Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

tolis14 έγραψε:Για ποιά χώρα μιλάς ρε φίλε, σοβαρά τώρα. Γραμμένουςμας έχουν μια ζωή εδώ πάνω, άλλη χώρα μας θεωρεί το κράτος των αθηνών. Άσε τα αθλητικά, σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της ζωής χεσμένους μας έχουν γενικά, είτε οικονομικά, είτε αφορά τις υποδομές, είτε οτιδήποτε άλλο.
Τζαμπα γηπεδα στους κατω με ταχυρυθμες ρυθμισεις και κρατικες χορηγιες..
Ξεχασμενος στα συρταρια ο φακελλος του ΠΑΟΚ για ενα εργο που θα γινει με δικα του λεφτα..
Αιλλαδαρα βρε Παραδεισος,τι να λεμε !!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

renegade έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Παντως το νομικο μας τμημα ειναι επιεικως για γελια..
Μετα τον Μπαλτακο δεν κερδισαμε καμμια υποθεση..
Πιο χασοδικης πεθαινεις,,
Δηλαδή σοβαρά... πιστεύουμε ότι είναι θέμα νομικού τμήματος?
Εδώ τιμωρήθηκε άτομο που την ώρα του συμβάν ήταν στα αποδυτήρια και εμείς ασχολούμαστε με το νομικό τμήμα.
Δεν ξέρω αν είναι καλο η όχι,αλλά για να το κρίνω θα πρέπει να το δω σε μη στημένες δίκες.

Υγ γελάω με όσους πιστεύουν ότι ένας απλός πρόεδρος της ΕΠΟ ( όποιο και να είναι) μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις τακτικών δικαστών χωρίς πλάτες ανθρώπων που κινούν τα νήματα στα ελληνικά πεπραγμένα.
Ανάλογες απόψεις τις θεωρώ εξίσου αστείες με αντίστοιχες των ποκεμον που στην απόφαση της δεαβ εμπλεκαν τον γκαγκάτση
Διαφωνώ όχι σπάνια με όσα κατά καιρούς έχει γράψει ο Ρενέ. Και έντονα. Το συγκεκριμένο ποστ είναι για εικόνισμα.
Ο Μπαλτάκος ήταν μέλος της νομικής υπεράσπισης του ΠΑΟΚ στη μοναδική περίπτωση που ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη, μετά από κωλοδάχτυλο, υπενθυμίζω του CAS στους ... ανεξάρτητους :lol: αίλοινass τακτικούς δικαστές, δικάστηκε - κατ' ανάγκην - με όρους κανονικότητας. Αν το CAS δεν τους ξεφτίλιζε, λέγοντάς τους στην ψύχρα να μπούνε στην ουσία της υπόθεσης και να αφήσουν τις πίπες περί δεσμευτικότητας των αρκουδομαρουπάδων, θα βλέπαμε τι τρομερές υπηρεσίες θα μπορούσε να προσφέρει ο κάθε Μπαλτάκος. Λίγο σοβαροί να είμαστε, ρε παιδιά. Γελάει ο κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 30 Δεκ 2024, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

η ελληνικη "δικαιοσυνη" λειτουργει με τον ιδιο μαφιοζικο τροπο απο το 1830 τουλαχιστον
οι ¨αποφασεις" ειναι ειλημμενες προτου καν την κληση σε απολογια
δεν μπορει ομως κανενα νομικο τμημα να δηλωνει σαχλαμαρες, οτι ειμαστε ενοχοι επεισοδιων και επειδη τα επεισοδια ηταν μικρα να ικετευει για προστιμο μονο
δεν εχουμε απαιτηση να κερδισουν στημενη υποθεση, αλλα μη μας συγχιζουν παραπανω με τις μαλακιες τους
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Τι να πρωτοπεί κανείς για μια χώρα που

Σκότωσε τον Καποδίστρια
Φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη
Αφορισε τον Καζαντζακη
Κλπ κλπ κλπ

Στα αθλητικά θα κολλήσουμε;
Μια ζωή τομάρια την κυβερνανε.
Οχι ότι εμείς-ο λαός δηλ-είμαστε άμοιροι ευθυνών.
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

αιλας αιλας η χώρα της βρωμιάς.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Eagle1980 έγραψε:Προς Amsterdamer87 με πολη ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ----Εγω όμως σου λέω πότε να το ακούσεις,,, αυτα ειναι και του γούστου μου να ξες απλώς και εγω όπως και εσυ δεν βάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού άλλοι τους βάζουν και στο ποδοσφαιρο όμως.. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ΄ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ-- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣ ΚΑΛΑ===Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΣΠΑ===
Που τα ειδες τα φροντηστηρια και τις προσβολες ρε φιλε ???
Εσυ μου εγραψες ενα στεγνο "Χαλαρωσε" κι αντι να σου πω για νουθεσιες,το πηρα ελαφρα και γελασα..
Την αγαπη μου κι απο μενα και Καλη Χρονια..
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

VfB v2 έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Παραπάνω σου απαντώ θα πώ πρώτα απο όλα για όλες τις άλλες και μετά θα αφήσω την φτωχή πριν έντιμη να το ξες Ελλάδα μας.
:redcard: Οσοι βρίζεται την χωρα που σας μεγάλωσε .
Εντιμη Ελλάδα; Λίγο ίχνος ντροπης για τις 57 ψυχές που έχασαν άδικα την ζωή τους στα τέμπη χωρίς να τιμωρηθεί κανένας.

Η "φτωχή" Ελλάδα με πρωτογενές πλεόνασμα ρεκόρ 12,011 δισ. ευρώ για την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου του 2024.
Αγαπητε "Eagle , εμένα όλους τους ανθρωπους της κοινωνικης και οικονομικής μου θέσης μας μεγαλωσαν οι γονεις μας που εφτυσαν αιμα για να γινουν τα πλεονασματα που αναφερει ο φιλος VfB v2 , οπως και τα πλεονασματα όλων των βαρδινογιαννηδων , λατσηδων, κλπ.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Όταν έγραφα και λίγες φάγανε αυτό εννοούσα και το εννοώ

Μόνο γ******* στις κιτρινόμαυρες π********

ΟΛΑ τ άλλα είναι από να χαμέ να λέγαμε που κατεβήκαμε εκεί μέσα σαν αγράμματοι επαρχιώτες για ακόμα μια φορά

Πάλι ο λαός θα ξηγηθεί

Πάλι ο λαός θα τους λιώσει με φωνή και ηχητική βία άνευ προηγουμένου

Όλοι οι άλλοι ανύπαρκτοι

Αργόμισθοι υπάλληλοι που δεν εξηγούν στον μεγάλο πως έχουν τα τάλαρα για να πέφτει κάθε μήνα το κασέρι πέρα βρέχει

Γ**** την διοίκηση από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο εκεί μέσα, ανίκανα σκουπίδια σε όλα τους

Με Ραζβαν και Ιβαν μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος και όπου βγει απέναντι σε όλους και όλα

1926
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Amsterdamer_87 έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Προς Amsterdamer87 με πολη ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ----Εγω όμως σου λέω πότε να το ακούσεις,,, αυτα ειναι και του γούστου μου να ξες απλώς και εγω όπως και εσυ δεν βάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού άλλοι τους βάζουν και στο ποδοσφαιρο όμως.. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ΄ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ-- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣ ΚΑΛΑ===Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΕΣΠΑ===
Που τα ειδες τα φροντηστηρια και τις προσβολες ρε φιλε ???
Εσυ μου εγραψες ενα στεγνο "Χαλαρωσε" κι αντι να σου πω για νουθεσιες,το πηρα ελαφρα και γελασα..
Την αγαπη μου κι απο μενα και Καλη Χρονια..
Καλη χρονια Amsterdamer87 .
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Χωρις να το θελω,ακουσα τηλεοπτικες αθλητικες ειδησεις πιο πριν,δεν ξερω καν καναλι,μαλλον σκαι γιατι αναφερθηκε κ η ανακοινωση του βαζελου.....μιλαμε εμετος.Πραγματικα μας θεωρουν ξενους,μονιμα οι κακοι,τα ορκ.

Σε αυτη την περιπτωση θελει ομονοια απ ολο τον οργανισμο μας,μονο ενωμενοι θα βγουμε πιο δυνατοι.

Υ.Γ. δεδομενο θεωρω πως η χαρτινη,με τα καραγκιοζιλικια που κανει,θα τιμωρηθει απο το ιδιο το ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ακουσα Τζορμπα στο ΣπορΦΜ

Μεχρι και αυτον νευριασαν, δεν τον εχω ακουσει ετσι

Τζορμπα ας μη χαριεντιζοσουν με τους απο κατω, αργησες ( το ειπε και ο ιδιος! Οτι πρεπει να κοψει το «ναι κι εμεις φταιμε») αλλα ελπιζω απο δω και περα να ξυπνησες
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ποια ομόνοια; Εδώ μάλωνε με τον κουμπάρο μου και έναν φίλο μου γιατί λένε ο Λουτσεσκου φταίει και πρέπει να απολυθεί
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Καναδε,βλαμμενοι παντου υπαρχουν,βαζουν το εγω τους πανω απο τον ΠΑΟΚ,δεν αναφερομαι σε τετοια ντουγανια.

Συγνωμη για τους χαρακτηρισμους.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ας ετοιμαστούμε για 4μηνη τιμωρία των παιχτών.

Ας ετοιμαστούμε να δούμε στις 9/1 το καρτούν με το κασκόλ της χάρτινης να κόβει αναγνωριστικές βόλτες πρίν το ματς στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μαζί με τους παίχτες.Με το 0-3 στα χαρτιά και κλείσιμο Τούμπας για τη φετινή σεζόν να δίνει 1.05.

Δεν αποκλείεται να ξαναπεράσει μια βόλτα από τα αποδυτήρια μας.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Πρώτα είχανε βάλει στον στόχο τον Ιβάν.
Απέτυχαν.
Τώρα έχει σειρά ο Λου, γιατί τους τα χώνει με κάθε ευκαιρία και γιατί τους έκανε το μαγικό 4Χ4 πέρυσι.
Πρεπει να αποτύχουν κι εδώ.
Χρειάζεται όμως αυτόσυγκράτηση και όχι άλλη γκάφα, όχι άλλο πισωγύρισμα (πχ από την εξέδρα).
Τους έχει καθίσει στον λαιμό ο ισχυρός ΠΑΟΚ!
Εδω, ακόμη και τον αρουλη τον φοβήθηκαν, μην τους χαλάσει την 4αδα και του έριξαν 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων!
Οπότε, εγώ το βλέπω πιο χαλαρα, τους έχουμε χαλάσει την μανέστρα, αυτό είναι πλέον δεδομένο.
Να μην χαθεί η 4αδα για φέτος.
Και στην ρεβάνς απάντηση μόνο με ειρωνεία και σαρκασμό, πανό, ομοιώματα, φώτο Αλμειδα να καρυδωνει, κλπ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”