Ε δεν γινεται να μην εχουν βρει 10 παικτες που τους καλυπτουν με αυτα τα λεφτα. Το λεω καθαρα γιατι δεν κλεινει κανενας φορ ακομα. Με αυτα τα λεφτα κλεινεις καποιον και τον φερνεις αυριο. Γιατι να μπλεξουμε με Γκαμπιαντινιδες και λοιπα;Unpsofable78 έγραψε:Αυτό το είπε και ο Κολκας χθες. Ότι το ποσό για φορ δεν είναι 1 με 1,2 αλλά έως και 1,5nunies4 έγραψε:Από αυτό ας κρατήσουμε ότι δίνουμε 1,5 χαρτί για φορ. Not badkaput00 έγραψε:ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
E ε ε ε έρχεται!wickerman έγραψε:Να το και το αποκλειστικό!!!hawklord έγραψε:Το θεμα ειναι αν παμε για την Ρόζα του Πουτσίνι, και στο τελος καταλήξουμε με την π0ύcha του Ροσίνιtasso85 έγραψε:πιο πιθανο βλεπω τον Πουτσινι
https://www.transfermarkt.com/andrea-ro ... eler/60727
https://www.transfermarkt.com/matteo-pu ... ler/525025
- kataramenos5
rainmaker έγραψε: Υπάρχουμε και εμείς που είμαστε ακόμα αισιόδοξοι. Συγγνώμη κιόλας.[/b][/size]
Κουραστηκα με τη μιζερια και τη μιρλα.Δεν αλλαζει ετσι το καρμα.
Ας το παρουμε λιγο αλλιως.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .Θα περιμενω.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ αντίθετα δεν πιστεύω ότι θα έρθει.nunies4 έγραψε:Από αυτό ας κρατήσουμε ότι δίνουμε 1,5 χαρτί για φορ. Not badkaput00 έγραψε:ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια
Πάμε για το Νο 2 στη λίστα που να είναι πιο εφικτός στόχος.
Αυτό που λέει ο kat παραπάνω. Θα περιμένουμε. Και αν γίνεται, μην αρχίσουμε στο πρώτο σαπάκι και στον πρώτο πρώην ποδοσφαιριστή/τουρίστα που θα φέρουν οι γαυροβάζελοι, το χαρτί ή η γειτονιά από απέναντι, τα "φέρνουν παικταράδες" - "ενισχύθηκαν σημαντικά" - "μείναμε πίσω στις μεταγραφές" και άλλα τέτοια ωραία. Ο ΠΑΟΚ μας νοιάζει και μόνο. Λυπηθείτε μας!
Πιστεύω το πλάνο την επόμενη χρονιά (2024) θα είναι το εξής: δεν ακολουθούμε τις προτάσεις του προπονητή για 10άρι που παίζει και αριστερά, ή έμπειρου φόρ από 29 μέχρι 32 χρονών, και πάμε με τις προτάσεις του ΤΔ.
Καλα ρε,ελπιζετε ακομη? Χαρας το κουραγιο σας!
Παλι καλα π ανανεωσε ο Μπρατον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλι καλα π ανανεωσε ο Μπρατον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Εγώ συντάσσομαι με τους αισιόδοξους....
Ότι ήταν να πούμε το έχουμε λίγο πολύ πει όλοι (1000 φορές,).
Αναμονή για τις πρώτες κινήσεις για σχόλια επί της ουσίας
Σοβαρά τώρα ?kaput00 έγραψε:ΣΠΟΡ ΦΜ λέει ο Γκαμπιαντίνι θέλει 1.7εκ για 3 χρόνια και ο ΠΑΟΚ δίνει 1.5 για 2 χρόνια

Σιγά μην του δώσουμε και ολόκληρο τον προϋπολογισμό του κράτους.
Να βλέπουμε και λίγο μακριά.
Να τον έχουμε στα 35του με 1,7 συμβόλαιο ?

Καλύτερα να φέρουμε έναν παίκτη με 7-8 κατοστάρικα που να θέλει να παίξει και να μην κάνει κόνξες.
Να περάσει ο επόμενος.
Εσυ δεν μετράς.nunies4 έγραψε:Εγώ συντάσσομαι με τους αισιόδοξους....
Άμα ανοίξεις σε λεξικό και ψάξεις την λέξη αισιοδοξία στην επεξήγηση θα γράφει δίπλα nunies4

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτός ο Ιταλός, βλέπω πως σε 35 αγώνες, όντας επιθετικός, έβαλε 7 γκολ.
Αυτός δηλαδή πόσο καλύτερος θα είναι από τον Μπράντον;
Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχασε την όρεξή του για διεκδικητής.
Αυτός δηλαδή πόσο καλύτερος θα είναι από τον Μπράντον;
Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχασε την όρεξή του για διεκδικητής.
Κατσε ρε gpap τι αναλυση ειναι αυτη; Ιδιο ειναι το Ιταλικο πρωταθλημα σε ομαδα που επεσε και ιδιο το Ελληνικο; Ε σε παρακαλω τωρα ο αλλος επαιξε και Πρεμιερ. Μπες δες τα Γκολ του Πριγιο στην καριερα του και ποσα εβαλε εδω, και μετα πες αν τα παρατησε η ομαδα. Ποιον θελεις να φερουν τον Ελ Νεσιρι; Μαλλον αυτοι που τον πηραν Πρεμιερ με 18 μυρια δεν ειχαν δει τον Μπραντον τον παικταρ
Εντάξι, ειμαστε υπερβολικοί. Η ομάδα δίνει 1.5εκ για Φορ και γκρινιάζουμε λες και πέρνουμε δανεικό-πληρωμενο απο το γαβρο.
Πανω απο 1.8-2εκ δεν δινει αλλη ομαδα συμβολαιο σε φορ στην Ελλαδα.
Το θεμα ειναι να ειναι υγιείς και να κουμπωσει στην ομαδα.
Εγω θα αγχωνομουμ αν ηταν γιωτας σαν τον Ολιβειρα ή 2-3 ανενεργος με μηδενικες συμμετοχες επιπεδου.
Πανω απο 1.8-2εκ δεν δινει αλλη ομαδα συμβολαιο σε φορ στην Ελλαδα.
Το θεμα ειναι να ειναι υγιείς και να κουμπωσει στην ομαδα.
Εγω θα αγχωνομουμ αν ηταν γιωτας σαν τον Ολιβειρα ή 2-3 ανενεργος με μηδενικες συμμετοχες επιπεδου.
Ο Εβριτης λέει ότι αποφασίστηκε να πάρουν κάποιους έμπειρους και έτοιμους για να στηριχθεί το πλάνο αλλά επ ουδενί δεν θέλουν να δεσμεύσουν το μέλλον με πολυετή βαριά συμβόλαια. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν 3ετη συμβόλαια σε παίκτες άνω των 30. Ο Κόλκας επίσης το μεσημέρι είπε ότι το αγκάθι στις συζητήσεις με τον Ιταλό είναι ότι εμείς προσφέρουμε 2ετες αλλά αυτός θέλει 3 (οπως ειπώθηκε και στον σπορφμ). Πρόσθεσε δε ότι μια λύση θα ήταν 2+1 με όρους.
Πολλοί παράμετροι λοιπόν σε κάθε διαπραγμάτευση και η κάθε πλευρά έχει τα θέλω της.
Πολλοί παράμετροι λοιπόν σε κάθε διαπραγμάτευση και η κάθε πλευρά έχει τα θέλω της.