Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
O Κρίστο, παγκίτης πέρσι στην 2η κατηγορία της Ισπανίας σε ομάδα που ανέβηκε (αλλά με αρκετές συμμετοχές), έχει μέχρι στιγμής στην καριέρα του 1 συμμετοχή σε πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας.
Το παιδί μπορεί να παίξει και την μπάλα της ζωής του ξαφνικά, αλλά νομίζω ότι αν θέλουμε κι άλλα στοιχήματα, έχουμε και τους Τζόλη, Βρακά, Κούτσια, που είναι και δικά μας project.
Το παιδί μπορεί να παίξει και την μπάλα της ζωής του ξαφνικά, αλλά νομίζω ότι αν θέλουμε κι άλλα στοιχήματα, έχουμε και τους Τζόλη, Βρακά, Κούτσια, που είναι και δικά μας project.
- pagotatzis
Βρε μάγκες ηρεμήστε λιγάκιproedros έγραψε:Πετάξτε λευκή πετσέτα...Ούτε την Δυναμό Βιυκουρεστιου δεν μπορούν να παραβγούν στα χρηματα...Πιο κάτω δεν έχει μάγκες...
Και ποιος σας είπε ότι τον θέλαμε τον παίχτη ;
Για ήρεμα
Άντε να μη τρελαθούμε
Λίγες ώρες μείνανε
χρειαζεται ενα διαστημα αυστηρης λιτοτητας και μεταγραφικου πρεοσγειωματος μπας και σοβαρευτουμε.Σαν τις χηρες στο κρεβατι κανετε μερικοι.
Ποτε επαιξε εκει μωρε 3 χρονια για να παιξει τωρα?Argaliad έγραψε:O Mau για Ελλάδα σε 4-3-3 στην βάση σαν αμυντικό χαφ κάτι σαν busquets θα κάνει παπάδες μια χαρά είναι για 400k μακάρι θα πω εγώ
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να βολευτούμε με Μαουρίσιο για τα χαφ. Ελπίζω τουλάχιστον να του κάνουν μονοετές ή έστω 1+1 

- Maximus
Μα ουτε καν παιζουμε αυτο το συστημα!Argaliad έγραψε:O Mau για Ελλάδα σε 4-3-3 στην βάση σαν αμυντικό χαφ κάτι σαν busquets θα κάνει παπάδες μια χαρά είναι για 400k μακάρι θα πω εγώ
Στο 3-4-3 του Αμπελ με γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας και τρεξιμο πανω κάτω, δεν...
Θα παθαινει θλάση στο 30'.
Αν δεν εχει πεθανει πιο πριν απο ανακοπη.
Maximus έγραψε:Μα ουτε καν παιζουμε αυτο το συστημα!Argaliad έγραψε:O Mau για Ελλάδα σε 4-3-3 στην βάση σαν αμυντικό χαφ κάτι σαν busquets θα κάνει παπάδες μια χαρά είναι για 400k μακάρι θα πω εγώ
Στο 3-4-3 του Αμπελ με γρηγορη κυκλοφορια της μπαλας και τρεξιμο πανω κάτω, δεν...
Πείτε τα Μπάρλοου, πείτε τα...barlow4 έγραψε:χρειαζεται ενα διαστημα αυστηρης λιτοτητας και μεταγραφικου πρεοσγειωματος μπας και σοβαρευτουμε.Σαν τις χηρες στο κρεβατι κανετε μερικοι.
- anekfrastos
Μα καμία σχέση ο ένας με τον άλλον αλλά ο καθένας με τις απόψεις τουjoshua έγραψε:Τον κρινω με βαση τις αναγκες της ομαδας και την οικονομικη της πολιτικη.Η θα φερεις χαφ να προσθεσει στοιχεια που δεν εχεις η μην φερεις κανεναν.Εσυ εχεις καθε δικαιωμα να πιστευεις το αντιθετο.Μια χαρα αντιΜαουριτσιο μας βγηκε ο Σβαμπ,δεν χρειαζομαι αλλον.renegade έγραψε:Τον έχεις ξεφτιλίσει τον παίκτη,λες και μιλάς για τον Ζωγραφάκη ένα πράγμαjoshua έγραψε:Aν ειναι να φερουν Μαουριτσιο να μην φερουν ΚΑΝΕΝΑΝ,τσαμπα τα λεφτα που οπως φαινεται τα μετραμε σαν τον Χορν στο μια ζωη την εχουμε...Κρατηστε τα καβατζα και το Γεναρη με περισσοτερα δεδομενα για Μισιτς,Αγκουστο και Εσιτι καντε τοτε κινηση.Μην φορτωσετε συμβολαιο χωρις ιδιαιτερο λογο.
Πότε έκανε παπάδες ρε φίλε για να κάνει και τώρα;Ούτε 10 ασίστ σε 3 χρόνια..Argaliad έγραψε:O Mau για Ελλάδα σε 4-3-3 στην βάση σαν αμυντικό χαφ κάτι σαν busquets θα κάνει παπάδες μια χαρά είναι για 400k μακάρι θα πω εγώ
Σε 3-4-3 η μόνη λογική επιλογή είναι ο Garcia που είναι ελεύθεροςMaximus έγραψε:Μα ουτε καν παιζουμε αυτο το συστημα!Argaliad έγραψε:O Mau για Ελλάδα σε 4-3-3 στην βάση σαν αμυντικό χαφ κάτι σαν busquets θα κάνει παπάδες μια χαρά είναι για 400k μακάρι θα πω εγώ
- anekfrastos
Θελω να μου πει καποιος τα διαφορετικα χαρακτηριστικα του Μαουριτσιο σε σχεση με τα υπαρχοντα χαφ δηλαδη τον Σβαμπ και τον Ελ Καντουρι που θεωρητικα ψαχνουμε.
- theodorosstefan
Πολύ κλαψα πολύ γκρίνια..... Βλέπω να κάνετε πάλι κωλοτουμπες μερικοί....