Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λιγικα κπς πληρώνει για μακ εκτος αν τον πήραμε για φορ

Δε γινεται Αργεντινός σε αυτη τη θεςη να ναι αμπαλος
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

joshua έγραψε:Παντως η κινηση για Ματεους δεν εχει κανενα νοημα για μενα την δεδομενη χρονικη στιγμη.Αγωνιζεται σε θεσεις που εχουμε πολλες λυσεις,για ποιο λογο να βιαστουμε να παρουμε αλλον εναν Ιουνιο μηνα και να μην περιμενουμε να δουμε τις υπολοιπες εξελιξεις με το ροστερ και να αποφασισουμε σε στιγμες που θα εχουν προκυψει και αλλες λυσεις?
ειναι ελευθερος ,εχει πολυ καλα στατιστικα
βασικος σε μια ομαδα που ηταν σε καλυτερο επιπεδο απο εμας
να μην το κλεισεις θα ηταν χαζομαρα
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Παντως η κινηση για Ματεους δεν εχει κανενα νοημα για μενα την δεδομενη χρονικη στιγμη.Αγωνιζεται σε θεσεις που εχουμε πολλες λυσεις,για ποιο λογο να βιαστουμε να παρουμε αλλον εναν Ιουνιο μηνα και να μην περιμενουμε να δουμε τις υπολοιπες εξελιξεις με το ροστερ και να αποφασισουμε σε στιγμες που θα εχουν προκυψει και αλλες λυσεις?
Γιατι ως ελεύθερος, οποίος προλάβει τον παίρνει. Και θα κάνει από την αρχή προετοιμασία ενοψη προκριματικων ch.l Τους στόχους που έχουν συμβόλαια έχουμε καιρό να διαπραγματευτουμε. Ανυσυχω για Τζαλμα. Μάλλον για αντιΜακ αποκτηθηκε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Του Ματέους λογικα στη διαρκεια συμβολαίου θα κολλαει αν κολλαει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος,πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος,πειτε μου οτι ο Ματεους δεν προοριζεται για επιτελικος...Πραγματικα αν 2 μερες μετα την τοση συγκινηση που ενιωσα ακουγοντας απο τον Μιχελς οτι θα παμε για επιτελικο μου φερουν εναν παικτη που δεν εχει παιξει σχεδον ποτε σε αυτη τη θεση δεν ξερω αν θα το αντεξω...
Εγώ προσωπικά τα τελευταία 2 χρόνια τον είδα πάνω από 5-6 φορές να αγωνίζεται πίσω από τον φορ.
Φυσικά και γω θα ήθελα καποιον πιο κλασικό επιτελικό αλλά αν δεν μπορεί να βρεθεί παικτης ποιότητας δεν θα με χαλάσει ο ματεους

Το κακό είναι ότι σαν γνήσιος βραζιλιάνος που ειναι κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με καποιο φερόμενο ως μάνατζερ του εμφανίζεται και κάποιος καινούριος
Έτσι λέει τουλάχιστον κάποιος αρδ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

josh πραγματικά περιμένω να πεις κανένα καλό λόγο :D :D

ξέρω ότι το κάνεις επειδή είσαι αρρωστάκι με το δεκάρι, αλλά αρχίζω και πιστεύω ότι θα είσαι ευχαριστημένος με παίχτες που δεν έρχονται εδώ

πχ mathias fernandes ή dario conca
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:Φευγω για την σχολικη γιορτη της κορης μου δεν προλαβαινω,το πρωι πεταω για Ρωμη.
Σιγουρα θα το διαβασω ελπιζω το βραδυ. :mrgreen:
Ωπ, να τη χαιρεσαι κ καλα ν περασεις ρωμη..

Τα σκαλια για την κορυφη του αγ πετρου τα εχεις? :mrgreen:
Καλη εμπειρια!

Περα απτα κλασικά, να πας στην αλλη πλευρα του Τιβερη, στα μαγαζια, περασμα απο santa maria di trastevere (1η χριστιανικη εκκ της ρωμης),βόλτα στο orto botanico κ προς σουρουπο στη passeggiata del gianicolo στη piazza garibadi..

Καλα ν περασεις
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Το ότι αμφισβητούμε παίχτες οι οποίοι δεν έχουν κάν υπογράψει σε εμάς εμένα με ξεπερνάει...πως γίνετε να είμαστε όλοι τόσο ειδικοί στο ποδόσφαιρο και να μην βγάζουμε τα φράγκα μας με αυτό;
Υ.Γ.: το σχόλιο μου δεν ειναι για κανέναν προσωπικά αλλά για εμάς τους οπαδούς/φιλάθλους σαν σύνολο.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

danirifle έγραψε:
josh πραγματικά περιμένω να πεις κανένα καλό λόγο :D :D

ξέρω ότι το κάνεις επειδή είσαι αρρωστάκι με το δεκάρι, αλλά αρχίζω και πιστεύω ότι θα είσαι ευχαριστημένος με παίχτες που δεν έρχονται εδώ

πχ mathias fernandes ή dario conca
Ο Ματος μια χαρα μου κανει,ο Σαχοφ ειναι ενα ενδιαφερον στοιχημα οπως καθε ανατολικος που βγαινει εκτος συνορων,Ο Τζαλμα για μενα εξαρταται απο το οικονομικο με ενα φυσιολογικο συμβολαιο ειναι μια χαρα παικτης,ο Ματεους ΝΑΙ με χαλαει,δεν βρισκω το νοημα στην αποκτηση του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

https://twitter.com/ForzaBosna/status/7 ... 8028581888

μολις τωρα γραφτηκε αυτο...τωρα κατα ποσο ισχυει :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sn0ufel4 την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μπανε ασε τις διακοπες κ φερε κανενα απο ρομα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Ματέους αν έρθει με ένα φυσιολογικό ποσό θα είναι ό,τι πρέπει. Ακόμα και στα 33 είναι game changer. Εγώ τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Παικταράς ο Ματέους οου παιζει σε παραπανω απο μια θεσεις ιδανική λύση για δυο χρονια

Ειναι Βραζιλιάνος Βραζιλιάνος με τριπλές κ λπ

Τεσπα μακαρι να ερθει παιζει κ με καλούς μαζι

Δεκάρι πιστευω να φέρουμε εναν που να ναι πρωτα χαφ ....

Λογικα οι πωλήσεις θα κρίνουν στο τελος αν πάρουμε κι αλλον φορ κανονικο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Λοιπόν μια μεγάλη δύναμη γενιεται η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Σηφακη Γεωργιαδη τον γνωστό της τοτεναμ είναι γαμπρός εδώ και συζητάει με τον παπαδοπουλο τον μυταρα. ....οφ τοπικ για να χαλαρώσετε λίγο όλα τα ποιο πάνω είναι 100 % αλήθεια :):) σουρδοι η εορδαικαρα θα σας κάνει πλάκα φέτος :):) τον ματεους αν περισσεύει θα τον ζητήσουμε δανεικό από τον ΠΑΟΚ :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και για να εξηγηθω για Ματεους.Αυτη τη στιγμη στα εξτρεμ εχουμε Μακ,Γκαρυ,Τζαλμα (;),Ζαιρο ακομα και Μυστα.Δεν υπαρχει κενο εκτος και αν φυγει ο Μακ.Ε με συγχωρειται αν πωληθει ο Μακ με 4 μυρια πιστευω βρισκεις πιο ενδιαφερον παικτη απο τον Ματεους.Αν τωρα προοριζεται για επιθετικος που να μπορει να παιξει και μονος και παρτενερ του Κλαους σε ενα 4-4-2 εχει καποιο νοημα αλλα φανταζομαι οτι υπηρχε η ανεση χρονου για να ψαξεις και πιο μετα επιθετικο.Τελος δεν θελω καν να συζητησω το ενδεχομενο να προοριζεται για επιτελικος,αλωστε αν κοιταξετε τα τελευταια χρονια στο 80% των παιχνιδιων αγωνιστικε ως εξτρεμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 12 Ιουν 2016, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”