Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
ουδεν νεωτερο εκ του δυτικου μετωπου,τον κουλουρη και τον κλαους φιλικα τους ειπα ετσι και χωρις ιχνος ειρωνειας ,οπως λεω δανο τον αρνεσεν
θεωρω οτι πλεον εχουμε μπει στη φαση που θα μαθουμε το ποιος θα ειναι η μεαταγραφη οταν αυτη γινει και ουτε καν πιο πριν, όπως τις αλλες δλδ.... 

- ace79grpaok
αν γινει που δεν το βλεπωK_geo έγραψε:θεωρω οτι πλεον εχουμε μπει στη φαση που θα μαθουμε το ποιος θα ειναι η μεαταγραφη οταν αυτη γινει και ουτε καν πιο πριν, όπως τις αλλες δλδ....
Θα μας βγάλει την ψυχή ο Φρανκ, αλλά κ εμείς τα θέλουμε και τα παθαίνουμε....από ένα δημοσίευμα που αναφέρει οτι πάμε για την υπέρβαση στο sdna, πήραμε φόρα και έχουμε ανεβάσει τρελά τον πήχη και μας βλέπω να ξενερώνουμε χωρίς λόγο στο τέλος. Οτι και να γίνει δεν ξενερώνουμε και στηρίζουμε το πλάνο όσο μπορούμε.
τελειωνουν οι μεταγραφες αλλα φορ, χαφ και στοπερ μπαλαδορο δεν εχουμε παρει....
καλοι οι νεαροι αλλα οι βασικοι που λεγαμε απο το καλοκαιρι να ρθουν πηγανε περιπατο...
καλοι οι νεαροι αλλα οι βασικοι που λεγαμε απο το καλοκαιρι να ρθουν πηγανε περιπατο...
O Marko Devic θα ηταν κινηση ματ διοτι εκτος απο ενεση ποιοτητας και εμπειριας στην επιθετικη μας γραμμη ειναι πολυ σημαντικο οτι μπορει να παιξει το ιδιο καλα και σαν φορ αλλα και πισω απο το φορ οποτε δεν καπελωνει τον Κλαους και βαζει τεραστιο ανταγωνισμο και στους υπολοιπους της επιθεσης.
- thanos-xanthi
+++++++Athens έγραψε:τελειωνουν οι μεταγραφες αλλα φορ, χαφ και στοπερ μπαλαδορο δεν εχουμε παρει....
φορ πιστευω θα ακουστει απο τη χωρα του σημερα η αυριο, για να ερθει δευτερα να ανακοινωθει
δε γινεται σε καμια περιπτωση να παει ετσι, μονο με Κλαους ως το χειμωνα
ο Κουλουρης αυτη τη στιγμη, για δανεικος θα ειναι το καλυτερο...
για το στοπερ μπαλαδορο οπως τα λεει ο Athens
οταν πηραμε το Μαλεζα μερικοι λεγανε, καλος για τεταρτος, να φερει αργοτερα τον πρωτο..
τελικα μειναμε με πολυ πολυ αργη αμυνα...δεν ακουγεται τιποτα για ενισχυση στα στοπερ, και μακαρι να μη το πληρωσουμε
- ace79grpaok
αν παρουν φορ σημερα θα ακουστει το ονομα για να ερθει αυριο να περασει ιατρικες εξετασεις και να ανακοινωθει την Δευτερα...spyretto έγραψε:Ακόμα δεν ακούστηκε τίποτις;
- pirate_salonica
Εγώ πάλι θέλω για φορ τον Κράμαριτς που είχε ακουστεί κατά τον Ιούλιο... γίνεται?
-
Έτσι πως είναι στημένη η ομάδα πιστεύω πως θελει δυο ακόμα φορ 4 να εχει .και γι αυτό θα ερθει κάποιος απο τους ελεύθερους και μια μεταγραφη.Εναλλακτική για δεκαρι βρήκαμε Γκολασα εγώ τον πιστεύω. Και θα παρουμε και στόπερ σίγουρα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρουμε 1+ παίκτη μέχρι Δευτέρα. Ο Φορ ειναι σίγουρος, δεν βγαίνει αλλιώς. Και δεν πραγματικα εμένα οι 3 ολόκληρες μερες μου φαίνονται πολλές.
Δεν ξερω
Έναν Ιάπωνα ζήτησα εγω δεν μου τον φέρνουμε ..
Φορ προτιμώ τον λετονο

Έναν Ιάπωνα ζήτησα εγω δεν μου τον φέρνουμε ..
Φορ προτιμώ τον λετονο