Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
EugenePAOKI

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εντάξει παιδιά, δεν κάνει ο Μπότο. Δεν κάνει και ο Ραζβαν. Δεν κάνει και ο Σαββίδης. Και οι δημοσιογράφοι είναι ο καρκίνος της ομάδας. Και οι οπαδοί που δεν ασκούν κριτική είναι περίεργοι.

Χωρίς να έχουμε δει παίκτες τους βγάζουμε άχρηστους. Χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, βγάζουμε συμπεράσματα. Χωρίς να εμπιστευόμαστε τους δημοσιογράφους (οι οποίοι είναι ΑΡΔ όπως λέμε), βασιζόμαστε στα λεγόμενα τους για να κράξουμε ξανά την ΠΑΕ, παρότι και πάλι δεν ξέρουμε τίποτα. Διότι δεν έχει σκοπό να ξοδέψει. Γιατί ας πούμε όταν ξόδευε ασύστολα δεν φάγαμε παπάδες. Όλα τότε λειτουργούσαν ρολόι.

Έχουμε περάσει πλέον στην εποχή που νιώθεις τύψεις αν στηρίξεις την ομάδα ανιδιοτελώς. Περίεργο. Θα περίμενε κανείς μετά τους τίτλους και τις πορείες της τελευταίας δεκαετίας (αλλά και τον πόλεμο που έχει φάει η ομάδα) να έχουμε γίνει λίγο περισσότερο λάτρεις της υπομονής αλλά δεν το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Υπαρχει ενας λογαριασμος στο facebook paok vienna που "εβγαλε" σχεδιο της Τουμπας
Παπας η οχι δεν ξερω αλλα μια ψυχικη αναταση σου δημιουργει σε σχεση με την μιζερια των μεταγραφων
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Ποιον λες rene;

Τον ναρει;

Εφόσον ο προπονητής ζητάει τον Λημνιό,ο Λημνιός χτυπάει και ο τ.δ. του δείχνει σε αυτα τα χαρακτηριστικά που του ζήτησε τον Ναρει, το λάθος που ακριβώς είναι; μπερδεύτηκα

Eπισης εγώ ακόμα δνε καταλαβαίνω αν γίνει το άσχημο και έχουν θέματα ο Ομάρ και ο μπισε, ξυπνήσει στραβά ο ζιβκο και ξεκινήσει ο κουαλιατα μετά από 1 μήνα και πάει καλά ,θα είναι "ευτυχώς του έδωσε 2 μήνες στον ΠΑΟΚ Β και ετοιμάστηκε η χάσαμε 2 μήνες για τον μπισι;"
Καταρχάς ο Λημνιός παίζει βκαι αριστερά ( κατά πολλούς παίζει καλύτερα εκεί ) ,πέρσι στην Ολλανδία εκεί αγωνιζόταν κατά βάση. Τον Ναρευ τον βλέπεις αριστερά και τον λυπάσαι .
Όσο για τον κουαλιατα.
Το εάν μετά από ένα- δύο - τρεις μήνες γίνει βπαικτης επιπέδου ΠΑΟΚ δεν το ξέρω αλλά στα πρώτα δύο παιχνίδια η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική.
Και καλά έκανε ο λουτσέσκου και του δίνει χρόνο, γιατί αν κάνει άλλες τρεις τέσσερις συνεχόμενες εμφανίσεις σαν αυτές με Λέφσκι ο παίκτης θα χαθεί ,όπως ακριβώς έγινε με τον τσολακ,που μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς προετοιμασία ,με αλλαγή προπονητή κτλ έβγαινε ο προπονητής και έλεγε δεν μπορεί το παλικάρι.
Χίλιες φορές να αργήσει δύο μήνες να μπει βο κουαλιατα παρά να καει.

Σόρρυ μπορεί να έχεις την καλύτερη άποψη για τον μποτο αλλά την δική μου δεν την αλλάζεις.
Έχει φέρει ένα σωρό παίκτες οι οποίοι έχουν χάσει τη θέση τους από τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες.
Και να λέμε πάλι καλά που έχουμε και αυτές σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Υγ τελικά για όλα φταίει ο Ρουμάνος,άντε να φεύγει να δούμε τους παικταράδες που τους κόβει τα φτερά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 14 Σεπ 2022, 12:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε: Ναι γιατί τον Iούνιο, τον Iούλιο και τον Αύγουστο υπήρχε σύνεση και εγκράτεια και τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αντίθετη άποψη, ούτε έγραψα κάτι προσβλητικό.

Έχεις 40 post που επαναλαμβάνεις τα ίδια. Αυτό είναι υπερβολή. Δεν μπορείς να λες ότι σε φίμωσε κάποιος που έκανε 1 post και μάλιστα γενικό. 1 post που δεν σου άρεσε και μου λες και όπα επειδή σου χάλασα το κρεσέντο.
Καλή συνεχεια.
Δεν προσπάθησες να με φιμώσεις, ούτε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.
Χαρακτήρισες ως "δικαστήρια", μια συζήτηση που συμμετέχουν 100 άτομα και ζήτημα να έχει γραφτεί μισή ακραία άποψη.
Το πρόβλημα σου λοιπόν, είναι το περιεχόμενο και μόνο αυτό.
Αν σε ενοχλεί λοιπόν το περιεχόμενο των δικών μου σχολίων, μπορείς με ένα κουμπάκι να μην ξαναδιαβάσεις ούτε μισή λέξη από εμένα. Αν σε ενοχλεί το τόπικ, δεν φταίω εγώ.
Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:Υπαρχει ενας λογαριασμος στο facebook paok vienna που "εβγαλε" σχεδιο της Τουμπας
Παπας η οχι δεν ξερω αλλα μια ψυχικη αναταση σου δημιουργει σε σχεση με την μιζερια των μεταγραφων
Ελπίζω παντως να μην καταληξουμε σαν τους χαρτινους και η μονη μας παρηγορια για τα επομενα χρονια, να ειναι οι μακετες.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καταλαβαινω πως το λες αλλα το γηπεδο ειναι το τελευταιο βημα πριν την εκτοξευση του ΠΑΟΚ. Ειναι το οριστικο αντιο στο παρελθον και το αποφασιστικοτερο βημα στην οριστικη γιγαντωση της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

nunies4 έγραψε:Υπαρχει ενας λογαριασμος στο facebook paok vienna που "εβγαλε" σχεδιο της Τουμπας
Ωραίος! Υπάρχει και ένας άνεμος κατά του Ιβάν οτι τάχα δεν έχει λεφτά να βάλει για το γήπεδο, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε οτι σε αστραπιαίους ρυθμούς βγήκαν οι μακετες κλπ, και ο άνθρωπος θα βάλει τρελά λεφτά απ᾽την τσέπη του.

Φυσικά οι ίδιοι είναι που χρησιμοποιούν την μεταγραφική ανομβρία ως απόδειξη οτι δεν υπάρχουν λεφτά και άλλες παπαριές.

Πιστεύω οτι η μεταγραφή θα γίνει τελικά και δεν συντάσσομαι με Τζατζαράδες κλπ. Απλά άν ο Μάρτινς πχ ζητάει τρελλά λεφτά, κάπου πρέπει να γίνει και διαπραγμάτευση.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

savvastheod έγραψε:Πρώτα θα φυγει ο Μπότο... Επίσης ζητάτε παικτες με προοπτική νέο αίμα κλπ... Νομίζετε ότι οι ομάδες που το καταφέρνουν το πετυχαίνουν σε 2 μήνες... Είπαμε το χάλι του ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή είναι οι παλιοί που δεν τραβάνε.. Τόμας, Νταντας, Ναρευ καο Κοταρσκι έχουν δώσει μέχρι τώρα τους βαθμούς...οχι οι παλιοι
Όλοι οι οι άνω των 30, με μοναδικές εξαιρέσεις τους Σβάμπ και (ίσως) Κούρτιτς, πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του Λουτσέσκου. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται ακόμα στον ΠΑΟΚ και αν δεν ήταν αυτός, σήμερα θα ήταν είτε ανενεργοί, είτε σε καμία Δόξα Κατωραχούλας.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

renegade έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ποιον λες rene;

Τον ναρει;

Εφόσον ο προπονητής ζητάει τον Λημνιό,ο Λημνιός χτυπάει και ο τ.δ. του δείχνει σε αυτα τα χαρακτηριστικά που του ζήτησε τον Ναρει, το λάθος που ακριβώς είναι; μπερδεύτηκα

Eπισης εγώ ακόμα δνε καταλαβαίνω αν γίνει το άσχημο και έχουν θέματα ο Ομάρ και ο μπισε, ξυπνήσει στραβά ο ζιβκο και ξεκινήσει ο κουαλιατα μετά από 1 μήνα και πάει καλά ,θα είναι "ευτυχώς του έδωσε 2 μήνες στον ΠΑΟΚ Β και ετοιμάστηκε η χάσαμε 2 μήνες για τον μπισι;"
Καταρχάς ο Λημνιός παίζει βκαι αριστερά ( κατά πολλούς παίζει καλύτερα εκεί ) ,πέρσι στην Ολλανδία εκεί αγωνιζόταν κατά βάση. Τον Ναρευ τον βλέπεις αριστερά και τον λυπάσαι .
Όσο για τον κουαλιατα.
Το εάν μετά από ένα- δύο - τρεις μήνες γίνει βπαικτης επιπέδου ΠΑΟΚ δεν το ξέρω αλλά στα πρώτα δύο παιχνίδια η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική.
Και καλά έκανε ο λουτσέσκου και του δίνει χρόνο, γιατί αν κάνει άλλες τρεις τέσσερις συνεχόμενες εμφανίσεις σαν αυτές με Λέφσκι ο παίκτης θα χαθεί ,όπως ακριβώς έγινε με τον τσολακ,που μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς προετοιμασία ,με αλλαγή προπονητή κτλ έβγαινε ο προπονητής και έλεγε δεν μπορεί το παλικάρι.
Χίλιες φορές να αργήσει δύο μήνες να μπει βο κουαλιατα παρά να καει.

Σόρρυ μπορεί να έχεις την καλύτερη άποψη για τον μποτο αλλά την δική μου δεν την αλλάζεις.
Έχει φέρει ένα σωρό παίκτες οι οποίοι έχουν χάσει τη θέση τους από τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες.
Και να λέμε πάλι καλά που έχουμε και αυτές σε πολύ υψηλό επίπεδο
Δεν θέλω να αλλάξω κανενός την αποψη .

Απλά διαφωνώ με το αριστερα Λημνιός(οχι μια χρονιά στην Ολλανδία με νούμερα λαμπρου δεν με πολυπειθουν,δεξια ειναι η θεση του για μενα),δνε μπορεις να πεις οτι ειναι η ενναλακτικη του λημνιου δεν ειναι στο μοτιβο που ηθελε ο κοουτς. Όσον αφορά τον κάθε Κουαλιάτα, σίγουρα με την λεφσκι αποκαρδιωτικοι ήταν ολοι ενώ στην συνέχεια πχ ο μπισε συνεχίζει να είναι αποκαρδιωτικος αλλά αυτό δεν φαίνεται να ακουμπάει το rotation.

Τεσπα,υποθέσεις κάνεις και φανταστικά επιχειρήματα,το ίδιο και εγώ οπότε εφόσον δεν υπάρχει εικόνα δεν έχει νόημα και η περαιτέρω ανάλυση σε αυτά
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Αναμένοντας το τέλος των μεταγραφών, το συμπέρασμα είναι ότι ο Ιβάν πλέον δεν τα "χώνει" και δύσκολα θα τα ξαναχώσει, αν δεν διαμορφωθούν οι ευνοϊκές συνθήκες και συγκυρίες.
Δεν τα χώνει. Τέρμα. Παρτε λοιπόν σοβαρά υπόψη αυτό το δεδομένο και αναλόγως ο καθένας να πορευθεί από εδώ και πέρα
Όσοι θέλετε στηρίξτε όσοι θέλετε κράξτε μέρα νύχτα.
Μην μας πρήζετε όμως με το τι κάνει ο γάβρος.
Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, τραβάτε να πάρετε διαρκείας στο καραισκάκη αν τόσο πολύ σας γοητεύουν οι μεταγραφές των τελειωμένων πρώην άσσων που κάνουν.
Αν στηρίζετε ΠΑΟΚ μόνο εφόσον κάνει μεταγραφές, εμπεδώστε το ότι πλέον πάμε συνετά και προσεκτικά.
Πλέον είμαι βέβαιος ότι καποιοι ακόμα και δίπλα στην Τούμπα να μένουν, προτιμούν να μην πάνε γήπεδο και να στηρίξουν αλλά να κάτσουν στο πληκτρολόγιο να κράζουν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Blackgr4 έγραψε:
Miles έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω πως υπήρχε πραγματική πρόθεση απόκτησης παίκτη και το άφησαν για 14 Σεπτέμβρη.
Δεν βγάζει νόημα, δεν έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εδώ και καιρό, γενικά ξαναλέω δεν υπάρχει νόημα σε όλα αυτά.
Προφανώς θα χαρώ αν έρθει κάποιος, αλλά στα μάτια μου μόνο σοβαρός σχεδιασμός δεν είναι αυτός.
Και επιμένω πως ΌΣΟΙ ήρθαν, δηλαδή 10 στις 10 μεταγραφές, θα μπορούσαν να έρθουν με οποιονδήποτε ΤΔ.
Ένα μικρό ερωτηματικό μόνο για το δανεισμό του Ντάντας. Που και αυτός βέβαια, στον Ιωνικό της Πορτογαλίας έπαιζε, όχι κάπου ιδιαίτερα, απλά ανήκει στη Μπενφίκα.
Δεν θα πιστέψω ποτέ πως θα πήγαινε ο Ρέμπε στους ιδιοκτήτες της Μορεϊρένσε, θα έδινε 2.5-3.0 χαρτιά και θα του έλεγαν "όχι δεν σου πουλάμε τον Φελίπε Σοάρες επειδή δεν σε λένε Μπότο".
Δεν είδα ούτε μισή μεταγραφή Μπότο που να με πείσει πως ολοκληρώθηκε λόγω του ονόματος του.
Μπορεί και ο Κουαλιάτα και οι ελεύθεροι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Ράφα, να βγουν παικταράδες. Δεν το γνωρίζω.
Αλλά στο άκουσμα του ονόματος και της φήμης του Μπότο, περίμενα να δω αν όχι κάποιο wonderkid που δεν θα έβρισκε κανείς άλλος, τουλάχιστον όσοι ανήκουν στις ηλικίες 27-29 να λέγαμε πως να ο τσάκαλος έφερε εδώ έναν που δεν θα τον έπειθε κανένας Ρέμπε και κανένας Μπράνκο να έρθει. Ε κάτι τέτοιο δεν νομίζω να έγινε.
Και ο Νάραϊ και ο Νάσμπεργκ και ο Μπράντον Τόμας, δεν θεωρώ πως ζορίστηκαν και ιδιαίτερα για να έρθουν..
Άποψη μου όλα αυτά.
Οι παίχτες που εννοείς να πειστούν από τον Μπότο είναι οι ακριβοί, που η ομάδα δεν δίνει πλέον λεφτά ή ονόματα που ο Μπότο μπορεί να μην πιστεύει - έψαχνε αποκλειστικά για μικρούς στις δύο προηγούμενες ομάδες του. Τα wonderkind που λες, γι' αυτόν είναι ο Κοτάρσκι και ο Κουαλιάτα, για τους οποίους ειπώθηκε ότι θα τους έπερνε και στη Σαχτάρ.
Όχι φίλε. Ούτε καν.
Όταν δίπλα σε Κοτάρσκι και Κουαλιάτα, μου έχει κουμπώσει: Νάσμπεργκ, Κάργα, Νάραϊ, Μπράντον Τόμας και Ράφα Σοάρες, που μόνο wonderkids δεν τους λες, τότε κρίνεται ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ.
Έγραψα ξεκάθαρα, πως δίπλα σε οποιοδήποτε άγνωστο πρότζεκτ, που χρειάζεται αρκετό χρόνο για να κριθεί, ήλπιζα να έρθει και ένας από το ηλικιακό γκρουπ των προαναφερθέντων, που να λέγαμε απευθείας πως είναι κίνηση 100% λόγω ονόματος - γνωριμιών Μπότο.
Από που και ως που θεωρείται κάτι τέτοιο οποιοσδήποτε από αυτούς που σου έγραψα;;;
Δεν θα έρχονταν δηλαδή ο Νάσμπεργκ στον ΠΑΟΚ αν είχες ΤΔ τον Μπράνκο για παράδειγμα;;;
Ε όχι ρε φίλε δεν το πιστεύω. Ούτε μια στο δις.
Δώσε ένα παράδειγμα παίχτη γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:
astral έγραψε: Ναι γιατί τον Iούνιο, τον Iούλιο και τον Αύγουστο υπήρχε σύνεση και εγκράτεια και τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αντίθετη άποψη, ούτε έγραψα κάτι προσβλητικό.

Έχεις 40 post που επαναλαμβάνεις τα ίδια. Αυτό είναι υπερβολή. Δεν μπορείς να λες ότι σε φίμωσε κάποιος που έκανε 1 post και μάλιστα γενικό. 1 post που δεν σου άρεσε και μου λες και όπα επειδή σου χάλασα το κρεσέντο.
Καλή συνεχεια.
Δεν προσπάθησες να με φιμώσεις, ούτε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο.
Χαρακτήρισες ως "δικαστήρια", μια συζήτηση που συμμετέχουν 100 άτομα και ζήτημα να έχει γραφτεί μισή ακραία άποψη.
Το πρόβλημα σου λοιπόν, είναι το περιεχόμενο και μόνο αυτό.
Αν σε ενοχλεί λοιπόν το περιεχόμενο των δικών μου σχολίων, μπορείς με ένα κουμπάκι να μην ξαναδιαβάσεις ούτε μισή λέξη από εμένα. Αν σε ενοχλεί το τόπικ, δεν φταίω εγώ.
Καλή συνέχεια.
Mου είπες ότι δε σέβομαι την αντίθετη άποψη, επειδή δε συμφωνώ μαζί σου και άλλους 5.

Κανένα πρόβλημα δεν έχω, και δε με ενοχλεί καθόλου το τοπικ. Αν και υποτίθεται ότι είναι το τοπικ των μεταγραφών ...
Εσύ μου την έπεσες για 1 post που έτυχε να μη σου αρέσει.

Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που βγάλαν τον προπονητή άχρηστο μετά τη Λέφσκι, το roster σάπιο,τον Tδ και το πλάνο του αποτυχημένο 14 Σεπτέμβρη και νιώθουν την ανάγκη να το γραφουν 45 φορες τη μέρα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Δεν θελουμε να τα χώσει , έναν κανονικο παίκτη αριστερά η δέκα θελουμε !!! Ούτε χαμες ούτε μαμες.. εδώ με Φερνάντες είμασταν χαρούμενοι !!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:Καταλαβαινω πως το λες αλλα το γηπεδο ειναι το τελευταιο βημα πριν την εκτοξευση του ΠΑΟΚ. Ειναι το οριστικο αντιο στο παρελθον και το αποφασιστικοτερο βημα στην οριστικη γιγαντωση της ομαδας.
Το ίδιο μπορούν να λένε και οι άλλοι τρεις που κάνουν ή έκαναν γήπεδο…
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

MikeStr4 έγραψε:Στο μετροκολις ανέβηκε άρθρο ότι έρχεται ελεύθερος ο Μαρτινς όμως θέλει συμβόλαιο πάνω από 1Μ….ότι να ναι ο ένας τα λέει έτσι ο άλλος τα λέει αλλιώς….δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ για τα σκυλιά!

Ξεκάθαρα αυτά που γίνονται και γράφονται σε αυτό το μέσο είναι ύποπτα.
Έβγαλαν νωρίτερα δημοσιογράφο της Αραβικής ομάδας και έλεγε ότι η ομάδα του θέλει να τον ξεφορτωθεί για να αδειάσει θέση ξένου.
Υποθεσαμε όλοι ότι το πράγμα έχει τελειώσει,από τη στιγμή που ο παίχτης είναι συμφωνημένος.
Μετά το άλλο μπλοκ του Κολκα και του Βασιλοπουλου, λέει ότι η ομάδα του έχει αξιώσεις και το πράγμα κόλλησε.
Η στο μετρό, κάνουν ρεπορτάζ μαϊμού για τα κλικ ή δημιουργούν εντυπώσεις προσπαθώντας να πλήξουν τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη,δημιουργώντας εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”