Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από navigator11 »

απολογουμαι πραγματικα σε ολους τους αναγνωστες του τοπικ αυτου μιας και η λεκτκη σπιθα για να αναζωπυρωθει αυτη η φουλ συμβολισμων κουβεντα υπηρξε η "καταραμενη" λεξη "μπολσεβικοι" που χρησιμοποιηθηκε απο τον υποφαινομενο. :opaokara: ;) αδυνατουσα να υποπτευθω την ασυλληπτη επικειμενη ποστολογια!ζητω την κατανοηση και τη συγχωρεση απαντων!!

και παρεμπιπτοντως αφου ο μοκκας εδειξε τον ακολουητεο στο θεμα προπονητη δρομο,ζηση αναλαβε δραση .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 15 Δεκ 2009, 16:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν γίνεται αποδεκτή.
Μας αρέσει να τα σπάμε :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

περι ορεξεων ουδεις λογος.εγω ξαλαφρωσα ηθικα.παντως εχει παρει μιαν αγριως ομορφη και πνευματικως ποιοτικοτερη κατευθυνση ο "πολεμος" με λαφυρο την παραμονη ή τον μπουλο του σαντος αναλογως τις προτιμησεις,δε συμφωνεις γκας?αρα αφου δε με συγχωρειτε,δωστε μου τοτε τα αναλογουντα ευσημα!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν χρειάζεται respect η σοφή άποψη. :P
Κερδίζει απο μόνη της. ;)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ενταξει μελος του ΠΑΟΚ ηταν να μην ακουσουμε ουτε αυτουνου τη γνωμη περι σαντος...να τον αγνοησουμε και αυτον....και να ακουω ποιανου τη γνωμη για το θεμα περι σαντος ....?????
των χρηστων εδω μεσα....????
αυτος ηταν κ μελος της ομαδας...εδω ηταν ποτε κανενας μελος....??????????? :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και καλά έκανες και τον πόσταρες τον φίλο μου τον Μόκκα Παρασάνδαλε.

Περιμένω να ακούσω και τις απόψεις των βετεράνων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

ενταξει ρε πουλεν παρασανδαλε,ακου τη συγκεκριμενη αποψη,αναλογιζομενος βεβαια και τη σταση του μοκκα απεναντι στη νεα διοικητικη κατασταση στην ομαδα εδω και 2,5 χρονια.κανοντας και τα δυο προσωπικα ΟΦΕΙΛΩ να αγνοησω την τοποθετηση αυτη. :yellowcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Συναγωνιστή Όργουελ,
η τέχνη, και δη η ποιητική, έχει πολλές αναγνώσεις. Ο καθένας την ερμηνεύει κατά το δοκούν.
Επανέρχομαι όμως για δύο διορθώσεις :
1. Τι 3-5-1 ρε ; σιγά μην κατεβάζουμε την ομάδα με παίχτη λιγότερο ( το διόρθωσα σε 4-5-1 που μπορεί να σε ικανοποιήσει περισσότερο ).
2. "πανηγυριώτης" είναι ο μετέχων στο πανηγύρι, όπως αυτό που έχει στηθεί στο παρόν τόπικ, καμμία σχέση με τον "πανηγυρτζή" που, ελπίζω όχι δόλια, υποννοείς.
Άσε με τώρα, γιατί γράφω κάτι και για τον Παπάζογλου

υ.γ. navigator11 τι μας λες; τέτοιες ευκαιρίες ψάχνουμε εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλο θα ειναι να ρωτησουν και τις αποψεις των πρωην Μπατατουδη ,Γουμενου ,εξαλλου και αυτοι εχουν δικαιωμα να εκφρασουν αποψη..Εχουν και τεραστια εμπειρια σε θεματα διοικησης ομαδων και επιλογης προπονητων...Η αποψη τους εχει ιδιαιτερη "βαρυτητα"...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η μόνη μου διαφωνία Μοικάνε με τον κύριο Μόκα είναι στο ότι δε χρειαζόταν να βγεί να πει δημόσια την άποψη του.
Έχω συγκεντρώσει στο δημοσίευμα μου ότι μπορεί με επιχειρήματα να πει κανείς στο γιατί πρέπει να φύγει ο Σάντος .

Δεν χρειαζόταν να ανακυκλώσει αυτά που πλεον δημοσιεύτηκαν και στο παρόν θρέατ στο τιτάνοτεράστιο ποστ εδώ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... start=4620
Τα ξέρουμε τα ακούσαμε τα έχουμε στα υποψη μας περάστε απο το λογιστήριο να πληρωθείτε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

H αληθεια ειναι καπου στην μεση μεταξυ σ.Τεράτιν και Μόκκα. Ο Παρασανδαλος προσπαθει να βρει που ειναι η μεση. Ο Γκας που ειναι το καπου (της μεσης).

Τοπογραφικη λυση ακριβους ευρεσης της αληθειας μπορει να δωσει μονο ο Αρχιερεας της Middletruthentology (μιντλτρουθεντόλοτζι), Ιεροφάντης του +1 και Μεγας Τεκτονας της Στοας "Ο Σαντος θα κριθει στο τελος". Οταν βαρεθει να δαγκωνει την Μαγδαληνη, ας κοπιασει να μας δωσει τα σκότη του.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω το nick μου σε " Μεσαληθολόγος " . Χε χε .. ατελείωτοι είστε..
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Η επίκληση σου σεπτέ Μαγυάρε Πρίγκηπα των Νόλντορ, είχε τις σωστές προσφωνήσεις men, αλλά αμέλησες να κάνεις σπονδή με Τanqueray, τονικ και μία φέτα λίμε the. Την επόμενο φορά σε παρακαλώ να είσαι πιο προσεχτικός.

Με την προδότρα Μαγδαληνή δεν έχω καμία σχέση πλέον και όσο και να παρακαλάει να επιστρέψει στην Κόλαση (της Τούμπας sic) δεν πρόκειται να τη δεχτώ. Που και που όμως βάζω την Εύα να δαγκώνει το μήλο μου.

Τώρα όσον αφορά της τοπογραφικές αναζητήσεις για τον Πορτογάλολγου, οι μύστες γνωρίζουν πως η χιμαιρική Middle Truth κατοικοεδρεύει ανάμεσα στα απόκρυφα δοκάρια της Καμπάλα. Όποιος έχει το θάρρος και προσπεράσει, τις δοκιμασίες του Μάκαρου, τον Κακόυ και του Ντουγκλάου και βάλει το αυτί του στο παγωμένο μέταλλο, θα αφουγκραστεί το εξής γιαπωνέζικου Χαϊκού..

Ντέρμπυ το Μάη
Θα κρίνουνε τον Σάντος
Ο Ζήσης ξέρει.
:twisted:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Σατανά είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πουλέν...Τέλος.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

"SATANAS"
Ντέρμπυ το Μάη
Θα κρίνουνε τον Σάντος

Ο Ζήσης ξέρει.
:twisted:
Αν και προέρχεται από σατανικό στόμα αυτή είναι η αρχή,η μέση και το τέλος όλης της ιστορίας.
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”