Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Μάγκες η δικιά μου άποψη_ όσο αξία έχει- είναι πως η διοίκηση από πρώην ποδοσφαιριστές είναι άσχημη αλλά είναι και η μόνη που υπάρχει.Ναι γίναν λάθη,ναι μπήκαν φίλοι και γνωστοί σε πόστα ,ναι και έγινε ένα αρτζι μπούρτζι και λουλάς.Όμως δεν υπάρχει εναλακτικό μοντέλο(εκτώς αν υπάρχει σχέδιο για SUPER 4 ή αυθεντική 4 να μου το πείτε )άρα πάμε με το Ζήση το στηρίζουμε και τον ελέγχουμε.
- KilledByDeath_4
Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να γινει οτι εκαναν τα σκουλικια. Και χαρακτηρισμοι σουπερ 4 προσωπικα με προσβαλουν.
Κατα τα αλλα αυτο λεμε ελεγχος,κριτικη,απαιτησεις και αν χρειαστει κραξιμο ,κραξιμο εννοειται.
Διοικητικο μοντελο δεν υπαρχει αλλο γιατι χαθηκαν ευκαιριες....
Καποια στιγμη και οπως φαινετε μονο την υστατη στιγμη και υπο τεραστιες πιεσεις αναγκαστικα θα γινουμε Λ.Β. , αν πχ. ο Ζησης εχει οραμα πραγματικα για τον ΠΑΟΚ θα το βαλει και μπρος.Οπως και να εχει εκει θα καταληξουμε αργα -γρηγορα.Και για μενα προσωπικα σε τετοιο τυπο επρπε να παμε επι ζαγορακη με ποσοστα συσπειρωσεις μονιμα 80%+
Κατα τα αλλα αυτο λεμε ελεγχος,κριτικη,απαιτησεις και αν χρειαστει κραξιμο ,κραξιμο εννοειται.
Διοικητικο μοντελο δεν υπαρχει αλλο γιατι χαθηκαν ευκαιριες....
Καποια στιγμη και οπως φαινετε μονο την υστατη στιγμη και υπο τεραστιες πιεσεις αναγκαστικα θα γινουμε Λ.Β. , αν πχ. ο Ζησης εχει οραμα πραγματικα για τον ΠΑΟΚ θα το βαλει και μπρος.Οπως και να εχει εκει θα καταληξουμε αργα -γρηγορα.Και για μενα προσωπικα σε τετοιο τυπο επρπε να παμε επι ζαγορακη με ποσοστα συσπειρωσεις μονιμα 80%+
tromos
το super 4 ειναι μια παρανοια και το μεγαλο λαθος ολων αυτων που βριζουν τους συνδεσμους οχι γιατι δεν εχουμε κανει λαθη οχι γιατι δεν πρεπει να υπαρχει κριτικη αλλα γιατι αυτο που αποκαλεις σουπερ 4 σημαινει να κανουμε διοικηση εμεις και να μην μιλαει κανεις αρνητικα για αυτην στον ΠΑΟΚ κουμαντο εκανε η διοικηση και μονο οκ?
δεν μπορει καθε κριτικη προς την παε να σημαινει αυτοματα οτι θελουμε να παρουμε το κουμαντο οκ?
ειδες που φτασαμε οταν ενας ολοκληρος κοσμος εχει δωσει το αλαθητο στην παε?
ολοι ειχαν δικαιωμα να μιλανε αρκει να λιβανιζουν την παε οι συνδεσμοι τα ακουγαν ολα ακομα και οτι μας πληρωνει ο ζαγορακης για να τον βριζουμε και να κανουμε τον σουπερ 4 καταλαβες? δεχτηκαν την αποψη τρελοκομειο σκετο μπροστα στο φοβο να μην χασει το αλαθητο και την θεση του στον ολυμπο ο καυλιαρης
μικρα λαθακια τι εννοεις? γιατι με τοση συσπηρωση τοσα εσοδα και τοσα χρεη δεν λεγονται λαθη αλλιως λεγονται
φιλε τρομος δεν μου φταις εσυ σε τιποτα κουβεντα κανουμε.
το super 4 ειναι μια παρανοια και το μεγαλο λαθος ολων αυτων που βριζουν τους συνδεσμους οχι γιατι δεν εχουμε κανει λαθη οχι γιατι δεν πρεπει να υπαρχει κριτικη αλλα γιατι αυτο που αποκαλεις σουπερ 4 σημαινει να κανουμε διοικηση εμεις και να μην μιλαει κανεις αρνητικα για αυτην στον ΠΑΟΚ κουμαντο εκανε η διοικηση και μονο οκ?
δεν μπορει καθε κριτικη προς την παε να σημαινει αυτοματα οτι θελουμε να παρουμε το κουμαντο οκ?
ειδες που φτασαμε οταν ενας ολοκληρος κοσμος εχει δωσει το αλαθητο στην παε?
ολοι ειχαν δικαιωμα να μιλανε αρκει να λιβανιζουν την παε οι συνδεσμοι τα ακουγαν ολα ακομα και οτι μας πληρωνει ο ζαγορακης για να τον βριζουμε και να κανουμε τον σουπερ 4 καταλαβες? δεχτηκαν την αποψη τρελοκομειο σκετο μπροστα στο φοβο να μην χασει το αλαθητο και την θεση του στον ολυμπο ο καυλιαρης
μικρα λαθακια τι εννοεις? γιατι με τοση συσπηρωση τοσα εσοδα και τοσα χρεη δεν λεγονται λαθη αλλιως λεγονται
φιλε τρομος δεν μου φταις εσυ σε τιποτα κουβεντα κανουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη εγω δεν εχω καταλαβει μπορει καποιος να με βοηθησει?
αυτη τη στιγμη ακουγετε οτι υπαρχει ενα ανοιγμα 10-12 εκατομμυριων.
οταν ανελαβε ο ζαγορακης η ΠΑΕ ειχε μηδενικό χρεος σε τριτους? γιατι απ οτι θυμαμαι εγω τοτε λεγαν για χρεη προς τριτους υψους 15 μυρια χώρια τα του δημοσιου που ηταν παγωμενα.
γι αυτο ειναι μαλακια να λεμε οτι ο ζαγορακης μας εβαλε 12 μυρια μεσα. ναι δεν εκανε εξυγίανση , ουτε καταφερε να μειωσει τουλαχιστον ως ενα σημειο τα χρεη, αλλα το να λεμε οτι μας χρεωσε 12 μυρια ειναι ψεμα.
υγ δυστυχως εκτος απο την αγαπημενη μου ομαδα που την βλεπω να παρακμάζει βλεπω και το αγαπημενο μου σαιτ.
δυστυχως μελη και συντονιστες εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα του φορουμ, χαθηκαν αξια παιδια με πολυ ωραιο λογο, οι αψιμαχίες πλεον ειναι περισσοτερες απο τον υγιη διαλογο και ολο και λιγοτεροι βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απ ολα. μακαρι να γινει μια προσπαθεια απ ολους μας για να καλυτερεψουμε αυτον τον διαδικτυακό χωρο και να τον κανουμε οπως ηταν παλαιοτερα
αυτη τη στιγμη ακουγετε οτι υπαρχει ενα ανοιγμα 10-12 εκατομμυριων.
οταν ανελαβε ο ζαγορακης η ΠΑΕ ειχε μηδενικό χρεος σε τριτους? γιατι απ οτι θυμαμαι εγω τοτε λεγαν για χρεη προς τριτους υψους 15 μυρια χώρια τα του δημοσιου που ηταν παγωμενα.
γι αυτο ειναι μαλακια να λεμε οτι ο ζαγορακης μας εβαλε 12 μυρια μεσα. ναι δεν εκανε εξυγίανση , ουτε καταφερε να μειωσει τουλαχιστον ως ενα σημειο τα χρεη, αλλα το να λεμε οτι μας χρεωσε 12 μυρια ειναι ψεμα.
υγ δυστυχως εκτος απο την αγαπημενη μου ομαδα που την βλεπω να παρακμάζει βλεπω και το αγαπημενο μου σαιτ.
δυστυχως μελη και συντονιστες εχουν ριξει κατα πολυ την ποιοτητα του φορουμ, χαθηκαν αξια παιδια με πολυ ωραιο λογο, οι αψιμαχίες πλεον ειναι περισσοτερες απο τον υγιη διαλογο και ολο και λιγοτεροι βαζουν τον ΠΑΟΚ πανω απ ολα. μακαρι να γινει μια προσπαθεια απ ολους μας για να καλυτερεψουμε αυτον τον διαδικτυακό χωρο και να τον κανουμε οπως ηταν παλαιοτερα
ποιον εννοείς?marley 4 έγραψε:μην χασει το αλαθητο και την θεση του στον ολυμπο ο καυλιαρης
desperado δεν το λεμε εμεις ο βρυζας το ειπε δεν το ακουσες?
προσθεσε και τα ρυθμισμενα 5 μυρια προς την εφορια
και τα λεφτα που πηρε απο βιερινια μαζι με τα λεφτα που γλιτωσε απο αποδευσμευσεις και πες μας το ποσο
με τοσα εσοδα δεν επρεπε να εχουμε χρεη και τωρα κοντευουν να μας πνιξουν
giapas αυτον που πηρε τα 700 που του χρωστουσε η παε αλλα αφησε τους παντες απληρωτους και μια μερα πριν φυγει πηρε και ενα σημαντικο ποσο ετσι για αποζημιωση
και τα λεφτα που πηρε απο βιερινια μαζι με τα λεφτα που γλιτωσε απο αποδευσμευσεις και πες μας το ποσο
giapas αυτον που πηρε τα 700 που του χρωστουσε η παε αλλα αφησε τους παντες απληρωτους και μια μερα πριν φυγει πηρε και ενα σημαντικο ποσο ετσι για αποζημιωση
μαρλευ, πιστεύω αναφέρεσαι πολύ απαξιωτικά και είναι άδικο .
Νομίζω πάντως ότι έχουμε χρεώσει τα πάντα σε ένα άτομο λες και όλοι οι υπόλοιποι ( διοικητικοί, παίκτες , προπονητές, κόσμος) δεν υπήρχαν αυτά τα χρόνια.... Η λες και ο ΠΑΟΚ αυτά τα 4 χρόνια βολόδερνε και μας κακόπεσαν κιόλας (αναλογιζόμενοι τη 30 χρονη ιστορία μας)
Μ@λ@κιες έγιναν πολλές...άπειρες. Αλλά κάπου η κριτική για να έχει νόημα πρέπει να μένει κριτική και να μη γίνεται εμπάθεια...
Αλλά ο καθένας όπως το βλέπει.
Φιλικά
Νομίζω πάντως ότι έχουμε χρεώσει τα πάντα σε ένα άτομο λες και όλοι οι υπόλοιποι ( διοικητικοί, παίκτες , προπονητές, κόσμος) δεν υπήρχαν αυτά τα χρόνια.... Η λες και ο ΠΑΟΚ αυτά τα 4 χρόνια βολόδερνε και μας κακόπεσαν κιόλας (αναλογιζόμενοι τη 30 χρονη ιστορία μας)
Μ@λ@κιες έγιναν πολλές...άπειρες. Αλλά κάπου η κριτική για να έχει νόημα πρέπει να μένει κριτική και να μη γίνεται εμπάθεια...
Αλλά ο καθένας όπως το βλέπει.
Φιλικά
αξιζει το ομορφο αγωνιστικα 4 χρονια ταξιδι με ανταλαγμα αυτην την κατασταση? και δεν αναφερομαι μονο στα χρεη
ισως να ειναι αδικος ο τροπος που μιλαω αλλα εδω κινδθνευουμε να μεινουμε εκτος ευρωπης και μηπως ειπα κατι ψεμματα φιλε? αν ειπα να ζητησω συγγνωμη
να μιλαμε απαξιωτικα λεσ οκ να το δεχτω μια ερωτηση μονο ποιος διαβεβεωνε το κοσμο κυριως μεσω τοων αρδ
οτι αφηνουμε τον βιτολο για να ειναι οι αλλοι πληρωμενοι και μαλιστα χαριζει καιο λεφτα? ποιος ελεγε δεν κανοθμε μεταγραφες για να ειναι οι αλλοι πληρωμενοι? ποιος ελεγε οτι αν πουλησουμε τον αντελινο σωθηκαμε?
φιλικα ρε φιλε εννοειτε αυτο εμεις στεναχωριωμαστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
να ξεμπερδεψουμε απο αυτην την κατασταση και να βρεθουμε παλι σε καποια κερκριδα να τραγουμε ενωμενοι αλλα πρεπει να γινει κατι αλλο πριν το καταλαβαινεις ετσι δεν ειναι?
ισως να ειναι αδικος ο τροπος που μιλαω αλλα εδω κινδθνευουμε να μεινουμε εκτος ευρωπης και μηπως ειπα κατι ψεμματα φιλε? αν ειπα να ζητησω συγγνωμη
να μιλαμε απαξιωτικα λεσ οκ να το δεχτω μια ερωτηση μονο ποιος διαβεβεωνε το κοσμο κυριως μεσω τοων αρδ
οτι αφηνουμε τον βιτολο για να ειναι οι αλλοι πληρωμενοι και μαλιστα χαριζει καιο λεφτα? ποιος ελεγε δεν κανοθμε μεταγραφες για να ειναι οι αλλοι πληρωμενοι? ποιος ελεγε οτι αν πουλησουμε τον αντελινο σωθηκαμε?
φιλικα ρε φιλε εννοειτε αυτο εμεις στεναχωριωμαστε δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα
να ξεμπερδεψουμε απο αυτην την κατασταση και να βρεθουμε παλι σε καποια κερκριδα να τραγουμε ενωμενοι αλλα πρεπει να γινει κατι αλλο πριν το καταλαβαινεις ετσι δεν ειναι?
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Κάποτε λέγαμε "Ξέρει ο Ζήσης...".
Τώρα λέμε ειρωνικά "Ζήση καλά το πας!"
Τι σκατά πήγε στραβά στη πορεία;;;
- angelheart
- Επικοινωνία:
@Μαρλευ
Εγώ να δεχτώ οτι ο Θόδωρος έβαζε τους ΑΡΔ να λένε ψέμματα. Που και αυτό μεγάλη κουβέντα είναι, αλλά τη δέχομαι για να το συζητήσουμε. Εσύ δλδ πίστευες τους ΑΡΔ ; Γιατί τα κουκιά (τότε) αν ήθελες τα μετρούσες και μόνος σου (κάποιοι το έκαναν κιόλας). Και ΔΕΝ βγαίνανε.
Και κάτι ακόμη. Είπες κάτι για τα χρήματα που του οφείλονταν. Πόσο σίγουρος είσαι οτι έγινε αυτό ; γιατί εγώ αλλιώς τα ξέρω. Μη με βάλεις σε παρακαλώ σε διαδικασία να ρωτάω και να διασταυρώνω. Δε θέλω να ξαναμπλέξω. Πες (μας) 2-3 κουβέντες και εμείς θα κάνουμε το 1+1 μόνοι μας.
Εγώ να δεχτώ οτι ο Θόδωρος έβαζε τους ΑΡΔ να λένε ψέμματα. Που και αυτό μεγάλη κουβέντα είναι, αλλά τη δέχομαι για να το συζητήσουμε. Εσύ δλδ πίστευες τους ΑΡΔ ; Γιατί τα κουκιά (τότε) αν ήθελες τα μετρούσες και μόνος σου (κάποιοι το έκαναν κιόλας). Και ΔΕΝ βγαίνανε.
Και κάτι ακόμη. Είπες κάτι για τα χρήματα που του οφείλονταν. Πόσο σίγουρος είσαι οτι έγινε αυτό ; γιατί εγώ αλλιώς τα ξέρω. Μη με βάλεις σε παρακαλώ σε διαδικασία να ρωτάω και να διασταυρώνω. Δε θέλω να ξαναμπλέξω. Πες (μας) 2-3 κουβέντες και εμείς θα κάνουμε το 1+1 μόνοι μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
καταρχας το τι λεει ο βρυζας με αφηνει παγερα αδιαφορο απο τη στιγμη που μαζι με τον ζιγκεριδη ανασκεύασαν 5 φορες τις δηλωσεις τους περι του ανοιγματος ζαγορακη.marley 4 έγραψε:desperado δεν το λεμε εμεις ο βρυζας το ειπε δεν το ακουσες?
αν με το σκεπτικο αυτο ο ζαγορακης δημιουργησε 12 μυρια χρεη αυτη τη στιγμη τοτε τα χρεη της ΠΑΕ πρεπει να ειναι πανω απο 25 μυρια.
οσο για τα εσοδα που λες ξερεις οτι πλην των εσοδων υπαρχουν και εξοδα.αυτη η ομαδα που χτίστηκε και σε οποιαδηποτε ευνομούμενη κοινωνια θα ειχε στεφτει πρωταθλητρια δεν χτιστηκε με χαμογελα. αλλα τοτε δεν ακουγα κανεναν να φωναζει για το 1 μυριο που κοστιζε τον χρονο ο μουσλη ουτε για τα 650 των παμπλο, ουτε για το 500αρακη στο βιτολο αλλα κανατε καζουρα στα σκουλικια. τις σαρδελες της πρωτης χρονιας δεν θελατε ουτε να τις βλεπατε ,ακουγατε κνολ και σαλμον και βγαζατε σπυρια. ετσι ειναι φιλοι μου τα γουστα πληρωνονται και πληρωνονται ακριβα.
εσεις δεν ησασταν αυτοι που στο τελος καθε μεταγραφικης περριοδου φωναζατε για μια μεταγραφη για τον ''λαο'' για τα χιλιαδες διαρκειας που αγοραζε?
σημερα σχεδον ολοι το παιζετε υποστηρικτες της εξυγιανσης.
η ευθύνη για την κατασταση που βρίσκετε σημερα ο ΠΑΟΚ βαραίνει ολους μας ειτε θελουμε να το παραδεχτουμε ειτε οχι.
angelheart
τι να δεχτεις ? γεγονοτα ρε φιλε οχι ερμηνειες ποιοι λεγανε για 2.3 ανοιγμα εγω?
ποιοι ελεγαν οτι ο βιτολο χαρισε τα χρηματα?
ποιοι ελεγαν οτι ο ζαγορακης δεν πηρε το συμβολαιο του απο την εποχη γουμενου?
(ψαξε οσο θελεισ κυριως ομως ρωτα καποιον που ηταν στην γ σ με βρυζα αυτος το ειπε)
τα 200 που πηρε το 11 γιατι τα πηρε τα 120 χιλιαρικα μια μερα πριν φυγει?
ποιος ελεγε οτι πληρωνουμε την εφορια και ποια ειναι η αληθεια ?
γιατι δεν ενημερωσε τους μετοχους για τα λεφτα βιολιδη?
ψαξε τις συνετευξεις του για να δεις ποσα ψεματα ειπε δες την ελεγαν οι αρδ σε διαφορα θεματα για να καταλαβεις ποσο μα ποσο ψεμα
φιλικα παντα
τι να δεχτεις ? γεγονοτα ρε φιλε οχι ερμηνειες ποιοι λεγανε για 2.3 ανοιγμα εγω?
ποιοι ελεγαν οτι ο βιτολο χαρισε τα χρηματα?
ποιοι ελεγαν οτι ο ζαγορακης δεν πηρε το συμβολαιο του απο την εποχη γουμενου?
(ψαξε οσο θελεισ κυριως ομως ρωτα καποιον που ηταν στην γ σ με βρυζα αυτος το ειπε)
τα 200 που πηρε το 11 γιατι τα πηρε τα 120 χιλιαρικα μια μερα πριν φυγει?
ποιος ελεγε οτι πληρωνουμε την εφορια και ποια ειναι η αληθεια ?
γιατι δεν ενημερωσε τους μετοχους για τα λεφτα βιολιδη?
ψαξε τις συνετευξεις του για να δεις ποσα ψεματα ειπε δες την ελεγαν οι αρδ σε διαφορα θεματα για να καταλαβεις ποσο μα ποσο ψεμα
φιλικα παντα
file desperado
δεν σε ενδιαφερει τι λεει ο προεδρος τις παε? δηλαδη δεν σε νοιαζουν τα επισημα στοιχεια απο τους υπευθηνους?
τοτε ποιον θα ακουμε το μπακαλη της γειτονειας?
φυσικα και τα χρεη ειναι πανω απο 25
δεν καταλαβα γιατι να μην κανουμε καζουρα στα σκουληκια θα τους λυπηθουμε?
η μηπως ειπαμε να του κανουν συμβολαιο και να μην το πληρωσουν?
ποιανου υποχρεωση ηταν να κανει εξυγιανση και κυριως 4 χρονια ελεγε οτι κανει εξυγιανση και στο τελος μας ειπε οτι δεν εκανε μαζι με αλλα
και φυσικα δεν μας αρεσε ο σαλμον εσυ σαλμον θες?
μηπως ειμασταν μεσα την πρωτη χρονια ? μηπως την δευτερη?
την τριτη και τεταρτη χρονια ποιος ελεγε για ανοιγμα μεχρι 5 μυρια και ποσα ηταν τελικα
γιατι 5 ειναι μονο στην εφορια χρωστας σε ολους τους παιχτες ναι η οχι? η μηπως λενε ψεματα και αυτοι
και ο βρυζας ψεμματα λεει και ολοι στον ασ ψεματα και το φτωχο μυαλο μας ψεματα? και η κοινη λογικη ψεματα?
μνε την μπουτικ ξερει κανενας τι παιχτηκε ? και γιατι δεν ξερουμε
χιλια δικαια εχεις για το στημενο του σπαναθα
η δουλεια του ζαγορακη ποια ηταν γιατι μπηκε προεδρος?
και σε ρωταω εγω ποια ειναι η διαφορα μπατατουδη-γουμενου-ζαγορακη?
δεν σε ενδιαφερει τι λεει ο προεδρος τις παε? δηλαδη δεν σε νοιαζουν τα επισημα στοιχεια απο τους υπευθηνους?
τοτε ποιον θα ακουμε το μπακαλη της γειτονειας?
φυσικα και τα χρεη ειναι πανω απο 25
δεν καταλαβα γιατι να μην κανουμε καζουρα στα σκουληκια θα τους λυπηθουμε?
η μηπως ειπαμε να του κανουν συμβολαιο και να μην το πληρωσουν?
ποιανου υποχρεωση ηταν να κανει εξυγιανση και κυριως 4 χρονια ελεγε οτι κανει εξυγιανση και στο τελος μας ειπε οτι δεν εκανε μαζι με αλλα
και φυσικα δεν μας αρεσε ο σαλμον εσυ σαλμον θες?
μηπως ειμασταν μεσα την πρωτη χρονια ? μηπως την δευτερη?
την τριτη και τεταρτη χρονια ποιος ελεγε για ανοιγμα μεχρι 5 μυρια και ποσα ηταν τελικα
γιατι 5 ειναι μονο στην εφορια χρωστας σε ολους τους παιχτες ναι η οχι? η μηπως λενε ψεματα και αυτοι
και ο βρυζας ψεμματα λεει και ολοι στον ασ ψεματα και το φτωχο μυαλο μας ψεματα? και η κοινη λογικη ψεματα?
μνε την μπουτικ ξερει κανενας τι παιχτηκε ? και γιατι δεν ξερουμε
χιλια δικαια εχεις για το στημενο του σπαναθα
η δουλεια του ζαγορακη ποια ηταν γιατι μπηκε προεδρος?
και σε ρωταω εγω ποια ειναι η διαφορα μπατατουδη-γουμενου-ζαγορακη?
Σε περίπτωση αποτυχίας να φανταστώ θα φύγει όπως οι υπόλοιποι ε? Η θα πούμε ο Ζαγορακης φταίει και θα μείνει?
Απλά ρωτάω...είμαι περίεργος
Απλά ρωτάω...είμαι περίεργος