Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
O αυθεντικός Ιμπρα για μπακαπ του δικού μας Ιμπρα, ρε όλους τρέλα τους πουλάμε

Τι;
Καλά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Ζλάταν θα πήγαινε ποτέ σε καμία ομάδα για παγκιτης;
Καλά υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Ζλάταν θα πήγαινε ποτέ σε καμία ομάδα για παγκιτης;
- ΑποστόληςΑ
Ο Ζλαταν αρχές Οκτωβρίου συμπληρώνει τα 37. Θα μπορεί να τρέχει και να παίζει Ch.L. ή έστω στα derbies στην Ελλάδα; Επιπλέον υποθέτω ότι αυτό το σενάριο ισχύει στην περίπτωση που ο Πριγιο χαιρετήσει, γιατί δεν έχει λογική ο ένας από τους δύο να κάθεται πάγκο.
Και του χρόνου ποιος θα είναι φορ; Ο ίδιος στα 38 του ή θα ψάχνουμε πάλι;
Και του χρόνου ποιος θα είναι φορ; Ο ίδιος στα 38 του ή θα ψάχνουμε πάλι;
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Η Κροατική Όσιγιεκ ενδιαφέρεται για τον Ζάιρο λένε οι ΠΑΟΚ24. Πάλι Κροάτες! Τι κακό είναι αυτό!
ελα πειτε μου οτι κανετε πλακα τωρα ετσι ακουγεται τετοιο ονομα ισχυει δεν ισχυει δεν με νοιαζει και σεις μιλατε για ηλικιες??? καμια σωτηρια δυστηχως.
-
montekristo
Πλάκα κάνω ρε φίλε...
Πήραν τα μυαλά μας αέρα μου φαίνεται και έχουμε αραδιασει ένα σωρό μλκιες σε 300+ σελίδες
Η ομάδα είναι κομπλέ
Με 2-3 προσθήκες σωστές- όπως ορίζουν το σωστό οι άνθρωποι που πρεπει- είμαστε μια χαρα
Πήραν τα μυαλά μας αέρα μου φαίνεται και έχουμε αραδιασει ένα σωρό μλκιες σε 300+ σελίδες
Η ομάδα είναι κομπλέ
Με 2-3 προσθήκες σωστές- όπως ορίζουν το σωστό οι άνθρωποι που πρεπει- είμαστε μια χαρα
- Petros1988
Ζλαταν διαβάζω και είναι λογικό με τόση υσηχια κάτι πρέπει να γράψουμε ε ας γράψω και εγώ Πουκι τέλος όπως φενεται προς το παρόν. Λοιπόν ας ρίξω και εγώ μια πληροφορία ο Κοντε έρχεται για υπογραφές λεφτά και έναν παίκτη αντάλαγμα στον Πας Γιάννενα ο ΠΑΟΚ!
- episimos73
Ποιος Ζλάταν ρε παίδες, αυτός αγνοεί την ύπαρξή μας...
Μόνο σε forum άρρωστων ΠΑΟΚτσήδων Σαββατόβραδο Ιουνίου αυτά...
ε ρε και να γίνει καμιά στραβή...
Μόνο σε forum άρρωστων ΠΑΟΚτσήδων Σαββατόβραδο Ιουνίου αυτά...
ε ρε και να γίνει καμιά στραβή...
Οι καλοκαιρινές μεταγραφές είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς συνήθως υπάρχει ένα πολύ απλό δίλλημα. Είτε περιμένεις τον Αύγουστο για να πάρεις ότι καλύτερο μπορείς σε καλή τιμή (καθώς οι παίκτες πλέον στερούνται επιλογών), είτε κλείνεις παίκτες από Ιούνιο χρυσοπληρώνοντάς τους ή πηγαίνοντας σε χαμηλότερου επιπέδου επιλογές.
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες επιπέδου τώρα πρέπει να ξηλωθεί. Πρέπει να δώσει 2+ εκ στον Βέρνμπλουμ και 1+ στον Πούκι. Οι ίδιοι παίκτες αν δεν βρουν ομάδες τον Αύγουστο θα έρχονται και με τα μισά. Τώρα όμως ψάχνουν και τα λεφτά που θέλουν και πρωτάθλημα επιπέδου.
Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ καλή κίνηση του Κόντε. Ένας παίκτης με ετήσιο συμβόλαιο στις 200-300 χιλιάδες για να υπάρχει η καβάντζα και να δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να πάει πλέον στην "αγορά Αυγούστου" που ο Πούκι και ο κάθε Πούκι θα παρακαλάει. Συνεπώς, μέχρι Αύγουστο πάμε με Πρίγιο - Κόντε - Κουλούρη, και Αύγουστο ψάχνουμε επιθετικό στα 700-800 χιλιάρικα.
Όσον αφορά τον Βέρνμπλουμ, τα πράγραμα είναι διαφορετικά. Η ομάδα πονάει στο 6. Πιστεύω πως το θέμα πρέπει να κλείσει γρήγορα και αν ο Σουηδός θέλει να περιμένει τον Αύγουστο να πάμε στις επόμενες επιλογές.
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες επιπέδου τώρα πρέπει να ξηλωθεί. Πρέπει να δώσει 2+ εκ στον Βέρνμπλουμ και 1+ στον Πούκι. Οι ίδιοι παίκτες αν δεν βρουν ομάδες τον Αύγουστο θα έρχονται και με τα μισά. Τώρα όμως ψάχνουν και τα λεφτά που θέλουν και πρωτάθλημα επιπέδου.
Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ καλή κίνηση του Κόντε. Ένας παίκτης με ετήσιο συμβόλαιο στις 200-300 χιλιάδες για να υπάρχει η καβάντζα και να δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να πάει πλέον στην "αγορά Αυγούστου" που ο Πούκι και ο κάθε Πούκι θα παρακαλάει. Συνεπώς, μέχρι Αύγουστο πάμε με Πρίγιο - Κόντε - Κουλούρη, και Αύγουστο ψάχνουμε επιθετικό στα 700-800 χιλιάρικα.
Όσον αφορά τον Βέρνμπλουμ, τα πράγραμα είναι διαφορετικά. Η ομάδα πονάει στο 6. Πιστεύω πως το θέμα πρέπει να κλείσει γρήγορα και αν ο Σουηδός θέλει να περιμένει τον Αύγουστο να πάμε στις επόμενες επιλογές.
-
Dimg4
Απο τη στιγμη που δεν πιστευεις οτι ισχυει, για ποιο λογο μου ζητησες email?rainmaker έγραψε:Αυτό με το Ζλάταν ούτε πιθανό το βλέπω να ισχύει, ούτε θετικό το βλέπω αν όντως γίνει.
Από εκεί και πέρα ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
Ο επιθετικός που ψάχνουμε είναι για ΠΑΓΚΙΤΗΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
Απ τα λίγα π καταλαβαίνω προσωπικά προτιμώ κόντε απ τον μπούλη τον πουκι
- ΑποστόληςΑ
Μετά το φιάσκο Berbatov, ναι.TheCursed έγραψε:ελα πειτε μου οτι κανετε πλακα τωρα ετσι ακουγεται τετοιο ονομα ισχυει δεν ισχυει δεν με νοιαζει και σεις μιλατε για ηλικιες??? καμια σωτηρια δυστηχως.
δεν μας κάνει ο Iμπρα. θα βγει πιθανώς Mπερμπάτωφ νούμερο 2. θέλουμε επιθετικό διψασμένο.