ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
παίζει και πίσω από τον επιθετικό ο Κλάεσον. Σε έναν τέτοιο παίκτη αναφέρονται. Και εγώ προτιμώ τον Φερνάντεζ πάντως, όχι γιατί δεν είναι παίκτης επιπέδου ο Σουηδός απλά θα ήθελα διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ο Κλαεσον αφού δεν ήρθε τότε που έφτασε το πράγμα σε πρόταση, τώρα με Μποτο ξεχάστε το.
Είναι από αυτές τις κοστοβορες περιπτώσεις με ρίσκο,που έχω την αίσθηση ότι θα πάψουν να μας απασχολούν πλέον.
Είναι από αυτές τις κοστοβορες περιπτώσεις με ρίσκο,που έχω την αίσθηση ότι θα πάψουν να μας απασχολούν πλέον.
Ευτυχως που ηρθε ο ανθρωπος και σταματησαν κατι περιεργα τυπου Βαλακαρι 3 εκατομ
και κατι Τζιοβινκους με 2 εκατομ.
. Ο θεος μας λυπηθηκε.

Μακαρι να βγει και ο Σοαρες σαν τον Σαστρε. Δηλαδη κανονικος πολυ καλος ποδοσφαιριστης με ποιοτικα χαρακτηριστικα που να ξερει καλα την θεση που παιζει.
Τελικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις καλους παικτες. Απλα θελει να δεις πως κοντρολαρουν την μπαλα πως πασαρουν πως συμπεριφερονται οταν πιεζονται τι αποφασεις παιρνουν στην πορεια του αγωνα και ποσο κρατανε το μυαλο τους συγκεντρωμενο.
Κυριε Μποτο φερε αλλους 4-5 τετοιους και δεν θα εχουμε ταβανι.
Και μη το ξεχασω. Κλεισε τον Ινγκι. Χτες.
Τελικα δεν ειναι δυσκολο να βρεις καλους παικτες. Απλα θελει να δεις πως κοντρολαρουν την μπαλα πως πασαρουν πως συμπεριφερονται οταν πιεζονται τι αποφασεις παιρνουν στην πορεια του αγωνα και ποσο κρατανε το μυαλο τους συγκεντρωμενο.
Κυριε Μποτο φερε αλλους 4-5 τετοιους και δεν θα εχουμε ταβανι.
Και μη το ξεχασω. Κλεισε τον Ινγκι. Χτες.
Εγω που ειδα τον Κλαεσον στα ματς της εθνικης γιατι δεν μου εκανε αισθηση καθολου? Απο Κρασνονταρ θυμαμαι εκεινον τον καμπελα και τον ολσεν. Μπορει αυτοι να τον ανεβαζανε τοσο ποιοτικα.
Ο Γεωργίου σήμερα είπε στην εκπομπή του πως ο Ίγκανσον έχει κλείσει κατά 90% στην Άεκ…
Ναι γιατί η ΑΕΚ του δίνει παραπάνω από αυτά που του δίνουμε.. Σίγουρα!
Πάντως εν όψη καλοκαιριού να πω ότι ελπίζω να έρθουν κι άλλοι Κουρτιτς, όχι μόνο Σαστρε. Χρειαζόμαστε και προσωπικότητα πέρα από παίκτες με μεταπωλησιακη αξία.

Πάντως εν όψη καλοκαιριού να πω ότι ελπίζω να έρθουν κι άλλοι Κουρτιτς, όχι μόνο Σαστρε. Χρειαζόμαστε και προσωπικότητα πέρα από παίκτες με μεταπωλησιακη αξία.
Σίγουρα όχι στην ηλικία του Κούρτιτς…gika έγραψε:Ναι γιατί η ΑΕΚ του δίνει παραπάνω από αυτά που του δίνουμε.. Σίγουρα!![]()
Μια ομάδα χρειάζεται και τέτοιους. Δεν γίνεται να μείνουμε μόνο με νέους. Εφόσον φύγουν Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρεσπο, Ζ. Ζιφκοβιτς, Πασχαλακης και Μπισεσβαρ, άνω των 30 θα έχουμε 2-3 παίκτες όλους κι όλους.
χαχαχαχαproedros έγραψε:Ο Γεωργίου σήμερα είπε στην εκπομπή του πως ο Ίγκανσον έχει κλείσει κατά 90% στην Άεκ…
Αμα ο Ιγκι εχει κλεισει στην χαρτινη θα βαλω εγω 100.000 απο την τσεπη μου για να απαλυνω τον νιαου να μην τον τσουξει ο λογαριασμος
- xrictoforoc
Μη ξανοίγεσαι, ο τάιγκερ δεν παίζει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο ραδιόφωνο ακούω πολλές φορές τον Τσατσαρό να λέει ότι έχουμε κλείσει δεκάρι 29 ετών και νεαρό εξτρέμ για το καλοκαίρι. Ένας άλλος στο μετροπολις είπε πως έχουμε κλείσει Κλάεσον και Καμπελά σαν ελεύθερους για τον Ιούνιο. Φήμες; Παπάδες; Θα δείξει.
Καλά ο συγκεκριμένος το έχει κάψει εδώ και καιρόproedros έγραψε:Ο Γεωργίου σήμερα είπε στην εκπομπή του πως ο Ίγκανσον έχει κλείσει κατά 90% στην Άεκ…