Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Magpies4 »

laska4 έγραψε:ΠΑΟΚ: Ο Τέιλορ θα είναι Ροντρίγκο ή Μάτος;
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λούκας Τέιλορ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δε γεμίζει και πολύ το… μάτι σε αρκετούς που ασχολήθηκαν μαζί του.
Μασημένα λόγια άκουσα όταν ζητήθηκαν γνώμες και πληροφορίες για τον Λούκας Τέιλορ, τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος έκλεισε στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ειπώθηκε ότι ο παίκτης είχε «κοπεί» αρχικά, αλλά μετά μεσολάβησε ο Ουκρανός ατζέντης και συνεργάτης σε διάφορα deals του «δικέφαλου».

Μιλάμε για τον Βαντίμ Σαμπλί, ο οποίος έκανε συζητήσεις για να αλλάξουν γνώμες και πως τελικά έκλεισε εκεί γύρω στα 300 χιλιάρικα τον χρόνο. Ροντρίγκο περισσότερο μου μοιάζει, παρά Μάτος…

sportime

κανα dzagoev δεν γινεται να μας φερει αυτος ;;
Εμένα αυτή η δημοσιογραφία που ξέρουν ότι ο παίκτης κόπηκε αλλά μετά αποκτήθηκε λόγω του μάνατζερ με ξεπερνά. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Πιό πολυ μου φαίνεται ότι προσπαθούν να βγάλουν τον παίκτη άχρηστο πρίν κάν έρθει. Το όλο άρθρο βρωμάει γαβρίλα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

καλα αυτα το ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον τα προσπερνω ...τους εχουμε μαθει τωρα ...εγω για το ποιος εκανε την δουλεια ηθελα να τονισω
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται πάνω στα θεμέλιά τους. Και θεμέλια είναι και οι ακαδημίες τους όταν δημιουργούν μεγάλους παίκτες.
Και μεγάλος παίκτης είναι και ο Τζόλης και μπορεί να γίνει και πολύ μεγαλύτερος με δουλειά και με κλειστά τα αυτιά του στις σειρήνες, στους μάνατζερς και στους ΑΡΔ. Και η αξία του θα ανέβει περαιτέρω με την άνοδο της αξίας όλης της ομάδας που θα επιτευχθεί με σωστές προσθήκες και με ανάλογη πορεία ΣΕ ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις. Δεν πωλείται το χρυσαφικό μας τώρα και μην ονειρεύεται κάποιος στην κορωνοϊού εποχή με άδεια γήπεδα προσφορές 10 ή παραπάνω εκατομμυρίων.
Σε άλλο θέμα που καίει γιατί αφορά ξένο παίκτη. Η Γκεζτεπέ δεν τα βρίσκει με τον ΠΑΟΚ για μεταγραφή του Εσίτι και ψάχνει άλλον. Δεν ξέρω πόσα ζητάει η ομάδα μας, αλλά ας προσπαθήσουν να τον πουλήσουν και όχι βέβαια με 3 ή και 2 χαρτιά. Να απαλλαγούμε γιατί καταλαμβάνει θέση ξένου και φυσικά αντ' αυτού θέλουμε μέσο 2-3 επίπεδα καλύτερο. Και νομίζω πως έχει και αρκετά υψηλό συμβόλαιο που δεν συνάδει με την προσφορά του και την αξία του.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Λούκας Τέιλορ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δε γεμίζει και πολύ το… μάτι σε αρκετούς που ασχολήθηκαν μαζί του.
Μασημένα λόγια άκουσα όταν ζητήθηκαν γνώμες και πληροφορίες για τον Λούκας Τέιλορ, τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος έκλεισε στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ειπώθηκε ότι ο παίκτης είχε «κοπεί» αρχικά, αλλά μετά μεσολάβησε ο Ουκρανός ατζέντης και συνεργάτης σε διάφορα deals του «δικέφαλου».

Μιλάμε για τον Βαντίμ Σαμπλί, ο οποίος έκανε συζητήσεις για να αλλάξουν γνώμες και πως τελικά έκλεισε εκεί γύρω στα 300 χιλιάρικα τον χρόνο. Ροντρίγκο περισσότερο μου μοιάζει, παρά Μάτος…

sportime

Maxpaok έγραψε:Λοιπόν, αν και μου ζητήθηκε να μείνει κρυφή η κουβέντα, εγώ θα την ξεφουρνίσω για να αποφορτίσω το κλίμα. Ο παίκτης θα έρθει και πολύ σύντομα θα αποχωρήσει. Δεν υπάρχει θέμα με δέσμευση ξένου στην ομάδα. Πρέπει να εξυπηρετηθεί κάποιος μεγάλος όπου σε αυτόν είναι "παραγυιός" ο Τέηλορ. Ο τελευταίος Θέλει να συνεχίσει σε άλλο πρωτάθλημα με πιο ήπιο κλίμα από αυτό της Ουκρανίας. Δέχτηκε να επωμιστεί τα συμβολαιογραφικά που είναι λίγο περισσότερα από το 5,000 λιαρο, τα μεταφορικά έξοδα όπως και αυτά της σίτισης και στέγασης. Μέσα Ιουλίου θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Ο παίκτης δεν έχει καν μάνατζερ! Μην με ρωτήσετε γιατί κάνει τράνζιτ σε μας και δεν πάει κατευθείαν στην άλλη ομάδα. Αυτό δεν μπορώ να το γράψω. Έτσι, μην δημιουργείται ομάδα στήριξης, φαν για τον παίκτη και δεν χρειάζεται υποδοχή στο αεροδρόμιο. Οι επόμενες μεταγραφές ωστόσο θα είναι πραγματικές έως και εξωπραγματικές. Αυτά!
:shock:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως με Λουτσέσκου ο Εσίτι θα ήταν χρήσιμο εργαλείο, δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω...... :D
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το ... πεθάναμε το θέμα. Θυμάμαι σαν χτες που ήρθες σε εμας ένας με λίγο φουντωτά Μαλλιά από την γ δ Ε ομάδα της Πόρτο στα 30-31 του λεπτός σαν χαρτάκι χωρίς επίσημο ματς δυο χρόνια και. 150 χιλιάρικα κόστισε. Δεν είχαμε λεφτά. Θυμάμαι επίσης το καλύτερο μπακ ολόκληρης της πορτογαλιας που πήραμε. Παίκτης προοπτικής.
Λοιπόν το έναν τον λέγανε Λίνο τον άλλο ροντριγκο.

Στο χόρτο παιδες. Στο χόρτο. Μέχρι τότε ανοχή και ας σταματήσουμε την γλωσοφαγια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

cellophan έγραψε:Εγώ πάλι γιατί πιστεύω πως με Λουτσέσκου ο Εσίτι θα ήταν χρήσιμο εργαλείο, δεν ξέρω. Θα το κοιτάξω...... :D
Ανοίγει club κ ψάχνει πόρτα;;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

praman αυτο σκεφτηκα και εγω :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

john4serres έγραψε:https://i.postimg.cc/8z2Nc32L/image.png

Έρχεται ο γκολτζής χάφ!

O Μενσά είναι αυτός?
Μακάρι θα πω εγώ τα δύο χαφ που θα προσθέσουμε να είναι ο Μενσά και ο Χαράτιν. Θα αναβαθμιστούμε πάρα πολύ στη μεσαία γραμμή.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Εσιτι είναι Μάκη..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:πηραμε Κολκα διαβαζω; αρχισαν τα μπαμ!
βαλε τα heat maps και τις καρτελες να πάρουμε ιδεα το φαση ειναι! Απο τα βιντ παντως δειχνει να χει θεμα φυσικης καταστασης και κανα 2 ([FACE WITH TEARS OF JOY]) παραπανισια κιλα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Magpies4 έγραψε:

sportime

Εμένα αυτή η δημοσιογραφία που ξέρουν ότι ο παίκτης κόπηκε αλλά μετά αποκτήθηκε λόγω του μάνατζερ με ξεπερνά. Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά. Πιό πολυ μου φαίνεται ότι προσπαθούν να βγάλουν τον παίκτη άχρηστο πρίν κάν έρθει. Το όλο άρθρο βρωμάει γαβρίλα.
Έλα ρε συ, μην είσαι κακεντρεχής. Ειδικά για την σπορΝταιμ. Κάπου έλεος δηλαδή :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

tsaousila έγραψε:επιμενω οτι πουληθηκε ο τζολης , αλλα..σε περιπτωση που δεν πουληθηκε θα ειναι μεγαλη ανοησια να μην πωληθει. Δεν μπορεις α αγνοησεις 12-15 μυρρια να κανεις ομαδα και ποιος μου λεει οτι θα κοστιζει του χρονου 15 η 5??? τωρα που ειναι ζεστο το θεμα πρεπει ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ!!! απο εκει θα ξεκινησει η δουλεια με τα 8 του γιανουλη και καμια 3-4 του σβιντερφσκι μαζευεις χρημα!!! ουτε ΦΠΠ ουτε τιποτα . ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ και με 25 μυρια απο πωλησεις κανεις ομαδα!! αντε πρωινιατικα !
Το ποσά που βάζεις είναι αστεία. 3-4 για Σφιντέρσκι είναι ποσά ντροπή μόνο και για να ακούγονται. Ζητάς απο την μία να σκάει ένα κάρο λεφτά στους άλλους για να κάνει ομάδα και από την άλλη υπονομεύεις την αξία των παικτών της ίδιας της ομάδας (σου).
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Καντουρί για 2+1 χρόνια

paok24

νατος και ο χαφ παμε για φορ τωρα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλο νέο.
Αντε να ακολουθήσουν Τσιγγαρας, Ζιφκο, Ινγκι και Σβι