21. Diego Biseswar
- WeWillRockYou
Re: 21. Diego Biseswar
Και τελικά Biseswar η επιστροφή!
Ο προπονητής πιστεύει πως μπορεί ακόμα να πάρει πράγματα από τον παίκτη.
Μακάρι να τον κάνει αισθανθεί σημαντικός και αυτός να επιστρέψει σε αξιοπρεπή αθλητικά στάνταρ.
Δεν νομίζω να υπολογίζεται για βασική μονάδα την νέα σεζόν, σίγουρα όμως θα μπορούσε να δώσει ποιότητα σε αγώνες με μικρότερες ομάδες που χρειάζεται να διασπαστούν κλειστές άμυνες.
Ο προπονητής πιστεύει πως μπορεί ακόμα να πάρει πράγματα από τον παίκτη.
Μακάρι να τον κάνει αισθανθεί σημαντικός και αυτός να επιστρέψει σε αξιοπρεπή αθλητικά στάνταρ.
Δεν νομίζω να υπολογίζεται για βασική μονάδα την νέα σεζόν, σίγουρα όμως θα μπορούσε να δώσει ποιότητα σε αγώνες με μικρότερες ομάδες που χρειάζεται να διασπαστούν κλειστές άμυνες.
Τιποτα δεν θα δουμε. Το ειπε πανω απο 5 φορες. Οποιος εχει κινητρο θα παιξει. Ποιος το χασε το κινητρο για να το βρει ο Μπισεσβαρ.
Ο Μπίσε είναι πρώην ποδοσφαιριστής. Τέλος. Δέ γίνεται στα 33 μετά από 2 χρόνια τουρισμού και με το σουλούπι που έχει να παίξει μπάλα.

- kataramenos5
-
BlackFriday
- Montrealiotis
Τώρα σοβαρά περιμένετε να παίξει ο Μπισεσβαρ? Εγώ λίγο απογοητευτηκα όταν άκουσα για Μπις και Πασχαλακη. Καλοί χρυσοί την προηγούμενη φορά του λουτσεσκου αλλά τώρα όχι
Γιατι ακουσες να λεει οτι θα παιζει ενδεκαδα; Ακουσες σχολιο για εναν παικτη ππυ εχει συμβολαιο 700κ με την ομαδα.τι να βγει να πει; Σιγα μη βρει ομαδα ;
-
Μπαρκαρούτσος
Πώς βγάλατε το συμπέρασμα για Biseswar; Είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να δει αν οι παίκτες που είχε και βρίσκονται στην ομάδα, αν έχουν κίνητρο, θα μείνουν.
Δεν είπε ότι θα μπει ο Biseswar εν λευκώ στο ρόστερ.
EDIT: Οκ άκυρο, το παίρνω πίσω. Άκουσα και την υπόλοιπη συνέντευξη.
Δεν είπε ότι θα μπει ο Biseswar εν λευκώ στο ρόστερ.
EDIT: Οκ άκυρο, το παίρνω πίσω. Άκουσα και την υπόλοιπη συνέντευξη.
- ΑποστόληςΑ
- Salvador Allende
Για Μπίσε είπε ότι έπρεπε και καλά έκανε. Είναι παίκτης του συλλόγου για όσους το ξεχνάτε και πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπο του όχι μόνο για το ότι ήταν key player στις χρονιές των νταμπλ αλλά και για να υπάρξει σεβασμός από ενδιαφερόμενες ομάδες.
Λίγο mentality να έχουμε κι εμείς
Στην τελική άμα ο Μπίσε μπορεί να προσφέρει και το δείξει στην προετοιμασία (μακάρι), αυτό θα το κρίνει ο Λούτσε και όχι εγώ
Λίγο mentality να έχουμε κι εμείς
Στην τελική άμα ο Μπίσε μπορεί να προσφέρει και το δείξει στην προετοιμασία (μακάρι), αυτό θα το κρίνει ο Λούτσε και όχι εγώ
- Shivaspace
πάντως στο τούνελ των παιχτών για το καλωσόρισμα στην ομάδα, πρέπει να πέσουν πολλές φάπες και σούτια!
κάτι καλό να τον κάνουν, να τον κουρέψουν γουλί να γίνει σαν τον Σουριναμέζο εδώ του φόρουμ
, κάτι πρέπει να γίνει,
δεν γίνεται να ξαναεμφανιστεί ο ίδιος παίχτης ούτε σε φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ.
κάτι καλό να τον κάνουν, να τον κουρέψουν γουλί να γίνει σαν τον Σουριναμέζο εδώ του φόρουμ
δεν γίνεται να ξαναεμφανιστεί ο ίδιος παίχτης ούτε σε φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ.