Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από icue »

Εγω παλι πιστευω το 10αρι ειναι κατι σαν το Ιερο Δισκοποτηρο. Θα φτασουμε 2052 και οσοι ζουμε θα λεμε οτι φετος το καλοκαιρι θα βρεθει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Στα σέντερ μπακ αποκλείεται να γίνει κίνηση γιατί ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει και αν όλα πάνε καλά θα είναι βασικός. Άρα δεν θα πάρεις έναν παίκτη για 3 μήνες. Όταν μάλιστα έχεις πάρει και καργα και νασμπεργκ γι αυτό το ρόλο. Η 4αδα είναι δεδομένη με πέμπτο τον κουλιερακη.

Στα μπακ επίσης δεν θα γίνει κίνηση όντας γεμάτος.

Στα χαφ αν καταφέρουμε και βγάλουμε χρήματα από πωλήσεις αγκουστο και κουρτιτς θα έχουμε μείνει με 4 παίκτες για 2 θέσεις. Με δεδομένο βέβαια ότι ο Ραζβαν δεν σκέφτεται για 10αρια τον νταντας τον σοαρες και τον τσιγγάρα. Άρα οι 4 συν τον γκεστ σταρ καντουρι που όμως πρέπει να τον υπολογίζεις για 10 ματς τον χρόνο.

Στα αριστερά και δεξιά εξτρεμ έχεις ναρει και ζιφκοβιτς δεξιά μπισεσβαρ να αρέσκεται να παίζει τον οργανωτή από αριστερά κωσταντελια Ρικάρντο κουαλιατα όλοι κατά συνθήκη εξτρεμ κατά την άποψή μου. Θεωρητικά θες έναν εφάμιλλο του ναρει από αριστερά. Προσωπικά πιστεύω ότι αν έρθει καλή πρόταση για ζιφκοβιτς μετά από το μουντιάλ, θα πουληθεί.

10αρι που λέμε τόσα χρόνια και όλοι βασικά εννοούν κάτι άλλο. Το τελευταίο 10αρι που είχαμε και ταίριαζε με αυτά που θέλει ο λουτσεσκου ήταν ο πελκας. Τώρα αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον πάρει ο Κουαλιατα; θα δείξει. Ο Ρικάρντο; είναι λίγο πιο 9.5 από τον κουαλιατα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σηκώσει το βάρος της χρονιάς. Αξίζει να δοκιμαστεί. Ο Τόμας; ίσως σε ματς με άμυνες ταμπούρια να έδειχνε πράγματα μαζεύοντας σκουπίδια στην αναμπουμπουλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει κίνηση να πω την αλήθεια.

Φορ. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Θα γυρίσει ποτέ ο ολιβειρα; και αντε και γύρισε. Θα προσφέρει αυτά που περιμένουμε εμείς και ο προπονητής; ο ολιβειρα είναι παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Παίζει με πλάτη εκτός περιοχής, έχει καλή τεχνική για το ύψος του αλλά έχει και αδυναμίες. Ούτε γρήγορος είναι ούτε αυτό που λέμε δυνατό φορ ουτε και γκολτζης. Και πίσω του τον περιφερειακό φορ Τόμας και τον φορ περιοχής κουτσια. Ο πρώτος να δούμε όταν είναι σε καλά επίπεδα και ο δεύτερος να υπογράψει πρώτα. Εδώ τα πράγματα είναι γρίφος. Για μένα θα αξιζε να πάρεις ένα ρίσκο και να πεις οκ τα λεφτά στον ολιβειρα πεταμένα αλλα εγώ θέλω φορ κανόνι. Εκεί πρέπει να πέσει το χρήμα. Κάνουμε που κάνουμε 1 ευκαιρία τα 2 ματς ας πάρουμε κάποιον να τα βάζει τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Δεν βλέπω στην συγκεκριμένη κατάσταση χωρίς Ευρώπη με Ολιβέιρα παρών απών Τόμας ερωτηματικό και κουτσία τίγκα στα κουκούτσια πως η Αλέξανδρος πριγιοβιδης είναι κακή λύση για την ελληνική σούπερ Λίγκα

10 τεμάχια τα χει σβηστά

Από ποιον θα τα πάρουμε?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι δυνατον καποιος να επιθυμεί την παραμονή Λουτσεσκου και την ιδια στιγμή να λέει δεν το βλεπω να αποκταμε δεκαρι...Το δεκάρι θα επρεπε να ειναι ηδη εδω καθως ειναι η μονη θεση για την οποια εχει μιλήσει επανειλημμένα ο Ραζβαν...Το να μην το παρεις μονο ως καποιου ειδους τιμωρια προς το πρόσωπό του μπορει να εκλειφθει...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εχει πεταχτει λευκη πετσετα και αυτο φαινεται καθε μερα που περναει.
Η καυλα του Ιβαν δεν υπαρχει, απλως θελει ν κρατησει τον ΠΑΟΚ σε αξιοπρεπη θεση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Δεν ειναι δυνατον καποιος να επιθυμεί την παραμονή Λουτσεσκου και την ιδια στιγμή να λέει δεν το βλεπω να αποκταμε δεκαρι...Το δεκάρι θα επρεπε να ειναι ηδη εδω καθως ειναι η μονη θεση για την οποια εχει μιλήσει επανειλημμένα ο Ραζβαν...Το να μην το παρεις μονο ως καποιου ειδους τιμωρια προς το πρόσωπό του μπορει να εκλειφθει...
Ο Μποτο ειχε μιλησει στη συνεντευξη για διαφορα αντιληψης με Ραζαβαν και το προσπερασαμε ευκολα τότε. Ισως ειναι ενας τροπος πιεσης προς τον προπονητη να παιξει κατι αλλο.
Ισως...
Παντως καλο θα ναι να δωθει μια συνενετευξη να ξεκαθαριστουν αυτα τα ζητηματα.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Dimg4 έγραψε:Εχει πεταχτει λευκη πετσετα και αυτο φαινεται καθε μερα που περναει.
Ή αυτο ή λόγω νδ εχει βαλει φρενο
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Dimg4 έγραψε:Εχει πεταχτει λευκη πετσετα και αυτο φαινεται καθε μερα που περναει.
Και είπε να του φτιάξει και ένα αξιοπρεπές γηπεδακι να έχει να παίζει, δαπανώντας κάτι 100δες εκατομμύρια.
Σκέψου να ήταν @@@ωμενος τι θα έκανε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για το αγωνιστικο μιλαω
adman

Δημοσίευση από adman »

Επίσημο το μπαμ με Νάσμπεργκ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Τα 8000+ διαρκείας της προηγούμενης εβδομάδας κάθε άλλο παρά ξενερα φανέρωναν.
Το γενικότερο κλίμα για το πλάνο 15 μέρες πριν ήταν σχεδόν αποθεωτικο.
2 ματς τα @@@ησαν όλα και η πλειοψηφία έχει κρίνει ήδη την προσπάθεια αποτυχημένη, το πλάνο για πέταμα και την διάθεση του κόσμου στα πατώματα.
Είναι αυτό σωστό; Να κριθούν τα πάντα από 2 ματς; Λογικά δεν είναι λεω εγώ.
Θεωρητικά θα υπήρχε στήριξη και υπομονή σε μια χρονιά που πραγματοποιήθηκε το rebuild της ομάδας που επιτακτικά ζητούσαν άπαντες.
Την απογοήτευση που ήρθε κυρίως από τις δύο κάκιστες εμφανίσεις την κατανοώ πλήρως.
Την ισοπέδωση όχι. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί η ομάδα.
Εδώ καλά καλά είναι νωρίς για να κριθεί και η μεταγραφική περίοδος. Ακόμα στην μέση είμαστε. Υπάρχει 1,5 μήνας διαθέσιμος
Αδερφέ νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός.
Απογοήτευση υπάρχει. Δυσπιστία επίσης. Ισοπέδωση δεν νομίζω. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο.
Κανείς δεν διαφώνησε με το rebuild, με τις προσθήκες νέων ταλαντούχων (ελπίζουμε) παικτών και ήταν δεδομένο πως θα χρειαστεί υπομονή.
Αυτό έχει ξενερώσει τον κόσμο, είναι πως 2 του Αυγούστου και δεν έχουν κλείσει ακόμα σωστά, τα κενά που υπάρχουν εδώ και χρόνια.
Επίσης το ότι δεν υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο, αν υπήρχε θα το φώναζαν με κάθε τρόπο, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
Για κάθε Κουαλιάτα, θες ένα νορμάλ έτοιμο αριστερό εξτρέμ μπροστά του.
Για κάθε Ντάντας, θες ένα νορμάλ δεκάρι μπροστά του.
Για κάθε Κάργα, θες ένα νορμάλ στόπερ μπροστά του, κοκ.
Απλά όλοι φοβούνται πως θα μείνουμε έτσι. Αν η διοίκηση εμφανιστεί (επιτέλους) και αρχίσει να ενισχύει την ομάδα όπως πρέπει, αργά ή γρήγορα το κλίμα θα αλλάξει.
Αν δεν το κάνει, σκούρα τα πράγματα..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε:Στα σέντερ μπακ αποκλείεται να γίνει κίνηση γιατί ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει και αν όλα πάνε καλά θα είναι βασικός. Άρα δεν θα πάρεις έναν παίκτη για 3 μήνες. Όταν μάλιστα έχεις πάρει και καργα και νασμπεργκ γι αυτό το ρόλο. Η 4αδα είναι δεδομένη με πέμπτο τον κουλιερακη.

Στα χαφ αν καταφέρουμε και βγάλουμε χρήματα από πωλήσεις αγκουστο και κουρτιτς θα έχουμε μείνει με 4 παίκτες για 2 θέσεις. Με δεδομένο βέβαια ότι ο Ραζβαν δεν σκέφτεται για 10αρια τον νταντας τον σοαρες και τον τσιγγάρα. Άρα οι 4 συν τον γκεστ σταρ καντουρι που όμως πρέπει να τον υπολογίζεις για 10 ματς τον χρόνο.

Στα αριστερά και δεξιά εξτρεμ έχεις ναρει και ζιφκοβιτς δεξιά μπισεσβαρ να αρέσκεται να παίζει τον οργανωτή από αριστερά κωσταντελια Ρικάρντο κουαλιατα όλοι κατά συνθήκη εξτρεμ κατά την άποψή μου. Θεωρητικά θες έναν εφάμιλλο του ναρει από αριστερά. Προσωπικά πιστεύω ότι αν έρθει καλή πρόταση για ζιφκοβιτς μετά από το μουντιάλ, θα πουληθεί.

10αρι που λέμε τόσα χρόνια και όλοι βασικά εννοούν κάτι άλλο. Το τελευταίο 10αρι που είχαμε και ταίριαζε με αυτά που θέλει ο λουτσεσκου ήταν ο πελκας. Τώρα αυτόν τον ρόλο μπορεί να τον πάρει ο Κουαλιατα; θα δείξει. Ο Ρικάρντο; είναι λίγο πιο 9.5 από τον κουαλιατα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σηκώσει το βάρος της χρονιάς. Αξίζει να δοκιμαστεί. Ο Τόμας; ίσως σε ματς με άμυνες ταμπούρια να έδειχνε πράγματα μαζεύοντας σκουπίδια στην αναμπουμπουλα. Δεν ξέρω αν θα γίνει κίνηση να πω την αλήθεια.

Φορ. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό. Θα γυρίσει ποτέ ο ολιβειρα; και αντε και γύρισε. Θα προσφέρει αυτά που περιμένουμε εμείς και ο προπονητής; ο ολιβειρα είναι παίκτης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Παίζει με πλάτη εκτός περιοχής, έχει καλή τεχνική για το ύψος του αλλά έχει και αδυναμίες. Ούτε γρήγορος είναι ούτε αυτό που λέμε δυνατό φορ ουτε και γκολτζης. Και πίσω του τον περιφερειακό φορ Τόμας και τον φορ περιοχής κουτσια. Ο πρώτος να δούμε όταν είναι σε καλά επίπεδα και ο δεύτερος να υπογράψει πρώτα. Εδώ τα πράγματα είναι γρίφος. Για μένα θα αξιζε να πάρεις ένα ρίσκο και να πεις οκ τα λεφτά στον ολιβειρα πεταμένα αλλα εγώ θέλω φορ κανόνι. Εκεί πρέπει να πέσει το χρήμα. Κάνουμε που κάνουμε 1 ευκαιρία τα 2 ματς ας πάρουμε κάποιον να τα βάζει τουλάχιστον.
Ο Μιχαηλίδης δεν πρόκειται να παίξει μπάλα πριν τον Φλεβάρη, Μάρτη αδερφέ. Δες πόσο έκανε να παίξει ο Νέλσον.
Δεν είναι όλοι Αντελίνο.
Ο Κάργας για πάνω από αλλαγή του Ίγκανσον δεν κάνει. Τον Νάσμπεργκ δεν τον έχουμε δει ακόμα και ο Κουλιεράκης θα πάρει την ευκαιρία του όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσουμε καταστάσεις.
Αντικαταστάτης του Κρέσπο ακόμα δεν ήρθε. Και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ πρέπει να έρθει.

Στα εξτρέμ κάτι Ρικάρντους, Κωνσταντέλιες και Κουαλιάτες, βιάζεσαι να τους υπολογίσεις.
Αν δεν αποδώσουν σύντομα, θα είναι οι επόμενοι Μουργκ.
Ήδη φάνηκε από τον Κουαλιάτα που ήταν η πρώτη αλλαγή στα πρώτα 2 ματς, πως ο Λουτσέσκου δεν πείστηκε.
Δεν είμαστε Ατρόμητος να περιμένουμε 2 χρόνια πότε θα παίξει μπάλα ο οποιοσδήποτε. Μπαίνεις, παίρνεις την ευκαιρία σου, παίζεις. Αν δεν παίξεις τι να σε κάνω;
Πόσο να σε περιμένει μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό; Εκτός αν δεν θέλει..
Ο Μπίσε δεν είναι για πάνω από 20 λεπτά. Προφανώς δεν γίνεται να τον υπολογίζεις για παραπάνω.
Με ποιους μένεις; Ζίφκο και Νάραϊ.
Με 2 εξτρέμ που παίζουν και στην ίδια θέση θα βγάλεις όλο το χρόνο;

Τα ίδια ισχύουν και για το δεκάρι που δεν έχεις κανέναν.

Στους φορ ο Κούτσιας πρέπει να ανανεώσει και να φύγει δανεικός στο εξωτερικό. Να ψηθεί, να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει σε ένα χρόνο πίσω. Ανάλογα με το πως θα πάει, τότε θα κριθεί αν μπορεί να μείνει στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολιβέιρα ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί; Θα δώσει νούμερα; Ποιος το εγγυάται αυτό;
Τα ίδια για τον Μπράντον που δεν είναι και άνετος να παίζει μόνος του μπροστά.
Εδώ χρειάζεσαι έναν ακόμα οπωσδήποτε.

Στη σούμα ένα στόπερ, ένα δεκάρι, ένα εξτρέμ και έναν φορ. Και αν πουληθούν οι δυο χαφ, να φέρουν έναν για βασικό.
Κάτι λιγότερο θα είναι ημίμετρο για μένα.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Υπομονη. ...τωρα εχει προτεραιοτητα το. ...γηπεδο!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλώς τον Τάγμα!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Στα σέντερ μπακ αποκλείεται να γίνει κίνηση γιατί ο Μιχαηλίδης θα επιστρέψει και αν όλα πάνε καλά θα είναι βασικός. Άρα δεν θα πάρεις έναν παίκτη για 3 μήνες. Όταν μάλιστα έχεις πάρει και καργα και νασμπεργκ γι αυτό το ρόλο. Η 4αδα είναι δεδομένη με πέμπτο τον κουλιερακη.

Ο Μιχαηλίδης δεν πρόκειται να παίξει μπάλα πριν τον Φλεβάρη, Μάρτη αδερφέ. Δες πόσο έκανε να παίξει ο Νέλσον.
Δεν είναι όλοι Αντελίνο.
Ο Κάργας για πάνω από αλλαγή του Ίγκανσον δεν κάνει. Τον Νάσμπεργκ δεν τον έχουμε δει ακόμα και ο Κουλιεράκης θα πάρει την ευκαιρία του όταν έρθει η ώρα. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσουμε καταστάσεις.
Αντικαταστάτης του Κρέσπο ακόμα δεν ήρθε. Και ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ πρέπει να έρθει.

Στα εξτρέμ κάτι Ρικάρντους, Κωνσταντέλιες και Κουαλιάτες, βιάζεσαι να τους υπολογίσεις.
Αν δεν αποδώσουν σύντομα, θα είναι οι επόμενοι Μουργκ.
Ήδη φάνηκε από τον Κουαλιάτα που ήταν η πρώτη αλλαγή στα πρώτα 2 ματς, πως ο Λουτσέσκου δεν πείστηκε.
Δεν είμαστε Ατρόμητος να περιμένουμε 2 χρόνια πότε θα παίξει μπάλα ο οποιοσδήποτε. Μπαίνεις, παίρνεις την ευκαιρία σου, παίζεις. Αν δεν παίξεις τι να σε κάνω;
Πόσο να σε περιμένει μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό; Εκτός αν δεν θέλει..
Ο Μπίσε δεν είναι για πάνω από 20 λεπτά. Προφανώς δεν γίνεται να τον υπολογίζεις για παραπάνω.
Με ποιους μένεις; Ζίφκο και Νάραϊ.
Με 2 εξτρέμ που παίζουν και στην ίδια θέση θα βγάλεις όλο το χρόνο;

Τα ίδια ισχύουν και για το δεκάρι που δεν έχεις κανέναν.

Στους φορ ο Κούτσιας πρέπει να ανανεώσει και να φύγει δανεικός στο εξωτερικό. Να ψηθεί, να πάρει παιχνίδια και να γυρίσει σε ένα χρόνο πίσω. Ανάλογα με το πως θα πάει, τότε θα κριθεί αν μπορεί να μείνει στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολιβέιρα ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί; Θα δώσει νούμερα; Ποιος το εγγυάται αυτό;
Τα ίδια για τον Μπράντον που δεν είναι και άνετος να παίζει μόνος του μπροστά.
Εδώ χρειάζεσαι έναν ακόμα οπωσδήποτε.

Στη σούμα ένα στόπερ, ένα δεκάρι, ένα εξτρέμ και έναν φορ. Και αν πουληθούν οι δυο χαφ, να φέρουν έναν για βασικό.
Κάτι λιγότερο θα είναι ημίμετρο για μένα.
Ο αντικατάστασης του κρεσπο είναι ο Μιχαηλίδης. Αυτός προορίζεται για βασικός και λογικό για μένα. Αν όχι τώρα πότε; Μόνο ερωτηματικό το πώς θα γυρίσει. Ο καργας θα πάει για αλλαγή πιστεύω και ο νασμπεργκ θα πάρει παιχνίδια γιατί είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Εμείς μπορεί να μην τον έχουμε δει αλλά εμείς δεν έχουμε δει κανέναν. Άλλοι αποφασίζουν ούτως ή άλλως. Αν υπάρχει θέμα ποσοτικό δεν καταλαβαίνω την πρεμουρα να πουληθει ο μιχαι.

Κουαλιατα Ρικάρντο και κωσταντελιας πρέπει να πάρουν παιχνίδια. Ειδικά τώρα που αποκλείστηκαμε από Ευρώπη. Αλλιώς για ποιο λόγο αποκτήθηκαν οι δύο πρώτοι και προωθήθηκε ο τρίτος; Ας μην τους παίρναμε και ας παίρναμε έτοιμους. Αυτό ήθελε η διοίκηση να κάνει αυτό έκανε. Όπως είπα όμως θες ένα αριστερό εξτρεμ.

Στο 10αρι που λες δεν έχεις κανέναν δεν έχουμε καταλάβει τι θέλει ο Ραζβαν; έναν να πιέζει τα αντίπαλα στόπερ θέλει. Το 10αρι που έχουμε εμείς στο μυαλό αυτός το βάζει εξτρεμ. Δεν συμφωνώ αλλά αυτό θέλει.

Στο φορ προσωπικά αν μπορούσα να πουλήσω ολιβειρα Αραβία θα το έκανα και θα έπαιρνα άλλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”