Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φαντάζομαι τίποτε σκουλήκια, βάζελοι, gay κλπ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα ήρθε μέχρι και ο ιωαννιδης δεν ηταν κάλεσμα μόνο σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θέλω να ξέρω αυτούς τους 15 εγκυκλοπαιδικα καθαρα :):)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Είδα όλη την ομιλία του Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ Όχι απλά έχει έναν επενδυτή αλλά έναν αληθινό ΠΑΟΚτση. Ντροπιασε το σύστημα μίλησε σαν απλός φίλαθλος με καρδιά ΠΑΟΚ. Έβαλε τους δημοσιογραφους στην θέση τους λέγοντας πριν σκεφτώ εγώ αυτοί γράφανε την σκέψη μου. Συνέχισε και είπε... Όταν εσείς γράφεται πράγματα που δεν υπάρχουν κάνετε κακό να μην θέλουν να έρθουν επενδυτές στην Ελλάδα. Δίνω χρήματα και δεν τα θέλει το κράτος!!! Γιατί πρέπει να πληρώσω 200% το πρόστιμο των χρεών. Και στους άλλους τα χαρίζουν. Και εγώ δίνω χρήματα. 2.5 ως απαντούσε. Όταν με γέννησε η μάνα μου ξέχασε να μου δώσει την όπισθεν. Και έτσι πάω μόνο μπροστά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιο rotation;

Με αυτούς κερδίζει, αυτούς εμπιστεύεται! Ο Χουμπ Στέφενς θα κάνει πολύ περιορισμένο rotation στο σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική (16:00). Το πλάνο του Ολλανδού.

Την αγωνιστική του άνοδο καλείται να επιβεβαιώσει ο ΠΑΟΚ διευρύνοντας το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα και παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει νίκη επί του Πλατανιά στην άδεια Τούμπα (16:00, Novasports 2) για την πέμπτη αγωνιστική.

Παρά τη δεδομένη κόπωση που υπάρχει, μιας και δεν μεσολάβησαν παρά δυόμισι μέρες από το παιχνίδι με τη Σαχτέρ για το Europa League, ο Χουμπ Στέφενς δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές. Κι αυτό γιατί δεν είναι ιδιαίτερος fan των αλλαγών και αυτές δεν είχαν λειτουργήσει στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Λίνο αντί του Τζαβέλλα που έμεινε εκτός αποστολής, πιθανώς και τον Σαλπιγγίδη στη θέση του Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι δεν αναμένεται να αλλάξουν. Ο Χακόμπο θα είναι στο τέρμα, ο Κίτσιου δεξί μπακ (με λιγοστές πιθανότητες για τον Σκόνδρα), Κατσουράνης και Βίτορ ως στόπερ, Τζιόλης και Λάζαρ στο κέντρο, με τον Λούκας δεξιά και τον Στοχ αριστερά, ενώ πίσω από τον φορ θα βρεθεί ο Νίνης. Τη 18μελή αποστολή πέραν των προαναφερθέντων συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Ολίσε, Βούκιτς και Νέτσιντ.

Γεμίζουν την Τούμπα και προσφέρουν

Περίπου 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένονται σήμερα στο γήπεδο. Η ΠΑΕ θα παραχωρήσει το 10% των εσόδων σε δύο παιδιά, 3,5 ετών και 7 μηνών, που έχουν μία σπάνια εγκεφαλική πάθηση και χρειάζεται να υποβληθούν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση
www.sportfm.gr

Μια ακομη σοβαρη κινηση....
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

sourmenetes έγραψε:Ποιο rotation;

Την αγωνιστική του άνοδο καλείται να επιβεβαιώσει ο ΠΑΟΚ διευρύνοντας το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα και παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει νίκη επί του Πλατανιά στην άδεια Τούμπα (16:00, Novasports 2) για την πέμπτη αγωνιστική.

http://www.sportfm.gr

Μια ακομη σοβαρη κινηση....
Τρόμαξα στην αρχη,
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιβανε είσαι τελειωμένος αν δε κάνεις κάτι σύντομα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Σαν τι δηλ.;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Διαιτητικώς;
Πραγματικά, πέρα από τακτικές, που ευδοκιμούν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, σχεδόν νομιμοποιημένα με εντολή μερίδας του ελληνικού λαού, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει κάποιος για να αντιμετωπίσει αυτή την μπόχα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

karl έγραψε:Σαν τι δηλ.;
Δε ξέρω, αυτος ειναι σκληρος επιχειρηματίας( δε γινεσαι ευκολα εκατομυριουχος στη Ρωσία ) ας βρεί τον τρόπο.Αν δε το κάνει χάθηκε κι αυτός και τα λεφτά που θα βάλει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

kataramenos5 έγραψε:Ιβανε είσαι τελειωμένος αν δε κάνεις κάτι σύντομα.
εγώ νόμιζα ότι λες για το σκέπαστρο. Η αλήθεια είναι ότι ψηθήκαμε εκεί στην 5-6.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

:lol: :lol: Όντως τι ήταν αυτο σήμερα.Ηλιος και διαιτησία κόντεψαν να μας στείλουν.Και στα πλει οφ(?) το ίδιο είχε γίνει νομίζω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

έντονη εξωαγωνιστική δραστηριότητα χθές!

[youtube]Gn0RinoVKf8[/youtube]

[youtube]j0nnxvbfl-8[/youtube]

[youtube]CUpEXSBWuzI[/youtube]

Πάντα τέτοια!!!!!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ωραια πραγματα :D :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

"Πραγματοποιήθηκε το ονειρό μου"

Το πρωί της Παρασκευής (27/09) δύο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασαν τις πόρτες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για να επισκεφτούν τον μικρό Απόστολο που νοσηλεύεται στην παιδογκολογική πτέρυγα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να οπλίζει με δύναμη μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου": "Μπροστά στην απλότητα και την ειλικρίνεια των παιδιών, όλα μοιάζουν πολύ μικρά. Ακόμα κι όταν η ζωή γίνεται άδικη και τα δοκιμάζει στερώντας τους το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, εκείνα παραμένουν αυθεντικά κι απλώς αναζητούν μερικές στιγμές χαράς. Οπως ο 8χρονος Απόστολος. Η επιθυμία του ήταν να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μια επιθυμία στην οποία δεν μπορείς να πεις όχι.
Ετσι, το πρωί της Παρασκευής (27/09) δύο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης πέρασαν τις πόρτες του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για να επισκεφτούν τον μικρό θαυμαστή τους που νοσηλεύεται στην παιδογκολογική πτέρυγα.
Ο Απόστολος δεν γνώριζε τίποτα. «Τρελάθηκα όταν τους είδα, δεν το περίμενα, το ήξεραν όλοι εκτός από μένα»,μας είπε και πρόσθεσε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία ήταν κάτι μοναδικό, γιατί πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου να γνωρίσω από κοντά ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μου ομάδας. Ολο το δωμάτιο μου είναι ΠΑΟΚ, έχω αφίσες, ρολόι ΠΑΟΚ, κάδρα, φόρμες, πιτζάμες. Ολα είναι ΠΑΟΚ».
Στην ερώτηση ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης, ο Απόστολος ήξερε να… ντριπλάρει καλύτερα από τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη μαζί. «Ολοι οι παίκτες μου αρέσουν». Οσο για την εμπειρία της συνάντησής του με τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ και τις εντυπώσεις του, ο Απόστολος είπε: «Από την τηλεόραση φαίνονται διαφορετικοί αλλά και από κοντά καλοί είναι».
Για το κλείσιμο, τα λόγια του Απόστολου είναι ο ιδανικός επίλογος: «Να είναι καλά και οι δύο πο ήρθαν να με δουν, για να συνεχίσουμε να τους βλέπουμε να παίζουν μπάλα. Σίγουρα θα πάω μια μέρα να τους δω στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα πάω σε έναν αγώνα και σε μια προπόνηση, να με περιμένουν".

Αυτη η ανοργανωτη ΠΑΕ...
Τα συμπερασματα δικα σας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε Σουρμενιτη θέλω να μιζέριασω και σε αυτο το θέμα γιατι ειναι της μόδας στο ΠΑΟΚ να βγάλω μιζέρια και στην ποιο καλη είδηση αλλα δεν μπορώ γιατι ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”