Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εγω δεν θα του την πω που παει στον γαυρο. Επαγγελματιας ειναι και μαλιστα στα 32 που δεν εχει πολλα χρονια μπροστα του.
Αλλα ρε εσυ Αλεξ....οταν εχεις φαει το στησιμο του 18 απο αυτη την πουστροομαδα, οταν μεσα στην μουρη σου, σου στερησαν ετσιθελικα τους κοπους σου και τους κοπους των συναδελφων σου που ησασταν μερα νυχτα μαζι, δεν πας ρε φιλε εκει. Απλα δεν πας.
Ειδικα αν ισχυει οτι σε προσεγγισε και ο Τουντορ για 2ο στην Μαρσειγ με εξισου καλα λεφτα.
Το κανεις και για ηθικους λογους αλλα και για την υστεροφημια σου. Νιωσε λιγο.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα τον αποδοκιμασω στο γηπεδο σαν Πασχαλακη. Θα τον αποδοκιμασω σαν παικτη της εγκληματικης οργανωσης.
Αλλα ρε εσυ Αλεξ....οταν εχεις φαει το στησιμο του 18 απο αυτη την πουστροομαδα, οταν μεσα στην μουρη σου, σου στερησαν ετσιθελικα τους κοπους σου και τους κοπους των συναδελφων σου που ησασταν μερα νυχτα μαζι, δεν πας ρε φιλε εκει. Απλα δεν πας.
Ειδικα αν ισχυει οτι σε προσεγγισε και ο Τουντορ για 2ο στην Μαρσειγ με εξισου καλα λεφτα.
Το κανεις και για ηθικους λογους αλλα και για την υστεροφημια σου. Νιωσε λιγο.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα τον αποδοκιμασω στο γηπεδο σαν Πασχαλακη. Θα τον αποδοκιμασω σαν παικτη της εγκληματικης οργανωσης.
- HARISPAOK83
Δεν πειράζει, ας παει εκει που είναι πιο ανεκτικοι απο μας τους Μαο Μαο στα λαθη και τις κουνελιες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειμαι μεσα στο κεφαλι του, ουτε και ξερω τη λογικη του. Απο τα οσα διαβασα, δεν του καναμε προταση (πολυ κακο) και ηθελε Αθηνα λογω της σκυλούς (δικη του λογικη, εγω θα πηγαινα εξωτερικο οπου και ειχε προταση - αλλα και παλι δεν ειναι εγω που δεν θα εμπλεκα καν με σκυλου, στη χειροτερη ας εκανε υπομονη για το τελευταιο του συμβολαιο). Τα ζυγισε ετσι. Αν θα παρει τα οσα θελει ή οσα μπορει να πιασει με τα συγκεκριμενα δεδομενα ειναι δικο του θεμα. Προφανως ηταν ή τοσα ή τιποτα. Δεν ειναι ουτε Γουναρης ουτε και Ορφανος, ακομα τουλαχιστον.dragon έγραψε:Πιστευεις θα παρει αυτά που ήθελε ή απλά έφαγε τα μουτρα του. Θα του δώσει ένα χαρτί ο Βαγγέλας;;;hawklord έγραψε:Δεν πούλησε ποτέ οπαδηλικι. Είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως μπορεί να πάει όπου τον πληρώσουν για αυτά που θέλει. Με τις οποίες ατέλειες του για μένα είναι ο καλύτερος που έχω δει στην ομάδα. Εννοείται θα τον ήθελα για δεύτερο πίσω από τον Κοταρσκι που φαίνεται πιο σταθερός.
- john4serres
Είναι μια φράση που λανθασμένα έχει μείνει στον Έλληνα πολίτη.joshua έγραψε:Τετραπληγικος???? Μην ξεστομιζεις με τετοια ευκολια,τετοιες λεξεις...
Θεέ μου τι δώρο ο φελλός βασικός στο γαύρο με αυτή την άμυνα!
Ο γαύρος βγήκε εκτός διεκδίκησης. Πάμε να πατήσουμε τον πράσινο φαλάκρα κι αρχίζει το ροντέο!
Ο γαύρος βγήκε εκτός διεκδίκησης. Πάμε να πατήσουμε τον πράσινο φαλάκρα κι αρχίζει το ροντέο!
Καθίστε να δείτε τι γελοίο θα ρίξουμε με τον Πασχαλάκη τερματοφύλακα στον Γαύρο.
Εύχομαι βασικός αλλά που...
Εύχομαι βασικός αλλά που...
Θα πέσει πολύ γέλιο.
Με τις ντομάτες θά τον πάρουν οι γαβροι
Με τις ντομάτες θά τον πάρουν οι γαβροι
- john4serres
Είναι μεγάλο δώρο.Asimos έγραψε:Θεέ μου τι δώρο ο φελλός βασικός στο γαύρο με αυτή την άμυνα!
Αν ο γάβρος δεν κάνει τρεις ποιοτικές μεταγραφές τον Γενάρη για την άμυνα του, θα μείνει εκτός πολύτιμης δυάδας.
O Πασχαλάκης ήθελε να κατέβει Αθήνα, θα πήγαινε ακόμα και Ατρόμητο. Του έκατσε το λαχείο του Βάτσλικ που από πέρσι λένε έχει θέματα.
Το ποδόσφαιρο είναι σε δεύτερη μοίρα για τον Άλεξ, πολύ ευχάριστο που θα είναι βασικός στο γάβρο. Μετά από Ρομπέρτο, Σα και Βάτσλικ πέφτει πολύ σε αυτή τη θέση
Το ποδόσφαιρο είναι σε δεύτερη μοίρα για τον Άλεξ, πολύ ευχάριστο που θα είναι βασικός στο γάβρο. Μετά από Ρομπέρτο, Σα και Βάτσλικ πέφτει πολύ σε αυτή τη θέση
Είμαι περίεργος να δω τις δηλώσεις του και τι στάση που θα κρατήσει απέναντι μας. Φοβάμαι ότι μπορεί να δείξει ασέβεια και θα είναι κρίμα. Αγωνιστικά, θεωρώ ότι με τον κοταρσκι εμείς αναβαθμιστηκαμε ενώ ο γαύρος με τον Πάσχα πέφτει συγκριτικά με τον Βατσλικ
Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απο όλους και ουδείς αναντικατάστατος!!!
Λίγοι αγαπάνε και τιμούν την φανέλα που φοράνε,στους περισσότερους οδηγός είναι το χρήμα.
Ξέχασε και το κωλόχαρτο και τόσα άλλα που του στέρησαν τον ιδρώτα της δουλειάς του, πριμ κατάκτησης τίτλου κτλ...Δεν πειράζει ...that's life.
Λίγοι αγαπάνε και τιμούν την φανέλα που φοράνε,στους περισσότερους οδηγός είναι το χρήμα.
Ξέχασε και το κωλόχαρτο και τόσα άλλα που του στέρησαν τον ιδρώτα της δουλειάς του, πριμ κατάκτησης τίτλου κτλ...Δεν πειράζει ...that's life.
Αξίωνε 3 χρόνια με 700χιλιαρικα συμβόλαιο και περίμενε να του κάνουμε πρόταση; γιατί για να δώσει επικοινωνιακή νίκη στο γαύρο;MikeStr4 έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι ο Πασχα ήταν σίγουρος ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ, με προπονητή Λουτσε και Βιεϊρίνια ακόμα ενεργό, αλλά τελικά δεν του έκαναν ούτε πρόταση έστω και με λιγότερα χρήματα.
Από εκεί και μετά το είδε εγωιστικά και έβγαινε και έλεγε σε δηλώσεις ότι και πρόταση να γινόταν δεν θα εμένα κτλπ.
Όπως και να χει η σούπερ χρόνια που έκανε την χρόνια του πρωταθλήματος νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά γίνει, σίγουρα έπαιξε ρόλο και η γκομενα του που θέλει να μείνει Αθήνα (για να είναι μέσα στην showbiz εδώ γελάμε) κ βρήκε ένα συμβόλαιο ίσως με λίγο πιο αυξημένες αποδοχές από αυτά που δίνουμε στον ζ.ζιβκοβιτς.
Πλέον με Κοταρσκι αισθάνεσαι σιγουριά κ σταθερότητα, δεν πάει να βγάλει φάσεις από το πουθενά για να φανεί ότι έκανες δύσκολη αποκρουση, σίγουρα θα γίνουν κ λάθη είναι μόλις 22.
Όσο για Πασχα δεν βλέπω να τελειώνει το συμβόλαιο του εκεί κάτω.
Καλά τον είπε ο Ιβαν να πας στο καλό.
-
Καλησπέρα,
Ο Πασχαλάκης τι συμβόλαιο είχε σε εμάς, και τι θα έχει στον Ολυμπιακό;
Να ξέρετε ότι στον όμιλο Μαρινάκη υπάρχουν σημαντικά οικονομικά ανοίγματα/προβλήματα.
Ακόμη και το MEGA που κάνει "πρωταθλητισμό", τα έξοδα είναι πολλά περισσότερα απο τα έσοδα, μεγάλο λάθος τα δικαιώματα του Champion League, δεν έχουν φέρει τα προσδοκούμενα έσοδα. Υπάρχει τεράστιος εκνευρισμός στα πάντα. Για την περίπτωση της Νότιγχαμ να ξέρετε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Το γεγονός ό,τι ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν παίζει CL, αν δεν βγεί και φέτος CL να περιμένετε μεγάλες αλλαγές... σαν μπαλόνια σε παιδικό πάρτι θα σκάνε οι επιταγές
Τα δύο ομόλογα βοήθησαν κάπως την κατάσταση, όμως και η αγορά των ομολόγων για κλάματα είναι. Η επικείμενη αύξηση επιτοκίων θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Γενικά να ξέρετε, οι ναυτιλιακές που δραστηριοποιούνται κυρίως με tankers, LNG etc. δεν περνούν και τις καλύτερες ημέρες τους. Δουλεύουν με μικρό (marginal) κέρδος και μεγάλες έξτρα υποχρεώσεις. Γενικά μην εμπιστεύεστε τι γράφουν οι οικονομικές στήλες. Στα πάντα, η αλήθεια είναι διαφορετική.
Το ποσοστό στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓ. το πήρε επειδή ήταν αναγκασμένος να επενδύσει στην πράσινη μετάβαση. Αν δεν τον πουλήσει (σε αυτούς απο την Αυστραλία) ο Μαρινάκης, αλλά και ο Παριστέρης (το αφεντικό της ΤΕΡΝΑ) θα χορεύουν σαν τα καγκουρό στην φωτιά.
Ο Περιστέρης, μόνο σε εμένα δεν χρωστά
Ο Κουρτάκης θα χορεύει το Ζαβαρακατρανέμια έτσι όπως πάνε τα πράγματα.
https://www.youtube.com/watch?v=ii88v3wxrr8
Για να μην παρεξηγηθώ, οτι διαβάζω γράφω, όχι οτι ξέρω κάτι απο κάπου. Απλά τα αναφέρω.
Ο Πασχαλάκης τι συμβόλαιο είχε σε εμάς, και τι θα έχει στον Ολυμπιακό;
Να ξέρετε ότι στον όμιλο Μαρινάκη υπάρχουν σημαντικά οικονομικά ανοίγματα/προβλήματα.
Ακόμη και το MEGA που κάνει "πρωταθλητισμό", τα έξοδα είναι πολλά περισσότερα απο τα έσοδα, μεγάλο λάθος τα δικαιώματα του Champion League, δεν έχουν φέρει τα προσδοκούμενα έσοδα. Υπάρχει τεράστιος εκνευρισμός στα πάντα. Για την περίπτωση της Νότιγχαμ να ξέρετε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Το γεγονός ό,τι ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν παίζει CL, αν δεν βγεί και φέτος CL να περιμένετε μεγάλες αλλαγές... σαν μπαλόνια σε παιδικό πάρτι θα σκάνε οι επιταγές

Τα δύο ομόλογα βοήθησαν κάπως την κατάσταση, όμως και η αγορά των ομολόγων για κλάματα είναι. Η επικείμενη αύξηση επιτοκίων θα χειροτερέψουν την κατάσταση. Γενικά να ξέρετε, οι ναυτιλιακές που δραστηριοποιούνται κυρίως με tankers, LNG etc. δεν περνούν και τις καλύτερες ημέρες τους. Δουλεύουν με μικρό (marginal) κέρδος και μεγάλες έξτρα υποχρεώσεις. Γενικά μην εμπιστεύεστε τι γράφουν οι οικονομικές στήλες. Στα πάντα, η αλήθεια είναι διαφορετική.
Το ποσοστό στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓ. το πήρε επειδή ήταν αναγκασμένος να επενδύσει στην πράσινη μετάβαση. Αν δεν τον πουλήσει (σε αυτούς απο την Αυστραλία) ο Μαρινάκης, αλλά και ο Παριστέρης (το αφεντικό της ΤΕΡΝΑ) θα χορεύουν σαν τα καγκουρό στην φωτιά.

Ο Κουρτάκης θα χορεύει το Ζαβαρακατρανέμια έτσι όπως πάνε τα πράγματα.

https://www.youtube.com/watch?v=ii88v3wxrr8
Για να μην παρεξηγηθώ, οτι διαβάζω γράφω, όχι οτι ξέρω κάτι απο κάπου. Απλά τα αναφέρω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η μεγαλύτερη ντροπή είναι ότι αυτός ο φελλός φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας
Η κίνηση του να πάει στον γαύρο ξεπέρασε ακόμα και το σκηνικό του Βαρέλα
Κρίμα για τους παίχτες του νταμπλ, να ξεφτιλιζονται εν τέλη τόσο πολυ.
Έτσι λέμε εμεις... ότι ξεφτιλίζονται...αυτοί απλά λένε ότι κάνουν την δουλειά τους..Όποιος πληρώνει εκείνο το σήμα φιλάν...Mitsospaoki4 έγραψε:Η μεγαλύτερη ντροπή είναι ότι αυτός ο φελλός φόρεσε το περιβραχιόνιο της ομάδας
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!