250 o Kagawa και 180 ο Baba για το εξάμηνο. Για τον Τσέχο δεν γνωρίζω.JohnDag έγραψε:Για το εξάμηνο; αυτά είναι τα νούμερα που μας έδωσαν τουλάχιστον.obanebane έγραψε:Δηλαδή αυτοί οι τρεις μαζί θα κοστίσουν 400 χιλιάρικα;
Εντάξει είπαμε φτώχεια,αλλά εσύ το τερματισες.
-250Κ ο Τσέχος
-150Κ ο Καγκαβα
-0Κ ο Baba
Αν εσύ ξέρεις κάτι διαφορετικό ευχαρίστως να με διαφωτίσεις.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Για να έρθει ο Oliva πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ τωνseaman έγραψε:Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Λένε ότι ο ΠΑΟΚ επανήλθε σήμερα και η συμφωνία θα επιτευχθεί.
Δεν ξέρω πόσο φαντασιόπληκτοι είναι, αλλά γράφουν και λεπτομέρειες. Ότι ο Γκαρσία θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ και επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τον συμπατριώτη του, για να δώσει τη συγκατάθεσή του με την οποία επανήλθε ο ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στον Ντιέγκο Γοδίν για να ζητήσει τη γνώμη του για τον ποδοσφαιριστή.
Πάλι σε 18μηνο δανεισμό αναφέρονται και με δικαίωμα αγοράς στο τέλος.
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
δηλαδή ο Douglas, γιατί όλοι οι άλλοι είτε είναι καινούριοι, είτε χρήσιμοι (Soares)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πάντως θα έδινα δανεικό Νινουα
Πολύ δύσκολα να ξαναδεί αποστολή τώρα αν είναι διαθέσιμοι οι παραπάνω 5.
Πολύ δύσκολα να ξαναδεί αποστολή τώρα αν είναι διαθέσιμοι οι παραπάνω 5.
- ΑποστόληςΑ
Μειωθηκε η φορολογια νομιζω οποτε δεν θα εβγαινε 1.4 αλλα 1 μυριο μικταseaman έγραψε:Δεν μπορώ να το απαντήσω το ερώτημα αυτό, γιατί ξέρω ότι το τεράστιο πρόβλημα το είχαμε στην τρέχουσα λογιστική χρήση. Για το συμβόλαιο Τσόλακ θα δώσουμε 600Κ μικτά και για τον Τσούμπα θα δίναμε γύρω στα 1400Κ μικτά.
800Κ διαφορά στη δύσκολη χρήση και 1-2 εκ. έσοδα. Πιθανό να το είχαμε βραχυπρόθεσμα μεγάλη ανάγκη. Μπορεί η Μπόρο να μας έδωσε πολλά μπροστά, δεν ξέρω. Εξακολουθώ να πιστεύω πως ήταν εφαρμογή πολιτικής "ξεφορτώματος" ανεπηρέαστης από την πρόοδο της ευρωπαϊκής τότε πορείας
Τα 3 εκ δεν ξέρω πότε θα τα δώσουμε. Πιστεύω ότι η συμφωνία με τη Ριέκα είναι φάση Κωτσόβολος και για αυτό αργοπόρησε και τόσο πολύ για να κλείσει. Εκτιμώ ότι η μπροστάτζα θα ήταν η ελάχιστη δυνατή ή και μηδενική και η Rogon θα έπαιξε το ρόλο της σε αυτή τη διευκόλυνση. Το Τσόλακ - Πέλκας - Μουργκ δεν μπορεί παρά να ήταν πακετάκι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- episimos73
Κουρμπανάς ή Βαζάκας φίλε, αποφάσισε.buffalobill4 έγραψε:Συμπαθέστατος ο τσούμπα αλλά εύκολοπιστός. Τον είπε ο βαζακας της Αγγλίας πως θα τον κάνει παίκτη πρεμιερ και τον πίστεψε. Αντί να δει τα μειονέκτηματα του και πως θα τα βελτιώσει και τα πλεονεκτήματα του και πως θα τα εξελίξει σε μια ομάδα που έπαιζε Ευρώπη μπορεί να έμπαινε και στο τσουλου άκουσε τον Άγγλο κουρμπανα και πήγε να παίξει στην αγγλική επαρχία. Καλά να πάθεις τσούμπα και εκεί να μείνεις.
Πήγαμε πάλι και μπλέξαμε με τον λακαμα τον πρόεδρο της Κάλιαρι και περιμένουμε να βγάλουμε άκρη. Φαμπιουλους.seaman έγραψε:Ιταλικά δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα Ολίβα.
Λένε ότι ο ΠΑΟΚ επανήλθε σήμερα και η συμφωνία θα επιτευχθεί.
Δεν ξέρω πόσο φαντασιόπληκτοι είναι, αλλά γράφουν και λεπτομέρειες. Ότι ο Γκαρσία θέλει οπωσδήποτε αμυντικό χαφ και επειδή δεν είχε καθαρή εικόνα για τον συμπατριώτη του, για να δώσει τη συγκατάθεσή του με την οποία επανήλθε ο ΠΑΟΚ, τηλεφώνησε στον Ντιέγκο Γοδίν για να ζητήσει τη γνώμη του για τον ποδοσφαιριστή.
Πάλι σε 18μηνο δανεισμό αναφέρονται και με δικαίωμα αγοράς στο τέλος.
- Περιπτερος
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι πρέπει η ομάδα και εμείς να σοβαρευτούμε. Εμείς πρώτα, για να τους αναγκάσουμε να σοβαρευτούν και αυτοί.
Κατέθεσα κάποια σοβαρότατα ζητήματα και τρόπους λειτουργίας της ΠΑΕ. 5 αναλυτές χρειάζονται (ίσως και ένας προγραμματιστής με εργολαβία για να φτιάξει τα απαραίτητα προγράμματα που θα δίνουν αυτόματα τα αποτελέσματα - ήδη κάποια από τα στατιστικά παρακολουθούνται από την λίγδα ως δεδομένα). Ας πληρωθούν αυτοί με συνολικό κόστος 100.000 ευρώ ετησίως, για να αποκτήσει η ομάδα την αναγκαία επιστημονική βάση δεδομένων, ώστε να ξέρει και τι χρειάζεται και που και πως θα το αποκτήσει και σε ποιο σημείο βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα.
Αν πιστεύουμε ότι οι "ιδέες" θα μας βελτιώσουν ας εξακολουθήσουμε την αυτή οδό.
Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε επιστημονική βάση, τότε μόνο θα έχουμε πρωτοποριακά και ασφαλή αποτελέσματα.
Αλλιώς ας παραμείνουμε σε πλήρως ερασιτεχνική λειτουργία σε κάθε θέμα.
Κατέθεσα κάποια σοβαρότατα ζητήματα και τρόπους λειτουργίας της ΠΑΕ. 5 αναλυτές χρειάζονται (ίσως και ένας προγραμματιστής με εργολαβία για να φτιάξει τα απαραίτητα προγράμματα που θα δίνουν αυτόματα τα αποτελέσματα - ήδη κάποια από τα στατιστικά παρακολουθούνται από την λίγδα ως δεδομένα). Ας πληρωθούν αυτοί με συνολικό κόστος 100.000 ευρώ ετησίως, για να αποκτήσει η ομάδα την αναγκαία επιστημονική βάση δεδομένων, ώστε να ξέρει και τι χρειάζεται και που και πως θα το αποκτήσει και σε ποιο σημείο βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα.
Αν πιστεύουμε ότι οι "ιδέες" θα μας βελτιώσουν ας εξακολουθήσουμε την αυτή οδό.
Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε επιστημονική βάση, τότε μόνο θα έχουμε πρωτοποριακά και ασφαλή αποτελέσματα.
Αλλιώς ας παραμείνουμε σε πλήρως ερασιτεχνική λειτουργία σε κάθε θέμα.
Το άρθρο αν δεν είναι πληρωμένη καταχώρηση είναι σίγουρα non paper.
Τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε την παραμικρή μακροχρόνια δέσμευση.
Έφερε για 1,5 χρόνια τον Ιάπωνα και τέλος
Δεν έφερε καν δανεικό με ρήτρα αγοράς.
Προφανώς γιατί δεν γνωρίζει τις σάλτσες του άρθρου.
Και μόνο που βλέπεις την προσπάθεια να απαντήσει στο πανό των γαυρων περί εξαφάνισης φτάνει.
Τώρα για την ανάγκη να ακολουθηθεί μοντέλο γαύρου ή Λίβερπουλ ή δεν ξέρω εγώ ποιας ομάδας, το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανάγκη μίμησης της λειτουργίας άλλων ομάδων είναι πως η δική μας λειτουργία είναι χαμηλότερη των προσδοκιών.
Από αυτό αυτόματα συμπεράνουμε πως το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό είναι ανεπαρκές. Γιατί όταν έχεις στις επιτελικές θέσεις στελέχη με πολύχρονη παρουσία και διαπιστώνεις προβληματική λειτουργία, είναι παράλογο να βασιστείς σε αυτά για να την αναβαθμίσεις.
Τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε την παραμικρή μακροχρόνια δέσμευση.
Έφερε για 1,5 χρόνια τον Ιάπωνα και τέλος
Δεν έφερε καν δανεικό με ρήτρα αγοράς.
Προφανώς γιατί δεν γνωρίζει τις σάλτσες του άρθρου.
Και μόνο που βλέπεις την προσπάθεια να απαντήσει στο πανό των γαυρων περί εξαφάνισης φτάνει.
Τώρα για την ανάγκη να ακολουθηθεί μοντέλο γαύρου ή Λίβερπουλ ή δεν ξέρω εγώ ποιας ομάδας, το συμπέρασμα που βγαίνει από την ανάγκη μίμησης της λειτουργίας άλλων ομάδων είναι πως η δική μας λειτουργία είναι χαμηλότερη των προσδοκιών.
Από αυτό αυτόματα συμπεράνουμε πως το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό είναι ανεπαρκές. Γιατί όταν έχεις στις επιτελικές θέσεις στελέχη με πολύχρονη παρουσία και διαπιστώνεις προβληματική λειτουργία, είναι παράλογο να βασιστείς σε αυτά για να την αναβαθμίσεις.
- buffalobill4
Βασικά κανένας από τους 2. Ψάχνω έναν μονιμά της Β εθνικής υπερηλικα με μια μόνο χρονιά στην Α εθνική και κάνα 30αρια στην Β. Ένας τέτοιος είπε στον τσούμπα θα σε κανω παίκτη πρεμιερ. Και ο άλλος ο παραδοπιστος τον πίστεψε. Ε καλά να πάθειepisimos73 έγραψε:Κουρμπανάς ή Βαζάκας φίλε, αποφάσισε.buffalobill4 έγραψε:Συμπαθέστατος ο τσούμπα αλλά εύκολοπιστός. Τον είπε ο βαζακας της Αγγλίας πως θα τον κάνει παίκτη πρεμιερ και τον πίστεψε. Αντί να δει τα μειονέκτηματα του και πως θα τα βελτιώσει και τα πλεονεκτήματα του και πως θα τα εξελίξει σε μια ομάδα που έπαιζε Ευρώπη μπορεί να έμπαινε και στο τσουλου άκουσε τον Άγγλο κουρμπανα και πήγε να παίξει στην αγγλική επαρχία. Καλά να πάθεις τσούμπα και εκεί να μείνεις.![]()
-
mbison
Μιας κ η κουβεντα για Ακπομ, ειδα το τελευταιο τεταρτο Νοριτς Μιντλεσμπρο 0-0, παιζανε κ Γιαννουλης κ Ακπομ. Θεωρω ότι ηταν μεγιστο λαθος η μή συμφωνία να περιμενει λιγο για να επαιζε τα κρισιμα ματς το καλοκαιρι για το τσ.λ.
'Ηταν τοσο χοντρό το λάθος, που το φέρνω στην ιδια μοίρα με την υπόθεση Λιάσου Λουκά κ τα αθεώρητα δελτία υγείας πέρυσι. Δηλαδή υπάρχει ένα μόνιμο τρύπημα εκ των έσω που μας στερεί πάντα την είσοδο στους ομίλους. Αυτό πρέπει να δει επιτέλους ο Ιβάν.
'Ηταν τοσο χοντρό το λάθος, που το φέρνω στην ιδια μοίρα με την υπόθεση Λιάσου Λουκά κ τα αθεώρητα δελτία υγείας πέρυσι. Δηλαδή υπάρχει ένα μόνιμο τρύπημα εκ των έσω που μας στερεί πάντα την είσοδο στους ομίλους. Αυτό πρέπει να δει επιτέλους ο Ιβάν.
- Περιπτερος
Με αυτό το άρθρο https://www.metrosport.gr/paok-gia-titl ... ano-334049 που ανέβηκε πριν λίγο στο ακατανόμαστο, δεν έχω καμία προσωπική σχέση.
Αποτελεί όμως απόδειξη ότι έχουν τα μάτια τους εδώ μέσα.
Φυσικά, μετά από όλα αυτά που έγραψα, νιώθω από την μη τοποθέτησή σας ότι μου έχετε κάνει ignore.
Αυτό με βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πάμε μπροστά γιατί απουσιάζει η ουσιώδης θέση του "οπαδού".
Ας τα δει αυτά που έγραψα ο Ιβάν Σαββίδης για να γίνουμε επιτέλους ένα μεγάλο σύγχρονο ευρωπαϊκό κλάμπ που ξέρει τι να κάνει, τι κάνει και γιατί.
Αποτελεί όμως απόδειξη ότι έχουν τα μάτια τους εδώ μέσα.
Φυσικά, μετά από όλα αυτά που έγραψα, νιώθω από την μη τοποθέτησή σας ότι μου έχετε κάνει ignore.
Αυτό με βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να πάμε μπροστά γιατί απουσιάζει η ουσιώδης θέση του "οπαδού".
Ας τα δει αυτά που έγραψα ο Ιβάν Σαββίδης για να γίνουμε επιτέλους ένα μεγάλο σύγχρονο ευρωπαϊκό κλάμπ που ξέρει τι να κάνει, τι κάνει και γιατί.
- bersekeros
Ρε συ περίπτερος δεν σου έχουμε κάνει όλοι ignore
(ίσως κάποιοι).
Αλλά και off topic είναι πολλά.... και και βλέπουμε και λίγο μπάλα σήμερα....και μπάσκετ την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Αλλά και off topic είναι πολλά.... και και βλέπουμε και λίγο μπάλα σήμερα....και μπάσκετ την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Περικλης Αμανατιδης (πρωην Αγρ. Αστερα)buffalobill4 έγραψε:Βασικά κανένας από τους 2. Ψάχνω έναν μονιμά της Β εθνικής υπερηλικα με μια μόνο χρονιά στην Α εθνική και κάνα 30αρια στην Β. Ένας τέτοιος είπε στον τσούμπα θα σε κανω παίκτη πρεμιερ. Και ο άλλος ο παραδοπιστος τον πίστεψε. Ε καλά να πάθειepisimos73 έγραψε:Κουρμπανάς ή Βαζάκας φίλε, αποφάσισε.buffalobill4 έγραψε:Συμπαθέστατος ο τσούμπα αλλά εύκολοπιστός. Τον είπε ο βαζακας της Αγγλίας πως θα τον κάνει παίκτη πρεμιερ και τον πίστεψε. Αντί να δει τα μειονέκτηματα του και πως θα τα βελτιώσει και τα πλεονεκτήματα του και πως θα τα εξελίξει σε μια ομάδα που έπαιζε Ευρώπη μπορεί να έμπαινε και στο τσουλου άκουσε τον Άγγλο κουρμπανα και πήγε να παίξει στην αγγλική επαρχία. Καλά να πάθεις τσούμπα και εκεί να μείνεις.![]()
- Περιπτερος
Απλά δείτε τι έγραψα ότι πρέπει να κάνουμε και σκεφτείτε το. Αφορά και τις μεταγραφές για να μπορούμε να βρούμε αυτούς τους παίκτες που έχουμε ανάγκη και μπορούν να ανταποκριθούν.bersekeros έγραψε:Ρε συ περίπτερος δεν σου έχουμε κάνει όλοι ignore(ίσως κάποιοι).