Εντάξει όλοι έχουν ζηλέψει μεταγραφές άλλων ομάδων και εγώ έχω ζηλέψει Ρεκομπα, Σισε, Εστογιανοφ, Ριβαλντο, Σκοκο, Kovasevic κτλ αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τόσο χαμηλά ώστε να βγει οπαδός και να ζηλέψει Γκανέα

Δεν διαψεύστηκε ότι ενδιαφερόμαστε απλά μόνο για την πρόταση... για να μην διαψευστεί η περίπτωση μπορεί να είμαστε σε συζητήσειςobanebane έγραψε:Διαψεύστηκε ήδη, όντως δείχνει καλή περίπτωση.
Gospi έγραψε:Δυσκολα να ειμαστε σε συζητησεις για αγορα παιχτη π εκανε 26 γκολ σε μια σεζον και εχει αλλα 2 χρονια συμβολαιο...
Οι κροατες τον αγορασαν περσι 900χιλιαρικα κ ακουγεται οτι κλεινει δυναμο κιεβου με 4μιση μυρια...
Φετος δεν εχουμε την δυνατοτητα για αγορες παιχτων.
Ας δουμε τι παίζει σε ελευθερους και σε δανεικους!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77 έγραψε:Αν μαζί τους δε,φορτωθούν και οι Wernbloom-Esiti ,θα τους κάνω και τα εισιτήρια!aivas19 έγραψε:Αν φυγουν Μπισε Καντουρι θα παω αεροδρομιο ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΩ!laska4 έγραψε:Μάλλον αυτό που λένε τα παιδιά θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις .....η παλιά ομάδα αλλάζει έρχονται νέοι στα θέλω του ρεμπε και του προπονητή...μην έχουμε και εκπλήξεις με μπισε καντουρι λέω γω
Magpies4 έγραψε:Λογικά τις επόμενες μέρες ο Γιαννούλης θα φύγει και θα πάρουμε 2 με 3 παίκτες.
Τώρα για την Μπεσίκτας, μπορούμε να δηλώσουμε παίκτη μέχρι τις 20 του μηνός. Οπότε δεν φαίνεται απίθανο να προλάβουμε να πάρουμε παίκτες, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μπουν.
Δεν νομίζω στο αριστερό άκρο να έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Μπορεί να παίξει ο Ροντρίγκο, ο Μάτος, ο Μπαλογιάννης, Τσιαούσης κλπ. Εχουμε παίκτες για ένα μάτς σίγουρα.
Δύσκολο το βλέπω για Ινσουα γιατί πιάνει θέση ξένου, άρα χλωμόDarkm4n έγραψε:Ο μουστάκιας γράφει για τον Insua πως απέρριψε την ΑΕΚούλας λόγω εμάς τον είπαμε να περιμένει για ενδεχόμενη πώληση Γιαννούλη...![]()
ΕΚΤΑΚΤΟ: “Παίζει” για ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης του Παναθηναϊκού!
Βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών και είναι πολύ φυσιολογικό να γίνονται συζητήσεις, “καραμπόλες”, αποκτήσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά που τους θέλουν οι ομάδες…
Στον τελευταίο κανόνα, εντάσσεται η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του Ινσούα, που έμεινε ελεύθερος από τον Αλαφούζο και συζητούσε με τον Μελισσανίδη και τον Ίλια Ίβιτς για να πάει στην ΑΕΚ, αλλά δεν τα βρήκαν.
Ο ίδιος ο Ινσούα έκανε πίσω και σύμφωνα με μια έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε στην Αθήνα, ο Ινσούα έκανε πίσω επειδή του είπαν από τον ΠΑΟΚ να περιμένει λίγο, γιατί υπάρχει περίπτωση πώλησης του Γιαννούλη και τότε θα χρειαστεί αριστερός μπακ!
Tupac έγραψε:Δύσκολο το βλέπω για Ινσουα γιατί πιάνει θέση ξένου, άρα χλωμόDarkm4n έγραψε:Ο μουστάκιας γράφει για τον Insua πως απέρριψε την ΑΕΚούλας λόγω εμάς τον είπαμε να περιμένει για ενδεχόμενη πώληση Γιαννούλη...![]()
ΕΚΤΑΚΤΟ: “Παίζει” για ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης του Παναθηναϊκού!
Βρισκόμαστε σε περίοδο μεταγραφών και είναι πολύ φυσιολογικό να γίνονται συζητήσεις, “καραμπόλες”, αποκτήσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά που τους θέλουν οι ομάδες…
Στον τελευταίο κανόνα, εντάσσεται η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του Ινσούα, που έμεινε ελεύθερος από τον Αλαφούζο και συζητούσε με τον Μελισσανίδη και τον Ίλια Ίβιτς για να πάει στην ΑΕΚ, αλλά δεν τα βρήκαν.
Ο ίδιος ο Ινσούα έκανε πίσω και σύμφωνα με μια έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε στην Αθήνα, ο Ινσούα έκανε πίσω επειδή του είπαν από τον ΠΑΟΚ να περιμένει λίγο, γιατί υπάρχει περίπτωση πώλησης του Γιαννούλη και τότε θα χρειαστεί αριστερός μπακ!