Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Πως να μην φύγεις με νεύρα αμα φάμε 2-3 αγωνιστικές χωρις κοσμο ποσα έσοδα θα χάσεις.
Τελείωσε τους αυτούς πια δεν έχουν θέση στο γήπεδο.
Στο χέρι σου είναι, αρκετά έκανες τον καλό μαζί τους.
Τέλεια και παύλα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τέλεια και παύλα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Οι ίδιοι, όμως, θα κράζουν για μεταγραφές με τα λεφτά του ""μ@λ@κ@""!!!!fwtis έγραψε:Πως να μην φύγεις με νεύρα αμα φάμε 2-3 αγωνιστικές χωρις κοσμο ποσα έσοδα θα χάσεις.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Η λύση έχει δυο σκέλη:
Α. Ονομαστικο εισητήριο (που αρχισε να εφαρμόζεται σωστά), κάμερες για ταυτοποίηση και αγωγές σε οποιον προκαλεί ζημιές στο γήπεδο.
Β. Ακομα πιο αυστηρα μέτρα για να κόβονται οι τζαμπατζήδες που μυξοκλαίγονται κάθε φορά έξω απ την 4. Χωρίς εισητήριο ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ. Αυτοί συνηθως κάνουν και τις "μαγκιές".
Α. Ονομαστικο εισητήριο (που αρχισε να εφαρμόζεται σωστά), κάμερες για ταυτοποίηση και αγωγές σε οποιον προκαλεί ζημιές στο γήπεδο.
Β. Ακομα πιο αυστηρα μέτρα για να κόβονται οι τζαμπατζήδες που μυξοκλαίγονται κάθε φορά έξω απ την 4. Χωρίς εισητήριο ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ. Αυτοί συνηθως κάνουν και τις "μαγκιές".
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ!
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου που σιχαθηκε την νοοτροπια τσιφλικιου των γνωστων 200. Εχεις βαλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την καψουρα μας σε στανταρ μεγαλου συλλογου. Εχεις τον Γεροντιδη υπευθυνο ασφαλειας, πιαστον πες του ελα δω μαγκα. Κοψε τον λαιμο σου και κοψε το γηπεδο απο τα μπερδεμενα. Αλλιως? Δεν πας να φερεις και τον κριστιανο, ευρωπη κεκλεισμενων θα παιζουμε και θα αδειαζει το γηπεδο.
Καντο ΤΩΡΑ
Ιβαν εχεις τον λαο μαζι σου που σιχαθηκε την νοοτροπια τσιφλικιου των γνωστων 200. Εχεις βαλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την καψουρα μας σε στανταρ μεγαλου συλλογου. Εχεις τον Γεροντιδη υπευθυνο ασφαλειας, πιαστον πες του ελα δω μαγκα. Κοψε τον λαιμο σου και κοψε το γηπεδο απο τα μπερδεμενα. Αλλιως? Δεν πας να φερεις και τον κριστιανο, ευρωπη κεκλεισμενων θα παιζουμε και θα αδειαζει το γηπεδο.
Καντο ΤΩΡΑ
Εντάξει, έναν πατέρα ψάχνουν έναν που να σέβονται να τους πεί οποιός μπεί μέσα τον γάμησα...
δυστηχώς αυτό είναι ΚΑΙ αδυναμία του οπαδικού κινήματος, να μην υπάρχει κάποιος...
Εγώ πιστεύω πρέπει να τα πιάσει αυτά τα 100 άτομα, να τα καθίσει κάτω και να τους πεί μάγκες για τιμωρία μην σας δώσω στους μπάτσους, 2 μήνες δεν θα βλέπεται ΠΑΟΚ και την επόμενη φορά ψειρού
δυστηχώς αυτό είναι ΚΑΙ αδυναμία του οπαδικού κινήματος, να μην υπάρχει κάποιος...
Εγώ πιστεύω πρέπει να τα πιάσει αυτά τα 100 άτομα, να τα καθίσει κάτω και να τους πεί μάγκες για τιμωρία μην σας δώσω στους μπάτσους, 2 μήνες δεν θα βλέπεται ΠΑΟΚ και την επόμενη φορά ψειρού
ερωτηση για δυνατους λυτες
τα επεισόδια εδω κ 40 χρονια ποια θυρα τα δημιουργει;;;;ε;;;;
ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ
τα επεισόδια εδω κ 40 χρονια ποια θυρα τα δημιουργει;;;;ε;;;;
ΙΒΑΝ ΞΥΠΝΑ
Gergeo4, σοβαρά τώρα;
Α ρε, μεγάλε Βουλινέ, εκατό χρόνια μπροστά ήσουν που έκλεισες την 4α.
Γιγαντώθηκε ο ΠΑΟΚ τότε χωρίς τα μπερδεμένα.
Ε;
Εντιτ: Το "4" στο νικ σου τί σημαίνει;
Ε;
ξεκολλάτε με την 4.
ας μη γενικεύουμε τις λάθος επιλογές 20-30-50 ατόμων. υπάρχουν λύσεις, ας εφαρμοστούν να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι.georgedoulk2008 έγραψε:Η λύση έχει δυο σκέλη:
ειπα εγω να την κλεισει;;;;ειπα οτι ΟΛΑ τα επεισόδια προερχονται απ την 4.οποτε επιβαλλεται η εκκαθαριση των ταραχωποιων στοιχειων κ η πολυ πιο σοβαρη περιφρουρηση-ελεγχο.ΑΝ μπορεσει και καθαρισει τους μπερδεμενους απο την θυρα 4 τοτε θα ηρεμισουμεAle έγραψε:Gergeo4, σοβαρά τώρα;
Ε;
το 4 ειναι η θυρα 4 ΑΛΛΑ η θυρα 4 με την σωστη εννοια.φωνη,συνθηματα,ατμοσφαιρα,παλμος!
Ελάτε ρε παιδιά τώρα...που βλέπεις τον άλλο καμμένο να είναι τύφλα με ρετσίνα-μπύρα στο χέρι, να σέρνεται και να τον αφήνουν να μπαίνει στο γήπεδο...Σφαλιάρα στη μούρη και έξω...
Αναρωωτιούνται σήμερα πώς περασαν οι πυρσοί στην 8...σκοινάκι πίσω από την κερκίδα κρεμασμένο, δέσιμο από τους έξω και ανεβάζουμε στο γήπεδο...
Αναρωωτιούνται σήμερα πώς περασαν οι πυρσοί στην 8...σκοινάκι πίσω από την κερκίδα κρεμασμένο, δέσιμο από τους έξω και ανεβάζουμε στο γήπεδο...
- Ekatnetworkltd
Λοιπόν δεν θέλω να ασχοληθώ με τα άτομα που κακώς μπήκαν μέσα αλλά.....
Άκουσα στό ραδιόφωνο μια μαρτυρία κάποιου που ήταν κοντά στην πόρτα που μπούκαραν τα παλικάρια!(αν ιςχύει).Αυτός ο τύπος καθώς,έλεγε στο ραδιόφωνο τα γεγονότα είπε τα εξής:
Ανοίγει ο σεκιουρητάς την πόρτα.
Τού λένε μερικοί,κάποιος δεν έχει σημασία,γιατί ρε σεκιουρητά ανοίγεις την πόρτα;ο σεκιουρητάς απαντάει πως έχει εντολή από πάνω!Ρε μεγάλε γιατί πας να την ανοίξεις;
Απαντάει ο σεκουριτάς,για να μαζέψουν τα πανό!Και έχω εντολή από πιό πάνω!
Του λένε,καλά δεν μπορείς να περιμένεις μισή ώρα πιό μετά;
Απαντάει,έχω εντολή από τον υπευθυνο μου!
Δεν ξέρω αν ισχύουν ολα αυτά και αν ξέρει καποιός κάτι ας το πεί,εγώ το άκουσα από ανθρωπο στο ράδιο,γιατί αν ισχύει ,οι υπεύθυνοι εκτός πού είναι αχρηστοι έχουν και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
Γιά τα παλικάρια που μπήκαν μέσα είναι μια άλλη ιστορία!
ΥΓ:Ivan αν ισχυει πάρε κεφάλια κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους
Άκουσα στό ραδιόφωνο μια μαρτυρία κάποιου που ήταν κοντά στην πόρτα που μπούκαραν τα παλικάρια!(αν ιςχύει).Αυτός ο τύπος καθώς,έλεγε στο ραδιόφωνο τα γεγονότα είπε τα εξής:
Ανοίγει ο σεκιουρητάς την πόρτα.
Τού λένε μερικοί,κάποιος δεν έχει σημασία,γιατί ρε σεκιουρητά ανοίγεις την πόρτα;ο σεκιουρητάς απαντάει πως έχει εντολή από πάνω!Ρε μεγάλε γιατί πας να την ανοίξεις;
Απαντάει ο σεκουριτάς,για να μαζέψουν τα πανό!Και έχω εντολή από πιό πάνω!
Του λένε,καλά δεν μπορείς να περιμένεις μισή ώρα πιό μετά;
Απαντάει,έχω εντολή από τον υπευθυνο μου!
Δεν ξέρω αν ισχύουν ολα αυτά και αν ξέρει καποιός κάτι ας το πεί,εγώ το άκουσα από ανθρωπο στο ράδιο,γιατί αν ισχύει ,οι υπεύθυνοι εκτός πού είναι αχρηστοι έχουν και χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
Γιά τα παλικάρια που μπήκαν μέσα είναι μια άλλη ιστορία!
ΥΓ:Ivan αν ισχυει πάρε κεφάλια κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους
- Μπαρκαρούτσος
Ο Μπάνε τα χάλασε με τους συνδέσμους και τώρα πάνε 3-4 σύνδεσμοι και αν.. Κάθε σύνδεσμος από 5 καμμένους (γιατί τέτοιοι είμαστε εμείς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ) φέρνει.
Σκληρά μέτρα, αλλά για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. ρε γαμώτο, χρειάζεται...
Σκληρά μέτρα, αλλά για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. ρε γαμώτο, χρειάζεται...
Απογοητευμένος από όσα έλαβαν χώρα στη χθεσινή (1/10) αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ, είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δείχνει αγανακτισμένος...
Χωρίς λόγο κι αιτία, μετά το τέλος του χθεσινού (1/10) αγώνα, μερίδα οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά» μπήκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση...
Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» ήταν φανερά απογοητευμένος από όσα είδε ενώ είχε παράπονα από τους υπεύθυνους ασφαλείας. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στο... αμήν με τα συγκεκριμένα άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια, λέγοντας μεταξύ άλλων «Τι άλλο να κάνω για να καταλάβουν τις προθέσεις μου; Υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν;».
Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως στις συζητήσεις που έγιναν, τέθηκε και το θέμα των στελεχών της ασφάλειας της Τούμπας, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν προχώρησε σε απομακρύνσεις.
Το σίγουρο όμως είναι πως θα αλλάξει η στάση της απέναντι σε όσους λειτουργούν παρασιτικά, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Χωρίς λόγο κι αιτία, μετά το τέλος του χθεσινού (1/10) αγώνα, μερίδα οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά» μπήκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση...
Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» ήταν φανερά απογοητευμένος από όσα είδε ενώ είχε παράπονα από τους υπεύθυνους ασφαλείας. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στο... αμήν με τα συγκεκριμένα άτομα που δημιούργησαν τα επεισόδια, λέγοντας μεταξύ άλλων «Τι άλλο να κάνω για να καταλάβουν τις προθέσεις μου; Υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν;».
Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως στις συζητήσεις που έγιναν, τέθηκε και το θέμα των στελεχών της ασφάλειας της Τούμπας, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν προχώρησε σε απομακρύνσεις.
Το σίγουρο όμως είναι πως θα αλλάξει η στάση της απέναντι σε όσους λειτουργούν παρασιτικά, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα.