Όπως ο αμυντικός, ο χαφ, ο επιθετικός και πάει λέγοντας έτσι υπάρχει και ο τερματοφύλακας. Για πια ρέντα ακριβώς; Σταματήστε το αυτό με την τύχη κλπ. Αν είναι έτσι οι ομάδες απλά δεν χρειάζονται τερματοφύλακες. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο δικό μου, χωρίς να υπάρχουν δοκάρια για την αντίπαλη ομάδα (για να μιλήσουμε για τύχη), εκτός από ένα του δολοφόνου που πήρε την μπάλα με το χέρι, κανονικά το σκορ θα έπρεπε να έγραφε 0-1. Τι να κάνουμε τώρα. Άλλο να πεις ήταν καλύτερος ο Αστέρας και θα μπορούσε να προηγηθεί, άλλο να πεις ήταν άτυχος ο Αστέρας - τυχερός ο ΠΑΟΚ που την γλίτωσε από τα δοκάρια πχ και άλλο να πεις ότι ήταν άτυχος ο Αστέρας - τυχερός ο ΠΑΟΚ που έβγαζε τα πάντα ο Πασχαλάκης... Εδώ δεν μιλάμε για τύχη. Για ικανότητα του τερματοφύλακα αν θέλεις ή ακόμα και για ανικανότητα των επιθετικών του Αστέρα.Patron έγραψε:O private Ράιαν τα παρέθεσε πολύ ωραία. Το δεύτερο ημιχρόνιο του προχθεσινού παιχνιδιού το ψιλοείδα μεσω facetime με τον αδερφό μου κ φυσικά του έπιασα κουβέντα για αντιπρίγιο, χαφ κλπ κλπ
Και μου απαντάει: - ρε συ εχουμε κάνει μεταγραφή τη ρέντα που δεν είχαμε ποτέ, άλλες εποχές αυτό το πρώτο ημιχρονο θα ημαστάν κάτω 2-0 και τάβλα.
Το σκέφτομαι ξανά κ ξανά γιατί για να είμαι ειλικρινής έχω γίνει λίγο τζόσουα![]()
Ρεαλιστικά η περίοδος δεν είναι για πολλες αλλαγές, ένα μπαρουτοκαπνισμένο σεντερφόρι με το κατάλληλο mindset για supeleague κ ένα 6αρι με τα χαρακτηριστικά που περιεγραψε ο Ράιαν είναι αρκετά.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Kostomanolis
Ενδέχεται να μην είναι από το νησί αλλά να έχουν κοινούς γνωστούς, μάνατζερ ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι απίθανο.joshua έγραψε:Μανατζερικα αν αποδειχθει οτι και το φορ προεχεται απο το νησι.theo G4 έγραψε:joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι το καλοκαιρι και τον προηγουμενο Γεναρη,2 πολυ σημαντικες μεταγραφικες περιοδους,καθως υπηρχε ομαδα που κυνηγουσε και κυνηγαει πρωταθλημα,απεκτησα 2 αριστερα μπακ,2 στοπερ,2 χαφ,2 επιθετικους και ενα εξτρεμ και φετος για τριτη μεταγραφικη περιοδο σερι εμφανιζομαι να ψαχνω παικτες ΑΚΡΙΒΩΣ στις ιδιες θεσεις.
Υ.Γ Ενα σχολιο ακομα για τον Μπονατινι παρολο που ειπα δεν θα ξανακανω αλλα δεν αφορα τον ιδιο ειναι πως πιστευω οτι η αποκτηση του συνδεεται με αυτη του χαφ.
Με ποιον τροπο ρε συ Joshua
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλο ρέντα άλλο τύχη. Δεν μιλαμε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, παρεξήγησες
- Kostomanolis
Έτσι είναι... Χάχα χα!giapas έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για τη φούτσα που έχουν φάει , από αυτού του είδους τις ειδήσεις.
Ο Ιβάν κατάφερε να φέρει και το βόρειο καιρό κάτω στη πρωτεύουσα.
Από προχτές έχει μια μουντάδα .... Κρύο , ομίχλη , ψιλόβροχο και μυρωδιά αυθεντικού ασπρόμαυρου παπαριού.
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιο πιθανό σενάριο εφόσον έρθει σήμερα - αύριο ο Γιαννούλης είναι να τον δεις αμέσως κιόλας στον επόμενο αγώνα στο αριστερό άκρο της άμυνας για να πάει στο δεξιό ο Αντελίνο. Δεν μιλάω γενικά ίσα ίσα πολύ ειδικά. Κόκκινη έφαγε ο Μάτος έτσι; Χμμ... Θα με θυμηθείς.tzoker έγραψε:Οποιος κια να φυγει, οποιος και να ερθει, στα παιχνδια μεχρι το γαυρο κατα 99% τα 10/11 της εντεκαδας θα ειναι παικτες που ειναι ηδη στο ροστερ.Οποτε γιατι αγχωνομαστε για τις πολλες αλλαγες. Μακροπροθεσμα ειτε συμπληρωματικα θα ενεργησουν οι προσθαφαιρεσεις.
Φορ θα ειναι ο Ακπομ.
Χαφ: Κανιας-Μαου-Πελκας
Μπακ: Αντελινο
Εξτρεμ: Λημνιος/Μπισε/Ζαμπα
Οι Γιαννουλης, Ενρικε,χαφ,φορ δυσκολα να ενσωματωθουν σε 1 μηνα.Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ετσι θα παμε.
Οποτε δεν θα γινουν αλλαγες πολλες.
Το μονο σεναριο για μενα ειναι να ειναι αριστος ο Γιαννουλης κια να περασει αριστερο εξτρεμ ο Αντελινο, αλλα δυσκολα. Φορ και χαφ πρεπει να ειναι οι καλυτεροι παικτες σε ολο το ροστερ, να ειναι ενεργοι και να πεισουν αμεσως το Ραζβαν για να μπουν με το καλημερα. Οποτε το θεωρω απιθανο, χειμωνα να γινει αυτο.
Το ιδιο ισχυει και για αποχωρησεις οπως Ουαρντα/Χατσερ και σια. Μικρο το κακο, καθως ο κορμος θα παραμεινει αναλλοιωτος, περα του Πριγιοβιτς.

Όχι ρε μη μασάς... Συμφωνώ σε αυτό και έχεις δίκιο... Αλλά το σχόλιο ήταν γενικότερο... Μη το παίρνεις προσωπικά. Από την αρχή της σεζόν εδώ μέσα ακούγεται η λέξη τύχη για την οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στην κορυφή. Ε δεν πειράζει εγώ το πρωτάθλημα θέλω και ας το πάρω με την τύχη με το μέρος μου... Ε μια φορά δεν έπρεπε και εγώ να έχω λίγη τύχη; Μια φορά με τον Αστέρα από το ημίχρονο θα έπρεπε το σκορ να γράφει 0-1 και όμως έγραφε 0-0. Οι άλλοι τις ευκαιρίες, εγώ το καθαρό γκολ. Αυτό είδα εγώ.Patron έγραψε:Αλλο ρέντα άλλο τύχη. Δεν μιλαμε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, παρεξήγησες
14-1-0 και μιλάμε για τύχη; για ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΆΜΕ....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε γ@μιεσαι ρε πριγιοβιτς στην τελικη? συμβολαιο ειχες να το τιμουσες, ακου δεν μου εκανε προταση. Μαγκα σε εκανε ο ιβαν, παιξε εκει και βουλωστο. Το καλοκαιρι μονο να εισαι συντονισμενος γιατι εσυ θα κρυβεσαι στα υπογεια και εμεις στον λευκο πυργοSekeris έγραψε:Πάρτε live και μετροσπορ για να μάθετε τι πραγματικά συνέβει με τον πριγιοβιτς .Ο Σερβος έφυγε γιατί ο Ιβάν δεν το πάλεψε.Ειναι ξεκάθαρο.
Η μόνη εφημερίδα, πέρα από τις οπαδικές του ΠΟΚ, που στο πρωτοσέλιδο της δευτέρας δεν κάνει αναφορά στο οφσάιντ του Μπίσεσβαρ...Black--4 έγραψε:Η μετροκωλις παιρνει γραμμη απο καπου, δεν θελω να πιστευω απο τον καραπαπαρα και τον μπαρμπα σαββα πιπερι σε οποιον κακοψυχο το πει αυτο
-
Θεωρώ ότι ο Πρίγιοβιτς θα μας λείψει περισσότερο σε παιχνίδια σαν και αυτά που ακολουθούν στην Τούμπα, δηλαδή σε ματς που μας παίζουν ταμπούρι πίσω, καθώς και στα ντέρμπι. Για μένα η ιδανική λύση βραχυπρόθεσμα θα ήταν ο Μπεργκ, που παρεπιπτόντως είναι και συμμετοχικός στο παιχνίδι και παστελωτής, αλλά μακροπρόθεσμα θα ήταν ο Φακούντο Φερέιρα ή τέλος πάντων κάποιος αυτής της ποιότητας, δηλ ολοκληρωμένος φορ και γκολτζής , που απλά για χ,ψ, λόγους δεν έπιασε σε κάποια μεγάλη ομάδα, βλέπε Μπενφίκα.. Εξίσου σημαντική και η θέση στο κέντρο, μάλιστα οι θέσεις θα πω εγώ, μιας και Κάνιας- Σακχόφ νιώθω πως ούτε μέλλον έχουν στον ΠΑΟΚ αλλά και η ομάδα τους έχει ξεπεράσει. Τέλος νομίζω ότι και η περίπτωση Σταφυλίδη πρέπει να κλείσει το χειμώνα.
Κοινώς, με Μπεργκ ή Φερέιρα, Γιόχανσον ή Ολιβέιρα και Σταφυλίδη νιώθω ότι παρά την πώληση Πρίγιοβιτς θα βγαίναμε κερδισμένοι, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα...
Υ.Γ. Φίλε Macho δύο ερωτήσεις αν ξέρεις, πρώτον με Σταφυλίδη υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν έχουμε κάνει κίνηση, εννοώ λόγω manager, και δεύτερον, υπήρξε ή υπάρχει σενάριο φυγής Χάτσερ με απόκτηση Μαυροπάνου δανεικού με option?
Κοινώς, με Μπεργκ ή Φερέιρα, Γιόχανσον ή Ολιβέιρα και Σταφυλίδη νιώθω ότι παρά την πώληση Πρίγιοβιτς θα βγαίναμε κερδισμένοι, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα...
Υ.Γ. Φίλε Macho δύο ερωτήσεις αν ξέρεις, πρώτον με Σταφυλίδη υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν έχουμε κάνει κίνηση, εννοώ λόγω manager, και δεύτερον, υπήρξε ή υπάρχει σενάριο φυγής Χάτσερ με απόκτηση Μαυροπάνου δανεικού με option?
Εορπτολ ποιος μίλησε για τύχη; Αύρα, αυτοπεποίθηση, winning streak που όταν βγαίνει ο άλλος φάτσα στον Πασχαλάκη θολώνει ή όταν ο επόπτης λέει δεν σήκωνω μούφα οφσάιτ γιατί τσάμπα θα εκτεθώ
καλά εκεί δεν έχουμε φτάσει ακόμα wishful thinking από του χρόνου ...
Ολο αυτό που ο πουστογαυρος το καλλιεργεί τεχνητά με αρδ, πετροκωστοπουλους, ΕΟ, σφυριχτρες κλπ, εμείς το χτιζουμε σιγά σιγά λόγω ομάδας κ αποτελεσμάτων με ιδρώτα κ φτύνοντας αίμα. Οπως πρέπει κ προβλέπεται δλδ στον αθλητισμό κ δη τον επαγγελματικό.
Σταματάω ειμαι εκτός θεματος συγνώμη

Ολο αυτό που ο πουστογαυρος το καλλιεργεί τεχνητά με αρδ, πετροκωστοπουλους, ΕΟ, σφυριχτρες κλπ, εμείς το χτιζουμε σιγά σιγά λόγω ομάδας κ αποτελεσμάτων με ιδρώτα κ φτύνοντας αίμα. Οπως πρέπει κ προβλέπεται δλδ στον αθλητισμό κ δη τον επαγγελματικό.
Σταματάω ειμαι εκτός θεματος συγνώμη
makispaspartou έγραψε:Θεωρώ ότι ο Πρίγιοβιτς θα μας λείψει περισσότερο σε παιχνίδια σαν και αυτά που ακολουθούν στην Τούμπα, δηλαδή σε ματς που μας παίζουν ταμπούρι πίσω, καθώς και στα ντέρμπι. Για μένα η ιδανική λύση βραχυπρόθεσμα θα ήταν ο Μπεργκ, που παρεπιπτόντως είναι και συμμετοχικός στο παιχνίδι και παστελωτής, αλλά μακροπρόθεσμα θα ήταν ο Φακούντο Φερέιρα ή τέλος πάντων κάποιος αυτής της ποιότητας, δηλ ολοκληρωμένος φορ και γκολτζής , που απλά για χ,ψ, λόγους δεν έπιασε σε κάποια μεγάλη ομάδα, βλέπε Μπενφίκα.. Εξίσου σημαντική και η θέση στο κέντρο, μάλιστα οι θέσεις θα πω εγώ, μιας και Κάνιας- Σακχόφ νιώθω πως ούτε μέλλον έχουν στον ΠΑΟΚ αλλά και η ομάδα τους έχει ξεπεράσει. Τέλος νομίζω ότι και η περίπτωση Σταφυλίδη πρέπει να κλείσει το χειμώνα.
για μαυροπανο ξεχασε το πριν λιγες μερες ενδιαφερθηκε η σεβιλλη και δεν τον εδωσαν ενω λενε καλα λογια στην αρσεναλ για αυτον
εχει μελλον στο εξωτερικο αυτος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πολλές απανωτές συσκέψεις πέσανε. Ελπίζω πως η σημερινή θα βγάλει και είδηση. Επίσης γίνεται παρουσία Λουμπος Μιχελ ο οποίος προφανώς έχει λόγο και δεν τελείωσε από τον ΠΑΟΚ.
Σύσκεψη… κορυφής γίνεται αυτή την ώρα στον ΠΑΟΚ, με την παρουσία του Γιώργου Σαββίδη και των υπευθύνων του αγωνιστικού τμήματος, και στο τραπέζι «πέφτουν» τόσο οι μεταγραφικές κινήσεις, όσο και οι ανανεώσει.
Στην σύσκεψη, πέραν του διοικητικού στελέχους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δίνουν το παρών ο Μάριο Μπράνκο, αλλά και ο Λούμπος Μίχελ που παραμένει στην ομάδα, έχοντας ακόμα ρόλο σε αυτήν παρά την αποχώρηση του από την θέση του Αθλητικού διευθυντή.
Στην σύσκεψη θα συζητηθούν το θέμα της απόκτησης επιθετικού αλλά και κεντρικού χαφ, αλλά και το «καυτό» ζήτημα των ανανεώσεων.
Πλάκα μας κανουν εχει παει 15 Ιανουαρίου και αυτοί ακόμα συσκέψεις κάνουν....
Στην σύσκεψη, πέραν του διοικητικού στελέχους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δίνουν το παρών ο Μάριο Μπράνκο, αλλά και ο Λούμπος Μίχελ που παραμένει στην ομάδα, έχοντας ακόμα ρόλο σε αυτήν παρά την αποχώρηση του από την θέση του Αθλητικού διευθυντή.
Στην σύσκεψη θα συζητηθούν το θέμα της απόκτησης επιθετικού αλλά και κεντρικού χαφ, αλλά και το «καυτό» ζήτημα των ανανεώσεων.
Πλάκα μας κανουν εχει παει 15 Ιανουαρίου και αυτοί ακόμα συσκέψεις κάνουν....
- Παλαιολόγος
τον αντονιο γκουτερες τον καλεσανε; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τρί 15 Ιαν 2019, 17:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.