Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

Μια χαρα έστησε την ομάδα, Μια χαρά παίξαμε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τους αριθμούς αυτό είναι και παραμένει θέμα στον ΠΑΟΚ.
Ακούγεται ότι ο Σαββίδης θα μιλήσει με τον Μπερμπάτοφ όταν έρθει Θεσσαλονίκη να δουν τι μπορεί να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dimg4 έγραψε:Δε με ξερεις κι απο χθες για να με κραξεις.
Και μονο που συγκρινεις τον ανυπαρκτο φετος των συνεχομενων συμμετοχων με τον Μπερμπατοφ των 20αλεπτων, χανεις καθε δικαιωμα επιχειρηματος........
Το από πότε σε ξέρω το ξέρουμε και οι δυο και δεν σε κράζω γιατί γενικώς δεν κράζω και όχι γιατί περιμένω ειδική άδεια. ;)
Όπως ξέρω και τι δικαιώματα έχω και τι δεν έχω και ας εξαφανίστηκαν από το σάιτ.

Τελικά, δεν μας έδειξες το επιχείρημα που έλεγες στο προηγούμενο ποστάρισμα. Δεν πειράζει. :)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με τον Μπερμπατοφ γιατι να μιλησει? Με τον Τουντορ να μιλησει στο γιατι δεν τον βαζει ενω ο Κλαους σερνεται και εχει την φανελα βασικου σπιτι του. Ο Μπερμπατοφ ο ιδιος θα πρεπει να ζητησει να συναντηθει με τον Σαββιδη γιατι δεν νομιζω οτι ηρθε στην αλανα για να γκρεμισει μια λαμπρη καριερα εως ΚΑΙ περσι για χαρη ενος μαθητευομενου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DC έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Δε με ξερεις κι απο χθες για να με κραξεις.
Και μονο που συγκρινεις τον ανυπαρκτο φετος των συνεχομενων συμμετοχων με τον Μπερμπατοφ των 20αλεπτων, χανεις καθε δικαιωμα επιχειρηματος........
Το από πότε σε ξέρω το ξέρουμε και οι δυο και δεν σε κράζω γιατί γενικώς δεν κράζω και όχι γιατί περιμένω ειδική άδεια. ;)
Όπως ξέρω και τι δικαιώματα έχω και τι δεν έχω και ας εξαφανίστηκαν από το σάιτ.

Τελικά, δεν μας έδειξες το επιχείρημα που έλεγες στο προηγούμενο ποστάρισμα. Δεν πειράζει. :)
Πρωτον φυσικα και χρειαζεσαι ειδικη αδεια για να κραξεις καποιον. Δευετρον εαν δεν μπορεις να διακρινεις τι γραφω δεν μπορω να σε βοηθησω.
Α, ουτε και μπορω να κανω κατι για την ανακτηση των δικαιωματων σου απο το σαιτ. Εγω μιλαω για το δικαιωμα κρισης σου στο ποστ μου, οταν σου ΞΑΝΑΛΕΩ οτι ο Κλαους ο φετινος παιζει βασικος... και στον παγκο ειναι ο Μπερμπατοφ....
Άβαταρ μέλους
spyretto

Οσες φορές έβαλε τον Μπερμπάτοφ ενενηντάλεπτα και τώρα που παίζει εικοσπενταλεπτα τι κάνει;
Και μην μου πεις τα χιλιοειπωμένα δεν έχει συμπαίκτες ή ότι δεν βρίσκει ρυθμό, και εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή να του φέρουμε 10 άλλους μήπως και παίξει καλύτερα:

Ας πούμε ότι ο Τούντορ είναι εγωιστής και βάζει τον Κλάους. Ο Μπερμπάτοφ με την απόδοσή του θα τον αναγκάσει να τον βάλει, κάτι που δεν συμβαίνει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ. Ο Μπερμπατοφ πρεπει να αναγκασει τον Τουντορ για να παιξει. Ο Κλαους δηλαδη βγαζει φωτιες.
Αντε καληνυχτα σας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και του δώσαμε αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί. Ο Σαββίδης δεν είναι προπονητής να πει στον Τούντορ τι να κάνει, Μπορεί όμως να μιλήσει στον Μπερμάτοφ να δει αν ο άνθρωπος έχει κάποια θέματα κι ανα αυτά μπορεί να τα λύσει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dimg4 έγραψε:......
Πρωτον φυσικα και χρειαζεσαι ειδικη αδεια για να κραξεις καποιον. Δευετρον εαν δεν μπορεις να διακρινεις τι γραφω δεν μπορω να σε βοηθησω.
Α, ουτε και μπορω να κανω κατι για την ανακτηση των δικαιωματων σου απο το σαιτ. Εγω μιλαω για το δικαιωμα κρισης σου στο ποστ μου, οταν σου ΞΑΝΑΛΕΩ οτι ο Κλαους ο φετινος παιζει βασικος... και στον παγκο ειναι ο Μπερμπατοφ....
Καλά.
Γράφεις ασυναρτησίες.
Κάνε με μήνυση.
:lol:

Καληνύχτα κι από εδώ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Dimg4 έγραψε:Οκ. Ο Μπερμπατοφ πρεπει να αναγκασει τον Τουντορ για να παιξει. Ο Κλαους δηλαδη βγαζει φωτιες.
Αντε καληνυχτα σας
Οταν αποφασίζει ο προπονητής για το ποιος θα παίζει και είναι το απολυτο αφεντικό οσον αφορά τα αγωνιστικά αυτό συμβαίνει.
Θα υποχρεώσει ο Σαββιδης τον Τούντορ να βάζει τον Μπερμπάτοφ;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Αντί να ρωτάνε οι αρδ τον Τούντορ και τον Μπερμπάτοφ γιατί δεν παίζει ο Μπερμπάτοφ και να παίρνουν συνέχεια τις ίδιες απαντήσεις,ας ρωτήσουν τον Μπερμπάτοφ και τον Τούντορ γιατί ο Μπερμπάτοφ δεν έχει πιάσει τα στάνταρ που περιμέναμε και που ξέρουμε. Θα παίρναμε καλύτρες απανττησεις νομίζω.
Γιατί αμφιβάλλω ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του.

αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα μάλλον.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

"Δεν μιλάω ελληνικά, δεν ακούω ραδιόφωνο, δεν διαβάζω εφημερίδες. Καταλαβαίνω αυτούς τους μήνες τις φήμες στη Θεσσαλονίκη. Σας αρέσουν οι φήμες και οι αλλαγές. Τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πολλές αλλαγές προπονητών, αλλά η ομαδα δεν κέρδισε κάτι. Είμαι στη θέση μου, είμαι καλά, και θα είμαι ευχαριστημένος αν κάποιοι αναγνωρίσουν οτι ξέρω κι εγώ ποδόσφαιρο. Δίνω κάθε μέρα το καλύτερό μου, γνωρίζω τους παίκτες μου, γνωρίζω τις άλλες ομάδες, καταλαβαίνω πια τη νοοτροπία της πόλης. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και κάποιος θα κάνει καλύτερη δουλεια απ αυτόν που ήδη υπάρχει".

Ταδε εφη Ιγκορ Τουντορ...
Προς γνωση και συμμορφωση...
Ουτε 6 μηνες δεν χρειαστηκε ο τσακαλακος για να μας παρει πρεφα...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

spyretto έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Και πριν στον πάγκο ήταν με τον Μακ στα φορ. Απλά δεν θα χει τον πονοκέφαλο των φουλ μπακ για τον οποίο χρειάζεσαι ιδιαίτερους παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση να τρέχουν πανω κάτω.
Ναι, αλλά πριν υπήρχε συζήτηση για το αν το επιθετικό δίδυμο (μιας και παίζαμε με δύο) θα έπρεπε να είναι Κλάους και Μίτκο, τώρα που παίζουμε με έναν επιθετικό, είναι βέβαιο πως κάποιος από τους δύο θα είναι στον πάγκο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ολα τα καταλαβαίνει ο τυπάς. Κι ότι το χουν πάρει προσωπικά κάποιοι να τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ και δεν θα σταματήσουν τώρα, το πως επιρεάζεται η κοινή γνώμη απ'αυτούς για να δημιουργηθεί κλίμα εναντίον του.

Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ ακόμα γιατί αν καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο ΠΑΟΚ θα του λυθούν και οι απορίες γιατί συμβαίνουν όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Aureliano Buendia έγραψε:
spyretto έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς, ανέφερε πρώτο πρώτο το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή συστήματος, άρα το βρίσκει και ο ίδιος σημαντικό. Με αυτό το σύστημα, νιώθω πως υπάρχει καλύτερη και πιο ξεκάθαρη κατανομή ρόλων, η οποία ταιριάζει καλύτερα στους παίκτες που έχουμε. Το 3-5-2 νομίζω πως ήταν μία μικρή εμμονή του τύπου "φέρνω το δικό μου στυλ παιχνιδιού". Λογικά θα το πάει με το σημερινό σύστημα από εδώ και πέρα και θα πρέπει να το συνηθίσουμε πως είτε ο Κλάους είτε ο Μπερμπάτοφ θα είναι στον πάγκο.
Και πριν στον πάγκο ήταν με τον Μακ στα φορ. Απλά δεν θα χει τον πονοκέφαλο των φουλ μπακ για τον οποίο χρειάζεσαι ιδιαίτερους παίκτες με πολύ καλή φυσική κατάσταση να τρέχουν πανω κάτω.
Ναι, αλλά πριν υπήρχε συζήτηση για το αν το επιθετικό δίδυμο (μιας και παίζαμε με δύο) θα έπρεπε να είναι Κλάους και Μίτκο, τώρα που παίζουμε με έναν επιθετικό, είναι βέβαιο πως κάποιος από τους δύο θα είναι στον πάγκο.
Σωστά.
Εγώ δεν είμαι ειδικός στα συστήματα, υπάρχει εξήγηση γιατί τελικά Κλάους και Μπερμπάτοφ δεν μπορούν να παίξουν μαζί; Αν υπάρχει θα ήθελα να την διαβάσω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”