόγελο στο στόμα όλη μέρα, ίδιο με αυτό που είχα μόλις είχα πιάσει στα χέρια μου το PS1 και το πρώτο μου smartphone.
Παίζω ping pong και νομίζω ότι παίζω κανονικό ping pong. Περπατάω σε μια πόλη σκοτώνοντας ρομπότ στους δρόμους και έχω ξεχάσει ότι είμαι στο σαλόνι μου. Και το beat saber μαγεία. Σκαλωτικοτατο.
Πιστευω θα ειναι ΑΚΡΑΙΟ! Μην το χασεις να μας πεις εμπειρια πλζgika έγραψε:Μου έβγαλε ειδοποίηση το Oculus οτι την Πέμπτη το πρωί θα δείξει live stream την αποστολή της NASA με την Space X για τον διαστημικό σταθμό. Lift off στις 7:11 BST. Έχω τόση απορία να δω πως θα είναι αυτή η εμπειρία σε VR που λέω να βαλω ξυπνητηρι 3 ώρες νωρίτερα από ότι συνήθως.
Στα VR γυαλιά, παίζει ρόλο στα πόσα "μέτρα" είναι η εστίαση. Στo Quest 2 είναι στα 2 μέτρα νομίζω, οπότε δεν θα εχεις πρόβλημα. Εγώ όσο έχω δοκιμάσει του γιού μου δεν έχω δηλαδή, ούτε η γυναίκα μουcellophan έγραψε: Η ερώτηση μου είναι πως αντιμετωπίζει το συγκεριμένο θέμα το Quest;
Μακριά από PIA έχει εξαγοραστεί και πλέον κρατάνε logs που δυνητικά μπορεί να μοιραστούν.GiorgosAtha έγραψε:Καλημέρες!
Επειδή δεν βρίσκω το ανάλογο topic.
Για paid-VPN τι προτείνετε?
Μου έχουν πει το express vpn και το PIA vpn...
Πρώτον έχει ένα εξαρτηματάκι στο κουτί που σου κάνει περισσότερο χώρο στο κράνος ώστε να μπορείς να το φορέσεις φορώντας γυαλιά. Πέραν τούτου, υπάρχουν και ειδικοί φακοί που μπορείς να ενσωματώσεις στο κράνος και οι οποίοι θα έχουν τους βαθμούς σου.cellophan έγραψε:Καλημέρα. Λόγω επαγγέλματος, έχω τρία χρόνια που ασχολούμαι με AR και έχω μελετήσει και χρησιμοποιήσει γυαλιά όπως τα Vuzix M400, Realware HMT-1 και τα Hololens της Microsoft. Με VR δεν έχω ασχοληθεί. Σε όλα τα παραπάνω είχα θέμα με τα γυαλιά μου ως πρεσβύωπας και γενικά κουραζόμουν/ζαλιζόμουν εύκολα.
Η ερώτηση μου είναι πως αντιμετωπίζει το συγκεριμένο θέμα το Quest;