Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Kourdos »

Όλοι οι πλευρές έχουν κορεστεί με τον Ρασβάν, το καλύτερο είναι να δηλωθεί ότι είναι η τελευταία χρονιά του, που θα την ολοκληρώσει και μάλιστα με βαρύνον λόγο για την επόμενη μέρα της ομάδας. Αυτό θα απελευθερώσει ψυχολογικά όλους και θα ξεκλειδώσει όλα τα καταπιεσμένα θετικά. Θα το απολαύσουμε όλοι!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

black death έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 21:15
warmeater έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 20:48 Εν τω μεταξυ ΤΖΗΜΑΣ και Κωστουλας στην Μπραιτον που ειναι ...κατωτερη απο ΠΑΟΚ δεν εχουν παιξει λεπτο
Τι ειναι η Μπράιτον;
Στην ευρωπαϊκή κατάταξη είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης επειδή έχω πάει 100 φορές, πέρα από ένα παγωτατζιδικο σε ένα στενό απέναντι από την προβλήτα, το φρεντο στο βίος και το φεστιβάλ στην παραλία το καλοκαίρι δεν λέει και τρελά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπορείς αύριο να μην επιδιώξεις να κρατήσεις μπάλα, να μην ανεβάσεις τις γραμμές αφήνοντας αεροδιαδρομους και να αφήσεις απλά τη Τούμπα να κερδίσει;
These users thanked the author giapas for the post:
hariskastoria
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 22:34 Μπορείς αύριο να μην επιδιώξεις να κρατήσεις μπάλα, να μην ανεβάσεις τις γραμμές αφήνοντας αεροδιαδρομους και να αφήσεις απλά τη Τούμπα να κερδίσει;
Αν κερδισουμε θα κερδισει η Τουμπα, αν χασουμε θα φταιει ο Ραζβαν. Μαθε μπαλιτσα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
warmeater, Ally Samagoal
Casual

Δημοσίευση από Casual »

gika έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 22:21
warmeater έγραψε: Σάβ 04 Οκτ 2025, 20:48 Εν τω μεταξυ ΤΖΗΜΑΣ και Κωστουλας στην Μπραιτον που ειναι ...κατωτερη απο ΠΑΟΚ δεν εχουν παιξει λεπτο
Τι ειναι η Μπράιτον;

Επίσης επειδή έχω πάει 100 φορές, πέρα από ένα παγωτατζιδικο σε ένα στενό απέναντι από την προβλήτα, το φρεντο στο βίος και το φεστιβάλ στην παραλία το καλοκαίρι δεν λέει και τρελά.
Κατά τη γνώμη το Μπράιτον είναι από τις καλύτερες πόλεις στην Αγγλία
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Τι ειναι η Μπράιτον;

"Στην ευρωπαϊκή κατάταξη είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ."
Κατά λογικη συνεπεια αφου στην Μπράιτον εχει παιξει ως αλλαγη 35-40 λεπτα συνολο στο πρωταθλημα και καποια στο λιγκ-απ, στον ΠΑΟΚ που ειναι "πανω " από την Μπραιτον δεν θα επρεπε να παιζει ούτε δευτερόλεπτο
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Τι ειναι η Μπράιτον;

"Στην ευρωπαϊκή κατάταξη είναι κάτω από τον ΠΑΟΚ."
Κατά λογικη συνεπεια αφου στην Μπράιτον εχει παιξει ως αλλαγη 35-40 λεπτα συνολο στο πρωταθλημα και καποια στο λιγκ-απ, στον ΠΑΟΚ που ειναι "πανω " από την Μπραιτον δεν θα επρεπε να παιζει ούτε δευτερόλεπτο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εγώ θα πω κάτι τελευταίο

Μου μπήκαν ψιλοι στα αυτιά ότι εδώ και κάνα μήνα, κάτι άκουσε ο Ραζβαν από την αγορά για αντικατάσταση του και…την άκουσε

Να ρωτήσω λίγο κάτι, ακόμα και αν δεν ισχύει αυτό, που ελπίζω πως όχι

Πρώτη εβδομάδα Οκτωβρίου, ποια άλλη ομάδα σε όλη την Ευρώπη , σε ομίλους Γιουρόπα, ένα βαθμό απ την κορυφή παίζει παιχνίδι ζωής και θανάτου?

Προφανώς, ΚΑΜΙΑ

Για διαβάστε λίγο με προσοχή τις δηλώσεις του Ραζβαν που περνάνε στα ψιλα τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Ισχύει ότι το viber έχει πάρει φωτιά για να ξεκινήσει η αποδόμηση με όσες αφορμές έχει δώσει φυσικά η ομάδα, και γιαυτο δεν ακούμε και πολύ πολύ τα όσα είπε ο Ραζβαν?

Ποιον εξυπηρετεί όλο αυτό? Εγω θα πω πως προφανώς και όχι τον Ιβαν. Εκτός και αν έχει αποφασίσει να αναστήσει τον βαζελο ξαφνικά και να ξαναμπεί σε περιπέτειες

Δε νομίζω

Τα λέμε αύριο βράδυ, πρώτοι , μόνοι και ωραίοι
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
Ally Samagoal
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ομολογώ ότι δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλλογισμό σου.

Άντε με τη νίκη αύριο!
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Με αφορμή το ποστ του PAOKMANIA στο Facebook με το οποίο συμφωνώ,θα ήθελα όμως να τονίσω κ κάτι που όταν μιλάμε για ηλικίες δεν εκλαμβάνεται σχεδόν καθόλου υπόψη.
Κάνουμε το λάθος και όποτε μιλάμε για ηλικίες ποδοσφαιριστών αμέσως η ανάλυση πηγαίνει στις αντοχές, στις εντάσεις και στα τρεξίματα.
Αφήνουμε όμως εκτός κάτι πάρα πολύ σημαντικό.
Οι νέοι αθλητές σύνηθος έχουνε πολύ μεγαλύτερη δίψα από τους μεγαλύτερους.
Είναι πολύ πιο εύκολο να είναι κορεσμένος ένας τριαντάχρονος παρά ένας 25χρονος.
Στον αθλητισμό ο κορεσμός ή η δίψα για επιτυχία παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από το ένας παίκτης έχει πέσει βιολογικά 5-10%
These users thanked the author renegade for the post:
black death
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”