Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελπίζω το Γενάρη να μη ρωτάμε γιατί ήρθε ο Τζιόλης,ο Σπυρόπουλος,ο Λούκας (μ αυτά τα λεφτά).Ρε λές να συνεχίζεται η περσινή φάμπρικα των Βιβιάν,Κουμαλό κλπ?Συμφώνησε ο Χούμπ σ αυτές τις μεταγραφές?Τι γίνεται ρε πστ μου?Αρχίσαν να με ζώνουν φίδια...

Τετ Μαρ 20, 2013 12:13 am
Ιβαν κάποιοι πέρσι το Μάρτιο σε βλέπανε σαν κοκορόπουλο έτοιμο για μάδημα.Το ξέρω οτι το ξέρεις ,αλλιώς δε θα φερνες τον Τσιστιακόφ.Το καλοκαίρι είναι η ώρα να τους δείξεις οτι είσαι ΑΕΤΟΣ.
Ρε λές..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εμείς δεν ψάχναμε βασικό αριστερό μπακ για να είναι ο Lino ο αναπληρωματικός του;
Ο Σπυρόπουλος με κάνει για μπακ απ του Lino.

Δηλαδή ο Lino θα κυνηγάει να μαρκάρει ποδοσφαιριστές επιπέδου Gourcuff, Bale κτλ στην Ευρώπη;
interted

Δημοσίευση από interted »

Το καλό είναι ότι έρχονται Έλληνες παίχτες, συμπαίχτες στην εθνική, και παίχτες που έχουν παίξει στην ομάδα (πχ. Ολίσε) οπότε μπορούν να δέσουν σχετικά γρήγορα, πράγμα που είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την φάση! Αν μας βγούνε οι μισοί που έχουμε πάρει μέχρι τώρα, θα πάμε πολύ καλά από περσι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στελυκ σπυριαρη ποιον λες?...ολα στο γηπεδο θα φανουν...για μενα κακος δεν ειναι ...προτιμουσα τζαβελα και φυσικα το δανο αλλα ι να κανουμε....ηλπιζα και για ταιβο αλλα μπα...τεσπα οπως ειπα κακος δεν ειναι , στο γηπεδο θα φανει..και ο κατσουρ παρα τη γκρινια βγηκε 2ος μβιπι...τωρα ο τι λενε οι αντιπαλοι που πχ τον λουκας δεν τον ξερουν ποσως με ενδιαφερει...

τεσπα τον κουρο απο κοντα μην ξεπεταχτει...

τεσπα ψυχραιμια....ας παιξει και θα τον δουμε...αισιοδοξω παντως..τον προτιμω απο τον αγνωστο προς εμενα ισπανο
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κακη επιλογη ο Σπυροπουλος για πολλους λογους.Εκτος και αν παιρνει περι τα 100-150 χιλ και το συμβολαιο εχει διαρκεια 1+1...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

τον Bale τον εχουμε παρει τον αερα απο προπερσυ
τον Gourcuff δεν ξερω :lol: :lol: :lol:

υγ. φτου ρε ο σταφυ επαιζε εκεινη την μερα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

MANIAKOS έγραψε:στελυκ σπυριαρη ποιον λες?...ολα στο γηπεδο θα φανουν...για μενα κακος δεν ειναι ...προτιμουσα τζαβελα και φυσικα το δανο αλλα ι να κανουμε....ηλπιζα και για ταιβο αλλα μπα...τεσπα οπως ειπα κακος δεν ειναι , στο γηπεδο θα φανει..και ο κατσουρ παρα τη γκρινια βγηκε 2ος μβιπι...τωρα ο τι λενε οι αντιπαλοι που πχ τον λουκας δεν τον ξερουν ποσως με ενδιαφερει...

τεσπα ψυχραιμια....ας παιξει και θα τον δουμε...αισιοδοξω παντως..τον προτιμω απο τον αγνωστο προς εμενα ισπανο

ποσο γρηγορα ξεχναμε ε? :D :mrgreen: τον γδ λεω ντε :lol: :lol: :lol: :lol:
για κατσουρ ειχα χαρει διαφορετικη περιπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Σάβ 06 Ιούλ 2013, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Rizla έγραψε:Κακη επιλογη ο Σπυροπουλος για πολλους λογους.Εκτος και αν παιρνει περι τα 100-150 χιλ και το συμβολαιο εχει διαρκεια 1+1...
για πες...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nico4 έγραψε:Θα συνεχίσουμε να φοράμε ασπρόμαυρα ή θα αλλάξουμε σε πράσινα για να αισθάνονται άνετα οι παίκτες; :evil:
Να υποθέσω πως το δεκάρι μας θα είναι ο Νίνης. Τουλάχιστον πάρτε και τον Σισέ.
αν ημουν μοντ θα ειχες φαει σουταρισμα για τετοια προσβολη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

stelyk έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:στελυκ σπυριαρη ποιον λες?...ολα στο γηπεδο θα φανουν...για μενα κακος δεν ειναι ...προτιμουσα τζαβελα και φυσικα το δανο αλλα ι να κανουμε....ηλπιζα και για ταιβο αλλα μπα...τεσπα οπως ειπα κακος δεν ειναι , στο γηπεδο θα φανει..και ο κατσουρ παρα τη γκρινια βγηκε 2ος μβιπι...τωρα ο τι λενε οι αντιπαλοι που πχ τον λουκας δεν τον ξερουν ποσως με ενδιαφερει...

ποσο γρηγορα ξεχναμε ε? :D :mrgreen: τον γδ λεω ντε :lol: :lol: :lol: :lol:
για κατσουρ ειχα χαρει διαφορετικη περιπτωση

αν σου πω τον ξεχασα τελειως... :lol: :oops:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο ο Βρυζας θα μπορουσε με την παρουσια επενδυτη να φτιαξει χειροτερη ομαδα απο αυτη που εφτιαξε μονο με τον κοσμο.Οσο και αν θελουν καποιοι να πιστευουν το αντιθετο η ομαδα που στηνεται με την απουσια πλεον μονο 2 παικτων εντεκαδας ,αν παρουμε κιολας κεντρικο αμυντικο επιπεδου και οχι τον κουρμπελη, ειναι κατι κλασεις κατωτερη απο αυτη του 2008-2009 και μετα βιας καλυτερη απο την περσινη.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Έως τώρα βλέπουμε μια απο τα ιδια. Επιλογές Βρυζα ο οποίος τελικά τη μπάλα μάλλον τη βλεπη τετράγωνη γιατί τόση αμπαλιαση ρε παιδι μου δεν το περίμενα. Ακόμα και με λεφτά τα ίδια αργά αμπαλα ανούσια παιχτακια παίρνουμε. Τι να πω κρίμα πραγματικα...Αυτόν τον Λουκας τον έχετε δει ρε παιδιά και ειδτε τόσο σίγουροι; Εμένα μου φαινετε μια απο τα ίδια. Τέλος πάντων η μονη μας ελπίδα είναι ο δάσκαλος στον παγκο.

Ζήση κάνε μας τη χάρη και παραιτησου. Ακόμα και 50 μύρια να είχες μπάτζετ παλι σαπακια θα φέρεις. Γιατί αγόρι μου οι μεταγραφές δεν είναι μονο μάνατζερ και κονε. Πρεπει να κόβει και το μυαλό και μάτι.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

lamosas έγραψε:Έως τώρα βλέπουμε μια απο τα ιδια. Επιλογές Βρυζα ο οποίος τελικά τη μπάλα μάλλον τη βλεπη τετράγωνη γιατί τόση αμπαλιαση ρε παιδι μου δεν το περίμενα. Ακόμα και με λεφτά τα ίδια αργά αμπαλα ανούσια παιχτακια παίρνουμε. Τι να πω κρίμα πραγματικα...Αυτόν τον Λουκας τον έχετε δει ρε παιδιά και ειδτε τόσο σίγουροι; Εμένα μου φαινετε μια απο τα ίδια. Τέλος πάντων η μονη μας ελπίδα είναι ο δάσκαλος στον παγκο.

Ζήση κάνε μας τη χάρη και παραιτησου. Ακόμα και 50 μύρια να είχες μπάτζετ παλι σαπακια θα φέρεις. Γιατί αγόρι μου οι μεταγραφές δεν είναι μονο μάνατζερ και κονε. Πρεπει να κόβει και το μυαλό και μάτι.
joshua έγραψε:Μονο ο Βρυζας θα μπορουσε με την παρουσια επενδυτη να φτιαξει χειροτερη ομαδα απο αυτη που εφτιαξε μονο με τον κοσμο.Οσο και αν θελουν καποιοι να πιστευουν το αντιθετο η ομαδα που στηνεται με την απουσια πλεον μονο 2 παικτων εντεκαδας ,αν παρουμε κιολας κεντρικο αμυντικο επιπεδου και οχι τον κουρμπελη, ειναι κατι κλασεις κατωτερη απο αυτη του 2008-2009 και μετα βιας καλυτερη απο την περσινη.
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Εγώ πιστεύω θα βοηθήσει στο rotation o Σπυρόπουλος, και του χρόνου θα αποκτηθεί κάποιος νέος ελπιδοφόρος εκτός και αν προωθηθεί ο Ποζατζίδης (χλωμό)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μοικανέ δώσε καμιά εξήγηση..Ηταν αυτοί οι παίκτες στη λίστα?Εχουν την έγκριση του Χούμπ?Μήπως φέτος το πάμε συντηρητικά (γιατι ομάδα δε φτιάχνεις σε 1και 2 μήνες) και τα καλά πάνε για του χρόνου?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”